Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
To niesamowite,że wszystko się tak dobrze skończyło! Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu.Dziewczyny wracajcie teraz do pełnej sprawności fizycznej i psychicznej aby jak najczęściej z nami pisać! Krystynko3-Nie znajduję słów aby wyrazić podziw i szacunek dla Ciebie.Jesteś cudowną kobietą.Jesteś aniołem!!!! Czarna jestem zaniepokojona Twoimi postami.Są takie krótkie i zdawkowe więc zaczynam przypuszczać że się chcesz z nami rozstać!! A może się mylę?Jeżeli masz jakieś problemy to jesteśmy gotowe Ci pomóc-pamietaj o tym!
Gość krystyna 3
DOROTKO to poprostu wyraz tego jak bardzo was szanuje i że dla mnie jesteście przyjaciółmi choć od niektórych z was dzieli mnie tyle kilometrów waszej troski o mnie jak leżałam w szpitalu nigdy nie zapomnę i dla każdej z was zrobiłabym wszystko żeby wam pomóc z wami czuję się jak w rodzinie
mile dziewczyny czytam to wszystko z dużym wzruszeniem jak sobie wspaniale pomagacie,ale wsparcie osoby to jedna rzecz ale gdy to czytam to żeby pomoc Iwonce trzeba by pomyślec ze Ja teraz jeszcze dobija calkowity brak pieniędzy ,może ktoś z zewnatrz kto tylko to czyta zechciałby pomoc Jej finansowo.macie do niej telefon to zapytajcie czy przyjmie taką pomoc.gdybym tylko miala Jej adres chętnie bym pomogla,bo gdy czytam że jutro nie bedzie miala za co kupic jedzenia to serce żal sciska. ato co zrobila Krysia dla agi to godne podziwu Aga nie poddawaj sie.
Gość matiiaga
Ciesze się że dziewczyny wróciły. Od razu lepiej w sercu mi się zrobiło. Czarna słońce co z Tobą? Aga wraca do formy:) widać po ostatnim wpisie:) U mnie średnio. Byłam właśnie z mężem w sklepie i zemdlałam. Ale jest już ok. Trochę ciśnienie mi skoczyło bo się wkurzyłam całodzienną wizyta teściowej. Dziewięć godzin. Ona nie ma serca. Musze wziąć leki i się położyć. Mały znów ma gorączkę. Jutro muszę z nim iść do lekarza. Oczywiście kolejny dzień z dzieckiem bez męża, ale jakoś przetrwam. Bardzo sie ciesze, że te ostatnie sprawy z dziewczynami maja taki finał. Wiem, że szybko nie będzie dobrze, ale pomalutku. Pozdrawiam wszystkich.
Ide do lozka znowu sie zle czuje to tak szybko nie minie a musze wytrzymac do poniedzialku bo wyedy ide do pstchiatry.Mam juz dosc naprawde tego wszystkiego,zastanawiam sie nad tym ch.......m afobamem?nie wiem co zrobic wziasc czyy nie,ale tyle juz nie bralam,z drogiej strony stalo sie to co stalo bez niego,jestem w kropce?Niewiem jak to wytrzymam. Kersiu waw-ciesze sie.
Witajcie moje skarby Nie mogłam od 13 do Was pisać bo byłam pierwszy dzień w pracy niedawno wróciłam ,kochane tak się cieszę że już jest nas więcej na forum Aga ,Iwonko musicie walczyć i koniec,Boże ta bezradność była straszna ,tak się martwiłam teraz tylko płyną mi łzy ze szcześcia ,Bóg mnie wysłuchał Matiaga mój synek też ma gorączkę już nie taką jak w poniedziałek ,byłam u lekarza i to infekcja, KRYSIU3 jesteś wielka OLU jesteś nam potrzebna ,nawet tak nie myśl Krysiu waw miło że jesteś ,zaglądaj do nas Catullus co u Ciebie Ania nie było tak strasznie w pracy ,chociaż był moment ale poradziłam sobie gośc zgadzam się z Tobą ,jestem za Czarna ,Dorotka jesteście wspaniałe
Witaj Mattiago,zmartwiłam sie że zle się poczułaś,ale mam nadzieję żę dobrze będzie,w razie co pojdz do lekarza.Twój synek tyle czasu gorączkuje? Mój dzisiaj już też zaczyna mocno chorować,jutro jadę do lekarza,bo też wieczorem go gorączka złapała i kaszle bardzo,boję się że to poważniejsza infekcja. Ja na dzisiaj już kończę,bo cały dzien głowa mnie boli,ale jestem już trochę spokojniejsza bo dziewczyny trochę lepiej.Tylko Aga znowu gorzej wieczorem,mam nadzieję że przetrwa jakoś. Krysiu Ty też odpoczywaj należy Ci się po takim dniu,ale jakże bogatym w doświadczenia.Śpij dobrze. Krysiu waw dobrze żę się odezwałaś,pisz częściej.A jak u Ciebie? Gość podsunęła dobry pomysł,pozdrawiam Cie serdecznie. Dorotko,Czarna,Klaudia,Iwonka,Aga,Ola,Domi i reszta śpijcie dobrze i do jutra.