Gość piotrj Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 proszę o pomoc męczę się z tym od kilku lat najbardziej nasila się porą jesienną i zimowa jeżeli ktoś zna sposób na ta dolegliwosc i jakie zioła zastosować to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Emi Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam! leczę się na nerwicę od paru lat. Niestety bez skutku! wszystkie psychotropy które brałam i biore tak naprawdę nie pomagają, może troszkę łagodzą objawy nerwicy ( lęki, kołatanie serca, wysokie tętno i coraz to nowsze objawy). Bardzo proszę o pomoc, bo czytając na forum, rozumiem , że są osoby które okiełznały tę paskudną chorobę. Pozdrawiam Emi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mała Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 cześć jestem tu nowa na kardiolo mam pytanie odnośnie tych ziół czy ktoś z was spróbował tych ziół i one mu pomogły tak jak fizjoterapeutce bardzo prosze o odzew w tej sprawie będe bardzo wdzięczna za odpowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Basia Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam wszystkich cierpiących. Wszyscy tu prosicie, ale nie ma ani jednego wpisu, czy komuś to pomogło, czy poprawiło się samopoczucie? Piszcie też proszę o swoich małych sukcesach. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
2005 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Właśnie Basiu ten post trochę już istnieje więc napewno ktoś już jest po kuracji być może wyzdrowieli i już tu nie wchodzą ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
2005 Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Widze że nie ma chętnych do podzielenia się wiedza na ten temat może fizjoterapeuta wie o takich osobach czy im pomogło może dzielą sie radością lub nie z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość teresa Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 witam chętnie dowiem się cos o terapi ziolowej, cierpie na nerwicę lękową od 8 lat, proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mat Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 nie ma czegoś takiego jak jednolita terapia ziołowa. są gabinety, specjaliście, gdzie można uzyskać poradę... czy też homeopaci, ale w to nie kazdy wierzy... ja po sobie wiem, że jesli nerwica nie jest tragicznie silna to warto uciec na siłownię, jogging czy basen Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość asia Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Jeślm możesz to odezwij się do mnie (ja do Ciebie napisałam, ale bez odpowiedzi).Pozdrawiam - asia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ewa29 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 ja tez chcialabym skorzystac EWA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Przemo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Prosilbym tez o jakies rady Pisze na gg ale nikt nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ja tez bym chciala:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Chłopina Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Skoro wszyscy proszą o rady to ja też :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mat Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 jak to mozliwe to podajcie lepiej gg, bedzie wygodniej ps. to nie jest Jednolita Zasada na Sukces, Vademecum na wszystko... chcę po prostu zachęcić Was do leczenia, poza np. psychologiem, psychiatrą warto by też leczyć się naturalnie... co wzajemnie się uzupełnia. Nigdy nie przerywajmny terapii farmakologicznej stosując homeopatią czy ziołolecznictwo... ze sobą metody te nie wojują, a każda z nich pomaga! wiec jak porady to na gg:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witam chętnie dowiem się cos o terapi ziolowej, cierpie na nerwicę lękową Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sonia81 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej co do tej metody z ziołami,bardzo proszę o pomoc,z góry dziękuje! Mam nerwicę lękową! Cytuj Odnośnik do komentarza
wtondys Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam, ja również jestem zainteresowana, prosze o porady Z gory bardzo serdecznie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
anddd Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam. również chciałbym dowiedzieć się coś więcej o tej metodzie. Proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sara Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja również poproszę o tą receptę ziołową na nerwicę.Też bardzo utrudnia mi życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość z Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam Czy komuś to pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza
chudzina Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 witaj Aniu blagam pomoz,jestem u kresu wytrzymalosci,mam male dziecko,malzenstwo mi sie sypie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość grazyna Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witaj fizjoterapeutko. Bardzo proszę o receptę ziołową na nerwicę.Trudno z nią życ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DANIEL Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 witam aniu prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasia Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam, fizjoterapeutko zaglądasz tu jeszcze? A może ktoś napisze czy numer gg fizjoterapeutki jest nadal aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasia Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Fizjoterapeutko proszę o informacje jak wyleczyć nerwicę,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi