Gość kims Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Witam wszystkich. Może ktoś polecić spray na opóźnienie wytrysku. Cena nie gra roli. Bardziej Mi zależy aby był bez zapachu. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość chops Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Orgasm Control Spray - najmocniejszy jaki stosowałem. Lepszego do tej pory nie znam. Jeszcze możesz sobie ewentualnie kupić orgasm control wipes. Są to chusteczki z tej samej serii.Powiem Ci,ż e całkiem spoko ponieważ zawierają te substancję ale w chusteczce. Przed seksem po prostu otwierasz opakowanie chusteczek co jest bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość piks Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Te chusteczki sa jednorazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Chops Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Tak. Jak sobie to wyobrażasz inaczej? Taka chusteczka po wyjęciu po prostu wysycha. Wsmarowujesz sobie zawartość w penisa. I wyrzucasz opakowanie. Nie jest to jakie drogie. Kosztuje to mniej więc tyle co durex tak wiec nie żydziłbym na pewno i nie przedzielał ich na dwie części czy inaczej jak sobie to wyobrażasz. Najlepiej jest mieć w domu sprawy o którym napisałem i jeszcze w portfelu taką chusteczkę na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość RobertVex Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 https://goldengalaxy.ru/otkryt/kak-otkryt-salon-krasoty-s-nulya Рукоделие как бизнес. Как заработать на рукоделии? :: BusinessMan.ru Москвичам начали приходить листовки с приглашением на военную службу по контракту: какие условия предлагают контрактникам 10 августа 2022 года От 100000 — Свежие вакансии в Москве на сегодня от прямого работодателя. Работа в Москве для мужчин и женщин без посредников)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)(новолат. diversificatio  изменение, разнообразие; от лат. diversus  разный и facere  делать)  расширение ассортимента выпускаемой продукции и переориентация рынков сбыта, освоение новых видов производств с целью… Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JesseNat Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 https://penza-post.ru/pokupaem-ventiljator-dlja-vannoj.dhtm 403 Forbidden ? Каталог керамогранита бренда Plaza с доставкой по Москве и России. ? Керамогранит Plaza недорого - фото, цены, отзывы. ? +7(495)929-71-35 Cytuj Odnośnik do komentarza
kolek31 Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Kiedyś dawno temu był taki skuteczny środek o nazwie Stud 100 ale z tego co mi wiadomo zaprzestali produkcji w Wielkiej Brytanii i zostały na rynku same podróbki o tej samej lub podobnej nazwie głównie z Tajlandii i Chin. Nowszym wynalazkiem który teraz chyba jest najskuteczniejszym na przedłużenie stosunku to tabletki o nazwie Stud Pills i odkąd pojawiły się wszystkie spraye i kremy poszły raczej w zapomnienie. Z tego co przeglądałem można je tez zamówić w internecie z wysyłką z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
romansiuda Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 ja znalazłem w Polsce w internecie te tabletki stud pills. Oryginały z hologramem na kapslu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi