Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ciśnienie a zmiana miejsca pobytu

Gość Paweł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Czy zmiana miejsca pobytu może wpływać na samopoczucie, a dokładnie na ciśnienie krwi? Będąc np. w Warszawie odczuwam więcej sił i zmniejszoną senność. Będąc zaś około 100km od Warszawy odczuwam zmęczenie i senność przez cały dzień. Nawet zmiana mocy okularów powoduje inne odczucia. Przy słabszych senność, przy mocniejszych pobudzenie, nerwowość i bezsenność. Wiem, że jest to mało możliwe, ale jednak tak się czuje. Jakieś sugestie? 

Cześć! Muszę przyznać, że to dość dziwna przypadłość, raczej się z tym nie spotkałam, ale na Twoim miejscu bym jednak przeprowadziła jakąś szerszą diagnostykę. Nie wiem, może to na tle nerwowym? Ewentualnie może warto udać się do kardiologa w celu przeprowadzenia badań? Sama mam problemy z sercem, mogę Ci ewentualnie polecić SCM clinic w Krakowie i dr Małgorzatę Kloch. Świetna specjalistka, zna się na rzeczy i na pewno będzie w stanie Ci pomóc. Pozdrawiam, wszystkiego dobrego, oby to nie było nic poważniejszego :).

Reklama dźwignia handlu i zdrowiem tez ale słaba musi być lekarka bo kardiolodzy nawet prywatnie maja długie terminy a teraz w cowidzie to tym bardziej bo prywatnie to wizyta nie jest on line tylko na żywo . Nie wierze , ze się reklamuje na NFZ.