Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wspomniałyscie o wierszach,uwielbiam i dlatego jeden tu wrzuce ,niemam pojecia kto to napisal ale znam to na pamiec i czesto powtarzam ...Chciałbym by wiecznosc mineła ,a reka czasu zostawiała nas młodymi .. jak drzewa cytrusowe ,by nasze ciala były wiecznie młode.. by twe usta wciaz pragneły moich i nie znały innych ust.... To sie jeszcze ciagnie ale niechce sie pomyslic. HUSER ja mam kilka leków za soba niewszystkie wspominam dobrze ,mozesz sobie zaszkodzic.Porozmawiaj z rodzicami ,moze to nie bedzie lłatwe ,ale chcesz tak zyc ? My wszyscy tu leczymy i wierzymy ze sie da z tego wyjsc. Włąsnie siedze tu z adasiem lat 4 i od godzziny oghladam JetiX (adas to synek przyjaciół ,ktorzy pojechali na koncert) i słucham opowiesci adasia jak fajnie byc smokiem (mozna przewidywac dobre rzeczy )kiedy on juz zasnie ????? malenka musialam przeoczyc o nodze ,ale dobrze ze sie goi .
Gość Iwona P.
Witam was kochane,nie bede sie rozpisywala,poniewaz nie mam dzis nadchnienia do pisania,wczoraj poklocilam sie z mezem,,,,,,,,,cisza jest caly czas,,,,, Jak tylko bede w dobrym nastroju,odezwie sie,,,pozdrawiam,buski......
Gość malenka
hejka! u mnie juz po burzy mężus przygotowuje obiadek na jutro a ja sie wykapałam i sobie przegladam rózne ciekawostki i zerknełam do Was ale cos cichutko tu jest Nati gratuluje córce bardzo podobaja mi sie tanće latynowskie i w ogóle ta muzyka pieknie to musiało wygladac pozdrawiam wszystkich i życze kolorowych snów
A ja sobie właśnie kupiłam hamak na allegro. Trochę drogi, zaproponowałam mężowi, zeby dołożył połowę kwoty to mu pozwolę się pobujać hihihi, a On mi na to, ze nie chce być niegrzeczny ale chętnie by odpowiedział * bujaj się mała * hahaha. Maleńka dziękuję :) Dobranoc kochani, miłych snów.
Gość krystyna 3
Witam moje kochane gwiazdy w niedzielny poranek U mnie w dalszym ciągu pada i zimno samopoczucie ujdzie w tłoku Elcias Przykro mi że u ciebie gorzej ale ta nerwica ma to do siebie że raz pozwala się cieszyć czujemy sie dobrze a za chwile daje znać o sobie ze zdwojoną siłą Elcias tylko z tego powodu że mamy nerwice lękową nie można zapomnieć drogi do domu nie myśl nawet o tym A te gorąca co masz to nie wiem kochana ale jak zapewne wiesz nerwica ma rozne objawy będzie dobrze napewno to tylko chwilowe Pozdrawiam kochana i nie bój sie Dorotko 62 Witam na forum mam nadzieje że pisanie na tyn forum poprawi ci samopoczucie Pozdrawiam serdecznie Freciu 3 No to czeka was nie lada wyzwanie z tą budową Buziole kochana Małgosiu 1990 To wspaniale że trafilaś na taki wieczorwk poetycki a z tego co piszesz warto było być napewno był piękny i wzruszający Buziaczki słonko Nati No prosze tylko pogratulowac córuni możesz być z niej dumna Gratuluje A hamak wspaniala zecz można bujająć się naprawde się zrelaksować buziaczki kochana Iwonko no nie martw się prosze w małżenstwie nieraz są gorsze dni trzymaj się kochana i napisz jak się lepiej poczujesz Buziole Dorotko nie będę ukrywać że zazdroszcze ci tego dobrego nastroju a zarazem się ciesze że chocisz tobie jak narazie się udaje oby ten dobry nastrój już nigdy cię nie opuścił Pozdrawiam kochanie Pozdrawiam wszystkie dziewczynki moje kochane życząc wam miłej spokojnej niedzieli Sciskam was A jeszcze słowo do Husara Witam cię na forum i nie bierz leków co do których nie wiesz nic najlepiej skonsultuj się ze specjalistą napewno zapisze odpowiednie leki życzę powodzenia w walce z chorobą POzrawiam
witajcie w niedzile! Ja mam luzik dziewczynki pojechały z babcia do kina ,wiec spokój . Iwonko nie złosc sie na meza za długo . Nati ja sie dołoze do bujania ,wiesz ja nie kujuje hamaka ,bo nas jest za duzo i podejrzewam ze były by wojny w ogrodzie .Ale kupiłas ,zapłaciłas to mozesz sie pobujac ,a od reszty kaske zbieraj za bujanie . Miłej niedzieli.
tragedia ze mną jest... dziś pisałem egzamin wewnętrzny z teorii na prawo jazdy, siedziałem z instruktorem moim w samochodzie przy pisaniu i tak mi się nogi trzęsły, że nie mogłem się skupić na pisaniu tylko na opanowaniu drgawek... szczęście w nieszczęściu, że zmieściłem się w granicy błędu (2 błędy) i egzamin zaliczony..., ale te drgawki straszne...
Gość Dorota W
KOCHANA MATIIAGO !!!!! ************************************ ________¤__¤__¤__ ¤ ________▌__▌__▌__▌ _______▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _______ஜஜஜஜஜஜஜ _______▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ____▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ____ஜஜஜஜஜஜஜஜஜஜ ____▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _ஜஜஜஜஜஜஜஜஜஜஜஜஜ _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _███████████████████ ________████████ ________████████ ____███████████████ Szczęścia, zdrowia, pomyślności Czerp z życia same radości! Niech los Ci zawsze sprzyja, A co złe niech Cię omija. Dużo słodkości, szczęścia w miłości Samych luksusów, milion całusów. Niech odejdą precz gorycze Z głębi serca Tobie życzę. O czym myślisz, o czym marzysz Niech Ci w życiu się przydarzy! __$$$$$$$$$$$______$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$__$$$$$$♥$$♥$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$♥$$♥$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$♥$$♥$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$♥$$♥$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$♥$$♥$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$♥$$♥$$$ ______$$$$$$$$$$♥$$♥$$$ ________$$$$$$$$$♥$$$ _(▒)(▒)___♥♥ ♥♥$$$ (▒)(█)(▒)__♥♥ _(▒)(▒)_♥
Hej wszystkim No ale się rozpisaliście dzisiaj hihihi, nikt nie ma czasu w niedzielę, jak zwykle zresztą. A ja siedzę sama w domu i trochę mi smutno :) Deszcz pada na zmianę ze słońcem, raz jedno raz drugie. Krysiu dziękuję w imieniu córki, mi też jest miło :) Ale Ty ranny ptaszek jesteś, no no nawet w niedzielę. Freciu bujanie masz gratis, zapraszam :) Będziemy obie bujać, w obłokach też....hihihi Iwonko daj mężusiowi buzi i będzie spoko :) Dandy i jak Ci się książka podoba ?? Huser idź do lekarza, dobrze Ci radzę. A jeżeli chodzi o rodziców to może źle ich oceniasz, porozmawiaj z mamą, kobiety często są bardziej w tych sprawach obyte ( myślę o zdrowiu ), ja myślę, że rodzice będą chcieli Ci pomóc. W końcu nerwica to choroba jak inne. A poza tym może to co masz, to wcale nie na tle nerwowym, może brakuje Ci jakiś mikro czy makroelementów, czy co innego. Lepiej sprawdzić u lekarza, to naprawdę nie jest takie trudne :) Elcias a Ty jak ? Lepiej się czujesz dzisiaj ? Dorotko no i kto wygrał, mąż czy syn ?? :)) W sensie * drużyna* oczywiście :) Idę trochę pobuszować po necie, dzisiaj mam czas więc mogę posiedzieć. Pozostałe dziewczynki bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.
Ooooo, nie wiedziałam, że Matiaga ma dzisiaj urodziny, nie mam NK więc czasami jestem nie na bieżąco. Matiago życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze, najlepsze, dużo zdrówka, miłości, przyjażni, spokoju, pociechy z dzieci i męża i spełnienia wszystkich planów i marzeń. Całus.
~Nati - myślę jednak, że tu chodzi u nerwy, bo te cholerne drgawki pojawiają się jedynie przy stresujących sytuacjach np. odpowiedź ustna w szkole.. sporo o czytałem o tym w internecie i myślę, że to jednak nerwy... teraz już jestem zdecydowany żeby porozmawiać z mamą tylko czekam na odpowiedni moment...
Gość Dorota W
Witajcie :)) U mnie dzisiaj burza * goni* burzę.Cały dzień pada deszcz ale ogólnie jest bardzo cieplutko. Po wczorajszym meczu byliśmy na imprezie a do domu zlądowaliśmy po 3-ej nad ranem.Przespałam całe do południa aby odespać nockę .Obiadek przygotowałam sobie już wczoraj więc mogłam spokojnie poleniuchować. Nati mecz był udany --oj naśmiałam się z tych panów po czterdziestce z wystającymi brzuszkami hihihih a w dodatku zabrakło im zawodników i grały jeszcze cztery panie mniej więcej w moim wieku.Smiechu było z nich co niemiara bo wszystkie na mecz przyszły w szpilkach więc grać musiały w pożyczonych ,za dużych butach. wynik meczu 5:5 ale młodzież dawała fory * dziadkom * . Ja na tej imprezie byłam fotografem i kamerzystą ---z reszta jak zwykle ale mimo tego ubawiłam się cudownie. Hauser Witam Ciebie serdecznie Mam na imię Dorota ,choruję na nerwicę 8 lat i 8 miesięcy z tym ,ze od 17 miesięcy nastąpiła u mnie ogromna poprawa zdrowia.Z dnia na dzień jest lepiej ,samopoczucie dopisuje i powolutku zaczynam zapominać co to lęk i wszystkie inne objawy nerwicy.Nie jestem pewna czy pokonałam chorobę bo szczerze mówiąc nie spotkałam jeszcze osoby ,która wyszła z tego raz na zawsze ale jestem dobrej nadziei i cały czas wierzę ,zę to cholerstwo mi odpuści. Dziewczyny pozdrawiam Was z całego serduszka i przesyłam buziaczki:)) Teraz idę obrabiać fotki z imprezy i meczu .Na pewno wstawię coś na nk:) Pa!
Witam, faktycznie może się przedstawię. Mam 42 lata, mąż ten sam od 20 lat, 2 córy 17 i 15 lat, pracuje w ksiegowości i mieszkam w Krakowie. Z nerwicą zaczęłam walczyc od wakacji zeszłego roku, zaczęło się kolataniem serca, kardiolog przepisywał różne leki az stanęło od tygodnia na Darob80, potem dołączyły zawroty głowy, zasłabnięcia, miękkie nogi itp, wizyty na Oddziale Ratunkowym, gdzie na.EKG wszystko było ok. Wreszczie jakis mądry starszy lekarz stwierdził,że to może od kręgosłupa i tak wyszło,że mam niestabilność kręgów szyjnych, ucisk na nerw i tętnicę. Szkoda,że to dopiero po paru miesiącach, bo ja już zaczęłam mieć lęki, bałam się wychodzić sama z domu, pare razy odwozili mnie z pracy, zabierali z kościoła etc. Dostałam Xanax ale w sume to nie wiele dawało. Bołało w mostku, serce waliło mimo leków i generalnie bylam cała roztrzęsiona. Od poniedziałku biorę Frisium i jest mi fajnie choc sennie. Nawet pierwszy raz od listopada bylam sama w Galerii Krakowskiej na zakupach. Sukces! Kto tego nie przeżył nie wie co to znaczy :(. Największym plusem była diagnoza postawiona dwa tygodnie temu w szpitalu, gdzie wylądowałam w nocy/myśląc,że to zawał!/, przy gastroskopii wyszła przepuklina rozworu przełykowego i stąd te bóle nocne w mostku.Naprawdę, nie ma jak dobry lekarz, któremu cos sie chce. Uspokoiłam sie troche ale juz kiedys tak było, tzw cisza przed burzą a potem znowu buuuuuuuuum. Ja zawsze byłam pełna zycia i energii ale od trzech lat, zn gdy starsza córka poszła do gimnazjum wszystko mnie przesrosło. Pyskówki, trzaskania drzwiami, mąż, który gdy miał dośc brał gitarę i grał sobie odreagowując a ja z tym wszytskim SAMA. Lekarz stwierdził,że musiało pęknąć, to pękło. W styczniu to mąz zarejestrował mnie do psychiatry, bo juz mielismy obydwoje dość budzenia z tętnem 130, wracania z miasta na miękkich nogach, wzywania karetek. Gdy mam a może miałam ataki, głaskał mnie biedaczek i mówił jak do czubka, powoli i cichutko *wszystko będzie dobrze, spokojnie*. Ale i on chyba juz ma dośc.....Jedzie w weekend Bożego Ciała z kolegami do Pragi, odeagować.... Pierwszy raz będe sama, bez niego i troche sie boję.Młode tak naprawde nie zdaja sobie srawe co mi jest i jak ciężko z tym żyć. Ktos mądry powiedzial kiedys *Dzieci gdy są małe chciałoby sie je zjeść a gdy są duże żałuje sie,że sie tego nie zrobiło gdy były małe* Kocham moje córki ale cos w tym jest. Czasami gdy starsza wyjeżdza na weekend jestem siła spokoju, nic nie ma, cisza, cisza...... Moze te nerwy miną, bo po tych lekach to jakos tak wszystko mi, że tak brzydko powiem wisi. Nie chciałabym sie uzależnić ale podobno na razie trzeba se wyciszyć a potem pomalutku mam z tego schodzić. Ufam, że dobrze lekarz mówi. To tyle w temacie przedstawiania i ogólnie o sobie.
DLA MATIIAGI Życzę Ci szczęścia tak wielkiego jak ogrom nieba. Słońca, które pomimo zła i okrucieństwa tego świata, dzień po dniu wstaje i obdarza nas ciepłem swoich promieni. Dużo wzlotów i szaleństw, Dobrych, mądrych i oddanych przyjaciół, Cudownych uczuć które zawsze trafiają w odpowiednie miejsce i do odpowiednich ludzi. Wytrwałości, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego Oraz aby nieosiągalne cele stały sie zdobyczami codzienności I jeszcze jedno: abyś miłość czerpała z nieskończonego źródła!
MADZIU !!! Nie wiem czy jutro uda mi się siąść przy komputerze , więc już dzis zawczasu : Rośnij duża, dzielna, zdrowa. W 100% procentach odlotowa. Nie zaglądaj do kieliszka, bo ci będzie grała kiszka. Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki. śmiej się dużo, ucz się mało. Na klasówkach ściągaj śmiało. Bądź pomocna jak komputer. Szybka jak japoński skuter. Sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szarlotka. Te życzenia są dla Ciebie... Byś poczuła się jak w niebie.
Gość elcias 10
Witajcie kochane z całego serca wam dziękuję za odpisanie na moje lęki nawet sobie nie wyobrażacie jak strasznie mnie to uspokoiło.Nie wiem jak sie wam odwdzięczę za to co dla mnie zrobiłyście i robicie.Dziś w nocy też sie budziłam ale już to gorąco było słabsze a lęki mniejsze i tak z przerwami wstałam o 9.Dziś mielismy dużo gości najpierw przyjechał kolega ze swoją dziewczyną i ich pół rocznym synkiem posiedzieliśmy ze 2,5 godz jak oni już jechali do domu to akurat przyjechali inni znajomi z dziećmi i przed chwilką pojechali jak za długo siedziałam w jednym miejscu to już zaczeły mnie nerwy ruszać więc sie przemieszczałam czyli robiłam herbatę zaglądałam co robią dzieciaki i tak jakoś wytrzymałam ale ciężko było.Nogi miękkie i zawroty głowy,gorąco mi sie robiło że jak zesłabnę to oni to zobaczą i sobie coś głupiego pomyślą przypomniałam sobie co mówi moja doktorka żeby odwracać uwagę i jakoś pomalutku sie udało. Mattiago wszystkiego naj najleprzego dużo zdrowia i samych radości na każdy moment życia. Huser witam cie na forum i wiesz dobrze że sie zdecydowałeś na rozmowę z mamą bo im wcześniej tym lepiej.pozdrawiam Dorotko 67 ciebie też witam na forum i wiesz co mam takie same objawy przy nerwach jak ty....zobaczysz jak tu jest fajnie jak wszyscy sie wspierają i pomagają,zawsze jak coś cie zaniepokoi to pisz o tym.Ja kiedyś też zostałam sama bo mój mąż pojechał na 2 dni na rajd ze swoim szefem on startuje w zawodach terenowych i mąż robił jako serwis.Też sie bałam jak to bedzie ale wiesz co?wcale nie było tak żle ja mam 2 synków mają 8 i 5 lat byliśmy sami.Długo nie spałam bo pisaliśmy z mężem sms a potem zasnęłam ale tv musiał być włączony skupiałam swoją uwagę na tym co tam mówią a nie wsłuchiwałam sie w siebie. POZDRAWIAM WAS MOCNO I JESZCZE RAZ DZIEKUJE
Dorotko67 nie sie nie bój jak maz pojedzie ,damy rade tylko nie wkrecaj sie ,nie mysl o tym .Piszesz ze masz dwie córki tak jak ja ,tylko moje to 13 i9 ,ale niewiem jak przezyje okres dojrzewania bo juz jest ciezko.Ja jestem z Poznania ,kocham góry w Krakowie byłam raz podobalo mi sie bardzo .Dorotko tak sie ciesze ze u ciebie dobrze ,trzymaj kciuki jutro ide zrobic badania kontrrolne nie byłam 4 lata ze strachu oczywiscie . Iwonko juz dobrze z mezem? Elcia trzymam kciuki za nocke ,wypij melise moze pomoze na sen Nati ten film wojna polsko -ruska taki sobie ,troche za dlugi ,borys szyc fajnie zagrał ale ksiazka lepsza.. Nefri pozdrawiam niedługo koniec roku ,bedzie troche luzu z dzieciakami ,bedzie mozna póżniej wstawac. Miłego wieczorka .
Gość Iwona P.
…………… ( …… ( ……( …… ( Zyczenia dla Matiaggii......... …………… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* W DNIU *~*~*~*} …{ *~*~ * ~*~* } URODZIN 100 LAT …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /_________________ Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.
Gość Iwona P.
Zyczenia dla Madzi........ ,,,…………….. || -— --|| —-- || ………… .{*~*~*~*~*~*~*} ………@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~*~*~*~*~*~*} … . @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* ~~** ~*~*~ *~*} …{ *~*Wszystkiego Najlepszego!*~} …{ ~*~*~*~*..******..*~*~*~*} …@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ ...uśmiechu szczerego,... ...przytulnego życia,... ...chwil godnych życia,... ...gwiazdki z nieba,... ...gorącej miłości w....każdej ilości... ...udanej starości,... ...tęczy kolorowej,... ...pogody odlotowej,... ...dużo słońca,... ...radości bez końca,... ...pomysłów szalonych,... ...możliwości nieograniczonych,... ...eleganckiej limuzyny,... ...wesołej miny,... ...radości którymi warto się dzielić,... ...przyjaciół z którymi warto być,... ...nadziei bez której...nie da się...żyć,... ...spokojnych snów,... ...szczęśliwych dni,... ...wiary co góry przenosi,... ...nadziei...co nigdy ...nie gaśnie,... ...mnóstwa prezentów,... ...i.....jak najmniej...zakrętów. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
DO MADZI Magdalenko kochana życzę Ci z okazji urodzin wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze na świecie. Zyczę Ci zdrówka, miłości, prawdziwych przyjaciół , pieniążków, sukcesów na studiach i w życiu osobistym, no i, żebyś spotkała tego jedynego.......a właściwie, żeby to on znalazł Ciebie :) Buziak w dwa policzki :)