Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Ja też tylko na chwilke Powiedzieć wam Dobranoc Dorotko no nie głos sraciłaś ja piernicze Czekałam na telefon od Pana który miał przyjść do kompa i nic nie oddzwonił kurde nie wiem jak mi tak całkiem komputer siądzie cholerka ale jestem zła ale moze jeszcze zadzwoni jutro Spijcie dobrze i smacznie kochane
Ja juz po wizycie siedziałam półtorej godziny ,bartek czekał w aucie ,był lekko zdegustowany ze tak długo . Cóz leki mam brac ,czekac bo w pełni zaczynaja działac po 4tygodniach . Mam w czasie ataku starac sie myslec rozumem ,nie emocją ,bardzo miło sie rozmwiało ,nie tylko o leku ,to madra kobieta ,do dzis przyjmuje w szpitalu ,mówi ze od nowego roku jest coraz wiecej młodych ludzi . Kochana dorotko moja wiki była by szczesliwa gdybym zaniemówiła . Nefri trzymaj sie kochna ,badz dzielna. Robo mi dretwieja rece w czasie ataku ,ale to ponoć od złego ukrwienia ,ale dwa palce to dziwne.
Gość Dorota W
Nie no troszke mówię to znaczy charczę jak rozdeptana żaba i tylko kupa śmiechu przez to w domu jest. Ojciec przywiózł mi leki ,i septosan do płukania garda więc jutro może będzie lepiej:)) Robo4 szczerze mówiąc ja takie niedowłady miewałam tylko podczas ataków więc nie za bardzo wiem co to moze być.Ciężko cokolwiek powiedzieć na ten temat ale może ma to związek ze słabym krążeniem krwi.
marietko jesli chodzi o kregoslup to z przeswietlen wielu odcinkow nic nie wyszlo jedyne co u mnie wystepuje to lekko sie garbie ,ale to genetyczne chyba bo moj szanowny ojczulek tak samo dorotko co prawda od roku nie robie juz wynikow tak szczegulowo bo mi aktowek zabraklo by je magazynowac ale z tych wczesniejszych holterowsko ekgowsko usbecko tomograficzno hormono holesterowskocisnieniowych wynikalo ze wszystko w porzadku,myslisz ze lepiej zrobic nowe badania? dziewczyny tak bardzo chcialbym wam jakos pomoc ale gdy sam sobie nie moge ,ta czynnosc jest mi tak odlegla.czasami czuje sie bezradny od kad pamietam bylem zawsze bezkonfliktowy w chwilach napiec nie wybuchalem gniewem tylko obracalem wszystko w zart ,tym gorzej bylo mi zaakceptowac diagnoze nerwicy a podobno tak jest najgorzej nie dawalem ujscia swoim emocjom dlawilem wszystko gleboko i potem to wszystko wybuchlo ...tak widzial to moj psychol przynajmiej ludzie z otoczenia tez sie z tego smiali bo w jaki sposob koles z sasiedztwa ten ,ktoryzawsze jape szeroko wygieta prezentowal ,ktory w klasie maturalnej szczykawkami cala pracownie zalal woda bo smingus dingus sie zblirzal,ktory oknem na lekcje wchodzil bo drzwi byly zamkniete itp itd,moze miec nerwice.? ale dzieki niej dobry perkusista chociarz jestem caluje was dziolchy i klaniam sie nisko,po same...kolanisko..
Gość Dorota W
DLA IWONKI W DNIU URODZIN ...... Życzę Ci dobrego dnia, dnia bez gonitwy i stresów, dnia, w którym słońce czas odlicza i nikt nie wylicza sukcesów. Życzę Ci odwagi być sobą, bez zakłamania i picu, unieść się dumnie ponad krzesło i pewnie wziąć udział w życiu. Życzę Ci słońca i deszczu, na przemian, żeby się nie nudzić, kiedy Ci słońca będzie za wiele, to deszcz Cię może ostudzić. Życzę Ci bezpieczeństwa, ostoi w rodzinie, prawdziwego domu, azylu, który Ci da schronienie i nie powie o niczym nikomu. Życzę Ci fantazji, ozdób Twe niebo skrzypcami, zatańcz ze szczęścia na ulicy i marząc rozmawiaj z kwiatami. Życzę Ci zdrowia dla ciała, miej zdrową duszę, bo kiedy dusza jest chora, to ciało przeżywa katusze. Życzę Ci kolorów, czarownych barw wesołej tęczy, barw letnich pachnących ogrodów, czegóż można chcieć więcej? Życzę Ci dobrego jutra, przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu, dużo czasu, pewności siebie! __________________$$$$$$ _________________$$$$$$$$ ________________$$$$$$$$$$ _________________$$$$$$$$$$$ __________________$$$$$$$$$$ ____________________$$$_$$$$$$_$$ _____________________$$$_$$$$$_$$ ___________________$$$$$$_$$$$$ ____(▒)(▒)_______ $$$$$$$$$ __ (▒)(▓)(▒)______ $$$$$$$$$$$ ___ (▒)$(▒)________$$$$$$$$$$$$ _______D__________$$$$$$$$$$$$ ________O__/)______$$$$$$$$__$$$ _______(\_B/)_______$$$$$$$____$$ _________(R/)______$$$$$$$$____$$ ___________A/)____$$_$$$$$$____$$ __________( N___$$__$$$$$$$___$$ _____________O_$$___$$$$$$$$__$$ ______________C_____$$$$$$$$ ___________________$$$$$$$$$$ ___________________$$$$$$$$$$$ __________________$$$$$$$$$$$$$ __________________$$$$$$$$$$$$$ __________________$$$$$$$$$$$$$ _________________$$$$$$$$$$$$$$ _________________$$$$$$$$$$$$$$$ _________________$$$$$$$$$$$$$$$ _________________$$$$$$$$$$$$$$$ ________________$$$$$$$$$$$$$$$$$ ________________$$$$$$$$$$$$$$$$$ ________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___________________$$$_____$$$_$ _________________$$$_$__$$$$___$ _______________$$$$__$ WSZYSTKIEGO NAJ ,,,
Gość Dorota W
TULIPANEK DLA IWONKI _$$_$___$$_$ _______$$___$__$$ ___$$$____$$$`$____$`$$$___$$$ ___$$``$$`$$``$$``$``$``$$``$$ __$$$`$``$$$`$``$$```$$`$``$$$ _$$$$___$$$$____`$$__$$$__`$$$$ $$$$$`_$$$$$``__`$$_`$$$$`_`$$$$ $$$$`_$$$$$`___``$$`_`$$$$_`$$$$ $$$$_`$$$$$``____`$_``$$$$..$$$$$ $$$$_`$$$$$`____`$$_``$$$$``$$$$ $$$$`_$$$$$`____``$`_`$$$$.$$$$$ _$$$$$.$$$$$$``__`$`_`$$$$.$$$$$ __$$$$$.$$$$$$`__`$`_$$$$.$$$$$ ___$$$$$.$$$$$$$$`_`$$$$.$$$$ _____$$$$$$.$$$$$$$$$$.$$$$$ __________$$$$__$$$$.$$$ ______$__$_$$_$$_$$.$_$ ____$$$_$$_$$_$$_$$.$$$_$ ___$$$$$$$_$$_$$_$$.$$$_$$ ___$$$$_$$$$$_$.$$$.$$$_$$$ ____$$$$_$$$$$$.$$$.$$$_$$$ _____$$$$_$$$$$.$$$.$$_$$$$ ______$$$$_$$$$$$$$.$$$$$$ _______$$$$$$$$$$$$.$$$$$ ______$_$$$$$$$$$$$.$$$__$ ______$$_$$$$_$$$$$.$$__$$ _____$$$__$$$$$$$$$.$__$$$ ____$$$$_$.$$$$$$$$.$_$$$$ ___$$$$$_$.$$$$$.$$.$_$$$ ___$$$$$_$.$$$$$.$$.$$$$_$ ____$$$$$_$$$$$$.$$.$$$_$$ _____$$$$$_$$$$$.$$.$$_$$$ ______$$$$$$$$$$.$$.$$$$$$ _____$$$$$$$$$$$.$$.$$$$$ ____$$$_$$$$$.$$.$$$$$$$ ___$$$$$_$$$$.$$.$$$$$$ ___$$$$$__$$$.$$.$$$$$.$ ____$$$$__$$$_$$_$$$$$$ _____$$$.$$$$_$$_$$.$$$$ ______$$$$$$$_$$$$$$$$$ _______$$$$$$_$$$$$$$$ ________$$$$$_$$$$$$$ __________$$$$_$$$$$$ __________$$$_$$$$$$ __________$$$_$$$$$ __________$$$_$$$$ __________$$.$.$$$ __________$$.$.$$$ __________$$.$$.$$ __________$$$.$$.$ _________ $$.$$.$$ _________ $$.$$.$$
KOCHANA IWONKO Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz... Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca. Pamiętaj, że jako Twoja wirtualna przyjaciółka będę Cię wspierać, że możesz na mnie polegać i wiedz, że nie jesteś zwykłą dziewczyną. Jesteś wspaniała i mimo, że czasem sobie odpuszczasz i mnie wkurzasz, to wiem, że jesteś silna i wytrwała i mogę Ci powierzyć różne sekrety. Otwórz się, daj się odsłonić od środka, niech Twoje uczucia wypłyną na wierzch i sprawią, byś była kimś wartym podziwu. Pamiętałam, pamiętam i będę pamiętać o Tobie. Wszystkiego naj!
DO IWONKI IWONKO w dniu Twojego święta życzę Ci bardzo dużo zdrowia, spokoju, miłości, ciepła rodzinnego, wielu przyjaciół, pociechy z męża i syna. Życzę Ci, żebyś na zawsze została taką fajną, pełną optymizmu i humoru babeczką. I żyj nam 100 LAT!! I BĄDŹ ZAWSZE Z NAMI !
Gość Dorota W
Witajcie kochani w słoneczną sobotę:) U mnie zapowiada się piękny dzionek i chyba troszkę dziś w ogrodzie popracuję. Poza tym mam dzisiaj spotkanie z kupelkami w kawiarni i mam zamiar się troszkę odprężyć ale to dopiero wieczorkiem. Tymczasem idę robić obiadek --dzisiaj mam schabowe w panierce sezamowej --pycha moi chłopacy już ślinotoku dostają hahaha Pozdrawiam Was kochani i życzę samych przyjemności:)
Gość Małgosia1990
Witajcie moje skarbeńki:) Ja właśnie lecę z braciszkiem do miasta:D Zakupki będzie robiła a ja idę do pomocy w doradzaniu:D co on by beze mnie zrobił:D No a później do kościółka na rekolekcje:D A po powrocie w domu trochę ogarnę:) Dla Iwonki:) W dniu Twych urodzin, w dniu Twego święta pewna osoba o Tobie pamięta, pamięta o Tobie i śle życzenia -by się spełniły wszystkie Twe marzenia. Niech Ci życie słodko płynie w każdej chwili i godzinie, aby wszystko się spełniło, o czym marzysz Twoje było, byś pogodne miała dni z głębi serca życzę Ci! Dorotko nie dziwię się że ślinotoku dostają:P ja po przeczytaniu tego co robisz na obiadek zrobiłam się głodna mimo, że śniadanie przed chwilą zjadłam:P
Iwonko z całego serca zycze ci zdrowia ,radości ,zeby kazdego dnia z tatą było lepiej,zebyś sie uśmiechała i słoiczek nutelli ze smakiem zjadała (ale sie rymło)buziak ode mnie. U mnie tez ładnie ,raniutko zrobiłam zakupy ,a potem pracowaliśmy w ogródku ja juz moge czekać na wiosne trawka pograbiona ,popalone ,a tulipanki juz widać. teraz biore dzieci i na spacer ,miłego dnia ,Dorotko zycze odzyskania głosu .
Kochana Iwonko! z okazju urodzinek ZyczE Ci aby wszystkie dobre dni w zolwim tempie uplywaly by co dzien usmiechal sie do Ciebie caly swiat by nigdy nie bylo porannej pobudki i wial wiatr co rozwiewa smutki 100 lat Skarbuniu__ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ_ღ♥ღ♥ღ♥ღ♥ღ _♥ღ_______♥ღ__ღ♥________ღ♥ ♥ღ__________ღ♥ღ__________ღ♥ ♥ღ_..,¡i|¹i¡¡i¹|i¡,._♥___________ღ♥ ♥ღ__`*¹li¡|¡|¡il¹*__♥BUZIAK♥__ღ♥ __♥ღ___________________ღ♥ ____♥ღ___ .,¡i|¹i¡¡i¹|i¡,. ___ღ♥ ______♥ღ__`*¹li¡|¡|¡il¹*`__ღ♥ (.♥´_____♥ღ_________ღ♥ `*.*´¨) _____♥ღ____ღ♥ ____________¸.♥´¸.♥*´¨)___ nasz!
Dorotko,na moj smutek zebralo sie wszystko naraz i przykrosc ktorej doznalam i pogoda.za duzo wszystkim przejmuje sie niestety,czesto miewam tez chandre przedwiosenna,gdy brzydka pogoda utrzymuje sie zbyt dlugo.i chociaz kocham wiosne,to jest to dla mnie okropny czas,juz w marcu alergia na pylki daje o sobie znac i przede wszystkim wiosna mam zawsze problemy zoladkiem,jesienia rowniez,ale mniejsze.zgaga meczy zgage.i w ogole chodze jak wyglodnialy wampir na przednowku,wlosy leca garsciami,pewnie witaminki przydalyby sie.witaminki oczywiscie leza,ale najpierw musialabym brac cos na pamiec,skleroza ze mnie okropna.a jak twoj glos Dorotko,wrocil?moje dziecko tez cieszyloby sie,nie moglabym burczec. Nefri,pamietaj,ze nawet najsilniejsi musza sie czasem wygadac i nie jest to oznaka slabosci.
DLA IWONKI Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochaną. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, aby Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała , nie będziesz wiedziała co tracisz... Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz...