Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

cześć Andrzeju miło widziec cie spowrotem Czarna kupiłam jakies wafelki w czekoladzie nawet dobre i pdżeram bo jak dzieciaki zobaczą to moment i ich nie bedzie Iwonko dzieki za wsparcie dosyc ze masz tyle swoich problemów to jeszcze sie o mnie martwisz cud kobieto Oleńko ( bede tak mówic bo za durzo cyfr w twoim nicku) dzieki podobno uśmiech zawsze pomaga ja zawsze byłam wiecznie uśmiechniętą osóbką ale juz chyba tego nie umiem robic coraz gorzej ze mną Catullus a te rafaello to niie w tym kierunku rzuciłeś bo do mnie doleciało hihihihi Krysiu Waw słonko mów co z małą no i co u ciebie ciesze sie że jednak zdecydowałaś sie tu pisac fajnie Matiaga jak zwykle mi nie odpisuje na gg oj ty paskudo teraz ja zwariuje przez ciebie Buziaki dla was wszystkich może jutro bedzie lepszy dzień Słuchajcie a co sie stało z SIS ona juz tak dawno sie nie odzywała
Olka! wybacz że do Ciebie nie piszę , robie kilka rzeczy na raz i tak wychodzi...widziałam że się przejęłaś mną i Agą,ale sama widzisz już jest lepiej.Aga coś milczy,może śpi?A te Doroty ....jąderka...ale mi się podobało ...nigdy tak nie nazywałam jajek..to znaczy jąderek...Pogubiłam się...Jak dobrze się trochę uśmiechać, ale to dzięki Wam głównie... A co to była za akcja Andrzej ? :)
cześć Grzesiek fajnie ze piszesz razem jest zawsze łatwiej przetrwac te paskudne dni napisz prosze wiecej o sobie i co jest grane ze masz takie kiepskie podejscie do siebie ja tez dzisiaj sie podle czuje ale Iwonka mnie namówiła do pisania i wiesz to pomaga wiec spróbuj
Grzes to witamy w klubie a bierzesz jakies leki lub byłeś u psychologa z tym problemem? Ja terz tak mam boje sie isc spac bo rano sie nie obudze boje sie wyjść i jednoczesnie boje sie zostac sama w domu jak cos mnie zaboli to od razu przechodze zawał tak ze sam widzisz nie jestes z tym sam razem damy rade
Gość catullus
Grzesiek, tak jak piszą dziewczyny, wielu z nas tutaj przeżywa podobne stany. Ja również cały czas się czegoś boję.. Ostatnio boję się wyjść z domu, ale z tym walczę. Ciągle mnie coś boli i tego też się boję, w nocy nie sypiam. Poza tym, bierz leki.. Na pewno Ci pomogą. Ja biorę od niedawna i przez pierwszy tydzień czułem się tragicznie. Ewa 26, witaj, szczerze mówiąc, to przed chwilą myślałem o tym, gdzie się podziewasz :).
Gość catullus
Jeśli znajdziesz taką, która to zaakceptuje i będzie Cię wspierać (chyba nie jest to trudne), to pewnie będzie Ci łatwiej. Ale pamiętaj, że wszystko to siedzi w Twojej głowie i to Ty przede wszystkim musisz sobie z tym poradzić. Nie walcz z sobą (bo przecież stąd się biorą lęki), tylko próbuj je oswoić.. Cholernie to jest trudne, ale ponoć można się tego nauczyć. Myślę, że większość z nas tutaj przeżywa paniczny lęk przed śmiercią..