Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

dzis szanowna pani nerwica zrobiła mi prezent i trochę odpuściła. Odrazu mi lepiej. Jakby mi kto ze 20 kg cięzau z pleców ściągnął albo i więcej. Ale przez ostatnie 4 tygodnie to tak mi dała, że szkoda gadać. Córcia dziś poleciała na na pole oblukać jak tam truskawki. I są już czerwone!!!!! Mniam. Mniam. Uwielbiam truskawki, zwłaszcza gniecione z cukrem i śmietaną. Pychotka. Polecam :D
Witajcie kochane serduszka mam chwile i postanowiłam was odwiedzic bo do pracy mam na 12 wiec ziemiaczki sie gotują a ja mam chwileczke Gruszko masz racje ze chociaz człowiek nie pracuje fizycznie to ludzie potrafia i tak dobic człowieka ze nie pamieta jak sie nazywa..... reszta u mniue własciwie po staremu obawy mam ze nerwica zaczeła wracac bo są dni kiedy budze sie rano i cała sie trzese jak bym przezyła jakąs traume narazie obserwuje i wlacze ile sił ale jak nie przejdzie bede musiała szukac dobrego lekarza chociaz bedzie bardzo trudno bo ten który wyciągnoł mnie z depresji i silnej nerwicy wegetatywno-lękowej poprostu został ordynatorem i wyjechał gdzies na południe a dobrym był lekarzem potrafiłam sie przed nim otworzyc jak przed przyjacielem i co podobało mi sie u niego na terapiach ze po jakims czasie męza mojego zapraszał i rozmawiał z nami obojgiem,dawał mu rady podpytywał o mnie i o te moje problemy tak ze zateskniła bym z tym lekarzem ale póki co narazie walcze sama. uciekam kochani pozdrawiam wszystkich i sciskam z całego serca papa
Gość mala_genia
Gruszko bardzo Ci współczuje skarbie ,jestem z Tobą....odezwij się jak poczujesz się lepiej. Maleńka a z jakich okolic Ty jesteś? może polecę Ci swoich lekarzy...pozdrawiam Ja mam dziś dobry dzień *chyba* ,nie liczę okropnego bólu głowy ,ale ogólnie ok ,tylko niech nie pada,jak na razie świeci piękne słoneczko.
Gość Iwona P,,
,,,Witam;) ## U mnie dzis nie ciekawie,,nic mi sie nie chce,,wstalam o 10.00 ,,wstawilam obiadek( zupka pomidorowa z makaronem)..poszlam do hurtowni dwa domy dalej ode mnie ,jakos dalam rade ,wrocilam na moja posesje hiiiiiiii,,,,a teraz mam luzik do 17.00,,Seba poszedl na silownie,mezus w pracy a ja z moja psiunia w domu,,popoludniu mam ochote zrobic placek-kruszon,mniam,do kawki jak znalazl.. ...Freciu- jak coreczki w szkole,moj chlopiec musi poprawic fizyke,,wychodzi mu 2,,,teraz dopiero szaleje z nauka,,a co robil caly rok???,,pytam sie go codziennie,ale mam nadzieje ,ze bedzie dobrze,,, ,,,Mala-genia ,,dzieki za pogaduszki na gg,jestes fajna babka,,, ,,Krysiu a co u ciebie kochanie,,,pewnie jestes zajeta wnusiem,,,odezwij sie do mnie ,, ...Gruszeczko kochanie bedzie dobrze,,uspokoisz sie i wroci wszystko do normy,,,,trzymam kciuki. ..Malenko faktycznie jest trudno otworzyc sie przed lekarzem,widze ,ze twoj byl naprawde godny zaufania,,ja mam takiego bioenergoterapeuta,starszy gosciu,ale jak jade do niego to wracam taka wyciszona,,moge z nim o wszystkim porozmawiac,on mnie postawil na nogi, ...koncze ide troche na ogrodek,pozdrawiam i sciskam was,paaaaaaaaa.. ...
Dzień dobry U mnie też średnio z samopoczuciem, w dodatku gorąco bardzo, ja lubię jak jest ciepło ale nie aż tak, głowa mnie boli i coś czuję, że to się skończy dłuższym bólem, alergia na pyłki traw daje mi popalić, katar, swędzenie gardła, oczu :( W dodatku w pracy trochę problemów, ech życie......... Z drugiej strony jak sobie pomyślę o ludziach których dotknęła powódź to mi się wydaje, że moje problemy nie takie straszne. Jedynym miłym akcentem ostatnio jest wiadomość, że moja córka będzie miała pasek na świadectwie, co w liceum i to mocnym liceum jest nie lada wyczyn :) Inteligentna po mamusi, a co ?? :))) Gruszko, to bardzo dobrze, że sie lepiej czujesz bo już się wystraszyłam, trzymaj się słońce. Joannap, pies to super sprawa, ja też uważam, że pies pomaga w nerwicy, bez książek nie wyobrażam sobie życia, no z tym szydełkiem to u mnie nie bardzo ale aż jestem ciekawa co za cudeńka robisz nim :) Mała_genia, fajnie, że masz dzisiaj dobry dzień, cieszę się :) Fajnie, żeby już każdy taki był :) Freciu, widzisz, jak pięknie dałaś radę, nie masz już ataków, super dzielna babka jesteś :) Tak trzymaj ! Iwonko, chłopcy już tak mają z tą nauką, są inaczej * zaprogramowani * niż dziewczynki, ale też są kochani, i mają swoje zalety........Wiem, bo mam i chłopca i dziewczynkę :) Renka30, u mnie też truskawki się już czerwienieją :) Ja mam niewiele w ogródku, ale i tak oko cieszą :) Dorotko, proszę natychmiast do nas napisać !! Jak tak można, tyle czasu nie dać znaku życia, co ??? :) Matiago, jak tam kontrola w firmie ? Jak znam życie to pewnie się nie skończyła jeszcze ? Współczuję, zawsze to stres..... .. Krysiu, Madziu, Małgosiu, Maleńka, Aga28, i wszystkie inne kochane dziewczynki które nie wymieniłam, ( skleroza ) i chłopców również, serdecznie pozdrawiam i posyłam buziaki. ..
Gość krystyna 3
Witam serdecznie kochani U mnie upał nie do zniesienia już teraz 29 stopni a co będzie potem strach pomyśleć Ja tak nie lubię upałów Gruszeczko Mam nadzieję że u ciebie już lepiej bardzo się zmartwiłam twoim złym samopoczuciem trzymaj się kochana Pozdrawiam serdecznie Nati No to powinnaś być dumna z córuni Pozdrawiam serdecznie Iwonko No to prześlij kawałek tego ciasta uwielbiam ciasto z kruszonką Pozdrawiam serdecznie Freciu Trzymam kciuki oby tak dalej Pozdrawiam serdecznie Mała geniu Pozdrawiam serdecznie mam nadzieję że u Ciebie wszystko dobrze A ja mam jak zwykle wnusia u siebie i nie mogę sobie pozwolić na odpoczynek a najchętniej leżałabym pod wiatrakiem Nie najlepiej się czuję w taką pogodę Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku ściskam wszystkich mocno trzymajcie się kochani
Gość Małgosia1990
Witam żuczki:D U mnie gorąco, że można się ugotować jak jajko na twardo:P Ale wole tak niż jak pada. Samopoczucie ok:) szukam pracy ale niestety ofert brakuje:P Może coś się uda znaleźć, bo siedzenie w domu jakoś średnio mi się podoba. Strasznie się nudzę. Chodzę z psinką na spacerki;) Mała_geniu hmm nic nie znalazłam, a już miałam nadzieję, że mam pochodzenie szlacheckie:P hihihihi:D Joanno mi też pies bardzo pomógł wyjść z choroby. Wiadomo czasem wraca nerwica i depresja ale już jest o niebo lepiej:) Pozdrawiam Was wszystkie kochane moje:*
Witam Serdecznie w ten piękny, słoneczny dzień!! :* Co prawda upalnie aż za bardzo, no, ale lepsze to niż deszcze. Dawno nie pisałam, więc napisze co u mnie. Udało mi się troszkę zwalczyc te nerwy i lęki sesyjne jak to ja mówię. Dzisiaj byłam u psychologa, porozmawiałam, na koniec się popłakałam jeszcze... Ale dużo mi ta Pani uświadomiła, bardzo dużo, wiele rzeczy się domyślałam co do siebie i wyszło, że to prawda. Otóż, za bardzo dązę do perfekcjonizmu, za bardzo, nie lubię porażki, nie znoszę wręcz i nie mogę sobie w głowie jej ułożyc jak już coś takiego sie wydarzy, stąd też skutkiem jest nerwica. Muszę zmienic tok swojego myślenia, co jest cholernie trudne, ale dziewczyny z tego da się wyjśc! Ta kobieta mi to dzisiaj uświadomiła jeszcze bardziej! Jest ciezko, jest bardzo ciezko czasami, ale trzeba sobie przetlumaczac, ja chcialabym, abym w koncu poszla do kosciola, dawno nie bylam po takim ataku w grudniu, a dla mnie kazde swieto, niedziela bez kosciola - to nie dzien... Jutro mam egzamin, moja wiedza jakas znikoma jest, a no i we wtorek ostatni. Wszystko ladnie pozaliczalam, ale najgorsze zostalo na koniec, staram sie byc dobrej mysli... Zaraz poczytam co u Was ;))
Małgosiu, moje koleżanki, tegoroczne też maturzystki, też szukają pracki i też w Białej cienko, cienko... A co ze studiami, już masz jakiś plan gdzie podejmiesz dalszą nauke?:) Krysiu, też nie lubię tych upałów, jestem wtedy jakaś taka nie do życia... Nati, zdolniacha ta Twoja córka :D No no gratulację ;-))) Gruszka, jak się dzisiaj czujesz??? Mam nadzieję, że lepiej!!! Napisz koniecznie. Renka, Joanna, witam Was dziewczyny, fajnie, że jesteście ;-))) Dorotko, a też coś dawno nie pisałaś, co u Ciebie??:) Frecia, Malenka, Mattiaga, Robo (mam nadzieję, że w końcu napiszesz) hmmm i wszyscy, wszyscy serdecznie Was pozdrawiam! --- A wiecie co, zrobiłam ostatnio niespodziankę Dagmarze, miałam dużo minut i zadzwoniłam do Niej, ale była zaskoczona mile :D I co lepsze temat wciąż był i tak nawijałyśmy, bo utrzymujemy nadal kontakt. Buziaki dla WAS:*
Witajcie kochani umnie goraco , duszno, burza przeszla obok zarowno teraz jak i w nocy.Sezon truskawkowy trwa , u mnie dzis pierogi z truskawkami miam miam.Samopoczucie bardzo dobre choc nadal biore leki.Siedze w domu i wymyslam sobie prace choc jak czytam to inni maja jej w nadmiarze .Pozdrawiam wszystkich razem i kazdego z osobna . trzymajcie sie kochani , zagladne tu wieczorem pa pa.
Witajcie! Cóz zima była syberyska ,to teraz mamy afrykańskie lato. No rzeczywiscie dzis niezle dawało. Iwonko Wika bedzie miała srednia 4,6 wiec nie mam co sie martwic. Za miesiac sciagaja jej aparat z zebów ma równiutkie ze hej ,zobaczcie juz dwa lata zleciały ,a pisałam z wami jak zakładałam jej. Trzymajcie sie wszyscy z całych sił ,pozdrawiam.
Witajcie kochani. U mnie moze troche lepiej, ale przez ten upal czuje sie zle. Jak tylko wyjde na to goraco od razu serce zaczyna mi szalec. Ciekawe kiedy bedzie chlodniej. Moze jutro uda mi sie dostac do kardiologa, moglby mi cos przepisac na te szalenstwa serducha. Jak mnie nie wcisnie nigdzie to na grudzien sa terminy, albo na przyszly rok. HAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Paranoja. Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku. Buzka
Witam Ja mam dość tego gorąca, najlepiej się czuję w samochodzie ( klimatyzacja ), może tak wsiądę i będę jeździć w kółko :) A w ogóle to nie mam ostatnio serca do niczego, jestem jak flaki z olejem, jak wypluta, aż się boję tego mojego samopoczucia, pamiętne lato 2008, własnie w czerwcu dwa lata temu miałam najgorszy okres mojej nerwicy brrrrrr. Też się zaczynało od beznadziei we wszystkim o czym pomyślałam........ Moja córka mi dzisiaj powiedziała, że nie doceniam tego co mam, aż mi w pięty poszło normalnie, ale dało też do myślenia, kurczę chyba za bardzo narzekam :( Pozdrawiam wszystkich.
Nati kochana nie rozpamietuj tego co bylo. Powiem Ci ze ja tez ostatnio sie bardzo przestarszylam bo atak mialam jak wlasnie z poczatku choroby i taka bezradna bylam. Ogromny lek ze znowu sie zaczyna, ale jest lepiej (jak na razie). Plakac ostatnio tez nie moglam przestac wiec nie tylko tobie kochana taka nostalgia dokucza. Glowa do gory jestem z toba i nie poddawaj sie. Krysienko ty tez sie jakos trzymaj. Za kilka dni ma byc chlodniej. Wnusio pojedzie do domku to odpoczniesz. Bedziesz lezala calymi dniami z chlodnym recznikiem na brzuchu przed wiatrakiem i popijala pyszny koktail owocowy :) Schlodzony na maxa. Trzymajcie sie dziewuszki.