Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna3
Joker~~ bardzo mądre słowa piszesz w swoim poście ale wiesz tu na tym forum są osoby leczące sie nietylko na nerwicę lękową ale także na takie które borykają się ze słaba psychiką i niektóre wypowiedzi moga niefortunnie i niezamierzenie kogoś zwalić z nóg i niepotrzebnie zranić . To forum jest po to aby sie wzajemnie wspierać a nie dołować i oceniać czyjeś postepownia! Xyz~~ Ja wiem ,że to niejest prywatne forum ale to nie swiadczy o tym ,żeby ktoś tzn,Andrzej.W oceniał postępowanie kogokolwiek,bo to jak ktoś postępuje to jest tylko i wyłącznie jego sprawa .A TAK W NAWIASIE to pierwszy raz widzę cię na tym forum pewnie zaraz napiszesz ze nie musiałeś być ale czytasz to forum . To jak czytałeś wszystkie posty to powinieneś się zorientować że nie jesteś pierwszą osobą wtącającą się w nieodpowiednim momencie wtedy kiedy ktoś chce zburzyć dobrą atmosfere na tym forum czy to nie dziwne?A ty swoją wypowiedzia zachowałeś się jak smarkacz który napisał tylko poto żeby sie wtrącić a nie potrafiłes napisać o swojej chorobie bo jeśli chot ujesz to tylko na głowę tak mi się wydaje. Ja już zakończyłam ten temat . CZARNA~~ s łoneczko co u ciebie? jak się dzisiaj czujesz?? AGUS~~ co u ciebie /Jak poszło u lekarza?? AGUNIA~~ a jak u ciebie dzisiaj samopoczucie?
Dorotka u mnie tez to samo sie dzieje właśnie byłam w trakcie pisania przepisu...4 zupki chińskie,2 podwójne piersi z kokoszki-ile chcesz-5-6 ogórków konserwowych,po 1 papryce czerwona,zielona,żółta,w zależnosci jak duże 5-6 ząbków czosnku 1 puszka kukurydzy.1 puszka groszku ,1 puszka czerwonej fasolki majonez sos czosnkowy......piersi trzeba podsmażyć z przyyprawami z zupek a zupki zalać wrzątkiem tak żeby makaron napęczniał i jaj mięso i makaron przestygną dodawać resztę produktów ...Smacznego gonie teraz do sklepu i do ...gotowania dziewczyny,,,
Gość matiiaga
Witajcie ja pozostanę bez komentarza, jakiegokolwiek:) U mnie kiepsko. Mały chory i nie umiem mu pomóc. Nie moge zbić mu gorączki. Dzisiaj spałam ok 3 godzinek. Ledwo sie poruszam. I chyba z nerw strasznie boli mnie brzuch. Ale zauważyłam, że jak mały choruje albo mój ojciec to objawy nerwicy ustepują, dziwne. Do tego dostałam wiadomość, że ojca zakwalifikowali do jakiegos nowoczesnego leczenia raka i nawet znaleźli pieniądze na leki, ale swoje musi jeszcze odczekać, jakieś półtora m-ca. Teraz jest bez chemii, bo już nie chce. Ale wrócił do pracy więc może trochę się podniesie z dołka. Wszystko dookoła mnie wnerwia, chyba za bardzo bire wszystko do siebie. I jeszcze wielka bitwa mnie czeka. Znowu piszę o sobie, ale naprawdę nie mam z kim pogadać i muszę to gdzieś wyrzucić z siebie bo inaczej zwariuje.
wszystkie wasze wypowiedzi są sensowne i miłe i takie lużne ,tylko dlaczego po nich dostajecie *ataków* ???Przemyślcie to sobie.Catullus ale porównanie -szaletu z brudna deską do waszego forum.-gratuluję.krystyno3 a jak myślisz skąd bierze się nerwica z głowy czy może z nóg??
Wiem Krysiu czytam posty i zdaję sobie sprawę z tego jakie osoby tu piszą..Uwierz jestem mądra kiedy kogos nie widzę ale wiesz jaką mam słaba psychikę ...wiesz co jest dobre wmawianie sobie że niczym nie różnisz sie od innych też możesz być wyjątkowa itp...Czasami mi to wychodzi ale gdy nie ma sie wsparcia jest ciężko.Ludzie sobą pomiatają nie szanują starają się imponować innym ale to błędne koło trzeba zacząć od siebie zanim zacznie sie krytykować innych...
Gość krystyna 3
xyz Jak znasz temat (nerwica lękowa ) to nie zadawaj głópich pytań tylko poczytaj na ten temat to może dowiesz się jakie są przyczyny jej powstawania i skąd się biorą te ataki i wtedy możemy podyskutować albo zafunduj sobie wizytę u psychologa to najbardziej fachowa osoba w tej chwili dla ciebie.
Gość Dorota W
Joker-dzięki za przepis ! Czarna nareszcie się odezwałaś! MATIIAGO- to masz problem z dzieckiem.Najgorsze co może być to właśnie choroba dziecka! Na co mały jest chory? Objawy nerwicy ustępują w takich sytuacjach ,ponieważ nie mamy czasu o niej myśleć!Głowa zaprzątnięta jest poważniejszymi sprawami i problem znika! Matiiago życzę Twojemu synusiowi szybkiego powrotu do zdrówka a tobie siły i cierpliwości. Termin porodu zbliża się wielkimi krokami- Uważaj na siebie!!!!
witaj Matiiago.Widze że masz taki sam problem...MÓJ ojciec również ma raka na płucach z przerzutami na kręgosłup i nerki jest b,źle.Od wczoraj jest w Szczecinie.W jego oczach tylko widać strach.Jest na morfinie .Współczuję Ci bo wiem ile przechodzisz...A ile dziecko ma lat?Moim dzieciom pomagał:Ibufen .pozdrawiam
Gość matiiaga
Dzięki dziewczyny. Dorotko mały ma zapalenie krtani, ale to juz kolejny raz, ale nigdy nie miał takiej temperatury. joker - ibufen nie działa. Chyba że dodam do niego apap, ale widocznie musi troche pogorączkować:) A co do mojego ojca - ma raka wotroby teraz mija dwa lata jak wykryli. Nieoperacyjne, przeszedł chemię, i przypalanie guza i na trochę się uspokoiło. Teraz w październiku dostał znowu chemię przypominająca, ale w międzyczasie przerzut na łopatke. A w grudniu na druga. Chemie przerwali i naswitlali te łopatki. Teraz ma byc na tych prochach oczywiście jak dadzą. Tak jakby doświadczenia robili. Ale nic mu innego nie pozostało, więc zgadza się. Chemii już nie chce bo źle się po tej ostatniej czuł. Najgorsze że strasznie bolą go ręce to taki ból jaki my mamy w klatce - nerwoból. Dostaje plastryp/b i tramal. I jakos funkcjonuje. Ale ile jeszcze to nie wiadomo. Małego spadła temp do 37 to chyba dobrze. Może zaraz uśnie bo i ja ledwo się trzymam na nogach.