Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszność bóle serca

Gość Agata

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , od trzech miesięcy mam problem Z nabraniem głębokiego oddechu do tego towarzyszy mi ból serca i zalegająca wydzielina która ciagle spływa mi do gardła i niestety jestem zmuszona ją wypluwać . Byłam już na pogotowiu i u lekarza ogólnego . Stwierdził ze mam jakaś bakterie przepisał tylko ibuprofen i kazał siedzieć w domu . Ale niestety nic mi to nie pomogło wiec poszłam znów do lekarza w końcu Wykonali mi morfologię krwi . Z krwią wszystko okej . Zaczęłam monitorować sobie ciśnienie miałam wysoki puls dostałam leki które maja je obniżyć Biosohexal i faktycznie pomogły przez chwile czułam się lepiej ale problemy znów wróciły . Dzisiaj miałam wizytę u otolaryngologa i jest wszystko okej zatoki mam zdrowe . Czekam jeszcze na wizytę u kardiologa i pulmonologa . Nie potrafię sobie już poradzić z moimi dolegliwościami chciałabym normalnie oddychać i zasypiać spokojnie niestety nie potrafię . Proszę o radę jakie badania pod tym katem mogłabym bym jeszcze wykonać i co może mi dolegać . Pozdrawiam