Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Osłabienie, płytki oddech, kołatanie i kłucie serca

Gość phil3010

Rekomendowane odpowiedzi

Gość phil3010
Witam od kilku miesiecy chodze na sztuki walki ale nie wiem czy dac sobie spokoj bo podczas treningow, nie wyrabian, musze sie zmuszac resztkami sił aby nie zemdleć itp.. zauważyłem tez ze czasmi mam tak ze jak np cos robie na komputerze czy jakas inna czynnos nie wymagająca dużej siły, to biore coraz mniejsze oddechy, az przez chcwile wstrzymuje powietrze(wszystko samoczynnie).. czesto bez wysilku serce mi zaczyna mocno bic, kłuje mnie czasami, lub raz na jakis czas mam tak jakby mi ktos wcisnął klatke piersiow, czuje po prostu taki nieprzyjemny ucisk z byle powodu moje serce barfdzo przyspiesza,a podczas wysilku juz nie jest ciekawie, kiedys bylo w maire dobrze ale moja wytrzymalosc drastycznie spadla, o co moze z tym wszystkim chodzic, jak ominałem jakies wazne informacje to prosze napisac..
Nie sądzisz ,że trzeba by pójść z tym do lekarza?A czy tak również się dzieje,kiedy jesteś w spoczynku?Podejrzewam,że Ty nic nie wiesz o stanie swego zdrowia,nie mówiąc już o tym,jaki masz puls i ciśnienie. Wirtualnie,to my sobie mozemy tylko porozmawiać,a leczyć się trzeba u lekarzy. Kiedy,będziesz po badaniach zapraszamy na stronę o nerwicy dla prawdomównych. Póki co życzę powodzenia. Pozdrawiam.