Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcei ponownie. ;-), nie moge sie doczekac kiedy wyfrune z pracy, jutro te urodzinki mojego mezczyzny i znajomi wpadna to postanowilam dzis juz jakies zakupki zrobic male bo tak glupio przy stole chrupkow samych seidziec i alkoholu ;-) chociaz moj facet nie widzial problemu w tym swoim pomysle ;-) hihhi ale dal mi tez wolna ręke ;-) weic moge sie wykazac ;-). hm nie weim jeszce co na prezen , tak dsolownie symbolicznie ;-), bo to na leki swoje ejszce msuz ekase wydac i na te zakupki na jutro. mysel juz dzis o tym bo juro nie ebde miala po pracy sily i czasu zeby latac za tym ;-). U mnie aprnota ale czuje ze nadejcie cos weikszego bo nie ma czym oddychac ;-(. pozdarwiam buzki, to beda 1 nasze takie wieksze z weiksza organizacja urodzinki ;-), trzymajta kciuki ;-). Dzis cos glowa mnie boli tak migrenowo i nic sie nei cche ale cos, sie zobaczy powoli aby do pzrodu ;-)
Hej Kochani. Nati, koniecznie zrob to prześwietlenie, mam nadzieje, ze to nic groznego.. Aga, trzymam kciuki za urodzinki, bedzie super, cos tak czuje ;) Robo, Ty Agencie, Twoje posty nadal są mega extra ;D Ewa, silna babeczka z Ciebie, zaraz i po remontach ;) Z kolei dla FRECI powodzenia w remontach :) Dorotko, jak super, ze juz jestes ;) oby tak juz zostalo ;) - a ja jutro wybieram się na miasto z koleżanką, tez mam nadzieje, ze bedzie dobrze, bo jednak przy takich wyjsciach mam jakies obawy, w ogole biore leki, ale jakies lekkie lęki mam, chociaz probuje się czyms zając, wtedy mijają... Dziewczyny, Panowie co myslicie o tym co dzieje sie pod palacem prezydenckim w zwiazku z krzyzem? Ja wczoraj do 12 w nocy ogladalam, moj brat pilnowal tam porządku, jego co raz tez widzialam, ale to co ludzie w tym tlumie wyrabiaja, to ludzkie pojecie przechodzi naprawde, na pokaz tak robili. Moje zdanie jest takie, ze mi krzyz nie przeszkadza wcale, ale pieknie by bylo gdyby wtedy poszedl z pielgrzymka do Czestochowy. Ale po co robic taki szum, Polacy sie jednoczyli, a teraz znowu dziela, no nie wiem juz co o tym myslec, tak patrze w ten telewizor i nie wiem, no dziwne to się robi. Pozdrawiam Wszystkich ;)
Witajcie kochani nie bylo mnie jakis czas a to dlatego ze wyjechalismy sobie z mezem na mazury do meza brata.Bylismy jeszcze za Gizyckiem w jedna strone jedzie sie 10 godz.Gruszeczko dzieki za troske ale przed wyjazdem nawet nie moglam dac znac bo siadl internet , dzwonilam do fachowca ale powiedzial ze to uszkodzenie masowe.Witam nowe osobki na forum a te nieco starsze mocno pozdrawiam ,ciesze sie ze jestescie z nami.W tej chwili panuje u mnie sezon ogorkowy , robie zapasy na zime z ogorkow i cukini.Samopoczucie moze byc, tylko cos z rana jeszcze meczy pozniej sie rozchodzi.Nati mam nadzieje ze z Twoimi stawami wszystko w porzadku i te bole i sztywnienia puszcza , czego Ci zycze . Pozdrawiam wszystkich serdecznie ,trzymajcie sie kochani .
Majka 55 zawsze chciałam na mazury pojechac ,ale to moze na emeryturze. Kochani jutro maluje kolor sciany ciepłe kakao ,niewiem kto wymysla te nazwy ,ale jets jeszcze wiele takich perełek na półkach z farbami np. zwiewna koronka ,burza pustyni ,no no niezle. Madzia ja jestem troche przerazona ,ze nieiwem jak to napisac ,moze tak ,ze ludzie robią cos w imie Boga a to ma z NIm tak mało wspólnego . Aga 28 no to udanej imprezy jutro! Nati gołąbki nawet kochanie jakby niewyszły to by zjedli i marsz mi na prześwietlenie! Jutro wpadne miedzy machnieciem pedzla . Robo zobacz jak jestem super zona ,maz nie lubi malowac no i cisne z pedzlem (dokładnie wałkiem)!
Dobry wieczorek Niestety ale na prześwietleniu nie byłam, tak wyszło, ale w tym tygodniu na pewno pójdę. Byłam natomiast z moją yoreczką u fryzjera, wygląda mega pięknie :) Moja córka robi prawo jazdy, aż się boję co to będzie jak zda ! Freciu, zaintrygowała mnie ta * zwiewna koronka * , jaki to może być kolor ?? Miłego wałkowania jutro :) Majkak, dziękuję, też bym chciała, żeby puściły te bóle, ale coś się obawiam o te moje stawy, no ale zobaczymy.......... Ja tez nakisiłam troszkę ogórków, tak nam smakują, że sie obawiam czy na zimę coś zostanie he he he. Madziu, jeżeli chodzi o ten krzyż, to uważam, że są odpowiedniejsze miejsca dla niego. Jak ktoś chce się koniecznie przy krzyżu pomodlić to znajdzie go wszędzie........... A to co się wyprawia to, żal po prostu.......... Miłego wypadu jutro Ci zyczę, jakieś zakupki będą ?? Aga, pochwal się co przygotowałaś dobrego swojemu mężczyźnie na urodzinki , widzę, że fajna imprezka się szykuje........ Renka30, co fajnego kupiłaś na tym shoppingu ? Idę wziąć prysznic i do łózka , strasznie jestem dzisiaj zmęczona, a najgorsze, że nawet nie wiem czym się tak zmęczyłam :)) Buziaki dla wszystkich.
witajcie kochani ;-), no ja juz od wczoraj mysle co i jak, abym bylo ok. Zrobie salatke zydowska ale bez sledzika ;-) ciacho juz mam,wymyslialm ze kupie male kielbaski wedzone, ser zolty, dobry ceimny chlebek i to w kostke pokroje jako pzregrycha no i papryczka konserwowa, caisteczka;-).najpier sei szykuje ognicho oczywiscei zakrapiane a weiczorem poznym do nas wpadaja wszyscy ;-), a co do alkoholu to zosatwaimdal emzczyzny ;-). weicie co ja hm mam jakis lek, znow sie zaczelam bac i swirowac ;-/ hm, ale mam nadzieje ze wytrzymam i cos zjem bo znow mam opor w gardle eh ;-/... no takie zycie. Wzielam etz sobie na jutro wolne bo nie ebde w stanie pracowac ;-) ale tez okropnie boli mnie kregosup, dsloweni jabym dzwigala duzo a tak nie ejst,najchetniej to bym sie polozyla na lozku na brzuchu wtedy pzrestaja choc na chwilke kochani ceisz esei ze wrszcei stali bywalcy odezwali sie naprawde, bo juzs ei balam no eicie ;-), pozdrawiam kochani, trzymajcie sie Wszyscy ;-)
Witajcie kochani:) Ja urlopuję ---tzn. robię gruntowne porządki w domu. W niedzielę mój małżonek obchodzi swoje 18--te urodzinki więc też muszę się powoli zabrać za przygotowanie imprezki, którą mamy zamiar wyprawić w sobotę. Nati wielka szkoda ,zę nie mogę zobaczyć Twojej córuni w nowej fryzurce ale wierzę na słowo ,zę wygląda prześlicznie Aga 28 możesz napisać więcej na temat tej sałatki żydowskie.Może też bym ją zrobiła tylko nie wiem jak Madziu i ja Ci życzę Ci przyjemnego wypadu z koleżankami Co do krzyża ---hmmm mam podobne zdanie do Nati. Freciu ja Tobie też zyczę spokojnego udanego remonciku. Ciepłe kakao---hihihi faktycznie nazwy rewelacyjne. Krysiu buziaczki dla Ciebie .Odezwę sie Majka zazdroszczę pobytu na mazurach---bajeczka --uwielbiam te klimaty Dziewczyny ma zainstalowane nowe gg z tym ,ze numer pozostał ten sam ale straciłam kilka kontaktów więc bądżcie tak miłe i prześlijcie mi swoje numery Uciekam gotować obiadek Zagadnę po południu Pa!
Czesc wszystkim. Majkak nareszcie sie odezwalas:)))))) Ciesze sie ze wypoczelas i ze wyjazd sie udal. Sciskam Cie mocno Freciu ja w pracy mam sciany pomalowane mgla o poranku czy jakos tak hahahahaha. Milego malowania :) Nati psiunia pieknie pewnie wyglada. A co do przeswietlenia koniecznie idz. Agus Wszystkiego najlepszego dla mezczyzny i udanego baleciku. A co do lekow pewnie denerwujesz sie przed impreza i dlatego wyszly. Nie daj sie kochana. Madziu co do krzyza to powiem tak: zgadzam sie z tym, ze przed palacem nie do konca jest jego miejsce, ale ktos wyrazil zgode, zeby go tam umiescic. Nie byloby sprawy gdyby dotrzymano slowa, ze w momencie przeniesienia krzyza postawiony zostanie tam pomnik. Wstyd mi za to co sie tam dzieje!!!! Dorotko nareszcie sie odezwalas. Nie mecz sie za bardzo przy tym sprzataniu. Duza imprezke planujesz?? Krysiu pozdrawiam bardzo mocno :) Renka dzieki za linki. Komedii nigdy za wiele :)))) Matiiaga pozdrawiam. Jak dzieciaki?? Malosiu co u Ciebie? Biel a ty jak sie czujesz? Justa a ty czemu sie nie odzywasz? Ewa Robo Rolnik, Mala Gieniu, Malenka pozdrawiam was wszystkich. I cala reszte ktora ostatnio pisala a nie ejstem w stanie spamietac wszystkich. Dajcie znac co u Was. Milego dnia U mnie jakos leci. Nie jest rewelacyjnie, ale bywalo gorzej. Znowu upalnie sie robi :(
Gość Małgosia1990
Madziu na temat Krzyża to lepiej się nie będę wypowiadała bo mnie baaardzo irytuje na sytuacja. Ludzkie pojęcie przechodzi to wszystko. Jeszcze trochę i będziemy wieli wojnę domową o krzyż. Dorotko zamiast sprzątać to odpoczywaj:) Gruszko miło mi bardzo, że o mnie pamiętasz:* chyba jako jedyna:* U mnie różnie. Ostatnio trochę smutno mi było, ale już zaczyna być ok:) Freciu fajnie że Twoja córa ma takie zainteresowanie, które sprawia jej tyle radości:) Nati ja z prawem jazdy się przymierzam na przyszłe wakacje:D Moja mama też się boi co to będzie jak ja zdam:D Powiedziała, że nie wsiądzie ze mną do samochodu:D hehe:D:D Krysiu buziaczki dla Ciebie:*:*:** Robo no widzisz jaki Ty dzielny facet jesteś dałeś rade na wycieczce:) Uwielbiam czytać Twoje posty:D Pozdrawiam pozostałe osoby;) i całuje gorąco;)
Witam!!!! Pozdrawiam stałych i nowych forumowiczów. MAM dzisiaj lenia!!!!!!!!! chce mi się spać --------okropnie! U mnie samopoczucie w miarę, na badania idę w przyszłą środę ( do szpitala) , więc na razie nie myślę ( nie mam czasu) i może dobrze. Dziewczyny jakie jesteście pracowite! gotowanie, sprzątanie , pichcenie.............a ja tylko praca i praca. Chyba przesadzam wychodzę z domu około 8 godz i wracam o 20-21 godz, ale jak mus to mus. Mam nadzieję że będzie wkrótce luźniej. aga: najlepszy prezent dla faceta to::: truskawki, szampan i WY ( koszty materialne niskie). Ból kręgosłupa to dziadostwo, lepiej to zbadać. Majkak : Mazury latem to jest to! ( zazdroszczę)! Dorota W : udanych planów kulinarnych! Kończę i zabieram się do pracy Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku!!!!!!!!!!!!!!!!
Małgosiu z miłą chęcią poleżałabym sobie do góry brzuszkiem ale niestety narobiło się tak wiele zaległości w domu ,że az wstyd mówić.Popracuję sobie dziś i jutro a potem ,gdy już będzie lśniąco i pachnąco to poleniuchuję sobie . Gruszko imprezka urodzinowa zaplanowana jest na dwa dni W sobotę robimy wielkie grilowanie w ogrodzie dla przyjaciół a następnego dnia przyjeżdżają rodzice ,teście i jeszcze kilka osób z rodziny. Biel --plany kulinarne chyba już mam tylko gorsza sprawa z ich realizacją bo ostatnio mam lenia do prac kuchennych
Witam ponownie kochane ;-), dziekuje za kazdy odzew, eh wczoraj tak latalam taka szcesliwa a dzis klops, zamknelabym sei w domku i pospala;-( ale coz. boje sei hm sama juz nie wiem czego, takjie ze srodka a w klatce piersiowej jakby kamien milowy. Dziekuje Dziewczynki moje ;-* , nie weim jakbym dala rade bez Was ;-/, moja Rodzinka kochan ;-*. Dorotko salatka bardzo prosta ale smaczna: 1. zeimniaki ugotowane 2. jajka na twardo 3. ogorki konserwowe 4.por ale tylko te czesc biala kroimy 5. majonez Kroimy to co sie da, przyprawiamy ja daje sol i pieprz ;-.) W prawdziwej zydowskiej ddoaje sei etz sledzika ale ja pominelam, jakos mi nie podchodzi ze sledziem ;-). pozdarwiam kochani buziolki, i tez miz sie trzymac ladnie!!!
Aga serdeczne dzięki za przepis na sałatkę.Wydaje ię bardzo prosta dp przyrządzenia więc myślę ,ze skurzę się na jej wykonanie .Przy okazji napisz czy te wszystkie składniki powinny być pokrojone w kostkę czy w słupki Nati Twój numer gg ocalał ale dzięki za to ze się odezwałaś
aga, a nie myślałaś o tym, że może jak na coś czekasz to wywołujesz u siebie lęk? ja mam tak, że np. coś sobie zaplanuję (teraz akurat na tapecie są urodziny chłopców) i bardzo się staram żeby wszystko było super - goście dopisali,tort się udał, dzieciaki zadowolone, rozumiesz? tak się tym nakręcam, że czuję niepokój że coś nie wypali. czytałam że planowałaś urodziny swojego mężczyzny i martwiłaś się prezentem, menu...może te przygotowania cię zmęczyły i stąd te lęki? a z innej beczki ta sałatka żydowska - a kurczaka wędzonego można dodać?nie czytałam na bieżąco forum,bo dopiero dziś znalazłam ładowarkę do laptopa,więc nie wiem, może już coś wspominałaś. mam nadzieję że imprezka się uda, a lęki minął jak ręką odjął.pozdrawiam i ciebie i wszystkich.buziaki.
Wpadam na chwilke, że napisać parę słow i zajrzeć co tam u Was słychać. U mnie cos nastrój zaczyna sie wahać, lekko forma psychiczna (a i fizyczna przez tą duchotę) spadła. Mam nadzieję, że to tak tylko tak w zwiazku z napieciem przed okresem. Już sie bałam, że może w ciązy jestem, ale na szczęście nie :). To by dopiero było. Wszystko by mi sie wywróciło w zyciu do góry nogami. Tego drugiego filmu, co Wam podawałm pt. BYŁO SOBIE KŁAMSTWO nie polecam. Szkoda czasu i prądu! Jak cos fajnego obejrze to Wam powiem. Ja to już lepiej idę spać, bo coś mi pisanie sie nie klei. Pozdrawiam wszystkich cieplutko.
Mała_geniu nie ma sprawy, jak znasz francuski to proszę bardzo :) *De l*autre côté du lit *, bo to francuski film z 2008 roku, tyle że u nas w kinach ;leciał chyba w lipcu w tym roku. Fajna obsada aktorska, zwłaszcza facet, główny aktor. Jak chcecie cos poczytać to polecam Wam powieśc ŚMIECH IGUANY Moniki Luft, tej znanej dziennikarki. Mnie bardzo wciągnęła, chociaż początek nie wróżył, że będzie to dobra ksiażka, ale akcja fajnie sie rozkręca. Witam Olęęęę. Mam książkę o jodze, dokładniej hata-jodze. Kiedys nawet trochę ćwiczyłam. Może sie zmobilizuję i znów zacznę. Musiałabym rano wstawać, kiedy dzieci jeszcze spią. Ja mam bardziej cheć na bieganie. W gadce mi lepiej sie ćwiczy niż rzeczywistości :). cięzko mi sie ruszyć, ale planowac to ja potrafię :). No ale, może w koncu rusze swój szanowny tyłek, bo z kondycją to u mnie cieniutko :)
mała_geniu, jak masz ochotę to pisz na moje gg. Ostatnio mówiłaś, że pisałaś, ale mi sie nic nie wyświetliło, Wyślij mi swój numer, ja sobie go dodam do gg, to wtedy będziemy sie widzieć kiedy jesteśmy na gg.. Bo ja czasem tak mam, że moje gg aktywne, a ja np. podłogi szoruję, albo obiad robię :). Z telefonem komórkowym też tak mam, że jak wychodze z dziećmi na dwór to telefon zostawiam w domu. Siostra mówi, żebym go wyrzuciła, bo i tak nigdy nie można siedo mnie dodzwonić :)
Dzień dobry w czwartek,w sumie niedawno wstałam;) Pogoda za oknem deszczowa,dobrzez ze praca pozwala mi na pospanie sobie,kiedy potrzebuje //opiekuje sie dziewczynka// Nerwica ujawniła sie u mnie jakies 3 mce temu w postaci somatycznych objawów,jak dziwny smak w sutach,pieczenie języka,ból wątroby,żołądka,głowy,nie mogłam wysiedziec w miejscu,myslalam,ze zaraz mnie cos trafi a zycie stalo sie wegetacja,było to jednak powiązane z ogromnym stresem jaki przechodzilam w zyciu... np drętwienie rak i nóg ...nie mogłam uwierzyc ze to przy nerwicy,doszukiwalam sie jakis innych przyczyn... dopiero psychiatra stwierdzil,ze to nerwica i przepsial 2 leki,seronil i perazin o,25 i oba postawiły mnie troche na nogi,choc nie do konca czuje,ze to wszystko za mna... Braliście kiedys te leki? Perazin ja biore po polowce rano i wieczorem,bo w wiekszej dawce spie caly dzien po nim:D Mieliscie takie objawy jak:drętwienie rak i nóg,nudnosci,dziwny smak w ustach? Pozdrawiams erdecznie w ten wakacyjny miesiac
Witam dziewczyny. Ja również uwielbiam filmy , ale brak czasu powoduje że mam zaległości. Dawniej oglądałam duże ilości ( wszystkie, prawie) przed każdą galą oskarową miałam wszystkie obejrzane. Olaaaa ja brałam seronil ale teraz biorę paxtin ( to jest zamiennik) i jeszcze spamilan , tak kazała Pani doktor która jest super. Te leki są dobre i działają, co prawda na początku skutki uboczne mnie rozwalały , ale dałam rade wiedząc że będzie lepiej. Nerwica z lękami jest okropna i jej objawy.Ja wówczas mam że za chwilę z tracę kontakt z rzeczywistością, że umrę , brak chęci do życia i ciągły niepokój, zaczynam wtedy chodzić. Wszystko mnie drażni.OKROPNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kończę bo praca mnie ponagla. Pozdrawiam wszystkich.
dzieki biel za odp,ja mialam taka nieprzyjemna sytauacje i myslalam ze zlapalam jakas chorobe weneryczna i stad te objawy,nie pomyslalam ze to moze byc z nerwow,ogolnie stresujace miesiace...robilam test na aids i kile i ok wiec mam nadz ze najgorsze za mna a perazin ktos z Was bral,mi pomógl,tylko ta sennosc,wiec biore malutka dawke
Witajcie moi mili pogoda u mnie czasami lekko pochmurna ale bardzo goraca na noc zapowiadaja deszcz i burze. Samopoczucie stosownie do pogody , ta cholera nie puszcza do konca. Olaaa rozne sa objawy nerwicy ale dretwienie rak i nog oraz nudnosci sa jak najbardziej nerwicowe mowie to z wlasnego doswiadczenia .Moja nerwice lekarka nazwala nerwica lekowa wolno plynaca , choc na samym poczatku ta taka wolna ona nie byla.Ewa masz racje ze takie przygotowania imprezy jak urodziny , imieniny czy inne doprowadzaja do sytuacji stresowych , czlowiek caly czas mysli co jeszcze naszykowac i sie w ten sposob nakreca a lek i nerwica tylko na to czekaja.Renka 30 ja mam podobnie planuje sobie ze pocwicze , zastosuje jakas dietke i najczescie na planach sie konczy , choc teraz od niedzieli juz na 100 procent zaczynam diete zobacze jak dlugo wytrwam . Wszystkich serdecznie pozdrawiam , zycze zdrowka i czekam na wiadomosci od was