Robert09 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Od pewnego czasu /dwa lata/ dokucza mi pisk i szum w uszach. Odczuwam to przez cały dzień. Im więcej wypalonych fajeczek i wypitej kawy, tym natężenie rośnie, szczególnie po zdenerwowaniu się. Sprawdzam ciśnienie /aparat rtęciowy/ ale jest ono w normie - 120/80. Czy są to zwiastuny / no nie wiem..../ udaru, wylewu, zawału..... ? Mam 49 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 e bzdety wypisujesz napewno to od kregoslupa szyjnego a nie udar lub zawal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stachu Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Litości! A co może mieć z tym wspólnego jakiśtam kręgosłup!? Mam taką przypadłość już od paru ładnych lat i żaden z lekarzy nawet o tym nie wspomniał. Inną jest rzeczą, że w internecie nie sposób znaleźć cokolwiek konkretnego na ten temat.(też mam 49 lat) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stachu Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Aha! Jeszcze jedno: http://www.ifps.org.pl/wwwifps/konsultacje.php Zajrzyjcie, może warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość edyta Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 witam, ostatnio pytałam sie pielęgniarki o to i powiedziała mi ze przyczyna może być:nadciśnienie tętnicze, zmiany w kościach m.in w żuchwie, a także tez może być od kręgosłupa, przyczyn zapewne tez może być wiele o których trzeba by było dowiedzieć sie więcej u lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Lukk Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Od 3 miesiecy piszczy mi w uszach , wstaje kladę sie spac piszczy non-stop .I bez diagnozy lekarza wiem od czego to jest , miałem głupi nawyk strzelania z karku!!! I raz strzeliłem tak mocna że aż sie przestraszyłem bo kręg przeskoczył mi u podstawy czaszki , z początku pisk pojawiał sie i przechodził po 5 min , teraz słysze go nieustannie , wiec kolega który pisał o kręgosłupie miał racje nie pisał bzdur , tylko powiedzcie co zrobic żeby przestało . Próbowałem nawet strzelic w drugą strone aby go nastawic ale boje sie że zrobie sobie jeszcze wiekszą krzywdę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RadekM Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Idź do dobrego fizjoterapeuty, miałem to samo - nastawił kręgosłup i przeszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi