Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności.

inmywoorld

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.  Od ponad roku mam to samo, czyli straszne dusznościNie towarzyszą mi przy tym żadne bóle, czasami tylko jakiś nerwoból, czy coś. Ale to chwila tylko. Miałam robione wszystkie badania (tj. RTG klatki piersiowej, usg jamy brzusznej, TSH tarczycy, badanie nerek, wątroby, morfologia, mocz itp.) Wszystko w normie, bez żadnych zmian ogniskowych.  Zaczęło się to u mnie ponad rok temu, ale tak Od 6 miesiący towarzyszy mi duszność codziennie, bez przerwy, czasami jest lżej, czasami jest dosyć spora duszność, taka że boję się aż zasnąć, ze jednak już się nie obudzę. Proszę o pomoc. Chcę w końcu normalnie funkcjonować, jak było to ponad 1 rok temu. Bez duszności i bez żadnych innych objawów.  Pozdrawiam, Basia .

Tez tak mam, tylko ze ja byłam już w czterech szpitalach...i wmawia się mi je to objawy somatyczne...biorę psychotropy mimo to dusznosci wciąż są...Biorę jeszcze leki na serce (tachykardia) i wziewy na astmę której nie mam ...lekarze to idioci..jak chorujesz na coś innego niż pospolita dolegliwość biorą cię za psychiczna a ty wciąż się mecz 

21 godzin temu, Gość Jakas napisał:

Tez tak mam, tylko ze ja byłam już w czterech szpitalach...i wmawia się mi je to objawy somatyczne...biorę psychotropy mimo to dusznosci wciąż są...Biorę jeszcze leki na serce (tachykardia) i wziewy na astmę której nie mam ...lekarze to idioci..jak chorujesz na coś innego niż pospolita dolegliwość biorą cię za psychiczna a ty wciąż się mecz 

Czy mogłabym prosić Panią/Pana o kontakt e-mail? Chciałabym jeszcze coś się zapytać.