Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie i pieczenie w mostku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, mam nadzieję że otrzymam odpowiedź na dręczące mnie pytanie. Tak jak w temacie kłucie i pieczenie w mostku. Mam 26 lat, kiedyś bardzo dużo uprawiałam sportu. Przy sportach wysiłkowych, zresztą różnorakich nie było żadnych objawów jeśli chodzi o ból w mostku. Czasem tylko coś zakuło lecz po paru sekundach przechodziło i to wszystko. Od pewnego czasu czuje dyskomfort w mostku. Nie zwróciłam uwagi jeszcze w jakich pozycjach, ale ostatnio w nocy gdy zasypiałam strasznie mnie zaczęło kłuć w mostku, ciężko mi było nabrać powietrze... po 3 minutach przeszło, lecz po ostrym kłuciu zaczęło mnie piec w mostku. Piekło mnie do rana i w ciągu dnia nie przestawało. Jestem osobą młodą już po przejściach szpitalnych [stwardnienie rozsiane]. W obecnej chwili nie mogę poradzić się lekarza ponieważ jestem za granicą, chciałabym wiedzieć czy jest to poważna sprawa którą koniecznie trzeba skonsultować z lekarzem?? Bardzo bym była wdzięczna o szybkie odpowiedzi
mialem podobny problem zniknal po manipulacji kregoslupa cos gdzie uciskalo i dawalo bol promieniujacy do klatki piersiowej bol w mostku itd a teraz basenik rowerek i takie tam i wszystko jest ok ale serduszko przede wszystkim nalezy spradwzic pozdrawima Cie `pawel

Witam! mam 15 lat . moj Tato ma rowno 40 lat tak jak wspaminal pawel tez przeszedl operacje kregoslupa. jezdzimy z tata prawie codziennie rowerami. chodzimy na spacery cala rodzina malo uzywamy samochodu i mieszkamy w malym miasteczku. dzisiaj pojechalismy do mojej prababci na grila . jak gril to i piwko i smazone mieso. wieczorem usiedlismy sobie razem. i tata nazekal na bol w lewej klatce piersiowej mowil cos o mostku , nie rozumialem o co Tacie chodzi ale zrozumialem ze od mostka promieniuje po lewej stronie klatki. martwie sie o tate. tata nie pali nie pije nie ma zadnych nalogow. prowadzi zdrowy tryb zycia.