Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosia 1963
Witajcie moje kochane ,myśle że mnie nie zapomnialyście jeszcze ,,,,,,,,u mnie jakoś po malutku się kula nawet jest malutka poprawa z wychodzeniem ale do sukcesu jeszcze bardo dluga droga ale dobre i to co jest teraz ,,,,,,,,jak to sie mowi kropelka do kropelki i powstanie ocean ,wiec żyje dobrymi myślami że malutkimi kroczkami będe posuwać się do przodu ,,,,,,,,,,,,, Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie z dalekiej obczyzny i buziaczki przesylam ,,,,,,,,,,
witajcie kochani lekarz zwiekszyl ni asertin do 50 rano dzisiaj wzielam pierwszy raz a do tego nie wzielam afobamu i jest troche ciezko zobacze czy dam rade ten zsertin moze zacznie dzialac dzis jest 2 tygodnie jak go biore jak myslicie po jakim czasie moze byc odczuwalna poprawa Krysiu jak u ciebie z afobamem czy dajesz rade Dorotko co z toba zawsze jak otwieralam komputer to ty juz witalas sie z nami a teraz brakuje mi twojego optymizmu dzis jestem sama tylko z psina maz na karczmie piwnej corka w pracy a pozniej na dwa dni na studie podyplomowe Krysiu waw idz do innego lekarza ja bym tak zrobila niech inny sie wypowie czy nalezy z tym czekac jestem z toba troszke cie rozumiem ja nie mialam guzkow ale bardzo bolala mnie prawa piers teraz tez czasem jeszcze troszke ja czuje ale to juz 20 lat i mammografia wyszla ok zycze ci zdrowia zycze milego popoludnia
Gość Małgosia1990
Witajcie. U mnie dzisiaj humor do niczego, ale to zaczyna być normą. Najchętniej spałabym całymi dniami. Nati niestety jego w pioruny nie da się posłać:/ teraz na złość mi spotyka się z moją koleżanką z klasy której baaaaaaaaaaaardzo nie lubię. Freciu to tylko zdjęcia. Po %%% każdy jest uśmiechnięty:P Zresztą nauczyłam się pod uśmiechem przykrywać smutek, ból i samotność. Madziu no mam mam mężusia ale co z tego jak on tylko na niby jest i dla hecy:(
witajcie cieszę się że odnalazłam te forum.Nie miałam jeszcze okazji przeczytać dokładnie chociaż kilka stron tego forum.Teraz mam dłuższą przerwę w pracy więc może nadrobię zaległości aby poznać wasze historie.Nie wiem jak wy ale ja najczęściej ataki lęku dostaje w Kościele nawet gdy nie ma dużo ludzi czuje że nogi drętwieją zawroty w głowie to jakiś koszmar.Asekuracyjnie stoję przy drzwiach a i tak ląduje na dworze .Jest to duży problem dla mnie bo posyłam dziecko do komuni.Właśnie wybieram się z córką na roraty może dzisiaj uda mi się wytrwać do końca.Pozdrawiam.
Iza ja miłam komunie w zeszłym roku ,polecam do kosciola cukierki czarne hallsy 4 cukierki to jedna msza ,sa bardzo mocne mietowe i czasami pomagały. Majko walcz niewiem ja kiedy bywało bardzo zle ,właczałam mocną glosna muzyke ,pomagało rysowanie z dziećmi . Nie mozesz myslec negatywnie ,wiesz ja juz teraz po kilku miesiacach terapi nie boje sie tych ataków i sa zadsze ,nie wyczekuje ich ,jak przyjdzie bede walczyc i jakos tak lzej mi sie zyje . Trzymaj sie .A afoban powoinien ci pomóc tak doraznie.
frecia3 ja nie mam takich atakow jak niektorzy z was ja juz od rana caly czas czuje taki wewnetrzny lek niepokoj ktory sie powoli nasila teraz juz nie trzesie mna tylko tak boli kolo serca i w klatce piersiowej nie pomaga melisa ani walidol mozr jak zacznie dzialac asertin ale od afobamu moge byc juz uzalezniona tylko jak go odstawic w lecie odstawilam od razu z dnia na dzien ale od wrzesnia sieglampo niego od poczatku mi dawka 05 bardzo pomaga na ten niepokoj dobrej nocy
witka w niedziele minie 3 tydzien bez papierosa ,puki co to dzisiaj wytrzymam ale nie wiem jak jutro poszaleli w tych reklamach zeby miesiac przed swietami juz swieta robic ale niestety kasa rzadzi swiatem niestety swieta spedze w norwegii i bedzie to dupa a nie swieta bez ojczyzny nic nie jest takie jakie powinno tu nawet w morde nie ma za co komu dac bo wszyscy tacy mili i beznapieciowi wraz z rzuceniem palenie zaczalem sie wiecej ruszac troche rowerek troche szybkie spacery ,ale od tego sportu wyszly mi na lydkach jakies bable ,nie maja koloru nie widac zyl ,co to kur.a moze byc czyzby zylaki ,bo sie potne ..... choc powinienem zawsze tryskac energia i pozytywem ,to czasami po prostu sie nie da ,chociaz nic mnie teraz nie boli czuje sie zle ,moze to depresja ,czort wie krysiu pamietaj ze czlowiek jest zdolny do wielkich czynow potrzebma jest tylko motywacja i wytrwalosc wiem ,ze po jakims czasie znowu sie usmiechniesz ,sloneczko odparuje twoje lzy na policzkach zycze zdrowia i usmiechu majko a facet to nie moze byc;-0 freciu ujelas mnie slowami ,, jakos tak lzej mi sie zyje .,, choc nie dokladnie nie znam ,czuje ,ze jestes strasznie mocna babka ,tak trzymaJ badzcie pozdrowione truskaweczki wszystkie razem i kazda z osobna
robo4 napisz mi po naszemu twoja wypowiedz do mnie bo nie kumam oco chodzi odpisz prosze dziewczyny co z wami wszystkim sie polepszylo a moze nia daj boze gorzej a dzisiaj juz po rannych lekach ten asertin mam zwiekszony i na razie nie za ciekawie moze ktos bierze taki lek kiedy poprawa i czy mial skutki uboczne pozdrawiam czekam na odzew trzymajcie sie
Gość krystyna 3
Witam serdecznie w sobotnie przedpołudnie kochani U mnie bez zmian Wiecie ja to myślę że ja za bardzo się wszystkim przejmuje martwię się o wszystko i o wszystkich ale taki już mam charakter i to ponoć bardzo zle ale ja nie potrafię inaczej sama nie wiem czemu mam taki paskudny charakter Wystarczy że córcia nie prześpi nocy że wnusia płacze ze wnusio kaszle zaraz myślę żeby coś złego im się nie stało to taka moja niepotrzebna może nadgorliwość i sama się tym wszystkim dobijam i to potem niestety daje takie efekty jakie daje no trudno na stare lata trudno mi się będzie zmienić Robo 4 Bardzo dziękuję Ci za słowa otuchy nawet nie wiesz jak miło poczytać że mnie wspieracie Dziękuję za piękne słowa i tobie też życzę dużo zdrówka Pozdrawiam serdecznie Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku ściskam was moje kochane Dorotka już pewnie o nas zapomniała Pisałam wczoraj do niej na g g ale bez odzewu Trochę zaczynam się niepokoić czy aby u niej wszystko dobrze Pewnie zadzwonię do niej DOROTKO ????????????????????????????????? napisz coś
Hej moi drodzy Majkak nie martw się, to są normalne objawy przy zwiększonej dawce, a działanie leku to dopiero będzie zauważalne tak po miesiącu. Dwa tygodnie to jeszcze krótko, musisz się uzbroić w cierpliwość kochana, niestety. Życzę Ci, żeby ten lek w końcu zadziałał. Krysiu, jak czytam co napisałaś to Ci powiem, że moja mama ma identyczny charakter jak Ty, też sie o wszystkich i wszystko martwi i też trudno to zmienić u niej, ale wiesz co, niedaleko pada jabło od jabłoni.............robię sie taka sama!!!! Trzymaj sie kochanie, zyczę zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Wiecie co.........też sie martwię o Dorotkę, tyle przeszła ostatnio............ Dorotko jak coś, to daj jakiś znak, jak sie czujesz i wogóle......... Krysiu waw, nie płacz kochana, widocznie są to jakieś łagodne torbielki czy cos w tym rodzaju i dlatego lekarz każe czekać, czasami same sie potrafią wchłonąć tego typu guzki. Ale jeżeli się bardzo martwisz to skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem, ale napewno nie jest to nic złego. W końcu endokrynolog nie lekceważyłby sprawy gdyby było coś nie tak, przynajmniej tak myślę.......... Robo, te święta na obczyźnie.........takie kurczę czasy, co zrobić, oby zdrówko dopisało to dasz radę. Jesteś i tak w dobrej sytuacji, masz najbliższych przy sobie i to jest najważniejsze, a, że kraj nie ten co byś chciał...........no cóż, na to nie patrz. Trzymaj się Robo, a....... i gratuluję nie palenia :)) Gosia63, a Ty też świeta na obcej ziemi ? Czy może przyjeżdżasz do Polski ? Pozdrawiam. Frecia, dzisiaj tez na turniej ? Kochani, nie ma co, idę myć okna, dzisiaj sztuk 4 , na górze, a pozostałe 12 ........nie wiem kiedy :)) I po jaką cholerkę mi tyle okien trzeba było he he he. Miłego dnia.
witajcie wczoraj jakimś cudem wytrwałam do końca mszy,choć nogi miałam jak z waty.Frecia dzięi za rade hollsy ciemne mam zawsze przy sobie polecam je przy ucisku w gardle niestety na drętwienie nóg nie pomagają.O tej porze roku czuje się gorzej niż latem myślę że aura ma na nas dłuży wpływ .Aktualnie leczę się lekami bez recepty ale nie wiem czy to się nie zmieni.Leki psychotropowe brałam gdy wyszłam ze szpitala po najgorszym ataku jakim miałam.Wtedy jeszcze nie wiedziałam co to jest.P.doktor powiedziała że jestem zdrowa idała mi receptę.A ja stałam na tym korytarzu i nie wiedziałam co ze sobą zrobic.Niby zdrowa a czułam że cały świt wywrócił się do góry nogami.Od tego dnia stałam się inną osobą.Tak jak ty Majkak czułam się żle prawie od samego rana naprawdę znam te uczucie bardzo dobrze współczuje,ale dasz rade .wtedy brałam tabletki ale je rzuciłam ,nie pamiętam już nazwy chyba były zbyt mocne a przy trójce dzieci wtedy jeszcze małych musiałam być na pełnych obrotach.Pomogła mi dużo siostra która cierpiała na te chorobę,poleciła mi bioxetin mi wtedy pomagał.trzeba go brać przez dłuższy czas aby były efektów.Teraz jestem tylko na ziołowych.staram się walczyć .Ale różnie to bywa .Pozdrawiam;
╔╗  ╔╗╗══╗══╗════╗ ║║╔╗║║╣╗╔╝╔╗║╔╗╔╗║ ║║║║║║║║║║╚╝║║║║║║ ║╚╝╚╝║║║║║╔╗║║╚╝║║ ╚════╝╝╚╝╚╝╚╝╝  ╚╝ MIKOŁAJKOWO:) _______$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$****** ____$$$$$$******** ___$$$$$********** __$$$--***(•),,(•)*** **$$---**___==___** **$$----****_X_***** --------************** -------$$***********$$$ ____$$$$**********$$$$$$ ___$$$$$$*******$$$$$$$$ ___$$$$$$$*****$$$$$$$$$ Mikolajkowe buziaczki :**
witajcie kochani slowa swe kieruje do Krysi3 wiem ze tez nie najlepiej u ciebie ale odpisz mi kochana bo tez bierzesz nowe leki czy dwa tygodnie to za malo na poprawe bralam 025 asertinu a od trzech dni 50 musze brac afobam a czasem dwa bo jest bardzo ciezko czy masz podobnie i jak sobie radzisz ja tak jak ity nie moge pozbyc sie tej mysli ze zle sie czuje ze cos mnie meczy nie da sie wylonczyc mysli odpisz kochana jak dlugo jeszcze do poprawy czego tobie i sobie zycze
Witam kochani Mikołajkowo !! Już Mikołaj grzeje sanie. Czego pragniesz niech się stanie. Każde z marzeń skrytych w głębi Święty Dziadek może spełnić. Pięknych i radosnych chwil Wam wszystkim życzę :)) Majkak55, ja Ci odpisałam wczoraj, że 2 tygodnie to za mało, też brałam tego typu lek i wiem. Zresztą każda z nas przez to przechodziła czy też przechodzi. Może też być tak, że wogóle na ten lek nie pójdziesz i trzeba będzie zmienić na inny, ale na razie trzeba poczekać. Przepraszam, że się wypowiadam ja, chociaz pytasz Krysię ,ale te leki są standardowe i działają według okreslonych standardów i każdy Ci powie to samo. Iwonko witaj, Ty chyba czekałaś na Świętego Mikołaja, że tak długo w nocy siedziałaś i pisałaś na forum he he he. Przyszedł do Ciebie ?? O mnie zapomniał, chyba byłam niegrzeczna w tym roku buuuuu :( Dziewczynki a Wy co ? Był u Was Mikołaj ?? Miłej niedzieli.
Witajcie ! Robo jestem z ciebie dumna ,za chwile papierosy nie beda dla ciebie problemem ,a masz moze wiekszy apetyt bo jak moj tata rzucał to lodowka sie niezamykała. Nati moja marta zawodnik turnieju !!!!! Ale była tak fałlowana ze jeden chłopak z całej sily pociagnał ja za kitke i rzucił na ziemie,wiesz jak sie darłam !!! Był u mnie mikołaj (moja mamusia )zawsze o mnie pamieta . Dorotko codziennnie mysle o tobie . Robo wcale nie jestem twarda babka ,poprostu teraz lepszy czas ,bys mnie widzial w kryzysie ,masakra . iWONKO ja seba lepiej ,u mnie teraz martyna przeziebiona,pozdrów go . Buziaki dla wszystkich
Gość krystyna 3
Witam kochani w niedzielne przedpołudnie Majko 55 Tak jak napisała Nati dwa tygodnie to za mało żeby poczuć poprawę conajmniej cztery pięć tygodni żeby organizm się nasycił lekami i zaczął działać Tylko wiesz kochanie musisz być cierpliwa a na pewno będzie poprawa ja popełniłam błąd nie konsultujac się z lekarzem tylko odstawiłam sama leki bo się dobrze czułam i zle zrobiłam i szybko przyszły skutki odstawienia leku Tak więc Majko bądz cierpliwa a na pewno doczekasz się poprawy i zaczniesz normalnie funkcjonować Pozdrawiam serdecznie Acha jeszcze co do afobamu ja też go biorę ale bardzo uważaj z tym lekiem on jest bardzo dobry na lęki ale można się od niego uzaleznić ja właśnie tak mam Jeszcze raz pozdrawiam i trzymaj się kochana Iwonko Piękny Mikołajek Pozdrawiam serdecznie Freciu Nati Buziaczki moje kochane Ja wczoraj dzwoniłam do Dorotki ale niestety nie odebrała telefonu Nie wiem co się z nią dzieje Zyczę wam kochani miłej mikołajkowej niedzieli Pozdrawiam wszystkich serdecznie
witajcie kochani w nowym tygodniu dziekuje wam za odpowiedz i przepraszam ze tak marudze jak male dziecko ale jak mnie nawet zganicie to wiem ze jestescie ze mna wzielam sie za porzadki w szafkach kuchennych ale co chwile musze robic przerwe bardzo sie mecze mdli mnie jest mi niedobrze moze to tez skutek brania asertinu jesli tak to prosze napiszcie maryska daj spokoj musisz wytrzymac mikolaj umnie byl dostalam piekszy szal do plaszcza mam madzieje ze tez byliscie grzeczni dzisiaj jade z moim piesiem na pierwsze szczepienie pozdrawiam was serdecznie i przepraszam za natrectwo z mojej strony ale zawsze bylam pesymistka i niecierpliwa jeszcze raz dziekuje
Witam Ojoj !! Jeszcze tak niskiej frekwencji na forum nie było ! Kochani, piszcie.... Co z Wami ? Gdzie się podziałyście dziewuszki ? Noooo ? Majkak, nie ma za co przepraszać, to normalne, że się pytasz, po to jesteśmy na forum, żeby się wspierać i sobie na wzajem pomagać. A jeżeli chodzi o mdłości to może to być po asertinie, ja też na poczatku stosowanie leku tak miałam, ale później przeszło. Kochana, musisz troszkę poczekać, mam nadzieję, że po miesiącu stosowania leku będzie lepiej. Trzymaj się i myśl pozytywnie. Fajny prezent dostałaś do Mikołaja, chyba byłas grzeczna.......... Dziewczynki a Wy dostałyście od Mikołaja prezent ? Do mnie w końcu dotarł :)) To znaczy, że chyba nie byłam taka najgorsza........he he. Pozdrowionka
Gość Małgosia1990
Witajcie. U mnie jako tako. Niestety dopadło mnie zapalenie krtani tradycyjnie, ale robie wszystko żeby mnie na dobre nie rozłożyło. Nerwica i depresja daje o sobie znać prawie codziennie:( No ale cóż widać taki mój los. Dorotko super że się odezwałaś, z niecierpliwością czekam aż jutro napiszesz.
Kochani, ja nadal chora, mam jakas infekcje wirusowa, juz mam dosc lezenia i w ogole, wczoraj bylo lepiej, poszlam dzisiaj do szkoly, czulam sie okropnie i znowu u lekarza bylam i dostalam zwolnienie do konca tyg. :( mam wylezec, bo to takie oslabienie tak jakby po tej infekcji, bo inne objawy powoli odchodza, ale ja mam tak dosc lezenia, ze naprawde, wiem, ze trzeba, a jak tak leze, chodze, to mam takie napady goraca, ze naprawde, okropne to, moze macie jeszcze jakies domowe sposoby jak szybko tego sie pozbyc?????? Antybiotyku nie biore, sama mam to zwalczyc wszystko, jedynie rutinoscorbin, wapno, syropek, ale tu najgorsze jest to oslabienie teraz :((( bo reszte juz troszke pokonalam, szczerze powiem, ze wolalabym chodzic na uczelnie, ale nic... bede sie uczyc skoro tak, juz na zapas...;/ dobranoc!
Dzień dobry Madziu, ja nie wiedziałam, że Ty jesteś chora ! Czyżbym, nie doczytała ? Ojej, żal mi Cię skarbie, ta grypa jest okropna, bardzo osłabia, mój brat i jego syn właśnie to przechodzą. Kochanie, najlepszym lekarstwem jest wyleżenie , niestety. Po za tym pij dużo rozgrzewających napoi, jakieś herbatki z malinką, cytrynka itp. No i czas swoje zrobi, za parę dni będzie dobrze. Pozdrawiam Cię cieplutko, i zdrowiej nam tu szybciutko Madziu :)) Dorotko jak dobrze, że się odezwałaś, czekamy na więcej.............. Krysiu buziaki kochana :) Iwonko, Freciu, Justynko, Małgosiu i wszystkie pozostałe dziewuszki, życzę Wam miłego dnia.