Gość Monika Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Od 20 lat leczę się na niedoczynność tarczycy. Czy na tą chorobę moge dostać grupę inwalidzką ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xx Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 e na pewno nie ja jestem po 14tu operacjach i kiedy kardiolog skierowala mnie na komisje to uznali ze nie nalezy mi sie renta do pracy i juz Cytuj Odnośnik do komentarza
witch15 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja mam niedoczynnocs kory nadnerczy i tarczycy. mialam przyznana rente ale mi ja odebrano 5 lat temu. dostalam grupe inwalidzka II, a teraz mam III. widocznie cudownie wyzdrowialam. nie licz na zbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara, tel. 0501 2 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 A czy powiedzieli lekarze skąd ta niedoczynność się wzięła? Ona przecież ma swoją przyczynę. Znowu ,,leczą* tylko objawy, skoro tyle lat trwa to ,,leczenie*. Piszę leczenie w cudzyslowie, bo to nie tędy droga. Poradziłam sobie z moją tarczycą dzięki zdobywaniu wiedzy na temat przyczyn chorób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jan Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Oj Barbaro wszędzie piszesz jedno i to samo.poradziłam sobie z moja tarczycą.I co to komu da takie stwierdzenie.Napisz coś konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Barbara Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Do Jana- napisałam konkretnie: szukaj przyczyny choroby.W jedzeniu, w powietrzu,w wodzie, lekach, brakach dobrego,nadmiarach złego. Przykro mi, ale nie dam rady opisać krotko na forum wiedzy, której zdobywanie zajęło mi kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nalewka Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Barbaro, leczenie niedoczynności z przyczyn autoimmunologicznych ma coś z czarów. Owszem, pomoże zmiana diety i sposobu spędzania wolnego czasu, ale nie wyleczy! Szkoda JUŻ się stała, teraz dietą i powietrzem nie pomożesz, to trzeba leczyć. Od leczenia objawowego jest endokrynlog, a przyczynowego (właściwie nieznanego) immunolog. Znasz jakiegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi