Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znam Grzegorza, dowiedziałam się od kogoś że ma ciężką nerwicę i potrzebuje pomocy,a wstydzi się wejść na forum.Troszke się pogubiłam...ciężka nerwica, znam świetnych psychologów i psychiatrów w naszym mieście, a grzegorz nie jest zainteresowany...Ale dobrze że Czarna znów jestes i Andrzej...humory są.. aga zaraz się zjawi..mnie wreszcie lepiej dzięki Wam, a o czy mówię to się domyślacie...
Czesc Wszystkim to znowu ja! Catullus uwielbiam barszczyki a co do ciazy to bedzie chlopak cze dziewczynka:) Klaudiu z czego Ty chcesz zchudnac,waze tyle samo co Ty? Krysiu3 za duzo to Ty dzis nie pisalas.Dobranoc kotus i jutro prosze sie poprawic! Olka gdzie sie podziewalas tyle czasu? Grzesiek milo Cie powitac! Ola fajne masz dzieci,a bedzie dobrze wiecej bedziemy na gg i zobaczysz poprawi Ci sie juz ja sie postaram:) Czarna czekalam na Twoj telefon:(tez lubie Kinga czytac. Andrzeju jestes fajnie! Ewo26 tez dawno nie zagladalas? Justine martwisz mnie,a masz validol to jest ziolowy lek bezpieczny. Domi myslalam ze zaginelas? Iwona jest za mna na gg to wiadoma! A Mattiagi i Aguni jeszcze nie ma oraz Krysi waw?