Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Witam:) Kochane zdałam wszystkie próbne matury:D Wyniki nie są zbyt rewelacyjne ale zdałam:D w maju ba pewno będzie lepiej:P tzn. mam taką nadzieję:D Dzisiaj też podpisywałam deklarację przystąpienia do egzaminu zawodowego, ale w sumie mam to gdzieś czy zdam:D Na rehabilitacji medycznej nikt nie będzie się mnie pytał czy wiem gdzie zaksięgować kości:P hehehhe:D Humorek u mnie jako tako;) Dorotko jak super że napisałaś:* strasznie tęskniłam za Tobą:* Dobrze że u Ciebie już troszkę lepiej:) Krysiu buziaczki;* Madziu fiu fiu widziałam na nk jaka ładna matka chrzestna z Ciebie:) Witam wszystkie nowe osoby na forum:) Pozdrawia i przesyła buziaczki Wasza roztrzepana Gosia:D
No ja trochę dzisiaj porobiłam w domku, już mam prawie świątecznie :) Prezenty pokupione, tylko popakować. Jutro jadę na zakupy spożywcze, przynajmniej takie mam plany, już się boję planować, zeby coś znów nie wysoczyło :( Dorotko, ja na to wolne, które teraz mam musiałam ostro pracować ( zresztą cały czas z domu, telefonicznie działam ) niestety, jak sie ma swoją działalność to urlopu nie ma, trzeba swoje zrobić wcześniej albo później. Zresztą sama wiesz jak to jest. A wogóle to bardzo miło Dorotko, że jesteś obecna na forum :) Freciu, szoda, że nie mieszkam bliżej, pojeździłabym z Tobą, ponoć mam pokłady cierpliwości...........i w dodatku uwielbiam to. Ale byśmy dały czadu hihihi :) Tej wiosny mam zamiar pouczyć moją córkę, oczywiście tak po za profesjonalną nauką jazdy :)) To będzie test na moją cierpliwość he he he. A noga już lepiej, dziękuję kochana :) Majkak55, wiesz co , postaraj się dodzwonić do swojego lekarza, skoro nie ma wogóle poprawy to może lek który bierzesz jest nieodpowiedni............może powinien Ci zmienić na inny. Ja po 2 tygodniach brania odczułam delikatną poprawę, minimalną, ale jednak. Pogadaj z lekarzem co on o tym myśli, czy jeszcze masz czekać, czy jednak zmienić lek... Ojej, ciężko doradzić pod względem leków, każdy organizm inaczej reaguje, w sumie na ulotce pisze, że odczuwalna poprawa to po miesiącu stosowania. Ale skonsultować z lekarzem zawsze warto. Trzymaj się Majkak. Robo, współczuję Ci ogromnie, ale dobrze, że minęło, że wytrwałeś, jesteś dzielny ! Iza37, mimo wszystko jesteś dzielna, dajesz radę bez leków, oby tak dalej. Kurczę, ale tak stać przed kościołem, w zimie...........no nie, ale co zrobić. Pola witaj, jesteś silna babka, ale silne osoby też chorują, niestety. Choroba nie wybiera, ale musisz myśleć, że to przejściowe i Ci przejdzie, pobierzesz lei, wyciszysz organizm i będzie dobrze :) Trzymaj się :) Robi witaj, jak to dobrze, że są osoby którym się udało. To dobrze, że masz tyle siły w sobie i jakoś dajesz radę. Oby już tak zostało. Tego Ci życzę :) Krysiu, jak wnusia ? Chyba rośnie jak na drożdżach ? Pozdrawiam Cię kochana :) Iwonko jak poczujesz się lepiej to napisz więcej, buźka :) Madziu, a Ty jak samopoczucie dzisiaj, lepiej troszkę ? No kochani, u mnie sypie śnieg, zima na całego, fajnie :)
Dziewczyny aż mi się łezka w oku zakręciła... Nie wiedziałam ,że aż tak brakowało Wam mnie na forum. W sumie jesteśmy bardzo zżyte ze sobą a ja na dobrą sprawę nigdy na tak długo nie opuszczałam forum więc nic nie powinno mnie dziwić ---a jednak jestem wzruszona i jest mi jakoś tak bardzo miło aż ciarki po mnie przeszły. Małgosiu jestem i postaram się bywać jak najczęściej . Ciesze się ,że zdałaś próbną maturę .Nigdy w Ciebie nie zwątpiłam także jest jak być powinno--Buziaczki:))) Nati ja się nie mogę wyrobić z pracą i ciężko mi będzie zrobić sobie w tym tygodniu wolne. Po tych wszystkich zdarzeniach jakie mnie dopadły miałam okropny nastój i nic nie robiłam a teraz przyszło mi odrobić przespane dni :)
dodzwonilam sie do lekarza jestem umowiona na 13 moze zwiekszy dawke bo boje sie nowego leku troche mi wstyd ze tak do niego wydzwaniam bedzie mi glupio do niego pujsc moze trzeba bylo przetrzymac moze nie bylo az tak zle w koncu nie mdlalam i nie wzywalam pogotowia dziewczyny z tego co czytalam czuly sie gorzej sama juz nie wiem az rozbolala mnie glowa no ale trudno jade moze jakos przetrzymam te rozmowe chcialabym na swieta czuc sie normalnie dzieki za to ze jestescie i Tobie Dorotko za odpowiedz trzymajcie sie cieplo napisze po wizycie u lekarza dobrej nocy
Witam, ja na chwilke, niedawno wrocilam z uczelni, dawno nie mialam takiego dnia, dziewczyny co sie dzialo, mialam strasznie stresujacy dzien, jutro opowiem dokladnie i wkurzylam sie strasznie na babe od wfu, jutro poopowiadam jak wroce z zajec, istny sajgon z tym wszystkim, dzieki, ze o mnie pamietacie ;) Małgosia, nie slodz, nie slodz :) Nati, dziekuje, samopoczucie lepiej o wiele :) Dorotko, dziekuje za mile komentarze, super, ze jestes z nami juz ;) wszystkim dobrej nocki :)
MajkA lekarz jest od tego zeby ci pomóc ,nie mozesz sie bac do niego dzwonic .Wiesz nie zawsze jest tak ze lek działa. Ja tez zmieniląm i lekarza i lek (zreszta dzieki Dorocie za co bede jej wdzieczna do konca swoich dni ) ,ale pierwszy lek nie działał .A masz mozliwosc chodzenia na terapie ,bo ja mam wspanialą pania tereske i dzieki niej jest na[rawde łatwiej. Dorotko na swieta piekę sernik ten z rosa od ciebie,ale to dopiero we wtorek . Małgos gratuluje zdania probnych matur!!! Nati dom nad rozlewiskiem bardzo sie spodobal mojej Wiktori i razem go ogladamy . Iwonko pamietam o tobie,czekam na radosnego posta !!! Robo kupiles prezent zonie na gwaizdke ,czy pod choinke jak tam sie u was to nazywa? Ide spac ,papa
Witajcie z ranka w dośc mrożną środę:) Moi domownicy pognali do szkół i pracy a ja tak sobie siedzę i zastanawiam się coby tu porobić aby mieć z głowy kolejne zadanie przedświąteczne . Nie za bardzo mam natchnienie na domowe porządki i chyba za godzinkę prysnę na kolejne łowy po sklepach w celu zakupienia prezentów pod choinkę. Odezwę się po powrocie . Może uda mi się coś ciekawego nabyć Pa!!!!
Witajcie Ja też jadę na zakupy, ale na takie spożywcze, szczerze mówiąc za takimi nie przepadam ale krasnoludki za mnie nie zrobią :) W każdym razie wolę jechać teraz rano, nie ma ludzi w slepach i spokojnie można pochodzić po sklepie. U mnie zima na całego. Moja psinka też odczuwa , że zimno. Wiecie co, moja sunia w nocy wskakuje do nas do łóżka i nie dość, że śpi z nami to jeszcze potrafi się tak ułożyć, ze leży przykryta kołdrą, wystaje jej tylko główka :) Jaka cwaniarka mała he he he. Wygląda to dość zabawnie. Ja wiem, że to mało higienicznie i takie tam.............ale ona jest taka kochana, w dodatku waży 2,5 kilograma i nam wcale to nie przeszkadza. No to ja już lecę, odezwę sie później. Miłego dnia.
Witajcie.Umnie jak u ciebie Dorota,dzieci w szkole mąż w pracy.a komputer do mojej dyspozycji.Co przy trójce dzieci [2 córy 8 i 15 lat ,syn 16 lat] dostęp do neta to sukces.O dają mi popalić te dzieciaczki a szczególnie młodzież.Wczoraj byłam na zakupach świątecznych,zamiar 8 prezentów wynik 2 zakupione jak tak dalej pójdzie to mi czasu zabraknie.Nic trzeba się zabrać za sprzątanie jestem dopiero na półmetku. pozdrawiam pa
czesc wszystkim moze ktos zna jakis lek uspokajacy ktory by nie uzaleznial to napomknelabym lekarzowi bo moj afobam cos nie za bardzo w tej chwili wzielam lexotan jeden ciort wart drugiego boli mnie ze strach juz i brzuch jeszcze pare godzin czasami mysle ze jak bym pracowala miedzy ludzmi to moze byloby lzej a tak mieszkam w zapadlej dziurze i tylko czekam na powrot meza i corci maz ma rozne zmiany wiec troche przebywamy razem dopiero na drugi rok w lipcu pojdzie na emeryture obiecujemy sobie poszalec tylko to zdrowie do tej nerwicy dochodzi jeszcze to ze w lutym skoncze 52 lata i tez jest to okres dla kobiety ciezki juz nie zanudzam zycze milego dnia odezwe sie po obiedzie umnie tez jest zimno przewaga miasta nad nami ze my budzimy sie a w mieszkaniu zimno i dopiero trzeba napalic w piecu a i po sklepach nie mozna sobie pochodzic aby sie choc troche rozerwac bo najblizsze miasto 25 km
Gość krystyna 3
Witam kochani No niestety ja dzisiaj wstałam ze strasznymi zawrotami głowy miałam zaplanowane dzisiaj zrobienie łazienki ale chyba nie dam rady nawet pisać mi ciężko może to ta pogoda U mnie śnieg sypie jest bielusieńko ja to już mam pecha zawsze musi się coś dziać jak jest tyle roboty Pozdrawiam was kochani
Hej kochani Ja częściowe zakupy mam za sobą, wcale tak szybko nie poszły jak bym się spodziewała, wprawdzie ruch mniejszy ale pań sprzedawczyń na poszczególnych stoisach tez mniej i kasy nie wszystkie czynne. No i siłą rzeczy zeszło mi na zakupach ponad 3 godziny. Poza tym zabawiłam się dzisiaj we fryzjerkę i zrobiłam mojej córce delikatniutkie pasemka na włosach, takie prawie niewidoczne ( swoje włosy tez ma blond ), wyszły super. No i zaoszczędziłam 150 złotych, tyle kosztuje zrobienie pasemek na długich do pasa włosach, u fryzjera :) Robo bardzo fajny pomysł, ja mam depilator Brauna i jestem zadowolona, myślę, że żonie też się spodoba, to bardzo pożyteczne urządzenie :) Krysiu znów te zawroty.........wiesz co sarbie, to może być przez pogodę, nie wiem jak u Ciebie ale u mnie wieje dość silny wiatr. Jest bardzo zimno. Może jutro zmieni się i będziesz lepiej się czuła. Małgosiu gratuluję zdania egzaminów maturalnych, te próbne są ponoć zawsze trudniejsze. Pozdrawiam całe nasze bractwo :)
Witajcie ponownie :) Prawie cały dzionek spędziłam poza domem. Najpierw zakupy , potem wizyta u mamusi ,następnie kolejne zakupy a na koniec odwiedziny kuzynki. Wróciłam skonana!!! Ale było warto spędzić w ten sposób wolny dzionek bo jakoś tak odprężyłam się psychicznie i lżej mi na duszyczce:) Prezenty zrobione prawie dla wszystkich. Sobie też nie omieszkałam sprawić małe co nieco na poprawienie humorku. Tak więc pełen luzik i wszystko jest ok! Krysiu szlak by trafił te Twoje paskudne zawroty. Aż się wierzyć nie chce ,ze nie ma na to jakiejś rady.No ile można się tak męczyć.... Współczuję Ci bardzo bo wiem ,że w takim stanie nie wiele możesz zrobić a tu święta nadciągają wielkimi krokami no i Ewci z pewnością jesteś bardzo potrzebna do pomocy przy malutkiej. Biedactwo moje... Nati higieniczne czy też nie ---to temat na dłuższą rozmowę ale powiem Ci krótko:--Moja psinka też śpi z nami w łóżku. Ha !!! I wcale mi to nie przeszkadza a nawet jestem zadowolona bo mnie w nogi grzeje-ihihihihi Robo depilator to bardzo dobry pomysł. Ja używam philipsa i jestem zadowolona ( polecam ) Pola bóle w klatce piersiowej mogą być spowodowanie znacznym niedoborem magnezu. Jeśli nie robiłaś badań w tym kierunku to czas je zrobić i upewnić się czy wszystko jest ok:))) Majko Afobam i wszystkie jemu pochodne leki nie są typowymi uspokajaczami. To leki psychotropowe i mają na celu zupełnie inne działanie. Takie uspokajacze zażywanie w naszym przypadku ,muszą działać natychmiastowo i skutecznie czyli coś w rodzaju * głupiego jasia * na wyciszenie i odwrócenie uwagi od niedobrych myśli:) Jeżeli chodzi o leki nieuzależniające to przede wszystkim coś ziołowego ale... Ja używałam relanium a teraz jestem na hydroxyzinie Freciu mam kilka nowych przepisów na pyszne ciasta ...Jak masz ochotę to służę uprzejmie :) Odezwę się troszkę póżniej bo teraz musze z synusiami pogadać troszeczkę Na razie ! Pa!
_____________§§ ____________§§§§ ___________§§SS§§ __________§§SSSS§§ _________§§SSSSSS§§ §§§§§§§§§§SSS D SSS§§§§§§§§§§ _§§SSSSSSSSSS 0 SSSSSSSSSS§§ ___§§§SSSSSSS B SSSSSSS§§§ ______§§SSSSS R SSSSS§§ ___§§§SSSSSSS A SSSSSS§§§ _§§SSSSSSSSSS N SSSSSSSSS§§ §§§§§§§§§§SSS 0 SSSS§§§§§§§§§ _________§§SS C SS§§ __________§§SSSS§§ ___________§§SS§§ ____________§§§§ _____________§§
Cześć wam.U mnie dzisiaj cały dzień był niezły mróz.Miałam dzień pełen spraw urzędowych.Popołudniu uczyłyśmy się z moją Zuzią kolęd i roli na piątkową wigilję w przedszkolu.Dopiero teraz mogę spokojnie popisać.Moje samopoczucie całkiem jest niezłe chociaż wczoraj wieczorem miałam dokuczliwe bóle karku i zawroty głowy.Czy ma ktoś z was czasami uczucie podczas chodzenia że znosi was na jedną stronę?Czy może być to od nerwicy?Czy ja mam już jakieś omamy.Napiszcie jak wam się to zdarza.Pozdrawiam.
Witam ponownie wszystkich. Aga napisałaś że masz zawroty głowy i zachwiania jest to normalne przy tej chorobie zawroty wystepują u mnie praktycznie codziennie nauczyłem sie już z tym zyć poprostu sie do tego przyzwyczaiłem.jak w tygodniu mam może z dwa dni bez zawrotów to jest dobrze,momentami mam takie zachwiania równowagi że mi wstyd wychodzić z domu bo ktoś by sobie pomyślał że jestem pijany,jak ide to mnie spycha na lewo i prawo.Tak wogule ta pogoda robi swoje,no niestety jakoś trzeba z tym zyć jest to naprawde chpolernie uciązliwa choroba,no cóz jakoś trzeba sobie z tym radzić.Pozdrowionka.
Witajcie kochani Zmykam do pracy ale najpierw muszę powiedzieć Wam dzień dobry z zaśnieżonego Kujawsko-pomorskiego. Napiszę wieczorkiem a tymczasem życzę wszystkim miłego dnia! Zapomniałam wczoraj napisać Mój Przemek zaliczył wszystkie przedmioty na czwórki i piatki. Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu ,ponieważ okazało się ,ze studia jakie wybrał to nie lada wyzwanie ( odpadło juz sporo osób)
Witam kochani U mnie napadało tyle śniegu !! Wygląda to pięknie, ciekawe jak na drogach, czy odśnieżone czy ślizgawica ? A ja zaraz wyruszam na miasto, mam nadzieję, że drogowcy nie zaspali :)) Dorotko gratulacje dla synka. Piękne oceny ! Ja to bym chciała jakieś fajne przepisy, ale nie śmiem Ci zawracać głowy, chyba, że tak kiedyś , przy okazji wolnego czasu :) Aga, ja też miewam czasami zawroty głowy i też tak jak Robi przyzwyczaiłam się do nich. Nie mam za często ale jak są to już nie myślę o nich, taka nasza uroda he he he :) Krysiu a Ty jak dzisiaj, lepiej z tymi zawrotami ? Freciu, jak mi się podoba to Rozlewisko mmmm, piękne widoki, mogłabym tam mieć domek letniskowy, tylko co ja bym z moja alergią na trawę zrobiła ? Majkak55, napisz co tam u lekarza ? No nic, lecę moi drodzy, czas goni. Miłego dnia wszystkim.
Witajcie moja drużyno u mnie śniegu jak na lekarstwo ale mrozik trzyma .Coś mnie od rana kuje w klatce piersiowej czyżby koniec dobrego samopoczucia.Już się boje .Może wizyta u mamy która ma dziś 71 urodziny poprawi mi humorek .Mama tak jak ja ma stany lękowe ale duzo słabsze bierze proranolol i jej pomaga .Patrząc na nią nie mogę się na dziwić urodziła 14 dzieci [spora rodzinka] na męża nie mogła zbytnio liczyć[tato lubił alkohol].Choć tyle przeszła wygląda pięknie .Cierpliwości dużo i humorek dopisuje.Muszę już kończyć praca czeka życzę miłego dnia pa pa.