Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Czarna, raczej nie jestem dobry w te klocki ;). Ogólnie rzecz biorąc ta poezja jest naprawdę dobra, zabawna i szokująca. Pamiętam, kiedy przerabiałem różne tłumaczenia jednego z wierszy (16) od tych z przłomu wieków do tych najbardziej współczesnych. W tych wcześniejszych tłumacze po prostu omijali wulgarne wersy ;). Hm, a właściwie, to nie robiłem nic konkretnego. Skąd zły humor? No było wszystko miodzio, położyłem się na chwilę, wstaję, łupie mnie w plecach, nogach, rękach, głowie i zamiast olać te bóle i się czymś zająć, to znowu zacząłem mieć czarne myśli. Ostatnio nawet myślałem, że może porobic sobie więcej badań (mimo, że zwiedziłem z 8 lub 9 lekarzy w ciągu ostatniego miesiąca i twierdzą, żem zdrów), ale dochodzę do wniosku, że to chyba nic nie zmieni - nie można zbadać sobie wszystkiego, a do tego mnie to doprowadzi. Yh, tak to jest, jak ma się zryty beret, jak mawia moja znajoma.
domi dobre z ta maciorą:) catullus weź no, jestes jedynym teraz rodzynkiem na forum (oj sorry sorry riki, ale sie nie odzywa) i nie masz humoru?pozabawiaj troszke forumowe lalki aga jak twoje zdrowie przy odstawianiu leków dorotko a ty sie pojawisz dzis , czy juz nie zamierzasz?
domi przez ta maciore spadałam z krzesła az babcia przyszła zobaczyc cos sie stało. pamietam kiedys jak załozyłam sobie disckmana na uszy i spiewałam w nocy piosenki kasi kowalskiej i chyba strasznie sie wczułam bo czujna babcia tez wtedy weszła do pokoju i spytała sie czemu tak rozpaczliwie jęcze a to był tylko moj spiew he he he
catullus , ja ci dam czarne mysli, pisz do nas, a zobaczysz, że czarne mysli precz pójdą chce ci nawet powqiedzieć, ze zniszczyłam sobie paznokiec pisząc do ciebie, był tak ładnie pomalowany, a teraz?dupa blada wiec chociazby z tego powodu zdobadź sie choc troszeczke na dobry humor, tak, zeby mi nie było smutno, ze musze malowac drugi raz
Maciora też mnie ubawiła:))) Czarna...bez komentarza:))) ale było miło...a Ty sobie tam myśl co chcesz:) Dorotko! odezwij się ! Catullus...zróbmy tak...nas tu jest dużo , wyobraz sobie ,że będziemy Cię masować tam gdzie Cię boli...hi,hi uruchom wyobraznię to Ci się humor poprawi
ciacho powiadasz/?, ale ja nie mówiłam o twoim wygladzie mój miły, tylko o tym, ze jestes tu jednym z nielicznych facetów:)))) w moich stronach tez na fajnego faceta mówi sie ciacho, pewnie myślisz, że jestem taka stara, ze nie kumam jak mówi młodzież?
Czarna jakos sobie radze z tym zakichanym odstawianiem.Mowiac szczeze mam humor taki sobie ale nie moge Was zostawic,bo takie rzeczy sie tu dzieja ze szok.Ale po malu wraca wszystko do normy,cieszy mnie to.A glowe to chce mi rozwalic. Catullus czujesz jak masuje Ci plecki:)
i tu catullus dałes ciała młodziencze, czytasz czarna niedokładnie, bo paznokiec nie złamany tylko pomalowany był swiezo i sie zepsuł aga spróbowałabys zostawić, to domyslasz sie co by było ok łeb mnie powiedzmy delikatnie bardzo boli(łojezusie , ale czy można o tym pisać?pewnie wyrozumiała luka na nasze forum)
Gość matiiaga
Agunia w żadnym wypadku nie chciałam cię obrazić. Tylko jak przejrzałam nasze wspólne fora to pomimo że wy też rozmawiacie na różne tematy to u was nikt nie pisze takich dziwnych postów. I dlatego to napisałam wczesniej że troche to dziwne. Widzisz gdzie się nie pojawimy, od razu zarzuty itp. A co do tego pisania o nas to chodzi mi że z radością zwróciłyscie uwagę że admin się do nas odezwał z uwagami. A póxniej Ty na starym forum z uśmiechem napisałaś że pustki się zrobiły. I to mnie wkurzyło, że jesteście zadowolone że musiałyśmy założyć nowy wątek. Zrobiło mi się poprostu przykro tym bardziej że to własnie ty napisałas. No i napewno nie wyżywam się na Tobie. Ani na nikim innym. Ale oczywiście nikogo stąd nie wywalamy (no oprócz takich jak wyrozumiała)i jesli masz takie życzenie i ochote to pisz tutaj. Zapraszamy.
Mattiago ja nic złego nie mialam na myśli zaglądając na stare forum,po prostu jakoś dziwnie cicho się tam zrobiło,a czy ja gdzieś napisalam że się cieszę że założyłyście nowy wątek?Założyłyście to jest i nie widzę problemu.Bo przecież nawet tego nie komentowałam co Admin napisał,więc skąd te podejrzenia,też się zdenerwowałam ale już mi przeszło,wypilam meliskę i doszlam do siebie,mam nadzieję że już tego nie będziemy dalej drązyć,bo rozumiem wasze rozgoryczenie że ciągle u Was ktoś przeszkadza.Pozdrawiam.