Gość marta Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Czy to coś groźnego jak marzna mi często dłonie i stopy tez, wtedy gdy ogólnie nie jest mi zimno. Z czym mogą miec związek takie objawy? Nie sinieja mi dłonie, wiec choroba Raynaud raczej odpada. Niedokrwistosc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość czang Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 A cisnienie krwi sprawdzilas? A masazu stop probowalas? A kawe pijesz.?A ....jest jeszcze wiele mozliwosci i pytan. Cytuj Odnośnik do komentarza
meggii82 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Cześć mam pytanie czy zimne dłonie i stopy to jest słabe krążenie jak można to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Jeśli po gimnastyce,krążeniu, masażu stóp i dłoni zimno ustępuje ,to jest to.Jak podniesiesz do góry ręce,chwile potrzymasz w górze,wtedy krew zx rąk ci odpłynie.Potem jak gwałtownie opuścisz ręce i strzepniesz--i jak wtedy poczujesz,że dłonie cieplejsze[bo napłynie do nich krew],to jest to.To takie moje amatorskie dywagacje.Jeśli to coś z krążenie,to należy jak najwięcej się ruszać,nie siedzieć długo w bezruchu.Nawet TV mozna oglądać pedałując na rowerzxe stacjonarnym albo masując stopy na drewnianych wałkach do masażu stóp i dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 A co to jest słabe krążenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Kup sobie esceven -3 opakowania.Jak zużyjesz i pomoże ,tzn. że to było cóś z krążeniam.Bez recepty. Cytuj Odnośnik do komentarza
meggii82 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 A czy są jakieś badania które można zrobić żeby to sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
meggii82 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ja jak coś robię to mam ciepłe ręce ale jak siedzę to chwila i są lodowate czasami to palce mi jakoś sztywnieją gdy próbuję je zgiąć i do tego jeszcze drży mi powieka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Trzeba zrobić chociaż podstawowe badania morfologię ,elektrolity .Drganie powieki często sygnalizuje brak magnezu ,a magnez jest potrzebny ukł.krążenia . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi