Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Krysiu tylko Ty mi się już czasami nie przejmuj . Już dość nerwów straciłaś! Małgosiu to jednak byłaś na tym rozpoczęciu roku szkolnego. Wydawało mi się ,ze przeczytałam ,zę leniuchowałaś i nie poszłaś ale widocznie coś musiałam pomylić. Nati wszystko byłoby dobrze i zgadam się ,ze w starczym wieku człowiek dziwaczeje ale moja teściowa ma dopiero 62 lata więc skąd ta złośliwość? Ja chyba działam na nią jak czerwona płachta na byka!!!! Tylko jak cos potrzebuje to potrafi być słodka jak beczka miodu! Szpilka do Twojego posta odniosę się osobno--za chwile! Madziu a masz moze więcej zdjęć z dożynek*? Może podpatrzę coś ciekawego na tą moją imprezkę !!!!
Gość Małgosia1990
Szpilko nie mów, że wtargnęłaś na forum, każdy ma tu prawo pisać:) I bardzo chętnie w miarę naszych możliwości Ci pomożemy i wesprzemy:) Ja mam 19 lat i od 2 lat choruję na nerwicę lękową i depresję. DO tego wykryto u mnie również 2 lata temu wadę serca. Od jakiegoś czasu jest powiedziałabym bardzo dobrze, i teraz ja nad naszą koleżanką nerwicą:) Ostatnio mam troszkę dołka ale to chyba norma już kiedy nachodzi jesień.
Szpilko przede wszystkim witaj na forum Przeczytałam z uwagą Twojego posta i zrobiło mi się bardzo przykro. Tak wiele żalu, smutku i zniechęcenia można w nim wyczuć ,ze aż się serce człowiekowi kraje. Wydaje mi się ,że cierpisz bardzo i to w dodatku w samotności. Nic nie pisze o życiu towarzyskim bo za pewne zniknęło z dniem kiedy ta choroba się pojawiła. Ten problem dotyczy większości z Nas ale My staramy się walczyć o lepsze jutro o u Ciebie zapału do walki nie widzę. Nie poddawaj się bo przecież z tą choroba można normalnie funkcjonować. Pokaż całemu światu ,ze jesteś silna,bo przecież jesteś prawda?Wyjdż do ludzi ,uśmiechnij się i pomyśl o ludziach ,którzy cierpią bardziej od nas.Są przecież osoby po wylewach,które nie mogą ruszyć ręką i nogą.Są ludzie zmagający się z nowotworami ,którzy żyja nadzieją na kolejny dzień w którym ujrzą swoich bliskich. Nerwica czy depresja to nie koniec świata ---uwierz Bogusiu ! Walnij pięścia w stół i powiedz głośno kto tak na prawdę rządzi Ty czy nerwica!!! Wybacz ,ze tak bez ogródek walnęłam Ci posta ale taka jest prawdai tak wygląda życie z tą zmorą!
Nati do pracy od jutra ,i niestety denerwuje sie ..... Plan moje dziewczyny maja super ,rzadko sie beda widziłay ,moze za sobą zatesknią .JUtro wieczorem napisze jak w pracy , Szpilko ja mam 36 lat dwie córki ,jestem z Wielkopolski . Napisłas ładny post taki od serducha ,pisz z nami my tu naprawde sie wspieramy ,niejedne kryzysy przeszłismy razem . Buziaki jutro wiecej napisze ,wiecie lekki stresik. Jutro pomyscie o mnie .
Kochani jak nie urok to s..a . Mam stan podgorączkowy i tak potwornie obolałe mięśnie że ledwie wróciłam z treningu . Do tego serce coś dziwnie bije - od jutra kończe z kawą i przechodze na zbożową , tylko jak ja dam rade ? ;-)) Dziewczyny czy któraś wie co u matiiagi , nic nie pisze a było u niej bardzo nieciekawie . Dla wszystkich duże buziaki - nawet dla ciebie sebest , może jesteś taki zgryżliwy bo nie ma cię kto do piersi przytulić ? Troszkę więcej optymizmu , uśmiechu i miłego słowa a zaraz będzie lepiej . Ide do lóżka bo całe ciało mam strasznie obolałe . PA !
Nefri ale pech . Jakaś grypa Cie dopadła. Polecam herbatkę z majeranku miodu cytryny i czosnku.Ten mój wypróbowany eliksir nie jednego chorego na nogi postawił Od Matiiagi nie mam żadnych wiadomości ale cyba przedwczoraj na naszj klasie ją widziałam!
Gość krystyna 3
Sebast To naprawde ty napisałeś matko kochana nawet nie wiesz jak mnie miło zaskoczyłeś :) Nie wiem co mam Ci napisać Poprostu Dziękuje za miłe przprosiny Przyjełam i też Przepraszam za moje niemiłe posty ale mam nadzieje że mnie rozumiesz było mi naprawde przykro Mam nadzieje że już zakończymy ten temat Nigdy bym nie przypuszczała że przeczytam od Ciebie tak miłego posta a jednak się pomyliłam Pozdrawiam
Witajcie moje kochane!!! Zaba dzieki za dobre slowo w twoim ogromnie duzym poscie ;) Gosiu39 witam cie ja jestem Elka mam 2 synkow meza i nerwice lekowa,wszystko sie ulozy i za jakis czas poczujesz zmiany.Gosiu ja na trzesawki i moje telepaczki biore SETALOFT pomaga Aniu20.ciebie tez witam.Mialam podobnie jak ty jak gdzies szlam albo mialam isc to zaraz bylo mi slabo w myslach mdlalam 10000 razy ale w realu nigdy sie to nie stalo ;) to tylko nasza wyobraznia nic wiecej.Musisz zdobyc sie na odwage i za kazdym razem bedzie lepiej ;) Gabi to straszne przezco przechodzicie.Glupia ta derektorka a twojej mamy bardzo mi szkoda bo sie napewno meczy,a moze mama powinna isc do lekarza i pogadac o tym problemie? Stormman to co piszesz wyglada na dolegliwosci raczej typowe przy nerwicy jak mi serducho daje popalic to biore METOKARD i sie klade na chwile za wszelka cene staram sie wyciszyc i to pomaga. Iwonka super ze z ciocia juz dobrze i tata jest pod opieka lekarzy.Ty odpoczniesz psychicznie i bedziesz sie cieszyc mezem i synem ;) Dorotko jestem Ci wdzieczna za dzisiejsza rozmowe to naprawde duzo mi pomoglo ;) a co do syna to napewno sobie spoko poradzi w szkole. Nati jestes super corka i napewno mama jest szczesliwa z tego powodu.Brat i bratowa tez kiedys beda w takim wieku ze moga potrzebowac pomocy innych.Los lubi sie mscic i oni moga tego doswiadczyc Malgosia1990 ale mialas przeboje ze spaniem hi hi Nefri ja tez mam syna w 2 kl oj czeka nas komunia w tym roku.....ja sie troche boje a ty?Dobrze by bylo zebys miala prace od pon do pt to w weekend moglabys troche odpoczac.Jestem pewna ze sobie poradzisz,jestes super mama . Freciu napisalam do Ciebie na gg,jutro bedzie super dla Ciebie dzien bo po raz kolejny sobie udowodnisz ze jestes silniejsza od nerwicy i glupich lekow ;) Robo super napisales o nas kobietkach,bardzo mi sie podobalo Sebast fajnie ze przeprosiles to dobrze ze umiesz przyznac sie do bledu nie kazdy to potrafi.Nam nie chodzilo o to zdanie ktore napisales tylko o to co potem pisales.Ja nie mam do Ciebie urazy tak jak dziewczyny i zakopmy juz topor wojenny.Napisz cos o sobie o rodzinie,pracy,radosciach i smutkach,pisz nawet o szarsci dnia codziennego ;) Co Ty na to? Ja jesem Elka a Ty? Czesc SZpilko napisalas o sobie i swojej sytuacji to wazne zeby wywalac z siebie pewne rzeczy ;) Dzielna jestes i podobal mi sie twoj post ma gleboka tresc.Pamietaj ze walka z nerwica jest trudna ale mozliwa do wygrania.Wszystko bedzie dobrze,na sile sobie to wmawiaj i powtarzaj sobie jestem suuuuper i dam rade,chwal siebie za wszystkie udane dni ;) Just y jak sie czujesz? Czy atak byl mocny? Ktos byl z toba? Kochane ide spac bo padam jutro napisze co u mnie a tymczasem zasylam wam buziaki i zycze milej nocki pa pa
Gość Gosia 1963
Witajcie kochani ja na chwilke widze że forum się rozrasta to dobrze i nie dobrze ,,,,,,,,,,dobrze bo jest nas wiecej ale zarazem niedobrze bo to znaczy ze coraz wiecej ludzi męczy się z tą cholerną nerwicą i traci radosc życia ,,,,,,,,,,, U mnie normalka to znaczy nic sie nie zmienia **koleżanka **chodzi za mna krok w krok i ani mysli odpuscic narazie postanowiłam wziasc ją na przetrzymanie zobaczymy może sie uda .......... Witam też na forum nowe osobki ja mam 46 lat z nerwicą żyje juz 14 rok u mnie najbardziej dokucza lęk przed wychodzeniem z domu ale zawaly ,zatory i wylewy też przerabialam a takze raki i wiele innych chorób,,teraz od kwietnia przebywam na obczyżnie i rożnie to bywa Krysienko ,Iwonko ,Dorotko ,Nati ,Nefri ,Maleńka ,Matiago,Freciu ,Elcias,Robo ,Madziu ,Malgosiu,Justi ,Gosia 39 ,Ania 20 ,Szpilka ,Gabi ,Blondasku ,Marietto,i wszystkich których zapomnialam mocno sciskam i całuje ,Dobrej i spokojnej nocki Wam życze
Witam Kochani! Ja tylko na chwileczkę,bo jestem strasznie zdenerwowana. Dyrektorka musi dokończyć swoje dzieło-a mianowicie: dzisiaj o godzinie 10 dostałam umowę do 31.12.09 na laryngologii. A o godzinie 15 dowiedziałam się że idę na neurologię już we czwartek,bo tam nie ma komu pracować,a u nas jest za mało pacjentów bym została. Kurcze to jest jakiś horror. I weź tu się nie denerwuj. Krystyna3 ************ Bardzo się cieszę że znowu piszesz na forum. I wcale mi się przez Ciebie nie dostało. Dla Twojego Wnusia pierwszy dzień w przedszkolu to musiało być przeżycie. Kochane Słoneczka do Was napiszę jutro! Papito