Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Postępujące osłabienie, obniżona temperatura ciała i zimne poty

Rekomendowane odpowiedzi

Ja Non contact znalazłam przez mojego lekarza u którego widziałam taki właśnie termometr swego czasu. Podpytałam co i jak, no i wyszło że to właśnie Non contact , niemiecka marka Geratherm. Korzystam już od paru miesięcy i działa bezproblemowo. Jeśli chodzi o słabsze strony to....nie, on nie ma słabszych stron ;-)

Jestem zadowolona z NonContact najbardziej z tego względu że jest jednak wyjątkowo bezpieczny. To jest dla mnie szczególnie istotne, bo mam małe dzieci w domu i nie chciałabym ani na chwilę zostawiać jednego czy drugiego malucha samego sobie z termometrem. Badanie bezdotykowe ten problem rozwiązuje w zupełnosci.

Sprawdza nam się termometr NonContact. To jest model bezdotykowy mierzy przez podczerwień, wystarczy z odległości paru centymetrów przymierzyć do skroni i tyle. Poza gorączką można sobie takim termometrem sprawdzić też ile stopni ma mleko w butelce, albo woda w wanience żeby wykąpać niemowlaka – bardzo multizadaniowy termometr, takie 3 albo nawet i 4 w 1 ;) Mierzy temperaturę ciała, przedmiotów, otoczenia i płynów.

Gość Gość Krystyna

Witajcie. Borykałam się z takimi jak Wy problemami zdrowotnymi. Ale krotko: proszę zróbcie sobie (oczywiste prywatnie) badania na bakterie chlamydia pneumoniae.  Poczytajcie o niej i spróbujcie wykluczyć lub na nieszczęście potwierdzić jej obecność. Wtedy długie leczenie .

Gość Juliksaa

Co to moze byc dzisiejsza noc z chłopakiem jest taka ze raz jest nam duszno i zaczynamy sie pocić odkrywamy kołdry robi sie nam zimno i mamy lekkie drgawki , ja zmierzylam sobie temperaturę i mam 35,9 policzki mam caly czas rozgrzane   wszystkie mięśnie nas bolą i czasami w żołądku nas skręca z bólu plus to ze mnie głowa boli a chlopaka żołądek czy ktos wie w jakim kierunku idą te objawy ?