Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3

Witam kochani U mnie jakoś leci franca nerwica czasem na parę dni odpuści ale nie daje spokoju Wyobrazcie sobie dostałam skierowanie do Gastrologa z tym żołądkiem bo rodzinny lekarz już nic mi pomóc nie potrafi dzwoniłam do Górniczego szpitala u nas bo tam jest Gastrolog i uszom nie wierzyłam termin mi powiedziała Styczeń 2012 roku zaniemówiłam powiedziałam jej czy mam się wykończyć a ona mi na to że nic nie poradzi Zadzwoniłam do Katowic bo podała mi nr telefonu że tam jest też Gastrolog i że powinni mieć podpisaną umowę z NFZ ale niestety nie podpisali umowy i tylko prywatnie mogę się zapisać na 7 lipca i cóż miałam robić zapisałam się Wiecie co myślałam że mnie szlag trafi to jest po prostu szok żeby tak było Ale cóż zrobić taką mamy zasraną służbę zdrowia U mnie pogoda w kratkę raz słońce raz deszcz Czytam że u was też różnie z tą chorobą ale trzymajcie się kochani Pozdrawiam wszystkich forumowiczów serdecznie miłej spokojnej Niedzieli kochani wam życzę Pozdrawiam wszystkich serdecznie buziaczki

Dzień dobry! Czytam Was, ale nie napiszę nic od siebie bo weny brak, a i franca czuję za plecami się czai. Na szczęście mam trochę spraw na głowie, więc cały czas jakoś muszę i daję radę jej uciec. Trzymam kciuki za Wasze samopoczucia i buziaki przesyłam :))

Hej Kochani ale jak tak piszecie ze to dziadostwo nie odpuszcza to mi sie zmutno robi:(((. ja dziś idę na psychoterapię byłam pierwszy raz ze dwa tyg temu i jak opowiedziałam o swojej babci z której śmiercią nie mogę się pogodzić to tej samej nocy miałam pierwszy raz od czterech lat normalny sen z nią:) nie wiem dlaczego może ta psychoterpia tak działa że nas oczyszcza? tylko czemu tyle razy rozmawiałam z rodziną o tym, z mężem i nie oczyszczało mnie a teraz trochę inaczej... chciałabym żeby tak było:) żeby doszczętnie wygonić to dziadostwo.. u mnie ok, serce spokojne mimo że przed miesiączką wiadomo jak hormony szaleją czasami:) matiagadoni ale miałaś przeżycie mnie takie ataki załamują a wiadomo trzeba żyć dalej to nie choroba fizyczna:) Pozdrawiam

Witam wszystkich gdzie jestescie , meldujcie sie .Napiszcie chociaz pare slow co u was .Wiem ze jak nie dolega NL to swiat jest hepi ale pamietajcie o nas tu .I takie polepszenie u jednych daje nadzieje dla pozostalych .Asie badz dobrej mysli wiara czyni cuda.No to Krysiu przy takiej sluzbie zdrowia z nerwow mozna dopiero dostac boli zoladka , najgorzej ze oni za nasze pieniedze odwalaja te cyrki .Trzymaj sie skarbie.Matiagadomi ja tez wybieram sie nad morze i juz mysle czy u mnie nie zadziala to wyluzowanie podobnie , chociaz ja za kazdym pobytem nad morzem sama schodze z lekow .Poprostu nie biore lekow i wybieram sie na bardzo dlugi spacer brzegiem morza , w kolo obcy ludzie , nie moge pokazac ze cos sie dzieje , mecze sie spacerem i tak oduczam sie od uspokajaczy ale glowny lek na depresje biore, z niego boje sie sama zrezygnowac.Zycze wam milego i spokojnego nowego tygodnia i dajcie znac ze jestescie z nami hej

Czesc w goracy dzien.Baskabaska jade do Miedzyzdroji , jesli zobaczysz stateczna pania z smiesznym malym shitzu to ja , od razu wolaj czesc maryska.Z kad Ty jestes . Teraz pogoda moze i doskonala ale cos strasza ze koniec tygodnia i dalej ma byc zimny, a ja jade od 1 do 10 lipca wiec we czwartek napisz mi jaka jest pogoda i jaka zapowiadaja na nastepne dni . Bedziesz moja pogodynka .Dzis caly dzien piore bo wszystko schnie blyskawicznie.Pozdrawiam i zycze pieknej pogody .

Dzień dobry :) Miłego dzionka życzę. Rolnik, nie daj się, ja czuję jak franca chce mnie dopaść, ale póki co trzymam się :) Dziewczyny fajnie macie z wyjazdami. Oby pogoda dopisała! Jedna to wcale nie musi wyjeżdżać, żeby tam być :)))) Dawno nad morzem nie byłam, pospacerowałabym sobie po plaży, oj tak. Spokój od morza i szum fal... Ech, może kiedyś się wybiorę. Na razie kochani, buziaki!!!!

Witajcie wszyscy! Majkak55, to Ty chyba jaką GWIAZDĄ jesteś?...hihi...jak do Międzyzdrojów jeździsz (tam gwiazdy podobno jeżdżą), ja z Sopotu jestem ale może i tu zawitasz, pogoda w każdym bądź razie pewnie ta sama, napewno Ci naoiszę jaka jest, w tej chwili od paru dni wymarzona dla nas nerwusków, bo słonecznie i nie za gorąco, w każdym razie nawet się nie spociłam dziś, a daleko byłam , bo aż w Gdyni...i jeszcze autobusem jechałam...hihi. Spokojnej drugiej połowy dnia życzę wszystkim!!

Majkak55, sprawdziłam na GOOGLE tę miskę i trochę się oświeciłam gdyż nie miałam pojęcia co to za cudo, też tam sobie poszukaj, fajna rzecz ale droga... Biel, cieszę się, że dobrze idzie ze zdrówkiem aby tak dalej i dłuuugooo, u mnie też nie najgorzej, chociaż czasem koleżanka franca da znać, żebym nie zapomniała, że czuwa... Pozdrawiam

Dzień dobry wszystkim !! :)) Kochani wróciłam, było super, temperatury dochodziły do 40 wzwyż ale byłam nad oceanem i w ogóle tego nie odczuwałam :) Mowę Wam, dawno nie czułam się tak dobrze, poza lotem ( nie cierpię latać samolotami ) samopoczucie naprawdę wyśmienite, 2 piękne tygodnie totalnego luzu, masa wrażeń........ niesamowite widoki, poznałam fajnych ludzi, doznałam nowych smaków ( jedzenie ), zresztą wszystkie moje zmysły wzrok, słuch, smak, węch, dotyk pracowały na pełnych obrotach ha ha ha. Zrobiliśmy ponad 1000 zdjęć...........było po prostu fantastycznie, aż żal, że już się skończyło i trzeba wrócić do rzeczywistości. Widzę, że troszkę popisaliście, później nadrobię zaległości i poczytam, miłego dnia kochani, pozdrawiam wszystkich. P. S. Mimo tylu wrażeń myślałam o Was również :))

Dzień dobry :) I pogoda pod psem się robi. Na razie mi to nie przeszkadza. Chyba, że zacznie ciśnienie spadać, wtedy moja forma też spada. Fajnie nati, że jesteś zadowolona z wyjazdu. Miłe wrażenia dobrze się wspomina :) Teraz cyfrówkami łatwo napstrykać tysiące zdjęć, nie to co kiedyś... trzeba było klisze zakładać do aparatu, a potem je wywoływać ;) Miłego dzionka dla wszystkich!

Witajcie kochani Super natus ze jestes zadowolona i wypoczeta ;-). A co u reszty??? Freciu,Biel, Weteranko,Gruszeczko,Robo, Rolniku?Sylciu?Asiu?p Jadwigo? Napiszcei cos troszku ;-/. U mnie roznie, teraz mam gorsze dni odnosnie nerwicy. Gruszeczko znow mi nie dziala gg, nie weim co sie dzieje co zainstaluje na nowo to jakis bald wyskakuje, na komorce tez nie mam kasy, dlatego nie amrtw sie o mnie jak mnie nie widzisz na gg ;-). jest u mnei fatalnie ale jakos tzreba sobie radzic ;-). buzka kochani i reszte prosze ladnei o odzew, smutno bez wAs ;-/

Witajcie , Nati witam Cie po wielkiej podrozy troszke Ci zazdroszcze tej przygody. Ja wyjezdzam jutro do Miedzyzdroji na 10 dni , pewno beda to te dni z najgorsza pogoda .Ale coz zajete oplacone jade.Baskabaska ja Ci sie ponabijam z gwiazdy miedzyzdroji,ja to moze nie gwiazda ale moja piesia napewno , dla mnie jest najpiekniejszy , najmadrzejszy , wszystko naj naj [zart].Jezdze juz tak od kilku lat , ale zawsze nie w sezonie bo w pracy nie dawali wtedy urlopu a teraz labuje i poogladam ludzi w sezonie.Rolnik mam nadzieje ze to tej pory juz u Ciebie wporzadku , czego Ci zycze.Krysiu , Weteranko gdzie jestescie ?Umnie dzis pogoda taka sobie , dosc cieplo ale pochmurnie , ale duzo lepiej oddychac niz wczoraj .Baskabaska daj znac jaka pogoda nad morzem i jakie u was prognozy.pozdrawiam , zagladne na wieczor.

Majkak55, tak jak obiecałam piszę o aktualnejpogodzie u nas, a więc: już dziś rano myślałam, że pogoda się zepsuje, bo było pochmurnie ale teraz jest słoneczko i chyba szykują się upały, bo strasznie ciepło jest (oj, niedobrze dla mnie), teraz jest 25 stopni. Tak więc szykuje Ci się ciepły urlop, ja w każdym razie życzę Tobie udanego pobytu (bez tej głupiej francy) nad morzem! U mnie narazie tak średnio ale nienajgorzej (całkiem normalnie to nigdy już chyba nie będzie), człowiek się przyzwyczaja do niektórych objawów francy i można z tym żyć.

Kochani, ale tu cichutko się zrobiło..... a czemu tak ? Majkak, życzę Ci cudownej pogody :) Aga, to na pewno tylko chwilowe pogorszenie nastroju, mam nadzieję, że minie i znów bedziesz się dobrze czuła, trzymaj się skarbie. Spinko, masz racje co do cyfrówki, jest łatwiej ale z drugiej strony o ile rzadziej się teraz te zdjęcia wywołuje na papier........... przedtem nie było wyproś :) Przez takie wygodnictwo zdarzyło się, że mi * zjadło * zdjęcia na kompie :(( Krysiu, masakra jakaś z tym terminem do lekarza......... jak się teraz czujesz ? Weteranko, a Ty gdzie się podziewasz ? Mam nadzieję, że zajęta jesteś robieniem fotek, ze nic innego się nie dzieje ............tak ? Robo zaliczyłeś już Turcję ? Czy mi sie cos pomyliło może ? :) U mnie pogoda jak na razie całkiem fajna, nie jest za gorąco ale w miarę słonecznie i nawet nie pada. Dzisiaj musiałam nadrobić czas kiedy mnie nie było w domu i ogarnęłam ogród, a zarósł strasznie, także wpadam znów w zwykłą, szarą codzienność ............. :). Miłego wieczorku wszystkim życzę.

Heja nati zaliczylem zaliczylem a teraz zaczynam prace od 6 00 a koncze o 21 00 nie to zebym sie chwalil albo narzekal....... panie wladzo ja po prostu lubie zapier..lac ;0;0;0 wczoraj w pracy znowu dalo znac o sobie ale zdlawilem dziadostwo w zarodku , te same objawy dziwny bol w nadbrzuszu i uczucie zimna z lekkimi drgawkami , i jeszcze zbilem sobie kosc szczalkowa stopy i boli jak diabli ale nic to zabory przeszlismy, komune,mode na sukces,giertycha i leppera to i to przejdziemy..... milego dnia zycze Wam drodzy narka

Gość nerwusek30

Czesc wszystkim, Nati witaj w kraju:) Aga, ja tez mam teraz gorszy okres. Najgorsze jest to, ze mimo tego, ze sie nie poddaje, pokonuje swoje leki (wczoraj nawet wsiadlam w autobus, gdzie wczesniej tylko samochod i to najchetniej w towarzystwie), to i tak mam uczucie,ze stoje w miejscu i ciagle czuje strach:( No,ale moze to minie... Pozdrawiam wszystkich i trzymajcie sie cieplutko. No i wszystkim, ktorzy gdzies wyjezdzaja - udanego urlopu.