Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz co kielce,od początku nie podobałeś mi się na tym forum i zgadzam się ze zdrową!Rady zachowaj sobie,weź te perseny i inne specyfiki,które ludziom polecasz i zwyczajnie nie wpieprzaj się tam,gdzie nie powinieneś.Co możesz wiedzieć na mój i mojego męża temat.Dzieciaki to cały sens mojego życia,mam dzieci z których jestem dumna,dają mi wiele dumy i szczęścia,nawiązałam do wpisów innych dziewcząt na ten temat. Poza tym Kielce,to nie każda kobieta może się skutecznie zabezpieczać z chociażby przyczyn zdrowotnych,ale Ty jak każdy typowy facet masz najwięcej w temacie dopowiedzenia....żałosne!Właśnie od leków anty dostałam pierwszej depresji,wkładek nie mogę bo mam uczulenie,a prezerwatywy od lat stosujemy i mamy 2 niepożądane ciąże.....Nie wiem czemu w ogóle ci się tłumaczę.......Nie podoba ci się to co piszę?to nie czytaj i nie odpisuj!!!Mądrości życiowe zachowaj sobie!!

Gość aniamroz24

Dajcie spokuj. margo75 nie przejmuj sie jednom glupia uwaga. kielce jest fajny. a ty sie nie obrazaj moze cos w wym jest jak ktos nas krytykuje. moze czas spojrzec na nasze zycie oczami innych nawet jesli to moze byc przykre. napewno jestes wspaniala matka najwazniejsze ze to czujesz nie musisz nikomu tego udowadniac. zostan z nami. hej

Margo75 ja też się z Tobą zgadzam że ten Kielce odkąd się tu pojawił zaczął ludziom dogryzać... nie wiem jaki ma w tym cel takie ironizowanie z kogoś, i mi też w sumie przestało się podobać i zaczęłam mniej pisać bo bezsensu jak on zaraz skrytykuje albo powie mi żebym na pogotowie jechała... swoją drogą jak jakiś chłop może kobiecie powiedzieć że ma dzieci bo się nie zabezpieczała to już szczyt, co go to obchodzi, nie wiem jak tak można uważam że to każdego sprawa ile ma dzieci a poza tym Kielce narzekasz że pracujesz i chcesz na emeryturę to po co w ogóle pracujesz, i tak powiem szczerze ja np nikogo nie krytykuję ale jak widzę jak on się czepia ironizuje to mi się nie chce tu wchodzić w ogóle, bo potem tacy jak on twierdzą że my krytykujemy i w ogóle jesteśmy negatywnie nastawieni tylko że zanim zaczęły się te wszystkie kłótnie nasze grono na nikogo nie wskakiwało, najwyżej powiedziało prawdę poradziło się ale w sposób konstruktywny i nie rażący nikogo,

Margo75 tak Ci powiem że ja mam tylko jedno dziecko, ale mam nadzieję że będę miała jeszcze choć jedno:) od kiedy mam synka to wiem jakie to szczęście jest w życiu i mimo że miałam 23 lata i studia to bardzo się cieszyłam że jestem w ciąży i wszystko się ok potoczyło. Super że masz czwórkę:) to musi być wspaniałe ja mam nadz że z mężem wpadniemy bo wiem że to najlepsze co może być a takie planowanie na siłe często tez nie wychodzi i niespodzianka to zawsze niespodzianka :)

Krytyka ma to do siebie ,ze trzeba przejzec na oczy dopoki jest na to czas i zastanowic sie dlaczego tak sie z nami dzieje...zadac sobie pytanie dlaczego ,,on,czy ,ona,mnie krytykuje ,a moze wlasnie ten calkiem obcy ktos ma racje i dlatego mnie skrytykowal..moze tak wlasnie odbieraja mnie ludzie..zrobcie sobie rachunek sumienia i pomyslcie nim cokolwiek napiszecie,,reka napisze wszystko..a w wiekszosci to jest pisanie bez zastanowienia sie nad tym.

Kielce ale takie wnioski jakie tam są uważam że są poniżające Margo75 i jej Męża, gdybym ja to napisała a każdy z nas ma powody do narzekania jedni na pracę, inni na studia, jeszcze inni na to że siedzą w domu, Ty tego nie zrozumiesz bo niestety faceci jakoś w naszym kraju nie siedzą z dziecmi na macierzynskim, a po to te forum właśnie sama nazwa nerwica i nikt tu szczęśłiwy z tego powodu nie siedzi

Wiecie co ? Albo niektóre osoby mylą wątki albo ja jakaś nie kumata jestem...... Ktoś pisze jakby ciąg dalszy jakiejś dyskusji............a ja, niby czytam forum uwaznie, ale nijak nie kapuję o co chodzi........A, w sumie może i lepiej :) A tak w ogóle, pogoda jest super, podziwiam zza okna ale i tak słońce dodaje optymizmu :) W piątek idę do kontroli i mam nadzieję, ze będzie dobrze i może pójdę sobie na krótki spacerek, o ! Odnośnie dyskusji o dzieciach, każdy może mieć swoje zdanie. Ja tylko powiem, że mam dwoje dzieci, już dużych i baaaardzo żałuję, że nie mam trójki :) Buziaki wszystkim.

Witam , Nati przepis na paczki przepisany musze jeszcze dokupic pare skladnikow [chodzi o spirytus] i do roboty.Moze w zamian uda mi sie przemycic bardzo pyszna salatke , polecam.3 paczki ryzu ugotowanego. 1 duza piers z kurczaka pokroic w kostke ,wymieszac z przyprawa gyros i upiec.1 puszka kukurydzy.1 lub 2 puszki ananasa w plasterkach drobno postrzepic.1 jablko pokroic w drobna kostke.2 lyzki posiekanej drobno pietruszki [natki].Sol, pieprz,sok z cytryny, pieprz chili,malonez.wszystko razem wymieszac i dobrze schlodzic ,smacznego.

Gość martin82

No widze ze dyskusja wrze na forum tylko nie na ten temat co potrzeba niestety pisze tutaj dop od paru dni wiec nie znam nikogo zbyt dobrze myslalem ze tutaj mozna podzielic sie uwagami zostac zrozumianym otrzymac jakas wskazowke a tu trafiaja sie osoby ktore psuja te harmonie i wprowadzaja nerwowy nastroj . takie forum to jednosc obrazajac jedna osobe obraza sie wszyskie bo tutaj kazdy siedzi z jednego powodu

Dzięki asie,martin,za dobre słowo.Ten facet-kielce,szkoda słów nie mam zamiaru z nim dyskutować... Asie masz rację kochana,ja właśnie jestem spełnioną matką,jestem dumna i szczęśliwa z powodu posiadania 4 dzieciaków.Wszystkie są śliczne,mądre i ambitne.Trójka uczy się b.dobrze ,uczęszczają na dodatkowe zajęcia,muzyczna,kluby sport.Przepraszam,że tak chwalę je,ale na prawdę życzę wszystkim rodzicom takiej dumy z dzieci-nie mam na razie żadnych problemów wychowawczych,tylko wręcz przeciwnie!Ja mając ich i maluszka,duży dom,mam co robić i tak naprawdę nie mam za bardzo możliwości pójść do pracy(pracuję trochę przez internet).Obowiązków mi nie brakuje....a u nas bezrobocie jest największe niestety...Troszkę przez te lata próbowałam pracować,ale mąż jeździł na misje i za granicę i wreszcie postanowiłam,że tylko dom.Jasne,że jak zaszłam w 4 ciążę to bardzo cierpiałam,ale nigdy nie zdecydowałabym się pozbyć ciąży(jeśli Kielce to np.miał na myśli).Tak naprawdę jestem szczęśliwa jak na nie patrzę,lubię to co robię,staram się godzić z tym,że widocznie Pan Bóg zdecydował,że wychowywanie dzieci to coś,co robię w życiu najlepiej i niech tak będzie.Stara nie jestem,mam nadzieję,że jeszcze wiele przede mną,że jeszcze będę inaczej żyła.Ale póki co wierzę,że dzieciaki docenią to,że mama zawsze jest pod ręką.Uważam,że zapracowani rodzice,nie mający kontroli nad dziećmi=nic dobrego. Tak Asie właśnie jest jak piszesz,jest ok,ale czasem dopada nas jakaś bezsilność,jakiś żal...że może inaczej mogło być....i tak właśnie , po przeczytaniu postów dziewczyn o pięcioletnim siedzeniu w domu,napisałam o sobie,że też tak mam.No i zostałam potraktowana jak jakaś wiejska ciemnota,co światła w domu nie ma i dzieci naklepała,a teraz narzeka......poczułam się okropnie!Ale wypłakałam się i stwierdziłam,że byle burak nie będzie mi ubliżał. Jeszcze jedno ,jak patrzę na te rodziny,gdzie jest jedno dziecko,to tak sobie myślę co będą czuli za kilka lat...mój mąż jest z 7 rodzeństwa,ja z 4 i wiecie jak cudownie jest spotkać się całymi rodzinami u teściów na święta???

Margo - jestes WSPANIAŁĄ kobietą, super MATKĄ, wrazliwą i inteligentną osobą ! To niestety sa cechy, które uwielbia nerwica ! To, ze jestes w domu, nie pracujesz, jeszcze bardziej ja pogłebia, ale niestety nie masz wyjscia ( podziwiam Cie ) ! Zobaczysz, wygrzebiesz sie z tego ! Wiem, co to znaczy stracic przez ta france przyjaciół, zamknac sie w czterech scianach, ale wierz mi WYJDZIESZ NA PROSTĄ ! To forum to super sprawa, nie zrazaj sie głupimi incydentami ! My tu sobie naprawde pomagamy !.

Majkak, daj znać koniecznie jakie Ci pączki wyszły, wiesz, aż Ci zazdroszczę tego smażenia, niestety ja nie dam rady, tak mnie to cholerstwo osłabiło, że koszmar ! Dzisiaj ugotowałam obiad i zwyczajnie padłam :( Dziękuję za przepis na sałatkę, wypróbuję, tylko nie wiem o co chodzi z tym upieczeniem ? Tak normalnie w piekarniku ? Jak długo ? Martin82, a czemu tak się nudzisz ? Nie pracujesz ? Masz rodzinę, dzieci ? Margo75, Ty naprawdę nie musisz się tłumaczyć, Twoje dzieci - Twoja sprawa, Ty je wychowujesz, Ty je utrzymujesz i Ty czerpiesz radość z ich posiadania. A tak w ogóle *matka* to najtrudniejszy zawód świata, oczywiście jeżeli chce się go wykonywać dobrze, ale i dający duuużo satysfakcji :) Pozdrawiam

Witam ponownie, margo nie zrazaj sie postem 1 osoby, zawsze znajdzie sie ktos uszcypliwy na forum na kazdym pamietaj. Kielce a TY napisz wicej cos o sobie, prosisz o weicej zyczliwosci ale troche nie bardzo ci to wyszlo!!!!1 Zabezpeizcenia-problem obojga a nie tylko kobiety, ja tez mialam depresje pzrez tabletki hormonalne, odstawilam, jedziemy na metodzie naturalnej i nie narzekamy a jak bedzie dziecko to fajnie, coprawda jestem obecnie bezrobotna ale juz najwyzszy zcas aby miec szkraba w mym weiku,wiele jest przypadkow ze sie zabezpieczaja a i tak metoda dana jest nieskuteczna, albo moze stac sie w jednej chwili cos i boom dziecko jest.Jesli uspokoi mi sie nerwcia, gdzies zachacze sie do pracy choc na pol roku, potem chcialabym miec dziecko i kurde moze byc 1 po drugim nawet abym byla zdrowa pod katem nerwicy i wcale nie ebde uwazala sie za jakis ceimnogrod czy zacofana kobiete.