Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Nefri zycze zeby dzieci do świąt wyzdrowiały ,ma być ładna pogoda ,super. U dentysty dałam rade ale łatwo nie było ,teraz odczuwam radość ze jednak nie zdezerterowałam. Ale dzis pusto na forum ,moze to pogoda ,teraz odpoczywacie po pracy . Ja jutro rano pierwsza spowiedz martyny .potem o 14 jade zobaczyć jej pierwszy mecz ,dostała sie do składu i myśle ze na chwilkę ja trener wypuści. Iwonko ,Dorma ,krysiu ,nati co u was? Dagmarko jak u ciebie nie odzywasz sie ,gosiu ,marietto co tam u was kochane ?Zycze wam miłej soboty i niedzieli .A ty Robo tez strajk ?
Gość Małgosia1990
Witam:) Ja dzisiaj miała milutki dzionek:D Pogoda śliczna:) Normalnie aż chce się żyć:) o 17 byłam z byłym na spacerze:) Teraz lepiej się dogadujemy niż jak byliśmy razem:P A jutro czekają mnie zakupy z bratem:P Będzie ciężko:P ale dam radę:D:D
Hej kochani :) Dzisiaj zrobiłam rewolucję w sypialni. !! Z klasycznej przerobiłam w jeden dzień na styl *barokowy*.Kupiłam dpowiedni żyrandol kryształkowy, tapeta tłoczona we wzory (właśnie takie a,la barokowe ) ale tylko 2 paski w konkretnych miejscach, kupiłam pościel satynową i piękną narzutę na łóżko. Do tego upięłam fajną zasłonę. Ściany w sypialni są w kolorze bladego pudrowego różu, wykończone sztukaterią, do tego poszczególne dodatki, wzory na tapecie, zasłona i poduszki w kolorze bakłażana. Wygląda pięknie i zmysłowo, a najfajniejsze jest to, że jak mój mąż jutro przyleci z targów to nie pozna własnej sypialni :)) Oczywiście muszę się pochwalić, ze wszystko robiłam sama, łącznie z tapetowaniem, tylko żyrandol zainstalował mi tato . Wprawdzie padam z nóg (zeszło mi cały dzień ) ale jestem zadowolona z efektu. No ale kończę już to pisanie o sobie :) Witaj Kasiu, ja myślę, ze drinki tu nie mają większego znaczenia, szkoda, że przerwałaś leczenie bo już teraz byłoby lepiej, no ale nigdy nie jest za późno. Bierz leki i zobzczysz, jak nie będzie poprawy to powinnaś iść do psychiatry i o tym powiedzieć, może zmieni lek. A my tutaj sobie radzimy i lekami i psychterapią no i wspieramy się nawzajem na forum. Jak masz ochotę to pisz tutaj, będzie Ci łatwiej walczyć z nerwicą. Freciu gratuluję biegu, a dziewczyny Twoje to sprinterki, nie ma co :)) Madziu pewnie masz rację, że stres teraz właśnie wychodzi i zmęczenie też, mało spałaś ostatnio. Ale zregenerujesz siły i będzie lepiej :) Iwonko a gdzie Ty się podziewasz ?? Odezwij się kochana :) Gosiu a Ty co ? Też Cię nie ma, czyżbyś całymi dniami w ogrodzie siedziała ? Robo a jak u Ciebie idą przygotowania do świąt ? W Norwegii też się jada barszczyk na śniadanie wielkanocne ? Kochani wszystkim życzę dobrej nocki i pięknych snów. Pa
dobry wieczorek! ja dzis tez po 10-ciu godzinnym dniu w pracy a przed chwila skonczyłam juz robic obiadek na jutro zrobiłam im łazanki szybko i wygodnie... jutro pracuje juz tylko 8 godzinek wiec moze cos jeszcze zdaze zrobic w domku a w niedziele tez pracuje za to poniedziałek mam zaplanowany wolny nie nazekam jednak bo jak juz pisałam lubie swoja prace, ale dzieci musze uczyc od poczatku co maja w obowiazkach bo nawetr nie chce im sie sprzatnac naczyn ze zmywarki one poprostu nie pamietaja ale wierze ze poprawia sie,zmykam sie wykapac i lulu dobranoc wszystkim sciskam i pmietam o Was!
ludzie pomocy nie moge spac czuje ze zdycham tetnice szyjne mi rozsadza jestem na granicy przytomnosci ale pisze pisze bedzie dobrze jeszcze ta reka juz 2 tygodnie co to jakas martwica i czuje bul przy splocie mostka i szumi w deklu uszach jeszcze zyje czy to mozliwe ze zyly w szyi bola czy to cisnienie a ja nie mam aparatu niby zawsze bylo dobre ale oddycham jeszcze zyj okno otwieram szyja przestaje bolec i jakby sie spokojniej robi,jak po xanaksie le nie biore zadnych tabletek od roku,teraz znowu sie nasila trzymam telefon z wbitym 112 w reku ale nie dzwonie to musi przejsc zawsze przechodzi to czemu nie teraz ,ale szumi ,jakby w glowie pochodnia sie jarala ,jestem zmeczony ,che spac ale nie moge ,to koszmarne,zapewne zasne kiedy bede na pol przytonmy z wyczerpania jedno co mnie trzyma to nadzieja zawsze przestaje musi i teraz boje sie bedzie dobrze moja spi ale jak lupne na glebe to uslyszy,bo kto nie uslyszalby 125 kilowego kloca zwalajacego sie na podloge,ta szyja ona mnie niepokoi najbardziej ale pisze skladam zdania ,to znaczy ,ze muzg funkcjonuje i ten bul dokladnie na srodku klatki dokladnie gdzie sie koncza zebra i zaczyna brzuch nie jest zle szpital 2 km obe mnie jakby co ale nie bedzie szpitala tak latwo sie nie umiera ciekawe co bedzie jak jutro to przeczytam beda jaja czuje ,alem zmeczony ale to nic ,inni maja gorzej nasz papierz cierpial bardziej wiec ja gowno wiem o cierpieniu ,znowu puszcza a na ile,czuje sie jak max kolonko na zywo z nowego yorku ,jestem silny dam rade ,jeszcze pisze jest dobrze .to pruba zajecia czyms muzgu tylko szkoda ,ze was tym mecze ale po to te forum wiec jest ok .ludzie ledwo na oczy widze a spac nie moge boli piecze i cisnie.........................
Gość Małgosia1990
Witam moje słonka :) Ja już na nóżkach od godzinki:) Spało mi się supcio:) ale nic dziwnego tyle kilometrów wczoraj zrobiłam:D Teraz tylko śniadanko i z braciszkiem maszeruję do miasta:) No a jak wrócę to zrobię porządek troszkę i wieczorkiem może polecę sobie na spacerek:) Ahh nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa że mogę sobie tak normalnie jak inni wyjść bez strachu:) Nawet jeśli zaczyna mi się coś robić to strach jest tylko przez chwilkę:) Oby to wszystko zostało już na zawsze:) Robo bardzo mi przykro, że tak się męczyłeś w nocy:( Może pójdź do lekarza. To nie zaszkodzi a może pomóc. Nie może tak być żebyś się tak strasznie męczył.
Witajcie kochane nerwusiątka ,sorki że tak mało pisze ale maz wrócił i zachciało nam sie przeróbki oczka wodnego ,cały ogródek rozkopany a roboty w bród ,kości bola niesamowicie ale nie ma czasu na myślenie o tej koleżance nerwicy chociaz ona nie odpuszcza i co jakiś czas sie przypomina ,,,,,,,,,,,,,,,,,nawet nie mam czasu poczytac co napisałyscie ale obiecuje nadrobie jutro ,,,,,,,,,,niedziela dzień odpoczynku ,,,,,,,,,,,,,pozdrawiam kochane i buziaczki przesyłam i rodzynka też pozdrawiam
Gość krystyna 3
Witam kochani wybaczcie mało ostatnio pisze ale to nie z mojej winy wczoraj napisałam posta i go poprostu nie wysłało teraz pisze i tez nie wiem czy wyśle U mnie jakoś leci pomalutku sprzątam ale tak naprawde to mi się ie chce jakoś mnie te święta nie cieszą na dodatek pokłóciłam się z mężem ale to nie problem wcale sie tym nie przejmuje Widze że dziewczynki też zapracowane Jutro trzeba iść do kościoła z palemką musze iść troszke wcześniej żeby znaleść sobie miejsce siedzące bo wystać nie dam rady Nie rozpisuje się więcej bo znowu na daremno pewnie pisze oby nie NATI NEFRI MALGOSIU GOSIU 1963 DOROTKO FRECIU IWONKO MATIAGO MALENKA DANDY Wszystkie moje kochane dziewczynki pozdrawiam ściskam was mocno
Witajcie kochani! Od rana próbna spowiedz potem zakupy ,potem ogródek ,potem obiad i jestem . Robo czemu przerwałes leki ?Jak czytałam co pisałes to objawy mam inne ,ale mysli te same. Wczoraj u dentysty miałam kanałowe to w sumie nie boli ,tylko czasowo duzo tego i w pewnym momencie uderzenie ciepał i juz wiedziłam co idzie i wiesz zaczełam liczyc i wierz mi ze cyferki mi sie myliły ale doloczyłam do 120 i przezyłam ,ale nienawidze tego uczucia . A moja dentystka pani madga nawet nie zauwazyła ze ja prawie umierałam. Zycze ci lepszej nocy ,wiary ze kiedyś bedziemy tymi ludzmi co przed newicą . A ja w tym roku do Jarocina ,odpuszczałam sobi9e tyle koncertów a ten ma fajne zespoły w tym roku i na świeżym powietrzu ,nie ma odwrotu kupilismy juz karnety. Kochane ,mam nadzije ze latem nie bedzie tu tak pusto ,chcciałabym być z wami na bierzaco . krysiu moze komp juz okey ,dorma ,iwonko co u was ? Nefri dzieci lepej . MIłego dnia,
Witam serdecznie w slonecznie popoludnie)))** No przyznam sie szczerze,ze ostatnio mnie net wogole nie wciaga,ta piekna pogoda powoduje,ze czesciej jestem na dworze,w ogrodku juz sie zaczely porzadki,,,,maz mi skopal ogrodek a reszta nalezy do mnie,,,od poniedzialku biore sie za domek,trzeba odswierzyc go na swieta,,,, 7 dni juz biore Setaloft,hm,,narazie nie mam ubocznych skutkow,czuje sie dobrze,mam werwe do pracy,oby tak dalej,,w piatek napracowalam sie,przywiezli nam drzewo i mezus rabal a ja ukladalam w piwnicy,,,,,,,,oj poty szly,haaaaaa,,, Dzis nic prawie nie zrobilam,rano wuja przyjechal na kawke i tak sie rozgadalismy ze ,hola hola,,,tyle ,ze obiad sie ugotowal sam,Dzisiaj nie jechalam do taty ,brat jechal ,ale nawet nie wspomnial czy chce jechac tez,,,,uszykowalam paczke dla taty no i bratowa wziela,,,,,ciekawe po powrocie co beda gadac,,,, Gosiu ,ciesze sie,ze zajelas sie praca i napewno czujesz sie znacznie lepiej przy boku mezusia.hiiiii,,, Freciu ja czasami jak jestem sama w domu i cos nie tak sie zaczyna,,,spiewam ,licze sobie tez w glowie,troche pomaga,,,widze,ze lubisz koncerty rockowe, MALGOSIU ciesze sie,ze czujesz sie dobrze bez obawy i strachu wychodzisz,tak trzymac..... Krysiu kochana,poklocilas sie z mezulkiem,oj kochana,cos powaznego???,,przytul sie i bedzie dobrze,,, Pozdrawiam i buziolki..........a gdzie pozostale osoby????
Chyba strone pomylilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,,,,,,,no prosze nikogo nie ma ,cisza na calego,co sie dzieje z wami dziewczyny co???. Dorota zamilkla,,,,,,,nati rowniez........Dorma hmmm,,,,,Dandy?,Madzia??...Nefri??..Elcia???...gdzie jestescie???
Witajcie kochane! pomyslalam ze skrobne pare slow,zebyscie nie pomyslaly ze zapomnialam o was,o nie.w ogole dziekuje za wszystkie komentarza na nk,Iwonko dzieki za te cuda na gg.ja nie mam cierpliwosci juz do mojego kompa,ledwo lazi,monitor psuje sie i dlatego nic nie wysylam.w ogole ostatnio nie mam cierpliwosci do niczego.dobil mnie ten marzec maksymalnie i to nie przez nerwice,ale ten cholerny brak kasy.juz dawno nie bylo tak paskudnie jak teraz,zaliczam niezle dolki ostatnio z tego powodu.wiem ze to nie tragedia,sa gorsze,mam ta swiadomosc na co dzien i ciesze sie malymi rzeczami,ale czasem czlowiek nie wyrabia.czekam na matki boskiej pienieznej jak na zmilowanie.zaraz moja cora ma 12e urodziny i musze torcika jej zrobic.zrobie jej takiego wiosennego w ksztalcie motylka z kremem z landrynek mietowych,pod warunkiem ze znajde przepis,gdzies mi sie zawieruszyl,a nie jestem pewna czy dobrze pamietam.siedze dzis sama bo maz ma nocke,cora wyjechala do rodzinki na weekend,zaraz lykne cos na sen bo inaczej to nie wiem.bede zaraz wyszukiwala co mnie boli i na pewno wmowie sobie ze serce boli.czlowiek to jednak zdolny jest w tym temacie. troszke rozpisalam sie o glupotach,ale pewnie potrzebowalam tego. trzymajcie sie Skarbki,nie dawajcie sie tej podlej zmiji nerwicy-buziaki!
hejka wszystkim ja po ciezkim dniu znowu ale zadowolona sos do placka po wegiersku zrobiony maz jutro tylko usmazy placuszka i obiadek gotowy potem jadymy na urodzinki do mojej siostry i nastepny dzien zleci Robo4 kochany wiem co to znaczy jak tetnice rozwala w szyi tez tak mniałam doskonale Cie rozumie i tez nie spałam nocami mam wade serca dotego i nadciagniecie tetnicze czy jakos tak raz jest lepiej a jak sie dłuzej stresuje to odczuwam te tetnice jak by mi mniały peknąc trudne to jest trzymam za Ciebie kciuki wierze ze jest Wam ciezko tam za granica chocby tylko z tesknoty ale pamietaj ze my rodacy pamietamy tu o Tobie i jak bede jadła sniadanie wielkanocne przypomne sobie Ciebie i Twoja rodzine chociaz tyle moge zrobic dla Was...powodzenia! Iwonko kochana nareszcie zaczełas sie pojawiac to dobrze nie poddawaj sie Małgosiu 1990 - nie ma to jak dobre zakupy i jeszcze cos pysznego na ząb... a gdzie nasza Dorotka??? Krysiu Freciu,Gosiu1963 i cała reszta pozdrawiam was serdecznie i zycze spokojnej nocy pa słoneczka
Dzieciaki troszkę katar mają bo to alergicy , ale po za tym ok . Gorączke to ja miałam dwa dni , ale ibuprom brałam i dalej zasuwałam żeby dzieciaki nie były stratne na zajęciach . Dziś udało mi się troszke przespać , ale na siedzące i kręgosłup mnie boli . Gardło jeszcze boli , w zatokach jak w wirówce , kaszel - ale dziś już troszkę lepiej więc wezmę tabletki przeciwbólowe i pójde z dzieciakami do kościółka i do parku - oczywiście sama bo mój mąz też chory , a on przecież jak jest chory to bardzo cierpi . Dla wszystkich dużo całusków !!!
Witajcie :) Po sumiennie przepracowanym tygodniu mam w końcu troszkę czasu wolnego i mogę przeczytać wszystkie zaległe posty. Zaniedbałam forum w ostatnim czasie ale niestety obowiązki ponad wszystko !!! Oczywiście ,Wy także jesteście dla mnie ważni ale wiem ,ze nasza grupka jest ze sobą zżyta i dbacie aby tutaj wszystko było ok więc moja skromna osoba nie jest niezbędna! U mnie piękna pogoda.W ogrodzie praca wre i tak już będzie do samiuśkiej jesieni.Przy roślinkach zawsze jest coś do grzebania a zwłaszcza jak ma się obejsie ponad hektarowe. Samopoczucie dopisuje ,słoneczko poprawia nastrój i super opaliło ciałko więc sama radość i pozytywna energia mną zawładnęła. Uciekam robić obiadek bo moi panowie jadą na mecz około 12 i chciałaby aby zdążyli zjeść przed wyjsciem z domu:) Trzymajcie się ,,póżniej zaglądnę Pa!
Witajcie,fajnie ze jestescie w dobrych nastrojach,u mnie piekna wiosna,na dworze jest cudownie,co prawda przez ostatnie 3 dni bylam w pracy od 8 do 21ale miedzy babkami jest wesolo i jak zwykle obgadujemy facetow,przy tym mam super smiechoterapie,oj jakby niektorzy męzowie wiedzieli co o nich mówią zony to uszy by im oklapły.Ja czuje sie tez wiosennie,moje kwiatuszki pieknie rosną,rano nie moge nacieszyc sie ich kolorami,zycie jest kolorowe,powoli odstawiam leki i czuje sie swietnie,zycze wam wiosny w sercach,pozdrawiam wszystkich,
Witajcie ! martynka pierwsza spowiedz przezyła dzielnie i wczoraj zagrałą pierwszy raz w meczu ,super! Wczoraj tez rozpoceliśmy sezon grilowania na ogródku ,ale odwaliliśmy tez kawał roboty i bedzie ładnie ,zaraz biore rower i jade sobie drzewko bzu kupić ,wpadłam na to jeszcze wieczorem i tak zrobię. DANDY MNIE TEZ WKURZA TA CAŁA KASA CAŁY CZAS TYLKO PŁACE CORAZ WIEKSZE RACHUNKI i juz mnie sie nie chce . Dzisiaj bartek idzie na zuzel ,ja zostane w domku ,dzis u nas nie za ciepło nie ma słoneczka.
Gość Małgosia1990
Witam moje kochane serduszka:) Ja dzisiaj humorek wyśmienity:P Trochę się wieczorem źle czułam, ale to pewnie ze zmęczenia:) Przez ostatnie dwa dni byłam na pełnych obrotach:D Dzisiaj cieplutko aż milutko:) Później sobie polecę na solarium:P a potem może mały spacerek:D W sobotę przyjeżdża moja ciocia z rodzinką ze stron Dorotki:P
Dzien dobry moje kochane sloneczka))*** U mnie tez dzis nie zaciekawa pogoda,pochmurno,zimno,ani sloneczko nie chce wyjsc za chmur,,poki co niedziele spedze w domu,,,,w sumie popoludniu odwiedzi mnie kolegi zona z 3 malych dzieci,oj bedzie wesolo.... Wiecie co,w mojej miejscowosci zmarla dziewczyna miala 34 lata ,dwujka malych dzieci .3 miesiace chorowala.szkoda tak mlodej osoby,,,, Dorotko mimo twoich obowiazkow zawodowych i tak masz zawsze dla nas czas,,,OJ PODZIWIAM CIE Z TYM OGRODEM, Malgosiu ,no prosze3 kolejny dzionek z dobrym humorkiem, Freciu no prosze ogrodniczka na calego jestes,ja kiedys mialam maly krzaczek bzu,ale moj pies poprostu go odgryzl,zostaly tylko witki,ja mam same tuje,,mielismy rowniez modrzew,ale ze wzgledu na to,ze gubil igielki,maz scial caly,,, Nerfi no nareszcie sie odezwalas,,dbaj o siebie i czesciej zagladaj na forum,w wolnej chwili...a spacerek w sloneczna pogode to super dla dzieci ,,,,,,, Dorma jak zwykle zapracowana,,,,,,podziwiam cie ,ze tyle godzin wytrzymiesz na nogach,,,,,,, Dandy mnie tez wkurzaja te rachunki,wogole marzec to ciezki tez jest dla nas,ale jakos musimi sobie radzic,na kogo mam liczyc,,,,,ja mam bogatych kuzynow,,,,ale powiem ci,ze dumni sa jak pawie,.....nie chcialabym tego bogactwa,ja przynajmiej spie spokojnie,,,hmmmmmmm,,,,,, Zycze milego popoludnia,,,,,,,,Krysiu,Gosiu,Nati,Blondasku,Elciu,Matiiago,Malenko,Ewo,Madziu kochane co z wami????pozdrawiam,,,,,,,buziolki dla was...