Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :))) Wariactwo jak co dzień.....ufff, na chwilkę zaglądam, żeby was powitać :)) Ja zagrałam w totka, a jakże. W poprzedniej kumulacji w zeszłym tygodniu trafiłam trójkę, to wczoraj pewnie już nic. Za dużo tego dobrego by było, hahahha. Jeszcze nie miałam czasu sprawdzić jakie numerki były.

Witam :) Weteranko jak ja bym chciala mieć taką osóbkę jak Ty tu przy sobie ooo tak! :) dobrze, że są tacy ludzie na świecie ! :* Byłam dziś u ginekologa :) 1 raz ufff stres ogromny, ale naprawdę nie ma co się bać :) ale dostałam dużo witamin i leków, nawet nie wiedzialam , że takie to wszystko jest ważne :) W szkole jakoś leci, uwierzyłam troszkę w siebie, bo udało mi sie zaliczyć spr z matematyki :) Jakos ostatnio franca zamilkła, jedyne co to te skórcze żoładka czy przepony truno określić, ale wierze , ze to tylko kolejny objaw nerwicy. Buziakuje wszystkich :*

Hej cieszę się , że Was znalazłam. Mam 34 lata, dwoje cudnych dzieci, cudownego męża i .... nerwicę. Zaczęło się w 2005 r., potem ostry atak od lipca 2006 i leczenie do listopada 2007. Brałam Asentrę, Lerivon i Depakinę. Potem było raz lepiej a raz gorzej. Teraz od 2 miesięcy mam głównie natrętne myśli, które wywołują lęki i panikę. Zaczęło się znowu od lęku, że mogę sobie coś zrobić, potem przeszło i po tygodniu wróciło z.... obawą, że mój mąż może mi coś zrobić lub dzieciom. Cholerna franca wie gdzie uderzyć. Mąż jest cudownym człowiekiem, muchy by nie skrzywdził, zawsze mam w nim oparcie a teraz to. I to mnie przeraża!!!!! Narazie leków nie biorę, byłam u psychiatry, ale ten stwierdził, że powinnam zacząć od psychologa bez leków. Jutro mam I wizytę. Trzymajcie za mnie kciuki!!!

Można by pomyśleć, że to forum dla ............ żolnierzy ha ha ha :))) Od wczoraj jestem kuchenną kobietą, siedzę w kuchni i gotuję, robię zapasy mojej córce, dzisiaj zrobiłam 140 pierogów, patrząc na zegarek, zrobiłam te pierogi w ciągu póltorej godziny, niezły czas, prawda ? :) No fakt, farsze ( dwa różne ) zrobiłam już wczoraj to może nie ma czym sie chwalić ...... :)) Milego dnia wszystkim :)

Gość nerwusek30

Witajcie kochani, troszke mnie nie bylo, bo najpierw meczyla mnie migrena, potem jajnik, ze ledwo chodzilam, a to oczywiscie pobudzilo france i lek wychodzenia z domu, ale sie nie dalam i wychodzilam:) I teraz jestem tak wykonczona, ze juz bym sie polozyla spac, ale nie moge. Oj Nati, te Twoje pierozki by mnie pewnie postawily na nogi...:) Pamietam, jak wyjezdzalam na studia i moja mama lepila mi pierozki, gotowala golabki i inne pysznosci... Az zglodnialam:) Pozdrawiam

Witaj klemensik,to prawda forum jest naprawde fantastyczne wiem bo sama jestem tu od niedawna..... Pisz o wszystkim co cie meczy i boli kochana... Apropos tego,powiedzcie mi kochani czy tez jestescie ciagle zmeczeni? u mnie poprostu masakra,oczy mam tak ciezkie ze szok,i codziennie to samo.... co mam z tym zrobic?

Hej, hej :):) no co wy :):) atak terrorystyczny na francę planujecie podchodem :):) a, pamiętacie, prawdziwnego żołnierza my mieli !!!! i co ? wyzdrowiał i uciekł :):):) a ja to troszkę, tak ociupinke w samotnosci strachliwa sie zrobiłam :):) ale dam rade :):) a co tam, takie głupstwa, jak Natusia pierogi lepi !!!! to jest nerwicowy wyczyn !!!! ale tyyyyle, to mi pod euforię podchodzi :):) Natus, opamietaj się :):) Marysiu, bardzo serdecznie Cie przytulam :):) jak piesio ? moja Murka, to po roku, mówic sie naumiała po psiemu :):) Agusia, Ty jedna nawoływaczko :):) sama uciekasz ???? trzymaj się milusio :):) żabka, widzisz, u nas fajnie !!! :):) i tak sie mamy wspomagac, na złe i dobre :):) Kasia, a twoje sprawozdania ze sprawdzianów, to mi masz na bieżąco przedstawiać !!! zrozumiano :):) Spineczko, aj waj non coment :):) do miłego moje dziabągi wszystkie :):) a trzymać się moooocno i francy nie pozwalać po głowie podskakiwać :):) Sufur - witaski :):)