Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nie mam ochoty na seks pomocy

Gość Markda

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Jestem z mężem już razem 10 lat ( 3 lata w małżeństwie). Wyszłam za mąż wcześnie bo w wieku 19 lat ( ciąża ale obecnie nie żałuje...).Wszystko się uklada. Mamy pracę, on jest dla mnie dobry. Dziecko jest już podrośnięte tak więc problemów żadnych oprócz jednego... Nie mam totalnie ocohty na seks. Brałam tabletki anty to z nich zrezygnowałam ale nic to nie dało .Nadal mi się nie chce a od zaprzestania minęło już 3 miesiące ;/ Najchętniej to bym się wieczoram połozyła oraz zastnęła.
Mąż pyta się ciągle co się dzieje. Kocham go ale taka prawda,ze sam seks mógły dla mnie nie istnieć. Co robić? ;/

Sama równiez jestem w długim związku i powiem Ci,że utrzymać namiętność po 10 czy 15 latach z jedną osobą to jest nie lada sztuka. Poza tym człowiek to nie maszyna.Ma swoje lepsze oraz gorsze dni. Rady ode mnie
zabawki erotyczne- warto jest testować różne nowe rzeczy. ( afrodyzjaki czy wibratorki)
wyjazd we dwoje
szczypta humoru ( po co robić to cały czas na poważnie...)
mozesz jeszcze sprawić sobie jakiś suplement na większą ochotę. Ja biorę libido therapy.

Swoją drogą to czy bierzesz tabletki antykoncepcyjne?

Nie biorę. Brałam i zrezygnowałam z brania bo byłam pewna,ze to przez tabletki antykoncepcyjne ale okazało się,ze jednak nie... Nie chce mi się z innego powodu. Badania ogólne oraz ha normony rownież sobie zrobiłam ale wszystko wyszło w porzadku . Po prostu zrobiła sie ze mnie z czasem zimna ryba. Widziałam,że reklamuje się wiele takich suplementów w telewizji ale czy naprawdę mają takie działanie?