boni62 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Od jakiegos czasu mam nieznosne drganie policzka.Czasami tez sciaga mi powieke w lewa strone.Bralam wit. B6 i magnez ,troche sie uspokoilo,ale wrocilo.Czy ktos spotkal sie z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
dave85 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 hey boni tez mam cos wtym stylu ale ost mi przeszlo ale to podobno pzez nerwice ale teraz mam wiekszy problem bo albo mi sie wydaje albo mi puhna policzki czy to mozliwe ze pzez nerwice czy to moze cos powaznego ?? czy masz cos takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość abisynka Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 też to mam, czasami drga mi policzek czasami broda, czy powieka oka a czasmi koło nosa, a dziś skacze mi cała dolan warga! obudziłam się z pulsowaniem w wardze - dotknęłam i czułam jakby tętno myślałam spoko ale jak zobazcyłam w lusterku to cała dolan warga mi skakała. tak dziś cały zdień z małymi pzrerwami. też nie wiem czemu? nerwy? - ostatnio mam troche stresów, brak jakiegoś składnka? - mam anemie :( nie wiem ale rzadko mi się to zdarzało w sytuacjac stresowych a dziś po prostu koszmar, z daleka to nawet widać - wygląda idiotycznie i okropne uczucie. włąsnie zaczęłam wcina cczekolade i może mi pzrejdzie ? kurcze mam tyle problemów zdrowotnych i mam nazdzieję że to nic poważnego ajak to jest coś neurologicznego? od roku mam problemy z pamięcią ale rezonans głowy mam ok - na szczęscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość robi Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 a może to rodzaj padaczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi