Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Małgosiu wszystkiego najlepszego zdrówka i spelnienia marzeń i 100 lat i wszystkiego naj naj ,,,,,,,,,,,,,,,, mój maż też ma urodziny dzisiaj he Malgosiu razem ochodzicie ,,,,,,,,,, U mnie nadal jest jak byló ani gorzej ani lepiej teraz mam troche wiecej glowe zajętą bo chodze do szkoly uczyc sie jezyka o matko co mi przyszló na stare lata w tym wieku chodzić do szkoly -----porazka ale póki co nie daje sie mlodszym Majka nie poddawaj sie ,walcz z całych sil musisz przetrwać te dni zanim sie unormuje lek w organizmie ,jak chcesz to podaj mi swoje gg to podadamy ,,,,,,,,,,,,,, Krysienko moja co u Ciebie jak sie sprawy ulożyly odezwij sie do mnie ,,,,,,,,, Dorotko nie chce Was zanudzac ciąglym narzekaniem ,,,,,,,,,,,,, Freciu ,Nati ,Nefri ,Matiago,Dandy ,Iwonko,Blondasku ,Madziu ,Małgosiu ,Dagmarko,Elcias i wszystkich innych serdecznie pozdrawiam ,,,,,,,,,,,,,,,,
Hej kochani ;) Małgosiu, zdrówka, spokoju, pieniędzy , fajnego chłopaka , zdania matury, żeby Ci się fajnie studniówka udała, 100 lat ! No własnie Freciu, nie wiadomo co zrobić, ale jak nie puścić na kulig gdy to taka frajda ?? Wiesz, z drugiej strony nie każde dziecko to taki oszołom jak moja córcia :)) Ale do szkoły nie poszła po wczorajszym upadku, rano wstała i źle się czuła, dalej popuchnięte wargi od wewnątrz i na zewnątrz , na szczęście dzisiaj miała takie lekcje, że mogła opuścić bez większej straty. Madziu, ja to w ogóle nie mogę uwierzyć, że na studiach, wykłada mgr, jak ja studiowałam to najniższy stopień wykładowcy to doktor, a w większości to profesorowie. Nie przejmuj się Madziu, jakoś to przeżyjesz, na głupotę nie ma mocnych. Ludzie to jak skarbonki, im mniej mają w środku tym większy hałas robią. A zakupki fajne :)) Gosia63, na jakie stare lata, co Ty mówisz, jeszcze młoda babka jesteś. Wiesz, że Ci zazdroszczę, ja już sobie obiecuję od dawna, że pójdę na kurs angielskiego, podszkolić trochę ten język i nijak nie mogę się zmobilizować. Jak wyjeżdżam za granicę to odczuwam, że jednak mój angielski jest średni i przydałoby się douczyć. Także, ucz się Gosiu i pokaż młodszym, że jesteś lepsza :)) Lecę kochani, obowiązki wzywają. Buziaki dla wszystkich.
.Witajcie kochane;) ...U mnie dzis humorek super ,,,samopoczucie rowniez,,cale popoludnie robilam kruche ciasteczka,,polukrowalam i sa gotowe do kawki,,,zapraszam do siebie,, ,,,,jesli macie ochote to napisze przepis,sa przepyszne,,polecam,, ,,,,,3 szklanki maki tortowej ,,,,,1/2 kostki margaryny. ,,,,,2 lyzki cukru ,,,,,1 lyzka oliwy ,,,,,,mala smietana kwasna ,,,,,,2 lyzeczki proszku do pieczenia ,,,,,,1 cukier waniliowy ,,,,,,1 jajko...... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,wszystkie skladniki wyrabiamy w misce,pozniej na stole walkujemy na cieniutka warstwe i kroimy w kwadraty ,nakladamy owoc( jablko,morela,brzoskwinia)i robimy koperte,,,piec 20 min,,w temper,200...lukrujemy i sa gotowe do papuni,,,sa naprawde pyszne...... ,,,,,Ide szykowac kolacje,,,buziolki..pozdrawiam,,,
________$$$$_____$$$$$ ________ $$$$$$___$$$$$$$ _______ $$$$$$$$_$$$$$$$$ _________$$$$$$$_$$$$$$ ______$$$$$$___$$$$$_$$$$$$$ ____$$$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$_$$$$$$$_$$$$$$$ _____$$$$$$$$__$$$$$_$$$$$$$ _________$$$$$$$_$$$$$$$ ________$$$$$$$$_$$$$$$$$ _______ $$$$$$$$_$$$$$$$$$ ________ $$$$$$___$$$$$$$ __________$$$$_____$ DLA KOCHANEJ MAŁGOSI !!! ..*&(▒)(▒)&&&(▒)(▒)&* *&(▒)(█)(▒)&(▒)(█)(▒)& ..*&(▒)(▒)&&&(▒)(▒)&* Z urodzinowego korzystam zwyczaju, By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju I życzyć ci naprawdę z całą serdecznością By szczęście napełniło ci duszę radością Czegóż jeszcze Ci życzę? Zdrowia i dostatku! Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku! Siedmiomilowych butów i czapki niewidki, Spełniającej życzenia małej złotej rybki Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna, Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina, Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych, Dywanów latających i talentów licznych. Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych, Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych. Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych, Poklasku i uznania i awansów licznych. Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze, Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze, Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki, A w południowych Indiach plantacji herbatki. Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie I innego schronienia w wybranej krainie. Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw, Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw. Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii, I życia w stanie choćby lekkiej euforii. Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości, Dużo radości z życia i wiecznej młodości ..*&(▒)(▒)&&&(▒)(▒)&* *&(▒)(█)(▒)&(▒)(█)(▒)&* ..*&(▒)(▒)&&&(▒)(▒)&*
Gość Małgosia1990
Jeszcze raz kochani dziękuję za piękne życzenia:* Jestem na prawdę wzruszona,że tyle osób pamiętało o moich urodzinach;* Dziękuję Wam:* Gosiu ale fajnie:) To proszę abyś złożyła swojemu mężowi ode mnie najserdeczniejsze życzenia:* Madziu gratuluję:*
Witajcie kochani. Małgosiu wszstkiego najlepszego, Spelnienia marzen, znalezienia tego jedynego najukochanszego ksiecia;) przecudnego balu jutro i oby ta choroba wreszcie dala Ci swiety spokoj. Oromne buziaczki dla Ciebie. Madziuniu gratulacje wreszcie sesja zakonczona. Niestety na studiach tak juz bywa, kazdy wykladowca ocenia jak mu sie podoba i w sumie nic z tym nie mozna zrobic. Nie denerewuj sie bo szkoda Twojego zdrowia. Iwonka narobilas mi ochoty na te ciasteczka. na ten weekend juz ich nie zrobie bo maz ciasto upiekl, ale w przyszlym chyba skorzystam z przepisu:) Nati to ladnie poszalala Twoja Hania. biedaczka teraz sie wycierpi:( Majkak trzymaj sie kochana. bedzie dobrze. Pozdrawiam wszystkich bardzo goraco. Ide zobaczyc mojego baczka. Biedak chyba nabawil sie jelitowki. Dostal biegunki, wymiotowal a teraz jeszcze temp mu wyskoczyla ponad 38. Milej nocy kochani papa
DLA MAŁGOSI Przyjmij te szczere życzenia jubilatko droga Z okazji kolejnej wiosny (choć za oknem zima sroga) Życzę Ci szczęśliwego życia, zdrowia i miłości Niech na Twej twarzy zawsze uśmiech gości Życia bez żadnych smutków i stresów Ale za to osiągnięcia wielu sukcesów W sprawach zawodowych oraz rodzinnych A w razie niepowodzeń pomocy ludzi uczynnych Jednak niech Cię nie spotyka w życiu nic złego A ja Tobie życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Witaski;) ...Mialam sie polozyc ,ale checi odeszly,,sasiad dlugo siedzial i bylo wesolo,wypili swojskie winko i ubaw na calego,, .............Freciu.. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ skarbie moj u mnie tez pododa nie zadowalajaca,,,w dzien sloneczko pieknie swiecilo,,a teraz sniezek pruszy,juz mam stanowczo dosyc tego sniegu,w ogrodzie przed domem mam tyle sniegu z ulicy i z podworza sypalismy tam ,wiec jak zacznie topniec ,,bede miala ocean haaaaaaaaa,,,No prosze jedna coreczka u babci,,,ale pewnie cisza co??,,siostry zatesknia za soba,,, ,,,,,Nati. ^^^^^^^^^^^^ kochana ,to Hania nie zle sie zabawila na kuligu,,kurde ale ma silny charakter ,,skoro tak na luzie ci odpowiedziala,,,oj pamietam za dzieciaka nasze zabawy na sniegu,,,na miskach sie z gorki zjezdzalo,,,albo na tekturze,,,teraz nasze dzieci takby sie zabawialy??? sadze ,ze nie,,,Wiadomo juz ,kiedy maz bedzie mial operacje?? ....Madziu ^^^^^^^^^^^^^kochanie ciesze sie ,ze masz juz pozaliczane,,,brawo,,teraz odpoczywaj ,,masz ferie,,dobry film soebie codziennie obejrzyj,,,,tylko zero jakies ksiazek,,, ,,,,Malgosia 1990 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ,,kochanie jak tam urodzinki,,byl torcik???,,,zycze udanej jutrzejszej imprezy,trzymam kciuki,,,baw sie wesolo,,, ....Nefri ^^^^^^^^^^^^ kochanie jak dajesz rade w pracy??,, ,,,Dorotko ^^^^^^^^^^^^^^^^ kochanie napisz cos,,,, ...Gruszko ^^^^^^^^^^^^^ kochanie ,ale masz dobrze ze mezus ciasto piecze,,,jak tam maluda sie czuje,,, ....Gosiu.63 ^^^^^^^^^^^^ kochanie ,kurde ze tez ta zmora nie moze cie opuscic,,ale badz dziela,,,ciesze sie ,ze wyszlas do ludzi i uczysz sie ,,,pokaz na co cie stac,,,trzymam kciuki,,,dla meza wszstkiego naj ,naj z okazji urodzin,, ,,,,Krysiu, ^^^^^^^^^^^ kochanie czy wszystko jest u ciebie w porzadku ,poza zyczeniami dla Malgosi nic wiecej nie napisalas,,martwie sie o ciebie,,jak Patrus zdrowka dla niego,,, ,,,Majko. ^^^^^^^^^^^kochanie co nowego u ciebie,,, ,,,Elcia,Matiiago,,Dagmarko,Malenko ,Izo,Robo,Konwalio.Malgosiu 28,,co u was,,jak samopoczucie,,pozdrawiam serdecznie ,,,buski,,,Dobranoc,,,
Gość Małgosia1990
witajcie Kurcze ja się strasznie stresuje tą moją studniówką. Normalnie aż mnie w brzuch kręci:/ I okropnie się boję że będę się źle czuła i dopadnie mnie ta francowata nerwica. No ale jakoś to będzie mam nadzieje. Ja zmykam się kąpać i do fryzjera lecę, a później do kosmetyczki. Kochani trzymacie za mnie kciuki dzisiejszego wieczoru:*
Hej Kochane, chcialam sie pochwalic, ze bylam wczoraj na dyskotece, samopoczucie dopisywalo, ale dyskoteka byla beznadziejna, ale dalam rade i to wazne, a beznadziejna z powodu takiego, ze nigdy jeszcze nie spotkalam sie z tym, aby nie dalo sie kompletnie tanczyc przez migajace swiatla, ktore tak razily po oczach, ze cos strasznego, az sie mienilo, wiec w sumie z dwie piosenki przetanczylam i co dobre - nagadalam sie ze znajomymi :)) Dzisiaj odwiedza mnie chrzesniak, buzia ;*
Gość Małgosia1990
Witajcie:) Ja po studniówce już;P Było super:) ale dzisiaj nogi mnie bolą to muszę przyznać:P ale było warto:) a co najważniejsze ta francowata nerwica nawet przez chwilę nie dała o sobie znać:) bawiłam sie do 6 rano:D no lecę dalej odpoczywać;)
Gość krystyna 3
Witam kochani w niedzielne popołudnie U mnie nie najlepiej znowu te głupie myśli do głowy przychodzą nic mi się nie chce zazdroszczę mojemu małżonkowi tego pozytywnego nastawienia do życia oj boże jak mu zazdroszczę Pozdrawiam was kochani nawet pisać mi się nie chce wybaczcie
...Witam kochani)**; .....U mnie nadal mrozno,,rano bylo -14* zaspy okropne,wogole z domu sie nie ruszamy,,nie ma co..popoludniu poszlam do cioci na kawke,,posiedzialysmy w kuchni ,,ciocia robila salatke ,,, ,,,Jutro mam kolede,popoludniu,, ,,, ,,,,,Krysiu ######### kochanie moje ,,rozumie cie doskonale co piszesz,,ale sa tez mysli pozytywne,ja od nowego roku postanowilam ,ze nie poddam sie tej francy,,,staram sie wogole wykluczyc ja z mej pamieci,,nie jest proste,ale jesli nachodza mi glupie mysli biore sie za robotki reczne lub robie ciasteczka ,,i mowie ci jest to dobry sposob na poprawienie sobie nastroju,,dzisiaj jak wrocilam od cioci czulam ze nogi mi jakos dziwnie funkcjonuja,,postanowilam ze zaczne cerowac Irka skarpety,,,hmm,robotki do babcinek,,jak mowi moja sasiadka,ale ja uwielbiam cerowac,,,,,i skupiam sie wylacznie na tym,co robie,,,glowa do gory krysiu,,nie poddawaj sie ,,,sciskam mocno,pa... ...Madziu ######## kochana to super ,ze dalas rade na dyskotece,ale faktyczne jesli te swiatla tak razily w oczy,,to szkoda ale i tak jestes zadowolona milym towarzystwem,,brawo,,teraz masz ferie ...luzuj sie na calego...sciskam ,,paaaaaaa... ,,,Malgosia ########## kochanie ciesze sie ,ze tak fajnie sie bawilas,,a balas sie widzisz...jednak ta franca odpuscila sobie wizyte z toba,,,oby kolejne dni byly takie same,,,Malgos tez masz juz ferie???,,,sciskam...paaaa.. ...Frecia ##### kochanie gdzie sie podziewasz co???,,,jak dziewczynki ,,moj chlopczyk jutro juz do szkoly,,,hmmm,,bedzie znowu trzeba wstawac o 7.00,,a tak fajnie bylo dwa tygodnie ,,,sciskam..paaaa... ....Dorotko ######## kochana jak zdrowko,,,odezwij sie ,,,sciskam,,pa.. ,,Nati ##### kochanie co u ciebie ,,,sciskam..pa.. ,,,,,,,,Gruszko,,,Izo...Majko,,,Matiiago,,Blondasku,,Nefri,,,Ewuniu,,Marietto,,,Malgosiu 28,Elciu,Dagmarko,,Gosiu63,,,co u was,,,jak samopoczucie,,, pozdrawiam ...
witajcie kochani u mnie bardzo zle nie z nerwica ale z bolem brzucha boli mnie okropnie do tego mdlosci i bol miesni bylam a sobote u gastroenterologa dal mi leki ale jeszcze nic nie puszcza dostalamproursan debretin i ipp40 w piatek byl taki bol ze lezalam i plakalam nawet nie chcialam sie a sobote obudzic boli strasznie moze macie jakas rade MALGODIU GRATULACJE ZE SIE SWIETNIE BAWILAS KRYSIU trzymaj sie wiem ze to trudne koncze bo nie mam sily pozdrawiam moze jutro troszke pusci chociaz nie wierze
Witam kochani Nie poszłam dzisiaj do pracy, wszystko mnie boli, kości, mięśnie i nie wiem co to jest za cholerstwo. Fakt, że wczoraj w kościele porządnie zmarzłam ale czyżby z tego ?? Czuję się fatalnie.......a choroby niby nie widać, może to jakieś preludium przed grypą, oj oby nie :( Majkak, już mi Cię tak żal, ciągle Cię coś dopada, zamiast poprawy to jeszcze dochodzą bóle brzucha, ojoj ! Ale musisz mieć jednak nadzieję, że w końcu to minie i będzie lepiej, przecież nie może ciągle tak być, po burzy też wychodzi słońce :) Krysiu, kochanie co Ci jest skarbie ?? Znów Cię dopadła nerwica ? Może miałas jakąś sytuację stresującą i teraz odbija się to na Twoim zdrowiu. Kochanie, musisz się nie poddawać a na pewno to przejdzie. A jak Twoja książka Krysiu ? Piszesz ją jeszcze ? Przytulam Cię mocno i życzę lepszego samopoczucia. Iwonko, to dobry pomysł z tym znajdywaniem sobie zajęcia, żeby odgonić myśli, naprawdę dobry, ja też tak próbuję robić, nie zawsze się udaje, ale czasami tak. Tylko, że ja nie ceruję, z moimi zdolnościami do szycia to wszystko poszłoby do śmieci he he he. Ale ciasteczka, bardzo chętnie :) Ja już jestem po kolędzie, miałam ją zaraz po świętach, moja sunia, ważąca 2,5 kg chciała, tego gościa w czarnej sutannie, zjeść he he he. Musiałam ją zamknąć w innym pokoju. Miłej wizyty Iwonko :) Madziu, Małgosiu to bardzo fajnie, że się dobrze bawiłyście, cieszę się, że dałyście radę. Małgosiu, w końcu to Twój jeden z najważniejszych bali w życiu :) Dorotko, a Ty wyzdrowiałaś już ? Robo, wiesz już co i jak ?? Freciu, Ty już pewnie do pracy poszłaś ? Gruszko, a co U Ciebie ? Jak samopoczucie ? A mąż jak znosi brak pracy ? Iza37, Ty też nie piszesz, mam nadzieję, że w porządku wszystko ? Nefri, jak w pracy ? A jak zdrówko ? Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam, nie będę wymieniać bo pewnie bym kogoś pominęła, ale naprawdę wszystkich. Miłego dnia :)
dzien dobry gdy tutaj kilka dni mroz odposcil to tylko po to by do Polski zawital a tu spadlo pol metra sniegu wiecej.teraz znowu mrozi srednio minus 20 stopni i tak w sumie od 2 miesiecy .a ile jeszcze........ malgoska gratuluje udanej studniowki mam nadzieje ze nogi spuchniete,oj zatanczyl bym poloneza raz jeszcze. magda ja tez chce na balety ;0 majko ,tys spadla na te forum zeby pokszepic ma dusze poszarpana, w twym bolu i cierpieniu widze me ostatnie dogorywania i juz ci z dobrym slowem spiesze, mianowicie od tych boli na tomografie sie znalazlem i........niczym sie to okazalo ja juz testamenty ponownie pisalem a tu wszystko perfect ,nie wiecie jaka ulge mi te slowa przyniosly. wiec wytrwaj w tym diabelstwie bo to minie ,bo wszystko mija, nawet mysli ze to nie minie,tez mijaja,po tym jak udreka minie....cholera za duzo mijania w zdaniu o mijaniu,ale mam nadzieje ze to minie;0;0;0 nati a co ja niechcacy plage bolu brzucha przypetalem?;;0 mam nadzieje ze az tak mocno nie boli,zycze zdrowia i usmiechu i slonca w okienku freciu pozdrawiam ogolnie to wam wszystkim chce pogratulowac wytrwalosci ,z tym,ze dajecie rade z tym zyc .bo to tak wiele kosztuje,a slonce nad nami przeciez nie przestaje swiecic,wiec w najtrudniejszych chwilach glowa do gory i witaminke d lapac ;0
Witajcie kochani. Ja w sumie tak tylko na chwilke. Jestem padnieta bo moj synek bardzo sie rozchorowal i nie spalam w nocy. W sobote prawie 40 st goraczki. Koszmar jakis. Tak bardzo mi go szkoda. Mam nadzieje ze juz niedlugo leki zaczna dzialac i minie mu ta wredna jelitowka:( Pozdrawiam Was wszystkich BARDZO MOCNO. Trzymajcie sie. Buziaki. Robo ciesze sie, ze masz juz wyniki i ze wszystko oki. Malgosia super, ze wszytsko sie udalo. Ciekawa jestem jak z partnerem?? Buzka Madzia jak ja bym poszla sobie na jakis balecik. Taniec tancem, ale przynjamniej pogadalas sobie ze przyjacolmi;) Natki kochana trzymaj sie. Pij duzo wody z miodem i cytryna. Mam nadzieje, ze pomoze. Maz na razie bawi sie w pielegniarza, bo ja do pracy musze chodzic:( Krysiu trzymaj sie. Duzo slonka zycze. Majkak strasznie mi przykro, ze co chwila cos Ci dolega. Trzymam kciuki, zeby jak najszybciej wrocily lepsze dni. Iwonko. Moj maz strasznie lubi gotowac i piec. Zawsze cos wymysli. Szkada tylko, ze sprzatac po tym musze ja. Zazwyczaj kuchnia po jego gotowaniu wyglada tak jakby huragan przeszedl. No ale nie bede narzekac, licza sie checi:) Dorotko jak sie czujesz? Freciu, Nefri, Gosia 1963 i wszyscy forumowicze sciskam was mocno. Milego wieczoru