Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji

Gość Midnnne

Rekomendowane odpowiedzi

To dosyć wstydliwy problem męski z którym nie bardzo potrafię sobie poradzić. Problem generalnie dotyczy osiągnięcia pełnej erekcji. Chciałbym podpytać jak sobie z tym radzić bo taki problem właśnie posiadam i nie wiem zupełnie dlaczego tak się dzieje. Jakie są przyczyny takich zaburzeń? Hormonalne? Psychincz? Fizyczne? Panowie będę wdzięczny za wszelką pomoc - szczególnie tych którzy zetknęli się z podobnym problemem.

W większości przypadków jest to problem dotyczący psychiki. Może masz za dużo stresu? Sam miałem swego czasu takie problemy jak po prostu zbyt wiele brałem sobie na głowę. Warto byłoby wypracować sobie jakies techniki relaksacji. Ewentualnie możesz się jeszcze zastanowić nad jakimś ziołowym środkiem na poprawę erekcji. Jest ich sporo na rynku, na przykład penis complete.

Gdybym nie używał to bym nie pisał Jak już wspomniałem, jest to suplement diety - studiowałem wielokrotnie skład, bo maiłem podobne obawy. Generalnie składniki są naturalnego pochodzenia. Przebadany i zaakceptowany jest też przez państwową inspekcję sanitarną - sprawdziłem to dokładnie.

Mój mąż miał swego czasu podobne problemu.Okazało sie, że jest to ściśle związane z jego pracą, która jest naprawdę stresujaca i po prostu bardzo się tym przejmował. W jakim wieku jesteś autorze? Mój mial takie problemy jak ukończył 30 rok życia.Dokopałam się swego czasu do statystyk i powiem Ci,że dotyka to bardzo dużej grupy mężczyzn, Również tych młodszych.
Również brał penis complete. Może nie jest to takie tanie ale daje dobre efekty.

Gość Middeeee

Okey dzięki wszystkim za pomoc. Zdawałem sobie sprawę, że raczej nie jest to tanie. No cóż, na początek zamówiłem jedno opakowanie Myślę, że do piątku powinno przyjść - tak przynajmniej piszą na w tym e-sklepie w którym zamówiłem. Jeżeli rzeczywiście się sprawdzić, to warto on jest swojej ceny. Dam info jak coś.