Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość fizjoterapeutka
Hej. Nie zrażajcie się tym że mam niedostępne gg mogę być po prostu niewidoczna. W takiej sytuacji po prostu wyślijcie na moje gg wiadomość a ja na pewno każdemu odpiszę. Pozdrawiam cieplutko. Anka.
Gość karolina
witam, ja również jestem zainteresowana, prosze o porady . mam nerwice od jakis 3 lat, z róznymi objawami ale zadne leki mi nie pomagają, najbardziej dokuczliwe sa bóle brzuche i w okolicach klatki piersiowej, mam 24 lata... pozdrawiam wszystkich
Czy mogłaby mi Pani powiedzieć co Pani pomogło. Ja prawie nie mam już nerwicy. Biorę jednak jeszcze po 2 tabletki pramolanu dziennie. Jak chciałam zmniejszyć do 1 to zaczynam odczuwać duszności. Ciężko mi złapać oddech.Nie mogę głęboko zaczerpnąć powietrza. Chciałbym się obyć bez tych tabletek chemicznych. Czym można je zastąpić choćby czasowo, by łatwiej było zupełnie odstawić leki. Mogę również przesłać wszystkim chętnym darmowego e-booka *Pogromcy Stresów* Wystarczy tylko napisać do mnie e-maila na wyżej podany adres, emailem zwrotnym prześlę książkę elektroniczną.
Gość chcacy normalnie zyc
Witam choruje na nerwice od dwóch lat jestem młody mam 22 i ta choroba bardzo utrudniła mi zycie przerwałem szkołe nie dam rady pracowac a kazdy nastempny lek ktury zażywam nie pomaga . jestem bardzo zainteresowany pani sposobem na wyleczenie sie moze pomoze mi to wrucic do normalnej egzystecji . Z góry dziekuje .
Witam. Jak wszyscy tak i ja proszę o pomoc. Proszę o informacje na temat kuracji ziołowej . Niestety na gg to niemożliwe gdyż w komputerze firmowym mam pozakładane blokady. Proszę o pomoc gdyż męcze sie z tym problemem już 1,5 roku i praktycznie żadne środki farmakologiczne nie przynosza mi ulgi na dłuższy czas. Pracuje za granicą zdala od mojej kochanej żony i córeczki co pogłębia mnie w tej nieszczęsnej nerwicy. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam