Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica po porodzie

Gość Julka18

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja „choroba zaczęła się 4 miesiące temu po porodzie, po urodzeniu dziecka doskwierały mi bóle głowy, na początku tłumaczyłam sobie ze to po porodzie, hormony.. Ale zaczęłam czytać w internecie ze to guz, glejak, tętniak.. poszłam wiec do neurologa, pani neurolog powiedziała ze to napięciowy ból głowy i lęki- nerwicowo-hipochondryczne. Jednak nie dawało mi to spokoju i poprosiłam o skierowanie na rezonans, badanie było robione bez kontrastu ale wyszło w porządku, żadnych zmian, wszystko na swoim miejscu ale głowa boli mnie nada. 
Raz miałam epizod ze zdrętwiało mi ucho i trochę policzka po lewej stronie, ale następnego dnia przeszło. A teraz od miesiąca utrzymują się bóle nóg, jestem cały czas zmęczona, i mam bóle kręgosłupa postanowiłam wiec zacząć brać zen szen i witaminy ale nie widzę dużej poprawy i oprócz tego wyczytałam ze to stwardnienie rozsiane...a jakby tego było mało to około tygodnia temu zdretwial mi piszczel i przeszło po 2 dniach. A i czasem mam wrażenie ze mam temperaturę po czym mierze gorączkę a tam 36,6-36,7! I czy to naprawdę jest ta nerwica? Odchodzę od zmysłów