Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mały penis kompleksy

Gość Fruz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam kompleks spowodowany zbyt małym penisem. Mam 12 cm a powinno być około 16 - taka jest średnia dla naszego kraju. Sprawdzałem w statystykach. Jest to dla mnie frustrująca sytuacja, bo przez nią mam problemy ze stworzeniem poważniejszej relacji z dziewczyną. Czy są jakieś sposoby aby chociaż trochę go powiększyć? Proszę o wypisanie wszystkich możliwości.

Jest klika sposobów:

pompki i ćwiczenia ale nie nastawiaj sie na jakiś super dobry efekt
operacja - to odradzam bo ma swoje skutki uboczne
ewentualnie kuracja tabletkami, po której jest obecnie mój mąż . Jest to aktualnie najskuteczniejszy sposób powiększania penisa nie powodujący skutków ubocznych. Tabletki nazywają się Penilarge.

Skutków ubocznych nie daje bo jest to ziołowy środek. Trzeba brać regularnie przez 3 miesiące i wtedy możesz liczyć na powiększenie. Wcześniej raczej nie ma szans z tego co jest mi wiadome. Swoją drogą wpisz sobie nazwę w google to Ci wyskoczy spory wybór

Dzięki za wyjaśnienie. Znalazłem go ostatecznie na intymnosc pl - zamówiłem jak coś, dziś lub jutro ma dojść.
No zobaczymy jak się sprawdzi, czytałem w necie, że chłopaki go sobie polecają. Opinie w necie nie zawsze odzwierciedlają rzeczywistość, ale konsultowałem się jeszcze z osobami które się znają na tym i stwierdziły, że może zadziałać - tak przynajmniej wynika ze składu.