Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Alicja1993

Witajcie! Jak tam u Was z pogodą? Bo u mnie strasznie duszno i pochmurnie przez co czuje się koszmarnie :/ Od czwartku znów chodzę z tatą na siłownię żeby się trochę odstresować i poruszać. Nie ma to jak wysiłek fizyczny :P Jutro idę do lekarki zobaczyć co z tymi moimi oczami... Pożyjemy zobaczymy.

Gość martin82

Cisza coś u nas tutaj. Hm mam jeszcze pytanko czy byl ktos w bieszczadach na polu namiotowym w okolicy Soliny . Szukam tam wlasnie jakiejs taniej miejscowki pod namiot chcialbym odpocząc z dziewczyną i sie zregenerowac umyslowo i zapóniec choc na chwile o chorobie

Gość Alicja1993

Drogi Martinie! (mój brat ma tak na imię :D ) Ja biorę Asentre od miesiąca. Muszę Ci powiedzieć, że na mnie działa świetnie. Zdecydowanie mam lepszy humor i wszystkie myśli *swobodnie przelatują mi przez głowę* przez co mniej się wszystkim zamartwiam. Lek zaczął mi działać dopiero po 3 tygodniach. Pozdrawiam Was wszystkich!

Gość a28aga28

Witam wszystkich ;-) u mnie piekne pogoda lepiej sei czuje niz wczoraj ;-). Fajnie martin ze sie odezwales bo juz dawno cisza byla z Twej strony, u mnie jesli chodzi o nerwice to odpukac nie mialam jakis wiekszych jazd narazie-na leku dalej jade,szukam pracy,tak mysli kraza po glowie takie smutne-zdaje sobie sprawe ze to stany depresyjne-czuje to ale leku nie chce brac-juz te na nerwice niezle moj organizm rozwalily i ceizko mi teraz sei pozbierac, zyje jakos, wiadomo ze pomimo wykonywania pzreroznych czynnosci domowych zcegos nadal jest i bedzie brakowac-czyli stalego zajecia i spelnienia a mianowice pracy,brak kontaktu z ludzmi eh. pozdrawiam nowe osoby i prosze o odzew weteranow ;-)

Gość nerwusek30

Witajcie kochani, a ja mam dzisiaj gorszy dzien - to tu dusi, to tam dusi i to oczywisie odbija sie na samopoczuciu psychicznym:( no, ale to moze z niewyspania (tak sobie tlumacze), bo dzisiaj w nocy synka bolal brzuszek i musialam mu masowac, wiec nocka z glowy. Pozdrawiam wszystkich, buzka:)

Witajcie Wszyscy:) u mnie spokojnie, czuję jakbym nie miała nerwicy, ale są czasem momenciki zastanowienia:)) niestety i tak właśnie teraz mierzę puls a on chol... 57 na minutę kurcze tak wolno?? może tak być że jestem tak spokojna :) bo wszędzie w normach podają od 60 do 100... nigdy o to nie pytałam myślę że tak w sumie może być ale nie wiem wolę spytać.. Pozdrawiam serdecznie:) czytam Was często a że teraz wakacje ciepło to i w necie mało czasu się spędza..

Dzień dobry :) Martin, Ty to ranny ptaszek jesteś. Ciekawe jak wcześnie chodzisz spać, żeby tak rano wstawać :))) Kamila, ja nie brałabym na własną rękę żadnych psychotropów (serotoninowce to też psychotropy). Wszelkie specyfiki i dawki powinny być uzgodnione z lekarzem.

Gość Alicja1993

Hello everyone :) Dzisiaj byłam u okulistki. Stwierdziła, że mam lekką wadę w prawym oku, ale okulary nie są konieczne. Uważa, że te lekkie kłopoty z oczami mogą być wywołane przez antydepresanty. Muszę iść jak do mojej lekarki i wszystko wyjaśnić. U Was też tak duszno ciągle i *burzowato*?