Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Dandy, powiem Ci, że troszkę jestem zaskoczona Twoim postem, nigdy Cię nie olewałam na forum, interesowały mnie Twoje sprawy i zawsze starałam się doradzić jak umiałam. Niestety ja nie jestem zarejestrowana na portalu NK, więc nie miałam szansy wiedzieć co się u Ciebie dzieje...........a przykro mi bardzo, że jest nie najlepiej. Przez gg miałyśmy kontakt, chyba pamiętasz, później padł mi dysk, prosiłam o podanie swoich numerów gg ( mój pozostał taki jaki był ) ale już do mnie nie napisałaś :( Nie piszę tego Dandy, żeby się usprawiedliwiać, ale jest mi zwyczajnie po ludzku przykro, że tak wszystkich wrzuciłas do jednego worka. Zaś, z tą nagonką, chodziło, o ile pamietam o alkoholizm, byłam po Twojej stronie. To tak gwoli wyjaśnienia. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę, żeby Ci się wszystko poukładało jak najlepiej.
Nati,przyznaję się do błędu i bardzo Cię przepraszam,to prawda,wspierałaś mnie pomimo własnych kłopotów za co zawsze będę Ci wdzięczna.a co do tamtej historii to już trochę czasu minęło i właściwie same złe rzeczy zapamiętałam,tak jest z reguły.ale faktycznie Ty jedna miałaś odwagę opowiedzieć się po mojej stronie.na prawdę bardzo Cię przepraszam.wzbierał we mnie żal już od dawna,musiałam w końcu napisaco co napisałam,niektórzy dostali rykoszetem za co przepraszam.nie chciałam wymieniać do kogo mam żal,kto pisał do mnie ale może powinnam.tak więc pisała do mnie Krysia i zaprosiła mnie nawet do siebie,za co jej również jestem ogromnie wdzięczna,to było wzruszające.tych co mnie nie olali przepraszam,jestem im wdzięczna o czym powinni wiedzieć bo pisałam to nk.
hejka wicie co tak mnie glowa dziwnie boli juz od tygodnia ze mam wrazenie jakby mi miala zaraz farba z nosa pijsc, i wieczorem strasznie oczy mnie bola jakby migrena, w pracy pozarlam sie z kolezanka to za biurkirm oj bylo ostro wszystkie brudy wylazly od poczatku naszej pracy czylo 12.12.2009 ale dobrze ja tez wybuchlam ale zgoda mama nadzieje
Robo przestań z tą żałobą narodową, bo ludzie mają również inne sprawy i swoje życie i nie mogą całą dobę tylko żyć żałobą. Jesteśmy tylko ludźmi i również mamy swoje życie, problemy. A Ty jako Wielki Polak poza granicami kraju uważasz się za największego patriotę? To wracaj do kaju uczcić Tych, którzy odeszli. Najłatwiej oceniać z daleka:) Daj nam żyć normalnie. Oczywiście jest to duża strata, ale jak to wielu mówi: życie toczy się dalej.... Powiem ci coś tak od siebie z mojego serca: po śmierci moich rodziców mogłam rozpaczać, ale tutaj mam tylko współczucie dla rodzin. Nie rzucę wszystkiego by rozpaczać i stać przed pałacem prezydenckim czy przed Towrarem i robić coś na pokaz. Ten lot to była wielka pomyłka. Wszyscy o tym wiedzą. Pozdrawiam wszystkich.
Czarna trochę się porobiło tutaj:) Ale jak widzisz nie można wyrażać swojego zdania dosłownie:) Ja już od dłuższego czasu piszę sporadycznie i staram się uważać na słowa bo inaczej lincz:) Wczoraj jakoś tak mnie coś ciągnęło tutaj. Mam nadzieję, że nie zrazisz się i będziesz na stałe tutaj pisała. Doroto... czekam, wiesz na co... Dandy nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Na nk nie dostałam od ciebie żadnej info więc nie czuję sie w obowiązku w jakikolwiek sposób cię przepraszać, że ci nie pomogłam chociaż słowem. Ostatnie twoje wpisy tutaj również były bardzo tajemnicze, ale jeśli ktoś nie chce napisać o co mu chodzi to nie może się spodziewać pomocy od innych, którzy nie kontaktują się poprzez gg czy nk osobiście, prywatnie, i znają twoją historię. Nie wiem o co ci chodzi. Zniknęłaś z forum a teraz masz do innych jakieś pretensje że ci nie pomogli. Nie jestem wróżką aby wiedzieć co jest i jak mam pomóc. Przykro mi że coś cię złego spotkało, ale teraz jak napisałaś, mogę jedynie te słowa ci powiedzieć. Elcias... brak słow. Nieładnie. I tak na koniec - znowu wielkie odchodzenie z forum wszystkich, bo się poobrażali. Kurcze który to raz? A tak poza tematem - jak u was niebo?
Gość Małgosia1990
Wiecie co ja mam już tego wszystkiego dość. Nie będę pisała na forum. Bo to co się tutaj wyprawia to ludzkie pojęcie przechodzi. Dandy a Ty grubo przesadziłaś że nikt Ci nie chciał pomóc. A do wyrażania opinii na temat Pana Tuska mam prawo:)
Gość dawna formuowiczka
matiago wyjdz z dziecmi na spacer a nie pisz takich bzdur.Jakie masz prawo pisac czy ten lot był potrzebny czy nie?. wszyscy wiedzą że był potrzebny i to bardzo.A te tłumy ludzi przed pałacem o tym świadczą.!!! Kim ty jesteś.??Jesteś ograniczoną do minimum osobą.-warszawianką.Brak słow Współczuję twoim dzieciom..dużo będą wiedziały o swoim kraju mając taką mamusie.Dla ciebie są dzisiaj ważniejsze kłamliwe wyznania doroty w.niż sytuacja ogólnonarodowa .Wstyd..
.....Witam... ,,,,,,Hm,,,nie bardzo wiem jaki temat mam poruszyc..nie cierpie plotek i nie lubie jak ktos sie kloci,bo po co nam to,,,kazda z nas dreczy nerwica i tylko dzieki takim postom narasta nam adrealina,,,,,,,,To co Dorota nam napisala ja staram sie nie myslec o tym,,,piszac o swoich bliskich i o pracy klamala,o jej sprawa,byc moze dobrze sie z tym wtedy czula,,ale ja rowniez jak wiekszosc osob bylam w szoku,piszac przez dwa lata z nia,,,,,uwierzylam w bajke,,,a teraz nie ,ze mam do niej zal,tylko nie potrafie zaufac,,,,,miala wiele razy okazje przedstawic swoja sytuacje,,,,nie zrobila tego,,,,,jej sprawa,ale powiem tylko jedno ,ze umiec klamac to nie kazdy potrafi,,,i tyle,jesli bedzie uczciwa nadal ,odezwie sie do nas ,i temat zamykam,,,,,,,,, .....Wiiola ---zostawie twoje zachowanie do mojej osoby bez kometarza,,, ,,,,Czarna---zjawilas sie na forum,ale ja cie nie znam,jesli mozesz napisz cos o sobie wiecej,nie zmuszam cie do tego... ,,,,Elcia---kochana,,,,,nie ma co zwracac uwagi na nowe osoby,,,,,buska,,,, ....Dandy---kochanie,,moge tylko napisac.przepraszam,,,,,wiele razy do mnie pisalas na Nk...odpisalam w skrucie,nie mam twojego gg,,poniewaz mam nowe,i nasz kontakt sie urwal,ale to nie znaczy ,ze zapomnialam o tobie ,,napisz do mnie na gg,,,moj nr,,,1557894.......buska... ,,,,Matiiago...powiem ci,ze dawno nie czytalam takich twoich postow,,kurcze az jestem zaskoczona ,a u mnie niebo pochmurne,ale ciepelko,chociaz ja dzis zadko wychodze na dwor,,,kiepsko sie czuje,,wczoraj dwa razy zeslablam,ale to chyba nawal nerwow,,,,mojego tate znowu strasznie wali,oj,,,,,nie daje rady sobie ze soba,,,buska,, ,,,Nati,,kochanie ,,nie bardzo pamietam co pisalas ,,glowe mam taka cieszka,wogole te zamieszanie na forum mnie chyba rowniez dobija,,ale mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej....buska... ....Freciu ,,,Krysiu,,,my sie zgadaly telefonicznie ,,wiec nie bede sie rozpisywala,,,,,buziaczki dla was........... ....Madziu,Malgosiu,,,sciskam was ... ........pozdrawiam wszystkich.paaaaaaaaa...
witam wszystkich mattiago masz racjęnie mozna być miłą, nie można się pojawić nagle, nie można napisac swojego zdania... cóż dziwne elcias10 - jedno ci powiem - jesteś żałosna, więcej nie skomentuję twoich tekstów, żal mi czasu Iwona P poczytaj forum *nerwica lękowa , jak z nią walczyć* i to obecne forum od początku, od tamtego zaczynałam, tu byłam od 1 dnia, ale jeśli piszesz do swojej koleżanki z forum, że niewarto zwracać uwagi na nowe osoby, to chyba moja osoba niewiele cię interesuje
a jeszcze jedno elcias10 - od mojego życia wara, nie wiesz jakie ono było i jakie jest, więc się nie wpierniczaj ok? mattiago, jaka by nie była moja aktywnośc na forum, to pewnie, że tu będę, rzadziej lub częściej i będę miła, bo niby dlaczego niemiła mam być nie?:) właśnie konczę pracę i lecę do rodziców z nowym pieskiem, zobaczymy jaka będzie reakcja dziś dzień miałąm wyjątkowo ciężki, ale myślę, że w weekend odetchnę, może gdzies pojadę z małym wszystkiego naj mattiago i oczywiście całej reszcie, której nie jestem w stanie wymienić
Dawna forumowiczko kim ty jesteś żeby mi udzielać takich rad i że jestem ograniczona? Kim ty jesteś???? Wyjasnie ci moją wypowiedź jak nie zrozumiałeś/aś: otóż w żadnym normalnym kraju tyle ważnych osób w jednym państwie nie lata jednym samolotem - to własnie napisałam z myslą o tym locie. Nie piszę w jakim celu tam lecieli bo to wiadomo i nikt nie komentuje tego. Zrobili błąd wsadzając tyle ważnych osob do jednego lotu. I tyle. A co do tych ludzi przed pałacem - żal patrzeć na *żałobników z aparatem w ręku foto*. Normalnie żal. Paparazzi. Sytuacja narodowa była, jest i będzie do dupy. Jak zawsze. A od moich dzieci wara. Czep się do swoich albo jak nie masz bo nie wiem znajdź sobie bliższe osoby, a od mich dzieci wara. To moja sprawa co z nimi robię i co im mówię. Mam nadzieję, że w swoim życiu nigdy na swojej drodze nie spotkają takich krawężników jak ty. A Dorota jak i inne osoby na tym wątku w tej chwili jest dla mnie ważniejsza od tych obłudnych przedstawień w stolicy. Zresztą skończmy już tą rozmowę bo do niczego nie doprowadzi. Iwonko czasami sama siebie nie poznaję:) ale jak mnie coś ruszy to jakaś dziwna siła się zbiera i kiedyś naprawdę trzeba to z siebie wyrzucić. Kurcze to znowu masz kiepsko z tatą. Cholerka namęczysz się kochana, ale muszę przyznać że jesteś silną kobietą. Niejedna osoba by sie poddała, a ty pomimo słabszych dni nadal walczysz. podziw i szacunek. buźka. Czarna - takie jest tutaj życie:) Ja zostałam zlinczowana za słowa - masz przykład:) Buziaki.
mattiago kochana ja wiem jak jest tutaj, też chociaż dawno, to jakiś czas jednak tu i nie tylko tu pisałam nie zrażam się jednak wcale, bo osoby, które mnie nie tolerują juz po 1 poście po prostu mogą do mnie nie pisac i tyle ja będę pisała z wiiolą czy to sie komus podoba, czy nie, a poza tym g.... mnie to obchodzi czy pojawiła sie tu ona nagle,, czy też nie pozdrawiam ciepluśko(o jezu znowu jestem miła - masakra:)
matiago latwiej jest spojrzec na nasz narod stojac nieco dalej od grodu piastowego... kochana wszyscy mamy problemy ,ja takze.w poniedzialek wzywaja mnie do gminy ze wzgledu na dlugi czas szukania nowego pracodawcyi tak jak niedawno urzednicy tlumaczyli mi ze zasilek bezrobotny wypracowalem sobie sam przez te lata pracy ,tak teraz najlepiej jakbym spiepszal z ich kraju .nauczylismy norkow prawdziwej pracy a teraz nas nie chca. dlaa twojej wiadomosci dawno juz bym wrocil do kraju ale to dla mojez ukochanej tu kwicze.ma prace nie ciezko robi i godziwie zarabia i coreczka juz w 1 klasie.jej norwegia przywrocila wiare w czlowieka a mi ja powoli zabiera.ot co za paradoks. nie wspomne o swym wzrastajacym braku akceptacji i bycia potrzebnym. ale wiem ze to bzdura w porownaniu z choroba nieuleczalna w rodzinie, w koncu z tragedia narodowa.bycie patriota to nie stanie na pokaz z flaga dla publiki ,to spuscizna narodowa.narod to nie jedno pokolenie,to dorobek wielu pokolen,ktos tak pieknie powiedzial. mnie ta tragedia uczy ponownej pracy nad soba i milosci do czlowieka,rodaka ,Ciebie rowniez ;0 przeciez kto jak kto ale my nerwicowcy wiemy co to bol i cierpienie ,dlatego latwiej powinnismy to pojac dzisiaj to takienie na czasie zal mi nas wszystkich bo historia nie szczedzila krzywd i cierpien naszemu narodowi a wydaje sie ze teraz ten narod najwiecej jadu w sobie skumulowal pochwale sie ,ze ostatnio zaczalem rozmawiac ze swym wielkim wrogiem ,polskim sasiadem,przeciez niezgoda rujnuje a zgoda buduje .to strasznie fajne uczucie zmieniac sie wewnetrznie pod wplywem silnego bodzca. ile jeszcze znakow trzeba bysmy sie zmienili wszystko to pisze takze do siebie bo nie uwazam sie za lepszego ani wyzszego od Was ,chyba ze wezmiemy pood uwage wzrost ,to ponad 190 to wielki jestem;0;0;0 BADZMY DUMNI Z BYCIA POLAKAMI aj low was wszych ;0;0
Robo chyba za ostro do ciebie wypaliłam, ale jestem już tak wkurzona, że mnie poniosło. Trochę za ostro ty również napisałeś wcześniej. Oczywiście rozumiem twoje słowa te które teraz napisałeś, ale spójrzmy prawdzie w oczy - pięć lat temu ludzie równe rzeczy mówili, a co było potem? Patrząc z boku chyba również to widziałeś. Nie ludzię takiego zbiorowego fałszerstwa, a to co się tutaj dzieje przed pałacem to woła do niebia. Są ludzie, którzy naprawdę przeżywają żałobę, ale widząc i słysząc co większość wypowiada stojąc w tej sławnej kolejce to ręce opadają. No i te aparaty - żal. Rzeczywiście nasz kraj wiele przeszedł, ale niewielu jest ludzi, którzy po tak wielkich tragediach się zmienili. Tak naprawdę mamy tego wielki przykład na codzień w życiu publicznym. Pozdrawiam
Hejka *WIETA CO? WRZUĆTA NA LUZ* Dziewuszki jestem po nocce ,wyspana co prawda bo nie tak dawno wstałam ale łep mi pęka chyba ze zmęczenia . Ja pierdziele ale tu się narobiło i to chyba dzięki mojej osobie.Olewam to jednak bo forum jest publiczne i pisać na nim może każdy nawet JA. Czarna my to chyba takie dwa intruzy ale nie ma to tamto }damy rade Iwona P. kompletny ciemnogród a chcesz wiedzieć dlaczego? Pozdrowionka z wietrznego wybrzeża *PAMIĘTAJTA CO MÓWIŁAM -WRZUĆTA NA LUZ*.
Jeszcze raz cos napisze tu i postaram sie wam juz nie zawracac glowy,chce jeszcze cos wyjasnic zeby nie zostalo nie wyjasnione jak ostatnim razem. Matiago nie nie chcialam napisac o tej sprawie tylko zwyczajnie nie moglam i nie moge.to jest wystarczajaco glosne w moich okolicach,nie potrzebuje kolejnej sensacji gdyby przeczytal to ktos z moich stron.no i czy ja mialam wszystkim po kolei opisywac i narzucac sie ze swoimi problemami?mozesz nie wierzyc ale nie mialabym na to sil,napisalam Iwonie co sie stalo a potem chyba Nefri pytala co sie stalo,to poprosilam zeby Iwona opisala jej sytuacje,potem pisalysmy na gg.i przepraszam ze nie pamietam kto to byl,powinnam to wiedziec bo przeciez wsparcie dostalam,ale tamten czas to momentami czarna dziura,nie pamietam wielu rzeczy,sytuacji,nagle tylko zauwazylam ze jesien sie skonczyla.potrzebowalam tylko dobrego slowa,nic wiecej.niektorzy chyba mysla ze bede kase wolac,o nie jestem biedna ale honorowa.bo rzecz sie ma Matiago o pieniadze,duze pieniadze,takie ktore w glowie mi sie nie miescily. Malgosiu,gdybys zapytala o co chodzi co sie stalo,to wiedzialabys,Iwona napisalaby ci.jak napisalalm wyzej ani myslalam narzucac sie komukolwiek.kto chcial wiedziec to zapytal.bronilam cie przed Dorma,ale teraz mysle ze chyba niepotrzebnie,bo wydaje mi sie ze jednak jestes zapatrzona tylko w siebie i widzisz tylko wlasne problemy. Iwona wiedziala ze mam zal do niej,pisalam jej o tym na NK,bo staram sie mowic w oczy co mam na sercu.Iwona,musze powiedziec ze zaskoczylas mnie,chyba cie nie docenilam za co przepraszam i na prawde masz moj szacunek. To w zasadzie tyle co chcialam powiedziec,napisac,zeby nie bylo niejasnosci.jak ktos jest ciekawy co jest grane,odsylam do Iwony,moze odpowie na wasze pytania,zeby nie bylo ze nie chce wam powiedziec czy ze cos ukrywam.
hej krysiu, to nie ja zaczęłam, to pewna pani z tego forum wyskoczyła do mnie z buzią, co zreszta ma głeboko w tyle, nie będe sie z nia wdawała w gadki wiiola ja nie zamierzam przestac pisac, tylko dlatego, że jakies tam dziewczę postanowiło mnie pietnować, po prostu najlepiej to przemilczeć, a forum jest dla wszystkich, wiec sorry, przez jedna czy dwie osoby nie zrezygnuję matiaga zgadzam się z tobą w zupełnosci, moja kumpela była w wwie i mówiła, że spodziewała sie naprwdę tego, co pokazuje telewizja, czyli prawdziwej żałoby, natomiast zachowania jakie maja tam miejsce, sa często żenujące
witajcie serduszka nie bardzo mam czas przeczytac ostatnie posty jestem ciągle w biegu i nie potrafie sie pozbierac po tym co sie dzieje na tym swiecie nie interesuje sie polityka i nie wiem kto lepszy a kto gorszy ale tak mi żal tych wszystkich ludzi nie moge spac po nocach chodze rozdrażniona ale walcze z tym i staram sie nie oglądac telewizji gdzie jest tego wszedzie tak duzo chociaz ciezko uniknąć, nie dawno wróciłam z pracy a jutro tez pracuje wiec zabieram sie za obiadek na jutro potem kąpiel i spac martwi mnie tez ten wulkan i ta chmura która nadciąga nad nasze niebo juz słysze ze skutki mogą byc tragiczne dlatego szukam zajecia zeby nie nakłaśc sobie tego wszystkiego do głowy bo zwariuje trzymajcie sie kochani pamietam o wszystkich papa
wiiola, mnie też nie było miło, tym bardziej, że nie napisałam nic złego, kiedy tu weszłam, natomiast wiem, że zawsze moge liczyc na mattiagę - to świetna kobieta a zachowanie niektórych jest co najmniej dziwne, któraś z pań napisała*mamy tu własna paczkę*, a co to do cholery znaczy?kiedy ja tu kiedyś pisałam przyjmowaliśmy na forum każdego i to bardzo serdecznie, a teraz?szok u mnie pogoda okropna, zupełnie jakby zaczynała się jesień, wieje jak jasny gwint, na spacerze byłam w grubym płaszczu, a moje dziecię już oczywiście jest pociągające, oby to tylko katar a jak wasze samopoczucie dziewczyny?