Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc wam wszystkim, długo se nie odzywałam bo miałam mega ataki, okropny ból w piersiach, gulę w gardle , ból głowy i paniczne uczucie ,że umieram albo za chwile umre, jak widac nie umarałam ale lęki mam znowu od jakiejs godziny. byłm wczoraj u lekarza , dostałam seronil i pramolan, braliście to? jak tak to jak na was działa? zrobiłam tez ekg i badania krwi, wyszło dobrze. zrobiłam tez prześwietlenie kregosłupa i wyszło mi małe zwyrodnienie w odcinku lędzwiowym, dlatego moą mi cierpnąc nogi. w piatek mam isc do psychologa, chociaz nie wiem po co,a 26 marca do neurologa i maj mi robic eeg głowy( chyba tak to sie nazywa). dzisiaj boli mnie głowa i znów zaczynam bac sie nocy jak cholera, czuje niepokój i wydaje mi sie że to że mówią że jest dobrze nic nie znaczy i robi mi sie czasami słabo, ale juz sama nie wiem czy na pewno, głowa mnie boli jak cholera, i na dodatek wczoraj u lekarza wyszło mi cisnienie 80 ma 60...ech wykonczyły mnie te ostatnie dni bardzo, a co u was, pogoda na was wpływa?

Gość Nieszczesliwy

Stajnia masz dosyć bardzo moim zdaniem nasilone objawy, może ja też tak miałem i mam lecz się przyzwyczaiłem chyba. Pogoda wpływa na mnie fatalnie, lubię jak jest ponuro, pada deszcz, wtedy nikt na mnie nie wrzeszczy, że siedzę w domu a tu ooOooo po pacz jaka ładna pogoda a ty przed komputerem o_O

Witam wszystkich, Dawno nie zaglądałam, ponieważ chciałam kilka spraw przemyśleć. Wczoraj byłam na uczelni, Prawie cały wykład wytrzymałam, pod koniec mnie strasznie chwyciło (ale mogło to być przyczyną kobiecych dni), ale nawet doszłam do domku. Jutro mam zostać w domku 9 godzin bez nikogo. Rano gdy tyle zostaje nie jest najgorzej, ale jutro mam być od południa tyle sama i już nie wiem. W środę dostałam książkę o metodzie EFT, jest super, nie warto się zniechęcać, gdy efekty nie są duże, ale każdy krok do przodu to już duże osiągnięcie. Dzisiaj dalej trzyma mnie ból podbrzusza i jest mi niedobrze,, ale nie stresuję się już tym tak bardzo. Pozdrawiam Co u was ciekawego słychać??

Cześć Inouke już myślałam że wszyscy się gdzieś ulotnili albo zrezygnowali a to by była szkoda bo tylko tutaj jestem zrozumiana i czuje się jak wśród swoich. U mnie odziwo wszystko wporządku, pogoda piękna i bardzo dobre samopoczucie. co to jest za książka i gdzie ją można kupić?Gratuluje ci postępów napewno będzie coraz lepiej. Ciekawe co u reszty jak dacie radę to się odezwijcie pa.

Hej Kala, metoda ta polega na ostukiwaniu punktów energetycznych i powtarzaniu odpowiednich zdań, na internecie są dostępne książki za darmo, ja jednak zaufałam swojej intuicji i wybrałam w empiku *Podręcznik EFT- Margarethe Kruczek- Schumacher*, świetna pozycja. Z początku wydawało mi się to niemożliwe z zaledwie kilka minut mój lęk ma się zmniejszyć czy nawet przestać istnieć. Ale postanowiłam spróbować i tego samego dnia wykorzystałam tą metodę do wyjścia do sklepu (bywałam u siebie w sklepie ale osiedlowym, a chciałam wyjść do sklepu dalej), udało mi się dojść, a już z powrotem poszło bez problemu. Potem zastosowałam tą metodę na uczelnie i jak widać wytrzymałam. Jutro stoję przed ważnym sprawdzianem i muszę dać radę. Spróbuję i tu i zobaczymy. Dzisiaj jestem trochę zmęczona i mam małe kłopoty jelitowe, niedobrze mi no ale to są te kobiece dni, tak więc wypoczywam i myślę że już jutro będzie lepiej. Pozdrawiam

Dzięki za te informacje. Chciałam się jeszcze zapytać czy miałaś kiedyś coś takiego jak nadmiar śliny bo ja mam tak codziennie i strasznie mi to przeszkadza,czuje się tak jak bym się topiła we własnej ślinie jak myslisz powinnam z tym pójść do lekarza czy powiedzieć o tym psychiatrze jak będę na wizycie. Prosze odpisz jak najszybciej bo mnie to strasznie meczy.

Gość a28aga28

Witajcie Sporo tu nowych osob, dobzre trafiliscei forum naparwde jest neisamowite ;-) a w szzcegolnosci ludzie tu ;-). Jestem stalym bywalcem mozna tak rzec i przykro sie mi zrobilo osrtatnio jak juz kilka postow nagrazmolilam a nowi forumowicze jakby ich nie zauwazyli ;-/, zastanawiam sei and dalszym sensem pisania............ pozdrawiam

Hej, ja zaraz ruszam do sklepu, a jakoś tak mi źle. Piękna pogoda jest. Chciałam się zapytać czy ktoś z was ma sprawdzony sposób na radzenie sobie w trudnych chwilach, tj. gdy zostajecie w domku sami?? Ja dzisiaj mam taki dzień. Za jakiś czas za 3 godzinki, mój narzeczony jedzie do pracy na 8 h, będzie 70 km od domku. Gdyby coś się stało to rodzice są jakieś 15 minut ode mnie. Strasznie się tym martwię. POzdrawiam

CZeść Inouke ja też często zostaje sama rodziców nie ma chłopak w pracy a siostra jeszcze młodziutka więc jak na ten wiek przystało to w domku tylko je i sypia. Przyzwyczaiłam sie do samotności ale lekko nie jest;[ Dasz radę kochana jesteś bardzo silna zauważyłam to już dawno jak tylko czytalam posty a nie byłam jeszcze na tym forum.U mnie pogoda ładna ale dobrym samopoczuciem nie mogę się pochwalić w sumie nie jest źle tylko taką pustkę czuje no l ta ślina mi dokucza to jest naprawdę bardzo uciążliwe..;[

aga to nie tak nie raz nie ma się nic do powiedzenia albo jak się źle czujemy to nawet na pisanie nie ma sily, przykro mi się zrobiło więc przepraszam będe się starać pisać na wszystkie posty więc nie rezygnuj serdecznie cię pozdrawiam;] jak przeczytasz tego posta to napisz mam nadzieje że jeszcze nie zrezygnowalaś i zdążysz go przeczytać.jeszcze raz cię przepraszam;]]]]

Gość a28aga28

Tak pzreczytalam ;-), no mnie rowniez przykro sie zrobilo,,,,,, niekoneicznei na wszystkie kalo ale chyba w pewnym momecnie zrobiliscie takie zakmniete male forum w forum ;-), pozdrawiam ceiplo i spokojnego weekendu zycze ;-), pamitajcei ze wszystko co teraz odczuwacie, zcego sie boicie jest wynikeim nerwicy, weim co mowie bo mailam pzrerozniste jazdy ;-) na akzda skale ;-), wiec do uslsyzenia ;-) pa