Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ! malenka to super moj bartek miał usuwane tłuszczaki z głowy bedzie okey . Malgos bedzie szóstka zobaczysz a jak nie to..... Nati wiesz ten lek ze to moze wrocic chyba nam zostanie do konca zycia ,Boze jak ja nie cierpie tego uczucia ,wiesz wczoraj przeczytałam ze ze te objawy sa odpowiedzialne jakies tam bajery w mózgu i je sie operacyjnie W Polsce odcina ,zeby to było takie proste. Wiki nienajgorzej ,ale musze isc z nia do pani tereski ,za duzo pisania ,napisze tyle ze była 22 wszyscy na ognisku a wika poszla sie umyc bo bala sie ze jest tak pozno i nie zasnie .Naście sms i chyba koło 24 zasneła ,rano napisła ze spała cała noc. Ma trudnosci z kontaktami z rówiesnikami ,czuje sie odpowiedzialana za to wszystko nie chce jej postrzegac poprzez mnie ,ale to niezly towar na nerwice ,musze temu zapobiec . Dorotko zycze udanego wyjazdu nad morze.
Hej, poszłam na Juwenalia, potem na dyskotekę, wróciłam po 2, było suuuuuuuuuuuper, zero lęków, tylko gorzej się dorobiłam z gardłem i mam zapalenie gardła i mam leków od cholery...;/ właśnie wróciłam od lekarza. Ale nic, pokonałam to!!!!!!!! Udało się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))) Szczególnie dziękuje dla Dandy i Małgosi, dużo mi pomogłyście z decyzją, aby pójść :) Rany, tańcowałam i myślałam gdzie się podziała nerwica, że chyba jest coś nie tak, ale dżessssss...... :))))))) Zasnełam jakoś przed 4 z wrażeń hehe. Nati, a kupiała takie fajne dzinsy za kolana, takie szrsze u góry, a na dole ściągaacz mają, no super, już dawno za mną takie chodziły :) a no i kolczyki, bo ja lubię takie duperelki małe hehe :) Wiecie lekarz mi kazał pić dużo jogurtów, pewnie na wzmocnienie, ale ładnie to gardło zawaliło, ledwo mówię, rany, i na koncercie full ludzi, a ja siedzę i oglądam, ale jestem nie pocieszona, bo Focus - disco polo zagrał trzy piosenki i koniec, beznadzieja, wszyscy w szoku, że tak szybko, co to ma być. Buziaki :))))))))))))))))))
Witajcie kochane dziewczynki U mnie znów jest ten ból w piersiach i gula w gardle, już mi się wszystkiego odechciewa...............A przecież biorę jeszcze leki, nie odstawiłam. Freciu czy Tobie się tak zdarza, nawet teraz jak bierzesz leki ? A wogóle to masz rację, idż z córcią do pani Tereski, chociaż to może być typowe zachowanie w wieku dojrzewania to jednak wizyta nie zaszkodzi, albo sama porozmawiaj z panią Tereską na temat córki, a ona Ci doradzi co zrobić. Madzi to dobrze, że poszłaś, widzisz jak super było............i tak ma być zawsze ! Młodość ma swoje prawa i musisz je w pełni egzekwować i szaleć, bawić się i nie myśleć o chorobach :) Maleńka to super, że wyniki dobre :) Idę coś porobić w domu, zajmę sie czymś to może jakoś dam radę. Pa
Hej Dziewczynki! kupilam dzis sobie ksiazke o ktorej kiedys pisalyscie-Dom nad rozlewiskiem.ciesze sie jak dziecko,bo rzadko cos sobie kupuje,a ksiazki to juz w ogole raz na ruski rok.dobrze ze nie mialam duzo czasu na lazenie po miescie,bo inaczej stalabym w empiku nad ta ksiazka i medytowalalabym,az w koncu nie kupilabym.a tak wpadlam,wzielam i mam. Madziu,brawo!ciesze sie razem z toba,super ze poszlas.zawalone gardlo to niewielka zaplata za taki sukces prawda? Freciu,moja cora caly czas zazywa leki na alergie a mimo to miewa klopoty z gardlem.musze isc do lekarza,bo moze dawka jest juz za mala.a ty koniecznie idz do swojej pani Tereski,niech ci pomoze z cora,oby jej pomogla. Malenka,jak to dobrze ze wyniki twojego meza sa dobre,oby jeszcze nozka zagoila ci sie. Malgosia jak tam,szosteczka jest? Nati,moze cos ziolowego na uspokojenie ukoi ten bol? Dorotko,musisz byc cala w skowronkach,skoro maz zostaje juz na stale,super! Iwonko,gdzie sie podziewasz skarbus,co tam u ciebie?napisz! Krysiu,a jak u ciebie sprawy stoja? Elcias,co u ciebie? Nefri,co tam?maz walczy? dziewczynki,pozdrawiam was goraco,wszystkie bez wyjatku!
Dandy to super ksiazka ,wiesz taki dom takie zycie jak w tej ksiazce to moje marzenie. Nati mam tak nadal przy lekach ,coprawda żadziej ,ale zdarza sie i to nie znaczy ze leki nie dzialaja ,poprostu jakies inne czynniki np.hormony ,pogoda no tak sobie to ttłumacze. Chociaz bardzo ciezko mi po takim atatku dojsc do sibie ale tereska mówi zeby sie nad tym nie uzalac ,nie myslec tylko isc dalej i powtarzac ze bedzie dobrze nawet jesli sie w to nie wierzy . Tak pójde z wika do tereski ,wiecie tak dla świetego spokoju ,zeby potem sobie nie wyrzucac ze czegos nie zrobiłam . Dandy ale i zazdroszcze tego czytania ....
Gość Małgosia1990
Słuchajcie szefo postawił mi 6+ za praktyki i wstawił super opinię:) A o to treść opini: Pani Małgorzata podczas okresu praktyki przybywała punktualnie i nie sprawiała problemów. Wykazywała zainteresowanie sprawami firmowymi, angażowała się w wykonane (zlecone) prace. Cechuje się wysoką kulturą osobistą oraz profesjonalnym podejściem do zleconych prac, co jest rzadkością. Ogólną ocenę odbytej praktyki określam jako CELUJĄCY + Byłam później na mieście i w końcu kupiłam sobie baleriny:D Są świetne:) Białe, sportowe:) I czarną torebkę:P Maaaadziaa!!!! Jestem z Ciebie Dumna:) Mówiłam że będzie wszystko super:) A gardło to pewnie dlatego że dużo śpiewałaś:P Ja po takim wyjściu też mam zawsze zawalone gardło, że przez 3 dni wszyscy są szczęśliwi bo milczę;p hahaha Kurde nawet nie wiesz jak się cieszę, że się super bawiłaś:)
Gość malenka
witajcie skarby! ja juz po pracy jutro tylko do 14-ej a niedziela wolna odpoczne sobie,w pracy lekki młyn oberwało mi sie od szefowej za głupote troszke przesadziła bo przesunełam lekko szklaną szafke a dostało mie sie jak bym popełniła przestepstwo powiedziała mi ze nawet jako jej prawa reka nie dbam o wizualizacje firmy tylko o dobro i wygode swoja i swoich kilezanek a nawet stwierdziła ze moze chce załozyc zwiazki zawodowe i ze jestem przeciwna jej...nie wiem o co chodziło tej kobiecie ale jak to sie powtórzy to chyba powiem co mysle bo to było przegiecie reszta u mnie bez zmian pozdrawiam i całuje wszystkich
Freciu dziękuję za dodanie otuchy, ja też tak sobie wmawiam, ze właśnie pogoda a to, ze okres itd. Ale mam nadzieję, ze mi minie................ Dandy super jest ta książka, jak ja kocham takie nowe książki, zawsze zanim zacznę czytać to ją wącham hihihi, jakieś spaczenie ? Ale lubię zapach nowych książek, i to nawet chyba nie chodzi stricte o zapach tylko o zapowiedź czegoś ciekawego, superowego, jakiejś tajemnicy, wszystkiego co ta książka w sobie ma. Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi. A tak na marginesie, czytałam, że będzie serial na podstawie tej powieści, główną rolę ma zagrać Brodzik, ponoć już niedługo mają zacząć kręcić i na jesień będzie w tv. A wogóle to muszę się pochwalić...........strasznie się dzisiaj ucieszyłam, aż na moment zapomniałam o moim złym samopoczuciu, dostałam od moich dzieci kochanych piękne, wysokie drzewo do ogrodu, złotokap się nazywa. Wprawdzie Dzień Mamy jest we wtorek ale z przyczyn technicznych ( syna nie będzie ) dostałam prezent wcześniej. Bardzo mi jest przyjemnie, rośliny i książki to prezenty które lubię najbardziej, oczywiście biorąc pod uwagę rzeczy materialne. Bo przecież i tak najważniejsza jest pamięć :) Iwonko a Ty gdzie jesteś ? A Elcias? A Krysia? A Nefri i wszystkie pozostałe dziewczynki gdzie się podziewacie ? Dorotka pewnie wyjechała. Wszystkie Was przytulam. Jeszcze coś mądrego :) Któregoś dnia turysta odwiedził słynnego rabina. Zadziwił go niesłychanie widok domu rabina, wszystkie pokoje wypełniały jedynie książki, zaś całe umeblowanie stanowił stół i krzesło. - Rabbi, gdzie są twoje meble? - spytał turysta. - A gdzie są twoje? - zareplikował rabin. - Moje? Ależ ja jestem tutaj jedynie przejazdem! - Ja także - odparł rabin. Bruno Ferrero *Ważna róża*
Małgosia, super opinia, super ocena, postarał się facet :) A dodam, że byłam na dyskotece w klubie w którym nigdy nie byłam, bo poszukiwałyśmy lokalu, wszędzie przepełnienie, a tam akurat darmowy wstęp, ludzi też dużo, ale można wyjść kiedy się chcę, wiec superowo :)) Nati, cudowny prezent, widzę, że takie krzaczki, kwiatuszki do ogrodu, dają Ci wiele szczęścia i radości i dobrze, a Twoje samopoczucie mam nadzieję, że chwilowo *świrowało* :) Dobranoc, bo ja taka niewyspana, że drzemałam już troszkę.
Gość krystyna 3
Witam moje kochane U mnie pomalutku wszystko się normalizuje mam nadzieje ze wszystko się pomalutku ułoży Dziękuje wam skarbeczki moje za pamięć bardzo was kocham i potzebuje samopoczucie narazie żeby nie zapeszyc ok te nowe leki widać dobrze mi dopasowali Nie przeczytałam wszystkich postow ale jutro poczytam U mnie wczoraj byla okropna burza i ulewa okropna Pozdrawiam wszystkie moje kochane dziewczynki bez wyjątku życzę miłego weekendu ściskam was mocno buziaczki dla wszystkich
witajcie kochane! Wiki wróciła zadowolona ,duzo opowiadala ,a ja do niej a twój kryzys ,a ona na to ze robili sobie konkurs kto wytrzyma zeby nie spac cała noc.Ach mlodzi... Nati myslałm ze masz tylko córke ,a tu jakis syn jeszcze ,złotokap to drzewko które sobie zasadze na swojej dzialce.A dzis na dzien mamy kupiłam tez piekny kwiat ,i przewiozam to rowerem . Teraz jade kibicowac marcie na mecz. zycze milej soboty .
Witajcie Skarby! u mnie dzis zimno,deszczowo,czyli pogoda w sam raz do poczytania. Nati,ja rowniez uwielbiam zapach ksiazek i tych nowych i starych.no i wczoraj zanim wzielam sie za czytanie,to oczywiscie obwachalam ksiazke,jak pies mysliwski.ach ten dreszcz niepewnosci,tajemnicy,co kryje w sobie ksiazka.my mole ksiazkowe rozumiemy sie doskonale.a prezen super dostalas,nie wiem jak wyglada to drzewko,ale sadzac po nazwie,pewnie przepiekne jest.sietne jest to co napisalas o tym rabim,ile w tym prawdy.mam nadzieje ze masz sie dzis lepiej? Malgosia,no moje gratulacje kochana!trzymaj tak dalej. Madzia rozimprezowala sie i bardzo dobrze,baw sie i szalej nie pytaj co dalej! Iwonka,obrazilas sie na nas?napisz co tam u ciebie. Krysiu,super ze napisalas.ciesze sie ze wszystko wraca u ciebie do normy. Malenka,oj chyba zly dzien miala twoja szefowa,ale powinna wychamowac. Dorotko,Dagmarko,Nefri,Blondasku.......i cala reszta-BUZIAK
Gość Małgosia1990
Witajcie:) Ja już na nogach:D Na humorek nie narzekam:D Na dworze pochmurno i zimno, niedawno przestało padać, szkoda mi tylko tego gołąbka na balonie bo tak zimno a ono siedzi takie wytrwałe na tych jajeczkach. Wiecie a tak z zupełnie innej beczki to smutno trochę że skończyły się te praktyki. Było jak było ale się przyzwyczaiłam do nich, i tak teraz żal że trzeba było się rozstać. Madziu strasznie mnie zaskoczył szef:) A co do Ciebie to teraz możesz zacząć balowanie na całego:P Nati to super niespodziankę zrobiły Ci dzieciaki:) A masz coś z mojej mamy, też lubi zapach nowych książek:D Freciu cudnie że Wiki wróciła zadowolona:D Jeszcze ze dwa razy i bez żadnych obaw będzie jeździła na takie wycieczki:) Krysiu dobrze że sie odezwałaś:) Buziaczki kochana:*:*
Hej, wiecie jakie jaja, wczoraj myślę, wyślę odpowiedź na pytanie, gdzie można wygrać wejściówkę na zespół Classic do takiego klubu, za którym w sumie nie przepadam, no myślę zobaczę czy ludzie wygrywają faktycznie, czy mają załatwione, wchodzę rano i patrzę, że wygrałam, hahaha, no śmiechowo, ale chyba nie jadę, bo nie mam z kim i czym, a w dodatku jestem na antybiotyku, gardło delikatnie lepiej, boję się znowu, że będzie z nim gorzej, z drugiej strony bym pojechała chociaż na dwie godzinki, ale ni mam prawka i w ogóle moi znajomi niektórzy to nie bardzo za disco polo, a ja bym nie płaciła wstępu, a ktoś tak, więc mogłabym wyjść kiedy zechcę, kurcze, mogłam nie wysyłać, za tydzień bym to zrobiła i może by się udało, ajjjj... Dobrze i nie dobrze, ale co poradzę. A u mnie całą noc padało i teraz dopiero ustał póki co ten deszcz... okropnie ponuro i zimno...
Do Iwonki Iwonko z okazji imienin życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, życzę Ci zdrówka, miłości, ciepła rodzinnego, pociechy z synka i męża, przyjaciół prawdziwych i dużo pieniążków i żeby nerwica poszła sobie w las, no i oczywiśćie życzę Ci, bardzo Ci życzę.............żeby te życzenia się spełniły. Duży buziak :)
Gość Iwona P.
Witam was serdecznie,,,powinnam po dupsku dostac od was,,,haa,,,,trzy dni nie pisalam,ale to nie znaczy ,ze zapomnialam ,,nie,,nie,,,,,czasami tak bywa,ze nie ma checi usiac do neta,,,,,ja wlasnie tak mialam ,,,choc jeden dzien caly padal deszcz,moglam czas poswiecic wam,ale jakos znalazlam sobie zajecie w domu,,zabralam sie za kuchnie,blyszczy na medal,,wczoraj mialam robote w ogrodzie,stopniowo pele,,wiec pochlania mi to troche czasu,,ale dzisiaj juz jestem..... Nati ,,Krysiu ---z calego serduszka mojego dziekuje wam za zyczenia imieninowe,,pamiec o mnie swiadczy,ze mnie lubicie,,hiiiiiiiii,,,jeszcze raz dziekuje,,,, Poza tym u mnie wszystko ok....ciesze sie ,ze tak dobrze sie czuje,humorek i samopoczucie -wspaniale,,,pragne,zeby tak pozostalo,,,narazie udaje mi sie to....moge normalnie zyc..kocham zycie....kocham was moje kochane i wszystkich,ktorzy mnie wspieraja..... Malgosiu,,,,no brawo za tak piekna 6...super,,,,,,,,jestem wyjatkowa.. Madziu ciesze sie,ze dalas rade na koncercie..... Frecia--tobie rowniez dziekuje za zyczenia,,jakie mi napisalas na nk---moze wybierzesz sie jak moj synek bedzie gral mecz w pilke nozna w ,,,,wielkiej dziurze**** bedziesz mu kibicowac...co???/ Dandy witaj kochana....u mnie byla dwa dni temu w nocy ,,,burza,ja piernicze jaka dluga ze 4 godziny,,,,,,,a dzisiaj sie tak ochlodzilo,ze poszlam ogien w piecu zrobic....mam ciepelko ,,, Malenko ciesze sie,ze wynik meza pozytywny........a szefowa nie przejmuj sie ... Ide sie wykapac,,,pozniej zajze....buziolki dla was.......