Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie kochani Witaj Marietko, podziwiam Cię, że sobie poradziłaś z nerwicą i cieszę się, że podzieliłaś się z nami tym sukcesem, przynajmniej jest nadzieja, że nam się też uda. Szkoda, że tak daleko mieszkasz bo bym od czasu do czasu zamówienie u Ciebie złożyła, bo uwieeeelbiam pierogi, oczywiście jeść, z lepieniem trochę gorzej hi hi hi . A jakie lepisz ? ruskie, czy z kapustą czy jeszcze jakies inne ? Masz ładne imię, niespotykane :) Freciu u mnie też wieje, i to strasznie, pada w dodatku deszcz na przemian ze śniegiem, fajnie nie ?? Mamy piękną zimę tej wiosny, a wiosna kalendarzowa już tuż, tuż. Dzisiaj moja córka poszła z koleżankami do nowo otwartego i olbrzymiego ( chyba ze 300 metrów kwadr. ) lumpexu. Wróciła z całą reklamówą ciuchów, po prostu w głowie mi się zakreciło jak to zobaczyłam, 3 pary spodni firmowych - naprawdę fajne, 3 bluzki na lato - nie najgorsze, 2 sukienki, w tym jedna podarta ale za to * jaka piękna*, 2 apaszki - nie wiem gdzie i kiedy je załozy, 1 krótkie spodenki - całkiem niezłe, 2 tuniki - jedna rozmiar 44, a córka nosi 36, ale ponoć coś tam przerobi się, 1 bluza dla braciszka - rękawy przykrótkie, no ale jako dobra siostra.......... Córka wniębowzieta..........no w sumie bilans wyszedł na plus. Ale mam nadzieję, że za częto nie będzie przynosić tyle rzeczy bo chyba sama będę musiała second hand otworzyć :) Na razie dziewczynki, jeszcze wstąpię do Was :)
Gość matiiaga
Witajcie ja jeszcze żyję, ale nie mam nawet chwili aby do was zajrzeć. Wczoraj dentysta i fryzjer:) Dzisiaj od rana zakupy, pieczenie ciast i robienie tortu dla synka. No i lekki porządek trzeba było zrobić. Właśnie przyszli goście . Kurcze no nawet minuty dla was. No ale mój synek skończył dzisiaj roczek więc spadam do gości. Wieczorkiem napiszę:) Buziaki
nati coś czuje zebym sie z twoja córeczka niezle lumpexie . Dzisiaj pani tereska mi powiedziała ze kolejny krok w terapi to przetrwanie ataku na fotelu lub na leżaco na podłodze . Jesli atak mnie dopadnie ,wtedy gdy bartek bedzie w domu to mam tak spróbowac ,wtedy zrozumiem ze po tej drugiej stronie nie ma śmierci. To trudne przyznaje ,ale spróbuje ,bo te moje sposoby na lek czyli robienie czegokolwiek sa okey ,ale odwracam sie wtedy do leku ,a ja mam go przyjąć i przetrwac .boje sie ale to taki kolejny krok wyzwanie ,a ja lubie wyzwania . Mam nadzije ze witry sie skoncza izaczniemy prace w ogródku ,miłego wieczorka ,kochani.
Gość Dorota W
Nati ale zorgowną masz córcie no ,no tyle ciuszków wyszperała ,ze aż pozazdrościć. Jak coś nie pasuje wystarczy odrobina fantazji i można samemu coś przerobić i będzie to na pewno rzecz niepowtarzalna:) Nati a ja już myślałam ,ze nas opuściłaś.Mniej niż zwykle się odzywasz---pewnie bardzo dużo pracy masz?No ale jesteś na szczęście tylko naszych panienek brak:(
dzieki dziewczynki za taki odzew !!!!!!!!!!!!!!!!! ale błagam nie mówcie juz o tych pierogach!!!!!!!! nie uwierzycie mi moja rodzina tez nie moze sie doczekac kiedy im zrobie hahhaa ! Ciebie Gosiu podziwiam ze lubisz to robic napewno tez pyszne sa! a wogóle narazie się pogubiłam kto jest kto co kto napisał chyba jeszcze spię wiec dzis juz nic nie napiszę zeby jakis głupot nie narobic narazie się zastanawiam czy wszyskim poodpisywałam ale spokojnie kobito !dasz rade a teraz siadam do telefonu i moich panów sciagam od kolegów /rekolekcje mieli tak ze nic nie zadane/bo sami to jakos trafic nie mogą do domu,a jak trafią to jak nie wojna o koputer to znowu muzykowanie oni chyba głusi jak tak mozna słuchac tego łupu cupu a ojciec i ja szału dostajemy ale oni mówią ze my przewrazliwieniFreciu jesli te cwiczenia mają Ci pomóc to cwicz kochana aby Ci pomogło głowa do gory buziaki
a ostatni raz wróce do tych pierogów robie własnie kapustę bo jutro bedę robiła z kapustą i grzybami a jak robie to podziele sie z wami oczywiscie jesli bedziecie chcialy ale juz prywatnie o nie to tylko dla znajomych zebym miała wiecej forsy to otworzyła bym swoja pierogarnie da sie z tego wyzycale niestety narazie musi byc jak jest ale bedzie moze lepiej?pozytywne myslenie podobno pomaga/
Gość Dorota W
Matiiago wszystkiego co najlepsze dla Domisia--rany Julek jak ten czas zleciał... aż się wierzyć nie chce ,że to już rok minął:)) Pamiętam jak ze szpitala napisałaś do nas posta(chyba mąż Ci laptopa przyniósł) było milutko i cudownie nam wszystkim! Freciu chyba czeka Cie powazne wyzwanie.Jak uda Ci się zrealizować to co zaproponowała pani Tereska ,to jesteś wielka Mnie się to nie udał...przykre ale prawdziwe:( Maritto młodzież ma swoje prawa hahahah.Znam to --sama mam synów w wieku 19 oraz 16 lat
Marietto ja pierwsza sie ustawiam w kolejce po twoje przepisy na pierogi ,na pewno są pyszne ,jak będziesz miec chwilke to napisz mi na naszej klasie przepisik ,,,,,,,,oczywiscie jeśli zechcesz ,,,,,,,,,,,,,,, Matiiago wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla twojego malenstwa no i wielki buziak ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Freciu trzymam kciuki żeby Ci sie udalo przetrwać tak jak mówi psycholog ,ale ty jestes dzielna więc napewno będzie ok,,,,,,,,,,,, Nati pewnie to byly wieksze samodzielne zakupy dlatego jest taka szczęśliwa ,dobrze ze dziewczyna zaradna a i o braciszku pamiętala ,,,,,,,,,,,,,,,,,masz super córe,,,,,,, Iwonka skarbie co sie dzieje ze sie do nas nie odzywasz ? odezwij sie plissssssssss Dobrej nocki dziewczynki ,milych snów ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Witajcie ,no ladnie dzielicie sie pierogami beze mnie,ale zasmuce was bo moja niania tez mi zrobila pyszne pierozki,skarb moj kochany.Elcias mysle ze powinnas poszukac sobie innego lekarza,w lekazu powinno byc troche delikatnosci i takie gadanie ze masz na sile walczyc do niczego nie dorowadza,ty sie napedzasz bo nie dajesz rady a ona dalej cie w to pcha.Są leki po ktorych mozna czuc sie doskonale i wtedy zaczynasz spokojniej myslec,ze skoro leki pomogly to ty tez mozesz powoli sobie z tym radzic,oczywiscie leki polączone z psychoterapią są najlepszym wyjsciem ,zmienilam kilku psychiatrow,kilku psychologow zanim trafilam na wspaniałą opieke i moje zycie powoli zaczelo sie zmieniac,zobaczylam roznice w prowadzeniu terapi,jak mowilam ze leki chyba nie dzialają zaraz pani psychiatra zastanawiala sie nad zmianą a mije łzy powodowaly ze lekarz zamiast krzyczec i udawac Boga ,szukal przyczyny,uslyszalam wiele wspierających slow,doznalam wiele ciepla,uzaleznilam sie od lekarza i pani psycholog bo wlasnie ci ludzie walczyli i walczą o moje spokojne zycie,zycze ci kochana abys kogos takiego spotkala,jesli masz mozliwosc uciekaj od wynioslej pani doktor i szukaj pomocy gdzie indziej,pozdrawiam wszystkich
Gość Małgosia1990
Witam. No kochane chyba muszę pozytywnie Wasze prośby:) Bo mnie udusicie jak nie wrócę na forum:P Ale miło mi że tak bardzo Wam na mnie zależy, że jestem dla Was tak ważna. To wspaniałe uczucie czuć się potrzebnym:) Mimo tego, że nie znam Was osobiście to bardzo Was kocham całym moim małym serduszkiem:) OGŁASZAM ŻE PORÓCIŁAM!!!!
hej słoneczka dzis dzien minoł mi nawet fajnie Dorotko to dobry pomysł na to kolorowanie swoich dni zauwazyłam ze jak jestem zjeta to nie mam jakis problemów z brakiem powietrza dzis tak było ale nie narzekam a wieczorkiem jak juz usiadłam to po chwili zaczełam mylec o sercu i juz odczuwałam tak wielki brak powietrza ze musiała wziasc hydroxizinum bo powietrze czułam jak bym oddychała tylko do gardła a nie głębiej jutro zerejestruje sie do rodzinnego i pogadam z nim o badaniach i o tym leku serewent bo nie biore go zycze wszystkim miłego wieczoru i spokojnej nocy pa kochane sciskam wszystkich bardzo mocno
Gość Dorota W
Małgosiu nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze ,ze jesteś z powrotem na forum. Przez te dwa lata przyzwyczaiłam się do Ciebie tak bardzo ,że nie wyobrażam sobie Twojej nieobecności wśród nas:)) Superaśnie---Ciesze się Maleńka ja bez hydroksizyny nie potrafię funkcjonować.Najpierw przez pierwsze trzy lata brałam spamilan ,potem kolejne 3 relanium a teraz te (najlepszy wybór) Zazdroszczę Ci ,ze możesz je stosować dorażnie --mnie to się nie udaje niestety Maleńka Ty moja z tymi kredkami czułam się jakbym do przedszkola chodziła hihihihii zabawa był przednia ihihi i przyniosła efekty
Dorciu i o to chodzi skarbie zeby tak było na wesoło chyba musze sobie tez cos takiego zrobic tylko najpierw podrecze Ciebie zebys mi dokładnie opisała jak to zrobic moze byc na gg rzadko je uzywam ale bede tam zagladac pa słoneczko
Gość Iwona P.
Dobry wieczor kochane)))*** Witam cie Marietto, )))))))))......... , Ja mam 40 lat za kilka dni juz 41,,ha..jestem z Wielkopolski,,,z ta paskuda(nerwica) byrykam sie krotko,ale powiem szczerze juz o niej nie mysle,byla i juz jej nie ma,haaaaaaaa,,poprostu walczylam jak lwica ,dalam rade ,,teraz z usmiechem na twarzy moge powiedziec ,ze ciesze sie ,ze tak krotko zagoscila przy moimboku,pozostaly chwilowe lęki,ale tylko wtedy jak mam stycznosc z tlumem ludzi,,,,ale radze sobie z tym,bywalo gozej,,,pomimo moich rodzinnych klopotow staram sie nie myslec o nerwicy,,,,,,,,,,,,Ciesze sie rowniez jak moje kochane dziewczyny,ze dolaczylas do nas,,,,pozdrawiam cie serdecznie i rowniez wysylam ci zaproszenie na nk.. Dorotko ja codziennie czytam dwa razy twoje posty,podziwiam twoja wiedze na temat roznych spraw.jestes skarbem na tym forum,,,, Nati kochana podaj adres lumpeksu,ja przyjade rowerem na zakupy,pozniej do ciebie na ,,mala czarna,,haaa,hiiii,, Dorma ,jesli dobrze zrozumialam to ty masz ,,gosposie????,,wiesz co mam do ciebie pytanie,chce szczelic sobie jakis klorek ,ale sama nie bardzo wiem jaki,za kilka dni ma urodzinki i przy tej okazji chce sie zmienic kolorystycznie,daj mi jakies namiary,,, Freciu ,jak czesto masz kochana te ataki,wiesz co przerazaja mnie one ,,jestes tak atrakcyjna kobietka,tyle ciepla masz w soobie ale mimo to ta paskuda jeszcze w twojej miejscowosci krarzy,,wiesz ,,,moj Seba wczoreaj mial usuniety zab,6 dolna .ale bolalo go wyrwanie,mial ropny zab.wiec nie naddawal sie juz do leczenia.biedula wycierpial.. Krysiu kochana,powiem ci szczerze,ze ja nie cierpie prasowania,ale jak juz trzeba to sie zmuszam ,wiesz co ja to mam takie czasami poddenerwowania jak ide spac,zaczyna sie cos we mnie dziwnego,ale po chwili przechodzi,nie wiem co to?? Matiiago,no prosze imprezka na calego,Domis juz ma roczek,nie tak dawno widzialam fotki na nk,taki maly a dzis juz roczek,caluski dla niego,,,, Malenko,widze,ze ostatnio jestes czesto z nami,ciesze sie z tego, Gosiu kochan,jakos ostatnio nie mam czasu na net,zaczelam dziergac sobie na szydelku i tam mnie to wciaga,ze mezus mnie okszanil,ze wyrzuci mi te moje klebki welny do smieci,,,,,,,,haaaa,o nie tak szybko,jak tylk znajde czas to napisze na gg,, Witam cie Bladasku,,,,,ale dlugo ciebie nie bylo,ale rozumie masz swoje problemy,odezwij sie czesciej, Dandy,,wczoraj czytalam ,ze nie za ciekawie sie czulas,no cholerka,co sie dzieje kochana......juz bylo tak dobrze,,,,napisz cos.. Elciu,,,,hm,jestem w szoku,,co ta twoja psycholozka ci powiedziala,ale powiem ci jedno,ze ja mialam okropne lęki ,balam sie nawet sama w domu zostac,zero zblizenia do meza,bo czulam jakis niepokoj,ale dzieki Doxepinie czuje duza zmiane w moim zyciu,,,,,na dzien dzisiejszy lubie sama zostawac w domu,i chyba ten lek dziala na moje lęki,,,,,, Madziu skarbie ,gdzie sie podziewasz co???????? Dagmarka tez zniknela!!!!! ** Czarna a gdzie ty sie podziewasz???? Malgosiu ciesze sie ,ze postanowilas do nas wrocic,,,,,, **************************************************************** ******************************************************************* Nefri kochanaie dlaczego nic nie napisalas dziasiaj???kurcze odezwij sie.... Kochane juto nie wiem czy sie odezwie,poniewasz mam swiniobicie,poki co zapraszam na ,,,kaszanke.....ale postaram sie poznym wieczorem cos napisac.. Dobranoc i pozdrawiam,,buski dla was.pa....
Gość elcias 10
Witam nowo przybyłych czyli Małgosie która wróciła i reszte.Ja już od 5 nie śpie na polu sypie śnieg dość konkretnie.Dzieciakom troche lepiej a ja staram pogodzić sie z faktem że z lękami musze sie uporać bez leków na lęki.Stwierdziłam że jak będe miała lęki to nie będe wychodzić chyba że będą małe to dam rade.Z całego serca wam dziękuje za rady i dobre słowo.Teraz mało pisze bo dzieci leżą w łóżku i oglądają bajki na kompie,między tym czytamy bajki i troche uzupełniamy zaległości Dawidka do szkoły.Z pracą męża jeszcze nic nie wiadomo... wczoraj mimo małych lęków poszłam do sklepu i było ok przez reszte dnia też czułam sie w miare dobrze Pozdrawiam mocno i sciskam ciepło
Witajcie U mnie też sypie śnieg...............a jutro u mojej córki w szkole jest święto przywitania wiosny ha ha ha , fajna wiosna, nie ma co :) Małgosiu super, że jesteś znów z nami :) Iwonko na rowerze to chyba z 5 dni byś jechała ha ha ha, ale oczywiście zapraszam, będzie mi niezmiernie miło :) Nefri co z Tobą ? Odezwij się. Madziu a Ty co? Zastrajkowałaś ? Bierz przykład z Małgosi i wracaj do nas :) Marietta, taka pierogarnia to fajny pomysł, jeszcze z takimi domowymi pierożkami to super rzecz, jeżeli jesteś zarejestrowana na bezrobociu to możesz się starać o pieniążki z UP na otworzenie swojej firmy. W tej chwili to chyba ok. 15 000 złtoych. To już coś można kupić do takiej pierogarni. Freciu dzisiaj w RMF FM podawali dane statystyczne czytających Polaków, czyta tylko 30 % osób , bardzo słabo stoimy z czytaniem na tle Europy, ale pomyślałam sobie, że my dwie to prężnie zasilamy te 30% ha ha ha ha :) Dorotko masz rację, mam dużo pracy, zaraz znów się zbieram i jadę. Chociaż ostatnio jakoś tak bez entuzjazmu, chyba ta pogoda tak działa, że się człowiekowi nic nie chce....... No to żegnam się na razie z Wami, zaglądnę po południu. Życzę wszystkim miłego i ciepłego dnia. Fajnie, że jesteście :)
Gość Dorota W
Witam U mnie dzisiaj zajęć co nie miara --sporo załatwiania w urzędach ,potem spotkanie z klientką i jeszcze wizyta w szkole u starszego syna (chyba chodzi o matury) więc zaraz się zbieram i jadę.Napisze do Was po obiadku a tymczasem trzymajcie się cieplutko --spokoju życzę:))
Witajcie ,nati ja mysle ze spokojnie nalezy nam sie dotacja od panstwa za wspieranie polskiej kultury i bibliotek miejskich haha ! iwonko róznie to u mnie jest ale takie ataki petardy mam około 2 w miesiacu czyli takie kiedy niemoge sie pozbierac ,a lek z którym walcze to róznie nieraz mam długo spokój nieraz 3 dni pod rzad róznie nie ma nato wpływu . Elcia pozwoliłam sobioe o tobie pogadac z p. tereska ,wiesz ona powiedziła ze jezeli odczuwasz potrzebe leku ,to powinnaś do tego dązyc ,ale powiedziła ze sa ludzie którzy wychodza z tego bez leków ,ale maja terapie ,sama bez pomocy psychologa urobisz sie na ten lek sa sposoby samej bedzie ci bardzo ciiezko ,chociaz zycze ci z całego serducha zeby sie udało . Witaj małgos fajnie ze sie zedecydowałas to dorosła decyzja ,super. Moja marta trenuje ,ale ma problem z żasnieciem po treningu jest wkurzona ze nie moze zasnąc ,a bardzo zmeczona ,mam nadzieje ze to minie . malenka masz bardzo podobnie jak ja z tym oddechem ,ja dopóki cos robie jest okey jak tylko chce usiaśc i odpoczac to mnie dopada,kurcze paskuda .W piątek jade do psychiatry tej wiecie pani barbary zobaczymy co powie o tych lekach.
witam wszystkich ... mnie nerwica lękowa złapała 3 tygodnie temu ... jestem w złym stanie psychicznm nie mam pojęcia co dalej robić lekarz przepisał mi propranolol i nie wysłał na żadne badania!!tydzień zwolnienia z pracy i to wszystko . Ja sie boje tam wrócić - boje sie ze znow bede mdlała : ( kreci mi się w głowie i nie przechodzi ... pomóżcie .
Witaj dzeenifer ,masz szanse na całkowite pozbycie sie tego ,ale znajdz dobrego lekarza ,porób badania ,trzy tygodnie to bardzo mało ,wakcz o to zeby sie nie rozwinęło i badz dzielna . U mnie rano -3 no zaczyna mnie to wkurzać ,Martyna codziennie przez wyjścienm pyta sie czy moze wiosenna kurtke ,wiki ma juz nowe łózko wczoraj była bardzo szcześliwa jak je przywieżli.
Mam na imię Monika . :) - frecia jeśli tak myślisz że mam szansę to jeszcze wyleczyć to trzymam cię za słowo - będę silna choć momentami miałam uczucie że już po mnie - umierałam - takie miałam napady ... koleżanka chora na schizofrenie zaproponowała mi dobrego psychiatrę - i namawia mnie na wizytę u tej pani. Jej pomogła- mogła nawet podjąć pracę. Myślę ze to dobry lekarz. A teraz głęboki oddech - dużo odpoczynku i mam myślec pozytywnie.. tylko czasem nie da sie..
Gość matiiaga
Witajcie Dziękuję bardzo za życzenia dla Domisia. Wczoraj padłam jak miś. Nie mieliśmy dużo gosci - tylko mój brat i teściowa, ale i tak jakaś zmęczona byłam. Ten tort mnie wykończył, hihi. Ale i tak noc niespokojna bo i maluch się budził, i ja źle spałam (za dużo słodyczy zjadłam). no kurcze tak dużo napisałam i cos się naqcisnęło i skasowało prawie cały tekst. No ale nie mam czasu pisać ponownie bo zaraz jadę do firmy. Tzreba szkolenie bhp przejść. Tylko nie wiem dlaczego ja też muszę? Buziaczki wieczorkiem się odezwę. Jeszcze dziękuję za życzenia na nk dla malucha:)