Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , w ostatni czwartek mialam ablecję, wszystko poszło chyba dobrze, równie szybko wracam też do formy, jest tylko jedna rzecz która nie daje mi spokoju i spędza sen z powiek a mianowicie bóle głowy, pojawiły się zaraz po przewiezieniu z sali zabiegowej i nietety nie ustały, na początku zrzucałam to na karb wrażen tak też mi mówiono ze prawdopodobnie to emocje, ale niestety ja w domu od kilku dni a boł głowy wszędzie ze mną. W ciągu dnia jest on jakby przyczajony czuje ból ale jest on do znisienia natomiast w nocy doprowadza mnie do obłędu. Pojawia się w okolicy czoła i pulsuje raz z jednej a raz z drugiej strony, budze się wukończona i tak co noc. Czy ktoś ma może jakiś pomysł dlaczego??? i co robić by znowu normalnie funkcjonowac?
U mnie było tak, że te bóle głowy pojawiłay się nie tak od razu po ablacji. Myślałam, że już wszystko mam za soba, ale właśnie tak ok. 2 mies. po zaczełam źle sie czuć - głównie był to własnie ból głowy + zawroty, ale ból był najbardziej uciążliwy. Codziennie musiałm brac 1 tabl. apapu, chęnie brałabym więcej, ale niechciałam przesadzić. Gdzieś po 2 tygodniach ból i zawroty minęły same z siebie.
Witam wszystkich. Pare dni temu miałem ablacje. Następnego dnia po pojawił się ból głowy (lekki), który ustąpił po jednym apapie. Od tamtej pory czyli od 3 dni bóle pojawiają sie codziennie rano po wstaniu. Widze że nie tylko ja mam taki problem. Proszę o informację czy wasze bóle głowy po ablacji z czasem ustały czy potrzebna była interwencja lekarza. Jest to moja druga ablacja a po pierwszej nie miałem takich przypadłości jak ból głowy. Będę wdzięczny za informacje na forum lub na emaila: biuro@ekopral.pl

Witam mam 40 lat  jestem ponad drugi tydzień po Ablacji i od ponad tygodnia ból głowy na, wieczór czasem od rana mija po godzinie czasami 2 i tak cały czas nie wiem czy tylko ja, tak mam czy ktoś miał podobnie są też zawroty głowy chwilowe też mija z czasem ale, staje się to męczące. Nie miałem tych dolegliwości przed zabiegiem zabieg miałem pod pełną narkozą. 

52 minuty temu, Gość Piter napisał:

U mnie to samo. Dzień po ablacji było ok a dwa dni po zaczęły się zawroty lekkie i ból który doprowadza do chęci odebrania sobie życia. Promieniuje na zęby i w oczodole. Leki nie pomagają .. 

Szczerze, chyba na to nie ma ratunku 😞 zdrowia życzę.