Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

WITAJCIE. Mała Geniu wyrazy współczucia z powodu śmierci kuzyna.dla Ciebie i twojej rodziny Trzymaj się choć wiem że w takich sytuacjach jest trudno ,najlepiej się wypłakać wyżalić.Mamy do tego prawo bo to nasi najbliżsi których kochamy Trzy tygodnie temu straciłam moją Babcie i wiem jak to boli i co teraz przeżywasz.Kochanieńka Asiu witam Cie. Ja mam 29 lat. Moja mamcia zawsze powtarzała że przyjdzie odpowiednia pora i miejsce.A jeżeli koleś nie zauważa tego że jest ktoś kto go kocha to nie jest wart twojej miłości. Głowa do góry będzie dobrze. matiago wszystkiego naj naj z okazji urodzinek sto lat Moj małżonek dziś też ma urodzinki dziewczyny a czy ja tez mogę na to wasze gg zapukać jak dostanę oczywiście zielone światełko i numerki. pozdrawiam was serdecznie buziole
Witam Dzisiaj poczułam smak lata........jadłam pierwsze, gruntowe truskawki mmmm, pycha i ten zapach......to są moje ulubione owoce :) Szkoda tylko, że pogoda nie ma nic wspólnego z latem, ale podobno od przyszłego tygodnia ma zagościć u nas prawdziwe lato, zobaczymy. Matiago, dużo zdrówka, uśmiechu na co dzień i od świeta, pociechy z synków i męża i wszystkiego najlepszego. Dorotko, do mojego sąsiada tez niedawno przybłąkała się piękna suczka, owczarek, i na dodatek, jak się okazało później, ciężarna. Znudziła się właścicielom więc się jej pozbyli, ech zycie..... Dorotko, a można wiedzieć gdzie pracujesz, że Ty taka zarobiona ? Freciu, widzę, że córcia ma dobrze poukładane w głowie, ma cel i wie jak do niego dążyć, super. Krysiu, pozdrawiam Cię Ty moja kurko he he he :)) Gruszko, to masz zmartwienie z mężem.......ale może to drętwienie to brak magnezu w organizmie, ale dobrze, że ma skierowanie na badanie to się wyjaśni sprawa. Nie denerwuj się, będzie dobrze :) Mała-geniu, u mnie też dzisiaj lało jak z cebra, już od 5 rano. Alergię też mam, na pyłki traw, już od 30 lat, próbowałam sie odczulać ale marny efekt, na razie nie odczuwam bardzo tego pylenie właśnie dzięki deszczom. Przynajmniej jeden pozytywny aspekt w tych opadach, pyłki są zmywane przez deszcz i dzięki mu za to :)) Madziu, jak Twoje egzaminy ? Czu juz ku końcowi idzie ? Wreszcie byś odpoczęła. Małgosiu, masz już jakieś plany odnośnie studiów ? Witaj Asiu, oczywiście dołącz do nas i pisz, będzie nam miło. Ewa26, myślałam ostatnio o Tobie, jesteś jeszcze w szpitalu czy już w domku ? Jak się czujesz ? Elcias, o Tobie też myślę, czemu nic do nas nie piszesz ?? Robo i Rolnik też nic........ No nic, pozdrawiam wszystkich kochani.
Mała_geniu, minęłyśmy się postami, przykro mi z powodu śmierci Twojego kuzyna, taki młody człowiek, trzymaj sie kochana. Balbinad, Tobie też składam wyrazy współczucia, babcia to jedna z najukochańszych osób, i bardzo bliska.
MADZIU DLA CIEBIE : SIEDEM ŻYCZEŃ Z OKAZJI URODZIN ZDROWIA... ...życzę dziś Tobie, okazja taka nie co dzień się zdarza, aby wyrazić słowami, co serce w ciszy co dzień powtarza. SZCZĘŚCIA... ...życzę Ci również takiego, jak Ty sama pragniesz, bo dobrze, gdy będzie przy Tobie, a Ty - czym ono jest - odgadniesz. MIŁOŚCI... ...życzę Ci szczerze, bo ona filarem jest życia. Śpiew ptaków kochaj i ludzi, a w każdym sercu Ty miłość wzbudzisz. STU LAT... ... w miłości i zdrowiu, niech towarzyszy Ci szczęście. Twój bagaż życiowy - mądrość- przykładem dla innych niech będzie. SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. RADOŚCI... ... też życzę Ci tyle, by Twoją twarz uśmiech zdobił. A jeśli się czasem zasmucisz, to tylko na krótką chwilę. WYTRWAŁOŚCI... ...życzę Ci także, w realizacji pragnień i celów. Cierpliwą bądź i odważną, by rzeczy dokonać wielu. Przytulam Cię mocno ! Buziaczki.
Dzień dobry Dzisiaj dzień dziecka, chyba każdy/każda z nas czuje sie czasami troszkę dzieckiem, albo chciałby czasami uciec w świat dziecka, taki prosty, bezproblemowy, uśmiechniety itd. Moje dzieci są już duże ale mamusia pamietała i kupiła im drobiazgi :)) Leje u mnie znów, o rany juz zwariować można z ta pogodą..... Ja zbieram się do pracy ale chętnie bym dzisiaj została w łóżku, czuję sie jak zdechła ryba, cokolwiek to znaczy :( Aga28, pozdrowienia specjalne dla Ciebie :)) Kochani, ostatnio strasznie mało piszecie. Dziewczyny weżcie sie do roboty i chociaz pare słów skrobnijcie codziennie na forum.......smutno jak takie pustki...... Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, wszystkich bez wyjatku.
Witajcie w pochmurny dzien , czekam na slonce . Od wczoraj zaczynam stosowac diete bo troche jest mnie za duzo . Zwalam to na leki bo dzialanie uboczne to zwiekszenie masy ciala , ale tez i moja wina bo popuscilam pasa. Jak u was sytuacja przy braniu lekow , jak zle sie czulam to mowilam a niech przytyje tylko niech pusci choroba a teraz jak puscila to juz przeszkadzaja mi te kilogramy.Gdzie sie wszyscy podziali czyzby juz zdrowi i zapomnieli o nas , wracajcie.Pozdrawiam wszystkich serdecznie ide zjesc malutkie sniadanko i ide cos popracowac bo i nudy i brak ruchu .Zajrze pozniej moze ktos sie zjawi .
Madziuniu Sto lat, wszystkiego dobrego, zeby ta wredna malpa juz Tobie nie dokuczala. Jakie plany na uczczenie urodzin?? Nati chcialabym, zeby dretwienie bylo zwiazane z brakiem jakis witamin, ale boje sie, ze to cos innego. Po zlamaniu zostaly mu 3 odpryski, ktorych lekarze w stanach nie chcieli ruszac (bo w tamtej chwili bylo dobrze), ale ostrzegali, ze kiedys operacja moze byc konieczna. Nie martwie sie za wczasu, bo to nic nie da 14 czerwca sie dowiemy, wtedy jedziemy na badania. Majkak jak to sie mowi: Kochanego cialka nigdy za wiele :))))Sciskam Cie mocno Mala Gieniu wyrazy wspolczucia. Iwonko i jak u Ciebie?? Aga i jak tam sytuacja w pracy?? Jak sie czujesz?? Asia witaj :) Balbinad napisz mi gg na maila (gruszka_gruszka@onet.pl) Doroto pozdrawiam. Krysienko a co u Ciebie?? Sciskam Cie mocno Malgosiu a co u Ciebie? Znalazlas sobie juz jakas prace dla zabicia czasu? Wszystkich pozdrawiam bardzo serdecznie. U mnie leci jakos:) Zabiegana jestem, ale coz taki okres w pracy :) Choroba na razie odpuscila z czego sie ciesze i oby tak bylo dalej. Pogoda taka sobie, mogloby byc troche cieplej i zeby juz nie padalo. Niech powodzianie wroca do swych domow, zeby jak najszybciej zaczeli normalnie zyc. Szkoda mi tych ludzi. Powiem Wam w tajemnicy, ze maz ma jutro rozmowe w sprawie pracy. Trzymajcie kciuki.
Gość Małgosia1990
Witajcie. U mnie jako tako. Bywało lepiej, ale i bywało gorzej. Chyba ten brak zajęcia tak na mnie wpływa. W piątek i sobotę były u mnie dni Siedlec. Więc poszłam ze znajomymi na plac bo była Maryla Rodowicz. Kurcze ta babka to ma energii. A w sobotę już z dużo gorszym nastojem (koleżanki dały się we znaki) poszłam z moją przyjaciółką i jej chłopakiem na Siedleckie Błonie na koncert Kate Ryan. No i koleżanka która dała mi się wcześniej we znaki dość mocno zabalowała w innym towarzystwie i musiałam ją odstawić do domu. Głupia jestem bo mogłam ją zostawić niech sobie sama radzi. Ale nie miałam sumienia ją tam zostawić. Tamci sobie poszli a ona by wracała do domu sama. Znam ją 13 lat, razem chodziłyśmy do klasy od 1 klasy podstawówki do teraz. Ja na nią nie mogę liczyć w trudnych momentach a ona na mnie zawsze. No i tym razem też. Odprowadziłam ją do domu bo ledwo szła, poczekałam aż otworzy sobie drzwi od klatki i poszłam. Tylko patrzeć kiedy mi się za to odwdzięczy dając mi kopniaka. No ale cóż kto ma miękkie serce to ma twardą dupę. Ten którego kocham ma dziewczynę;( a jeszcze 2 tygodnie temu byłam u niego i zapowiadało się ładnie między nami:( A tu niestety nici. Ahh...jakoś w miłości mam ciągle pod górę;( Freciu możesz byc dumna ze swojej córki:) Ja w jej wieku przychodziłam do domu co tydzień z innym pomysłem na życie:P Całe szczęście że teraz wiem od kilku lat kim chcę być;P Dorotko dziękuje:* o dziwo nawet mało się stresowałam. Zwłaszcza pisemnymi. I nerwica nie dała o sobie znać. Tego bałam się najbardziej że złapie mnie i będę musiała odpuścić maturę. Bogu dzięki tak się nie stało. Krysiu pozdrawiam Cię gorąco;* Aga wiec co czujesz z tą typiarą w pracy.Ja miałam taką w klasie. Wykorzystywała fakt, że nie ma rodziców i wszyscy w szkole się nad nią litowali. Cały czas jechała na taryfie ulgowej. Współczuję jej nie nie ma rodziców ale wkur..mnie ostro. Bo udawała przy nauczycielach ofiarę losu a później rogi wystawiała. Pod koniec klasy maturalnej miałam przez nią problemy w szkole bo poszła na nawymyślała cudów na mnie i jeszcze inne dziewczyny w klasie do pedagog i dyrektorki. No ale los się jej odpłaci. W przyrodzie nic nie ginie:P Madziu jeszcze raz wszystkiego naj;* Gruszko niestety pracy jeszcze nie znalazłam a to dlatego że jeszcze przede mną egzaminy zawodowe i chciałabym gdzieś pojechać odpocząć.
Dziewczyny, dziękuje za piękne życzenia, czy mogłabym miec urodziny cały okrągły rok? :D He heeee... u mnie jeszcze dwa egzaminy, dzisiaj mialam zerowke z angola, mam nadzieje, ze zalicze kurcze. Małgosia, dobra z Ciebie dziewczyna, szkoda, ze malo ludzi docenia tą dobroc, tez nie mam szczescia do kolezanek, moja prawdziwa przyjaciolką jest TYLKO MAMA. U mnie tez ponuro, brzydko, szaro, wykańcza mnie ta pogoda ;/
Witajcie! A ja ci madziu zycze zdrówka i miłosci takiej ze hejjjjj! U mnie szaro i buro. W sobote było ładnie i martyny turniej był wyczerpujacy ,ale w fajnym miejscu w lesie. no i musze sie pochwalic Martyna została najlepsza zawodniczka w swoim roczniku w Wielkopolsce.Teraz półfinały ,bo druzyna wygrała i mediolan HIHI. generalnie cały czas mecze i mecze . Dziewczyny moje a jak takie bedzie lato???
Gość matiiaga
Madziu wszystkiego najlepszego, słoneczka i usmiechu na codzień. Bardz, bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia tu na forum oraz na nk. Jesteście kochane. A ja jestem chora i Mati też. Ale chyba kiedyś przejdzie:) Za oknem ciemno, zero słoneczka. Ale chociaż 20 stopni jest ciepła:) Za tydzień zaczynam rehabilitację. I tak trzy tygodnie do samego wyjazdu. Kurcze już mi się nie chce, ale trzeba się ruszyć. Wczoraj nażarłam się truskawek. Pochłonęłam trzy kilo. A dzisiaj cierpię:) Ale one są takie pyszne:) Buziaczki dla wszystkich:)
Witam wszystkich to mój pierwszy post tutaj i na wstepie chciałby podziekować osobom piszacy na tym forum. Dlaczego???Tutaj dowiedziałem sie tak naprawde co mi jest poszedłem do lekarza,porobiłem wyniki i wszystko było Oki,co bardziej mnie przekonało,że to nerwica a co ciekawe uspokoiło mnie to na tyle,że objawy które miałem praktycznie znikneły,na daną chwile profilaktycznie stosuje jedynie jeden lek TRANXENE,zaledwie jedna tabletke dziennie i jeszcze tylko przezmiesiąc,mam nadzieje,że to już nigdy do mnie nie wruci i będe żył sobie tak jak,żyć sie powinno. Pozdrawiam Wszystkich nerwicowców i ze swojej strony dodam Nastawcie sie mega Pozytywnie a naprawde wyjdziecie z tego. A Co Nas Nie Zabije To nas Wzmocni. Wiara Czyni Cuda.
~Małgosia1990, ja ten koncert Kyte Ryan na błoniach siedleckich słyszałam ze swojego podwórka, ale żałowałam bardzo, że nie byłam na koncercie Maryli Rodowicz. Jaki ten świat mały :). Dzieciaki tak dały mi popalić, że odpuściłam sobie ten koncert a teraz żałuję. Za rok już nie odpuszczę Dni Siedlec i zaliczę wszystkie imprezy : Ta przeokropna nerwica daje mi ostatnio popalić. A po chyba 6 czy 7 spotkaniach z psychoterpaeutą tak pięknie już było. Jakaś leniwa ostatnio jestem, przeokropnie. Czekam na słońce. pozdrawiam :)
Witam kochani Upiekłam własnie sernik, pachnie w całym domu :) Zrobiłam również obiad na jutro, jak wrócimy z procesji to tylko ugotuję ziemniaczki i gotowe, aż nie mogę uwierzyć jaka ja gospodarna jestem he he he. A poza tym troszkę się rozchmurzyło, ciekawe na jak długo. Teraz muszę lecieć ale zajrzę wieczorkiem. Miłego popołudnia :)
Gość krystyna 3
Witam serdecznie Ale puuuuuuuuuustki na forum Ja właśnie wróciłam od siostry pojechałam zaraz po procesji troszkę się odstresowałam Ale wiecie udowodniłam dzisiaj sobie po raz kolejny że można wyjść z domu nawet podczas tych cholernych lęków Dzisiaj tak mnie pobierało ale nie pozwoliłam żeby mnie dopadły na maksa i o dziwo udało się tylko tak sobie myślę czy to moja silna wola czy po prostu mnie nie dopadły tak jak to zawsze bywa tak czy inaczej dałam sobie rade z nimi z czego się bardzo cieszę Pozdrawiam was kochani serdecznie miłego spokojnego wypoczynku wam życzę buziaczki
Dzień dobry U mnie znów leje, już od 5 rano nieprzerwanie. Nic się nie chce w taką pogodę :( Krysiu, bardzo ładnie, widzisz jest coraz lepiej aż jestem z Ciebie dumna, brawo kochana ! Aga28, dzisiaj do pracy ale znów 2 dni wolne to sobie jeszcze odpoczniesz :) Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku.