Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwona P...
,,,Dzien dobry w sloneczny czwartek;)) ...Ja dzisiaj na nogach od 6,45..Seba jechal na wycieczke ,wiec pobudka byla ranna.ha..wroci poznym popoludniem,wiec mam jak narazie czas dla siebie,,,o 19.00 mam pokaz poscieli zdrowotnych w domu,ale chociaz mi to nie na reka,,,ale moze jakis prezencic za to dostane... ,,,Dziewczyny pisalam wczoraj do Freci,,przesyla pozdrowienia ,,ma klopoty z netem,jak tylko wszystko bedzie ok,napisze... ....Krysienko kochanie wszystko sie ulozy i bedzie dobrze,,,a okienka juz wszystkie umylas???..pozdrawiam.sciskam mocno.. ...Nati kochanie wspolczuje ci tej cholernej migreny,,ze tez ta cholera nie chce odpuscic,,,pozdrawiam i sciskam cie mocno... ....Dorotko kochanie kurcze wystraszylas mnie tym bigosikiem,a ja wlasnie jutro chce taki zrobic,mam juz kapuche i zastanawiam sie heeeee,,pozdrawiam i sciskam,, ,,Madziu to zapewne fantastycznie wygladasz w takiej bluzeczce a tato dumny,,,,,,,pozdrawiam i sciskam.. ,,,Mala-genia a gdzie ty kochana co sie podziewasz co???pozdrawiam i buziaczek.. ,,,Gruszko ciesze sie ,ze mezus ma juz prace,,,a jak twoje samopoczucie...pozdrawiam i buziaczek... ...Matiiago nie przejmuj sie ,,biedrona,,,ona nie wie co pisze,ty mozesz byc dumna ,ze jestes wspaniala mamuska takich slodziakow,,,pozdrawiam i buska,,, ..Elcia co taki skromny post kochanie,,,co sie dzieje,ze nie piszesz na forum,odezwij sie ,,,prosze cie,,,pozdrawiam i buska.. ,,,Malenko a gdzie ty kochanie,no tak napewno ma jazdy probne swoim volwo.....a twoje dziewczyny jada gdzies na kolonie,,,pozdrawiam,,buska,, ...Aga ciesze sie ,ze u ciebie lepiej z samopoczuciem,,a chetnie zobaczylambym twoje dzielo kolczykow,,,no i fajnie,ze juz pichcisz w kuchni,,pozdrawiam i buziak.. ...Malgosia chyba nadal obrazona,,,ale nie miala o co,,,odezwij sie do nas,,,pozdrawiam i buziak.. ...A ja zrobie sobie teraz kawke i posiedze troszke na swiezym powietrzu,,kurczaka juz mam upieczonego ,tylko ziemniaczki i salate zrobie,ale to pozniej.. ...pa.pa.moje skarbenka...
Gruszka, te słowa są po prostu cudowne i takie prawdziwe, że kopiuje je sobie i najlepiej by było powiesic nad łozkiem hehe, rewelacja! Trzymam kciuki za wyniki!!! A ja dzisiaj sprzatanie wielkie zaczelam, pranie dywanow, mycie okien itp. Najlepsze na wszystko jest zajecie, wtedy nie ma czasu myslec ;) Dziewczyny oglądałyście moze wczoraj film na 1 o 22? Cudowny był, na faktach o porwanej dziewczynce, tak się wciągnęłam w ten film, że zapomniałam o *bożym świecie* :) Pozdrowionka.
Do kkk, nie wiem o co Ci chodzi, że coś mnie niby łączy z Vito ??? Fakt, że początek numeru IP tego Vito jest taki sam jak mój gdy pisałam wczoraj, a Vito zresztą dzisiaj, ( IP jest zmienne ) to nic nie znaczy. Myślisz, że byłabym taka głupia i pisałabym pod tym samym IP a pod innym nickiem. Brzydzę się zresztą takim matactwem i nigdy nie robię i nie robiłabym takich rzeczy.
witajcie moje kochane widze ze jestesmy w komplecie ;-), poweim Wam ze tez cos glowa mnie pobolewa i codziennie budze sie tak ok , ale coz tak widocznie ma narazie byc;-).gruszeczko zobaczymy co to wyjdzie, tak wezme sbie urlop niedlugo, tomek teraz szuka pracy i sie zobaczy co to wyjdzie z naszego wypadu, a jesli nie wyjdzie to tez jakos milo spedzimy zcas ;-), tak teraz musimy ponadrabiac;-) na poczatku nerwicy ja sie odsunelam mocno i niechodzila prawie na zadne spotkanie, on jak to studia kazde i obrona ale wreszcie mamy wolne bo pozaliczal wszystko, obronil sie a ja mam wiecej zycia w sobie i mniej lękow ;-). Kupilam sobie wczoraj niedrogie buciki koturenka ;-), wczorak tomasz wpadl pod prace po obronie i rozyczke dostalam, pozniej spacerek tak ladnie sweicilo sloneczko naprawde jestem zadowolona wreszcie czas spedzony razem i normalnie jadla i pilam soczek ;-) hihih ;-).Dzis dfzien jak kazdy w pracy, duzo ludzi, duzo zamieszania ale ogolnie fajnie;-), tak mam mniej juz tych dni z lekiem wierze i weim ze to dzieki afrimacjom ;-), nie potrafie a raczej nie weim jeszce jak sie zabrac do tego zeby nie miec az tak duzych wahan nastroju z zadowolenia po okropny dol i tak kazdego dnia prawie ;-( ale mam nadzieje ze jakos z czasem sie wyrowna, buziolki dla Wszystkich ;-) bez wyjatku. Kochani mysle ze nie powinnysmy sie przejmowac osobami kt chca nam namacic na forum,trzeba poprostu je olewac i tyle, a niech pisza sobie jak ich olejemy moze nie beda tu wlazic ;-)
Witajcie moje kochane ,nie pisałam bo siadł mi net . Teraz juz wszystko dobrze ,ale pierwszy dzien bez neta straszny ,Boze ile my tu rzeczy sprawdzamy no było ciezko. U mnie wszystko dobrze ,chodze do pracy juz ostatnie dni i potem wakacje ,obozy sportowe ,wyjazd w góry ,obozy sportowe i zleci szybko. Zrobiłam sobie wiekszy tatuaz juz to za mna chodzilo i w koncu sie zdecydowałam jest naprawde super . Moi kochani pozdrawaim ,musze konczyc bo net dziala od kilku chwil i udalao mi sie jako pierwszej napisac reszta ślęczy za mna.
witajcie skarby moje pamietam o was wszystkich przysiegam ale ciągle zapracowana jestem wybaczcie mi to ze tak rzadko do was zaglądam bryka ok hihi zdjęcie przyszło ale pojechałam i udało sie zbic do 50zł i 2 punkty.....szok pierwszy raz:))))) ale ok a ze zdrowiem cos sie dzieje nie tak poszłam kiedys do ginekologa z problemami moimi chyba kiedys pisałam objawy wszystkie jak na przekwitanie i dał mi skierowanie na badanie hormonów jeszcze nie zrobiłam ale zrobie bo czwearty tydzien krwawie na czarno a co najgorsze...nie smiejcie sie ale taka gula mi wyskoczyła z prawej str. blisko pachwiny a jeszcze na wardze jak jądro takiej mniej wiecej wielkosci i nie daje mo to spokoju co to jest czy zmieniam sie w mężczyzne....pozwole sie smiać bo sama sie smieje ale zaczyna pobolewac musze isc i ide w poniedziałek dam znak co to sie dzieje reszta po staremu pozdrawiam wszystkich i całuje serdecznie
Witajcie wieczorkiem Ja dzisiaj tylko na chwilkę aby się z Wami przywitać. Od 17-tej do 21-ej pracowałam w ogrodzie.Musiałam wykorzystać kolejny bezdeszczowy dzień i troszkę ogarnąć w tych moich roślinkach. W sobotę przyjeżdża do nas rodzinka z Kozienic . Mają urlop więc kilka dni posiedzą. Ogolnie rzecz biorąc ,sa to tacy goście swojscy ,którzy kłopotu nie sprawiają dlatego jestem zadowolona z ich wizyty. Nie rozpisuję się za wiele bo czas do kąpieli wyruszyć .---Staruszek już chrapie-hi hi hi Krysiu odezwij sie do mnie na gg. Nat insynuacje niejakiej albo niejakiego kkk są śmieszne i nie należy się przejmować tym absolutnie:) Małgosiu bardzo fajny kierunek studiów.Nie zastanawiaj się wiele,składaj papiery i do dzieła !!! Madziu obiecałam sobie przejżeć Twoją galerię ale mi czasu zbrakło. Muszę na spokojnie ( może jutro ) pooglądać Iwonko nie zrażaj się tym moim bigosem Kapusta ,kapuście przecież nie jest równa Smacznego!!! Maleńka czym predzej na badania ---z takimi sprawami nie ma żartów Elciu co tak skromniutko napisałaś? Czekam na więcej Aga 28 pozdrowionka dla Ciebie Gruszko dla Ciebie także Freciu jestem Ciekawa jak wygląda Twój nowy tatuaż? Może jakas foteczka??? No i nie miałam się rozpisywac---już zmykam Aha i jeszcze jedno. Wczoraj napisałam Wam ,zę po powrocie z pracy nie miałam wody. Kurcze do 21 czekaliśmy aż usuna awarię ale.... okazało się ,że to żadna awaria tylko ja rano zakręciłam główny zawór myląć go z zaworem ,który nawadnia ogród . No i to byłoby na tyle Dobranoc kochani Miłych ,kolorowych i słodkich snów Do juterka --Pa!
Gość Iwona P...
________________¶¶¶¶¶¶ __________¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶ _____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶ _¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ___ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ [█]¶¶¶¶¶ ____¶¶¶¶¶ [█] ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _____¶¶¶¶¶¶¶`▼´¶¶¶¶¶¶ ______¶¶¶¶¶¶¶·♥·¶¶¶¶¶ __¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤¶¶¶¶¶¶¤*¤*¤*¤*¤*¤* __¶¶¶¶¶*¤*¤*¤*¤*¤**¤*¤*¤*¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤*¤¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶____ ¶¶¶¶¶*¤*¤*¤*¤*¶¶¶¶¶____ ¶¶ ¶¶_____ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶ _¶¶___¶¶¶¶BUZIACZKI¶¶¶¶___¶¶ __¶¶¶¶¶¶¶¶___________¶¶¶ DOBRANOC......
po 3 tygodniach udalo mi sie zalogowac na strone,myslalem ze blad serwera ale widze ze Wy normalnie pisalyscie liscie .nie kumam czaczy ale za to niezle tancze. w polsce czas spedzilem w warsztacie bo mi uszczelka walnela pod glowica i bylem swiadkiem jak wroclawski kozanow zalewa. napisze pozniej cos wiecej bo jade na rozmowe w sprawie pracy ..ps,nawet nie wiedzialem ze tak za Wami bede tesknil;0 CHYMA ZA DLUGO ZTU SIEDZE BO JAK ,,BABA,,ZACZYNAM PISAC;0;0;0
Gość Iwona P...
,,,Witam serdecznie;) ,Uffff jak u mnie goraco,,siedze i mi sie tluszczyk topi,hiii,,wlaczylam sobie wiatraczek bo nie ma czym oddychac..a strasznie jestem juz narobiona,pieklam placek i gotuje bigos ze slodkiej kapusty niesamowity zapach w kuchni,, ...Zmiana planow niedzielnych,jednak jutro jade po tate,, ......Malenko kochanie nie wiem czy pamietasz,kilka miesiecy temu pisalam ,ze mialam tak samo jak ty plamilam na czrno,kurcze tak sie wystraszylam ,poniewaz do miesiaczki byl czas,a tu takie cos,siedzialam do pozna w nocy i szukalam przyczyny,roznie pisalo na ten temat,opowiedzialam cioci i ona mnie kurcze wystraszyla,powiedziala mi,ze miala rowniez takie plamienia jak wchodzila w menopauze,,ja pomyslalam sobie-juz,ale zeby sie upewnic udalam sie do ginekologa,,,lekarz mnie zbadal ,zrobil usg i okazalo sie ,ze mam maly torbiel na jajniku,,,zapisal mi czopki i kontrolowal na wizytach czy nie powieksza sie ,byl maly ,wiec nie bylo problemu ,ale dosc dawno juz nie bylam na kontroli,wiec powinnam sie wybrac,ale to ostatni lekarz ,ktorego lubie hiiiiiii,,,wiec kochanie idz do lekarza,,,,,bynajmniej ja tak mialam ,,,,,,bedzie dobrze,,, ...spadam do kuchni ,chce jeszcze jeden placek upiec,,,,pozdrawiam i zycze milego popoludnia...
Gość mala_genia
Dzień dobry wszystkim :) Gorąco rzeczywiście na dworzu ,ale dobrze,że nie takie afrykańskie upały jak ostatnio,bo wtedy to nie było czym oddychać,a teraz chociaż troszeczkę wiaterku wieje . Moja głowa jest chyba do wymiany:( ciągłe bóle ,juz nie wiem co mysleć...codziennie po 17tej ,jak z zegarkiem w ręku ,rozumiem ,że migrena ale tak z dokładnością co do godzinki szok normalnie. Gruszko dobrze,że już masz za sobą te badania i że szybciutko udało Ci się to wszystko pozałatwiać .Ja ciągle wszystko prywatnie ale ile w końcu można ? zaczęłam się zapisywać na Kasę ,no niestety kolejki są długaśneeee ale co mi tam poczekam, a troszkę kasy w kieszeni zostanie .Oczywiście te pilne sprawy załatwiam dalej prywatnie,jak np, ginekolog i stomatolog ale inne mogą się odbyć w póżniejszych terminach . Matiiaga jak się czujesz ? mam nadzieję, że wszystko dobrze . Dorotko pewnie, że możemy nadrobić zaległości i się poznać ...powiedz mi jaki to jest bigos ze świeżej kapustki,bo ja zawsze gotowałam tylko z kwaszonej ,no chyba że jest to taka młoda po prostu gotowana kapusta z marchewką,koperkiem itp ...wiesz ja w zeszłym roku sie zatrułam taką młodą , gotowaną kapustką ,więc w tym roku jeszcze nie gotowałam nawet ,bo jak poczuję jej zapach to już mi się niemile kojarzy . Jak na razie zajadamy się rodzinnie gotowaną fasolką szparagową z zasmażką :) Maleńka szybciutko umów się na wizytę u ginekologa , nie zwlekaj ,bo wiesz ,że o nasze *podwozie* trzeba dbać w pierwszej kolejności ....ja też się wybieram do gina bo mam jakieś zaburzenia hormonalne . Iwonko życzę smacznego ,narobiłaś smaku tymi ciastami ...mniam mniam ,trzymam kciuki za Ciebie ,będzie OK .Odzywałam się do Ciebie na gg , ale chyba nic nie doszło:( Robo jak to fajnie ,że mężczyzna za nami tęskni hihihi :) a my za Tobą:) Frecia fiu fiu fajnie ,że sobie zrobiłaś tatuaż ,ja też myślałam , ale nie mam odwagi :( Małgosiu super ,że się odezwałaś kochana ,pisz dalej z nami ,my tu na Ciebie czekamy pamiętaj ,a ja jestem Ci szczególnie wdzięczna :) Ty już wiesz za co :))ale obiadki rodzinie gotuję regularnie ,nie cierpią hahaha Aga28 widziałam Twoje opisy na gg ,super , że jesteś szczęśliwa i kwitniesz :) oby tak dalej ,warto żyć dla tych chwil ,które dają nam tyle optymizmu. Nati dziś napiszę wieczorkiem :) Krysieńko jak Ty się czujesz kochana? nic się nie odzywasz :( Pozdrawiam Was moje dziewczynki i pana Robo również .
Dzień dobry Robo ! Jak miło Cię widzieć/czytać, już się martwiłam o Ciebie............dobrze, że się odezwałeś :) Dorotko, widzę, że masz złotą rączkę ....... do awarii he he he Jeżeli chodzi o jasmin to mam w ogrodzie, ale taki zwykły, pięknie kwitnie ale skubaniec nie pachnie, a ten który Ty kupiłaś to jakaś inna odmiana ? Iwonko, z jakiej to okazji pieczesz te placuszki ? Ależ Ty jesteś dobra gosposia, bigosik, placuszki....... Ja dzisiaj smażyłam oponki, ale to dlatego, że jedna kostka sera pałętała się po lodówce, nikt go nie chciał zjeść to wylądował w formie oponek :) Gruszko, ależ piękne te teksty wynalazłaś, jak ja bym chciała umieć chociaż do części z nich się dostosować. Będę czytać je częściej to może zaadoptuję je w łepetynce :) Mała geniu, czekam z niecierpliwością :) Elcias, napisz kochana z czym masz problemy, może Ci pomożemy, a jak nie to chociaż wesprzemy Cię na duchu. Madziu, moja córcia też by mogła nosić taką bluzeczkę, byłaby to prawda, bo jest córcią tatusia i też lubi kolor różowy :) Małgosiu, pochwal się jaki kierunek wybrałaś studiów...... Moja córka za rok będzie stała przed takim dylematem......:) Rolnik, a Ty co ? Pojawiasz się i znikasz .......:)) Co u Ciebie ? Krysieńko, jak się słońce czujesz ? Freciu, a ja się martwiłam o Ciebie, wiesz ?? Ale dobrze, że to awaria netu........a jeżeli chodzi o tatuaż to Cie podziwiam, nie miałabym odwagi chyba.......a jaki masz wzór tatuażu ?? Maleńka, ja też uważam tak jak pozostałe dziewczyny, żebyś nie bagatelizowała sprawy i szła do lekarza, moja kuzynka miała taką narośl i też w tym samym miejscu i musiała usunąć, to zwykły zabieg ale po co czekać. A może u Ciebie wystarczą leki na wysuszenie tego czegoś, tak czy inaczej koniecznie lekarz. Aga 28, super, że masz lepsze dni, tak trzymaj mała :) A nie wiesz może Aga co się dzieje z Poetką ? , z tego co kojarzę miałas chyba z nią kontakt, jak poszła na badania tak już nie napisała.... Matiaga, jak tam Twoja głowa, mniej boli ? U mnie dzisiaj, i zresztą cały ten tydzień który się właśnie kończy, było takie prawdziwe, czerwcowe, polskie lato, ciepło, słonecznie ale też rześki wiaterek zawiewał, była naprawdę super pogoda. Ale już zapowiadają na weekend opady:( W niedzielę wybieram się na wielkie zakupy he he he, mam zamiar kupić sobie piękną kreację na wesele, a właściwie na dwa wesela, na które zostaliśmy zaproszeni :) Zobaczymy czy mi się uda coś upolować, znajac życie naprzymierzam się ze sto sukienek i żadna nie będzie dobra i........ wkurzona wrócę do domu :) Pozdrawiam Was wszystkich moi kochani.
Gość krystyna 3
Witam kochani wieczorkiem U mnie tak sobie z samopoczuciem Byłam u psychiatry podpisałam leki i wiecie powiedział mi że mam spokojniejsze oczy nie wiem co on po moich oczach widzi ale widać mają swoje sposoby spoglądania na pacjentów Po za tym pogoda u mnie deszczowa dziś była taka ulewa że matko święta oberwanie chmury Po południu odwiedził mnie wnusio bo synowa chciała żebym jej spodnie podwinęła i posiedziałyśmy troszkę Rano upiekłam ciasto z jabłkami ale mi troszkę nie wyszedł cholerka nie wiem dlaczego nigdy cos takiego mi się nie zdarzyło oczywiście da się zjeść hihih Pozdrawiam was moje kochaniutkie .....Wszystkich mocno ściskam
Witajcie kochane, dobrze ze to juz piatek bo nie moglam wysiedziec juz w robocie, tyle tego, ciagle pelno ludzi ze juz w piatek taka jestem umordowana ze jedyna rzecza o ktorej mysle to dom i lozeczko ;-). Dzis u mnie brzydka pogoda, zimno, ale jakos leci niezle sie czuje ;-).Nati kochana nie weim co z Poetka ;-(, kilka razy pisalam na gg co u Ciebie ale nie odezwala sie ;-(, kurcze co sei dzieje? ;-(,. Niedawno skonczylam robic golabki ;-) hihih ;-) a i slodyczy sobie nakupowalam i mam oczywiscie zamiar wszystko zjesc ;-). Buzi kochane pedze bo oczy mnie bola tak migrenowo cos od prawie tygodnia ;-(. pozdrawiam wszystkich i milego wieczorka zycze wszystkim i oczywiscie spokoju ;-*
U mnie w porządku. Głowa przestaje boleć, szyja też. Tylko plecki bolą, ale własnie zaraz minie rok jak bolą, więc się przyzwyczaiłam:) Mój starszy synuś wczoraj pojechał na wycieczkę z przedszkola do Inwałdu koło Wadowic. Tak się denerwuję że hoho. Jego pierwszy tak daleki wyjazd bez rodziców:) Ale dzisiaj wieczorem wraca więc nie mogę się doczekać. A młodszy został na noc u babci i myślałam że gdzieś się wyrwiemy z mężem, ale mąż postanowił odespać cały tydzień pracy i dupa blada. Wczoraj byłam na działce na spotkaniu z kierownikiem budowy. Za tydzień zaczynają:) A i zebrałam przy okazji moje truskaweczki:) Kurcze sporo ich było - tak pół reklamówki. Niestety strasznie większość kwaśna i malutkie. No ale to pierwsze i jak na dwumiesięczne krzaczki to dużo owoców. Są dwie odmiany, ale jak za rok też będą takie kwaśne to wywalę je. Poza tym strasznie pocięły nas komary. Jejku aż boję się tam mieszkać takie chmary. W poniedziałek wstawiam auto do serwisu, ale rzeczoznawca powiedział, że raczej kasacja mój samochodzik czeka, bo poważnie uszkodzona jest podłoga. Czyli wakacje bez auta:) Kochane gotuję obiadek: botwinkę, kapustkę. Ale tak mnie korci żeby zrobić taki bigosik jak pisałyście, tylko nie wiem jak to się robi. Buziaczki dla wszystkich. Muszę jeszcze poczytać dokładniej co u was, bo teraz tylko na chwilkę wpadłam. :):):)
witajcie skarby dziękuję wszystkim za słowa otuchy i rade ide juz w poniedziałek przed godz.18 do tego ignekologa i w 90% mysle ze to co mi urosło to żylak kurcze taka żyła fioletowa mi tam wyszła a co najgorsze musiałam w nocy przez sen zadrapac bo dzis sączy sie takie osocze z tego i bardzo piecze okropnie az chodzic juz nie moge cała pachwinka do tego boli i pulsuje posmarowałam to dziadostwo polseptolem moze chociaz troche pomoze co robić? pozdrawiam wszystkich u mnie zimno
Witajcie kochani wrucilam z tygodniowego odpoczynku nad morzem , bylo cudnie , cieplo i slonecznie . Jestem mocno opalona i bardzo zadowolona z tego wyjazdu.Poczytalam wasze posty i widze ze duzo sie tu dzialo , bardzo sie za wami stesknilam.Wczoraj bylam w lesie i nazbieralam jagod wiec dzis zaraz siadam do lepienia pierogow z jagod.Samopoczucie dosc dobre grzechem byloby narzekac choc mogloby byc lepiej , pozdrawiam was wszystkich serdecznie ide wziasc sie za produkcje pierogow , papa usciski.