Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos moze mi cos powiedziec na temat klucia w brzuchu dokladnie w gornej jej czesci od paru dni miewam ogolnie bole brzucha ale wczoraj i dzisiaj dopdly mnie klucia najpierw bylo to uczucie jak by ktos mi wbijal gwozdzie od srodka i to jeszcze szlo znies ale dzisiaj takie uczucie jakby skoleji ktos od srodka wbijal mi naraz sto szpilek lub igiel trwa to okolo paru sekund przechodzi i znowu wraca musze dodac ze mam bardzo powiekszony brzuch juz od prawie 1.5 roku oraz mam napady lekowe i czestoskurcz .Pomozcie boje sie co to moze byc
Gość violinek6
~`Wiki nie poszlam do lekarza dlatego ze oprocz tej choroby ktora u mnie sie ostatnio nasilila mam jeszcze agorafobi moze wiesz co to jest ,dlatego ciezko jest mi zebrac sily i wyjsc z domu ,gdyby nie to dawno bym juz byla u lekarza ,a tak boje sie i jestem poprostu uziemiona w domu ,z tego tez powodu postanowilam czegos sie dowiedziec tutaj na forum
Gość pokorniaszk
Myślę, że to może byś zapalenie błony sluzowej żołądka. Jak to małem jak się dużo stresowałem. Spóbuj kupić sobie w aptece siemie lniane - mi od razu pomogło i potem było juz coraz lepiej. Te siemie trzeba zalać wodą i gotować ok 15 min, potem odczekać aż ostygnie i popijać po pół szklanki kilka razy dziennie. Bardzo ważne by było ono GĘSTE bo inaczej nic nie pomaga. Piłem przez pół roku i nic a raz wypiłem gęste i od razu pomogło. Jeżeli to to co pisze to wskazana jest też odpowiednia dieta. Jak najmniej przypraw, nie pić kawy, alkoholu itp. Mam nadzieje, ze to Ci pomoże. Zyczę powrotu do zdrowia.