Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie skarbeczki ,kurcze musze napisac bo jeszcze troche a o mnie zapomnicie i byłoby mi bardzo przykro ! Mam jakis dziwny nastroj ,czytam Wasze posty ale totalnie nie wiem co napisac ,dni nudne ,za oknem szaro i ponuro ,najlepiej byloby przespać do wiosny ,,,,,,,,,no ale niestety jest to niemożliwe ,kiedy wreszcie zaświeci sloneczko już nie moge sie doczekac ,wyszłoby sie do ogrodka troche popracowac ,,,,,,,,,,,,,,,,, Dziewczyny wy macie sposoby na wszystko ,podpowiedzcie mi jak zgubic ten mój kolosalny brzuch ,normalnie wygladam jak słonica w ciąży ,kurcze moze wiecie jakie herbatki albo cos lepszego bo wiosna przyjdzie a ja sie w nic nie mieszcze ,,,,,,,,,,szok Pozdrawiam Was wszystki najmocniej jak potrafie i buziaka przesyłam dla każdej z osobna ,,,,,,,,,, Iwonka odezwe sie dzisiaj do Ciebie ,,,,nieodezwałam sie ,bo teraz mam ograniczony dostep do kompa ,,,,,,,,,,,,córcia na urlopie ,,,,,,,,,,,,,mam nadzieje ze mi wybaczysz
Gość Iwona P.
Dzien dobry sloneczka))*** Ja dzis lepiej juz sie czuje,to chwilowe pewnie bylo,ale fatalnie sie czulam wczoraj,nie wiem czy czasami to nie od kregoslupa???,ale dajmy temu spokoj... ...pogoda barowa dzisiaj u mnie,pada i pada deszcz...jak zwykle na nozkach juz od 7.00,obiadek zastawiony*****karkoweczka i modra kapusta -mniam,,,,mala czarna juz zaliczona i mam chwile zeby z wami popisac.. Gosiu jak tylko bedziesz mialy dojscie do netu -napisz..buziolek....... Krysienko ja zapewne wczoraj tez sie nakrecilam,jak mi cos dolega (Zadko ostatnio)),poprostu zaraz mysle czy ta paskuda nie zawita!!! ale poki co daje rade,a poza tym musze zrobic badanie na szyjny kregosl,ale co to da???,,buziolek, Dorotko---oj to sie ucieszylas mezusia niespodzianka co???,zapewne teskni za rodzinka ,,ja napewno byl sobie polezaczkowala do 9.00 ale nasza mala psina o 6.00 rano juz robi pobodke haa,buziolek.. Witaj Wiktorio ,mam nadzieje,ze czesciej bedziesz nas teraz odwiedzala,buziol.. Witaj Malenka kiedy zobaczymy na nk,zmiane fryzurki i koloru,,,buziolek.. Nefri witaj kochana,bedzie dobrze ,popoludniu zapewne poczujesz sie juz lepiej,buziolek.. Freciu kochana jestes jeszcze??? napisz ...buziolek i zycze milego wypoczynku,dasz rade kochaniutka........... Pozdrawiam i zycze wszystkim milego dnia...............
Witajcie wyjazd po meczu lecha ,czyli koło 23 jakby inaczej mecz trzeba obejrzeć.IWONKO masz pieska to pewnie wiele radosci .DORMA JA ODCZUWAM TO SAmo ,tyle super kobiet w jednym miejscu ,codziennie walczą z problemami i sa dzielne ,jak siadam do forum to jak do rozmowy z kumpelami ,które znam od zawsze.JESTEM spakoawna ,dorma nic wczoraj nie wynegocjowałam ,bo zsnęłam .... GOSIU ja tez mam wielki brzuch ,ale zeszłym roku pierwszy raz od niepamiętnych czasów wystawiłam go na słonce i jest do teraz brązowy i bardzo mi sie podoba . NEFRI mam nadzieje ze lepiej ,lez w łózku ,ale jak to przy dzieciach zrealizowac ,ale trzymaj sie te wirusy sa teraz naprawde paskudne . DOROTKO TRZYMAMY KCIUKI ZA adamka .KOCHANE niewiem czy jeszcze dzis napisze ,trzymajcie kciuki a ja wam pomacham z wiezy ,a jak wróce zaraz napisze ,trzymac sie !
No ja tez musze sie przyznac że bez forum bym nie wytrzymala ,rano aby wstaje to wlączam kompa i czytam co napisalyscie ,nawet jak nie pisze to jestem na bieząco bo czytam ze 3 razy dziennie,,,,,,,,,,,,to jest już nałóg ale taki ktorego nie wolno leczyc ,,,,,,,,,,,,,,,,hihihihi Freciu szczęsliwej podróży i czekam na relacje jak byló ,a rade dasz napewno kochana.........ja swojego brzuchola nie odwaze sie wystawic na słońce napewno od razu by zaszło za chmurki i nie chcialo wyjśc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Gość Dorota W
Freciu kochana ja też za niego trzymam strasznie kciuki.Nie wiem jak potoczy sie ta walka ale dla mnie i tak Adamek to wielki *ktoś* Gosiu nie tak dawno podawałam super dietkę--keks i seks ihihihihiihhii A mówiłam --nie pij tyle piwka bo mięsień piwny Ci urosnie -ihihihiihh A tak na poważnie to ,żadne dietki nie pomoga .Cwiczenia ,jeszcze raz ćwiczenia a do tego 2 x dziennie L-karnityna bo bez tego jest strasznie ciężko zgubić tłuszczyk z brzucha! Iwonko ucieszyłam sie bardzo bo jest tak wiele spraw do załatwienia a ja nie na wszystkim się znam. Trzeba auta do przeglądu oddać ,ogrzewanie w podłodze w kuchni coś nie tak jak powinno działa,zapisy u notariusza trzeba zrobić z mieszkaniem dla starszego syna . Ach i rynna z boku domu pękła i w garażu światło mruga --no widzisz sama ,bez chłopa ani rusz .Oczywiście ja biorę w razie potrzeby majstra ale tak mnie z pieniędzy wycycka że szkoda gadać bo przeciez się nie znam co ile kosztuje! Tak więc mężulek przyjedzie to za wiele nie poleniuchuje --robotka czeka hihihiihhihi Madziu no tak u mnie też straszne błoto wszędzie aż strach się z domu ruszyć no ale do wiosny już bliżej ,niż dalej więc jest nadzieje na słoneczko i ciepłe dni! Powodzenia na uczelni! Krystynko pisałam do Ciebie na gg ale widac gdzieś wybyłaś .Jak wrócisz odezwij się do mnie Buziaczki Freciu jeszcze raz Ci życze samych przyjemności!!!!!!
Przed wyjsciem do pracy jeszcze podam przepis na plaski brzuszek...niestety pusta lodowka,tylko wtedy robi sie mniejszy,za dobrze gotujecie dziewczyny,przy mnie wszyscy faceci wczesniejsi strasznie chudli ku niezadowoleniu ich mamusiek,moj mąż ma tez niedowage,na nk jest moj szwagier ktory podaje sie za mojego meza,takie tam jaj kiedys zrobilismy jednej lasce,moj malzonek szanowny zawsze cierpi na niedowage,a czemu???
witajcie dziewczynki! fryzurka zmieniona na czerwone pasemka ale nigdy nie moze byc do konca dobrze jak wracałam od fryzjerki wystrzeliła mi opona i sciagneło mnie na lewa strone dobrze ze nikt nie jechał tak sie zdenerwowałam ze juz mi sie nic nie chce a foteczki dodam w nie długim czasie pozdrawiam wszystkich pa
Witajcieeeee:):* Frecia milego wypoczynku kochana:):*** Trzymaj sie:) Madzia skarbek zle sie czujesz? co Ci jest? Iwonko ciesze sie ze lepiej sie czujesz kochana:):* kurcze moze to rzeczywiscie od kregoslupa mnie te tak boli ost i kurcze niektorzy gadaja ze od kregoslupa;/ Albo moze tez byc przyczyna zla pogoda! Gosia dokaldnie to forum to sama radosc ja jestem tez uzalezniona:) hihi Witaj Wiktoria:):* Dorotko ja tez trzymam kciuki:) Buziaki dla wszystkich:):***
Czesc Nerwuski! Witaj Wiktoria!my chyba jeszcze nie mialysmy przyjemnosci poznac sie.wiesz,ja rano tez zle sie czulam,ale wszystko zwalam na ta pogode.serce dalo mi popalic,ale wzielam tabletke uspakajajaca,zajelam sie robota i przeszlo.wez moze tez jakas tabletke.mnie juz wczoraj wieczorem zaczynalo cos brac,jak sie polozylam,to mialam takie uczucie jakbym byla czyms wielkim i z kamienia na dodatek,ale glupie uczucie.a czasem mam wrazenie ze jestem taka drobinka wszystko wokol mnie wielgachne.macie czasem cos takiego? Dorotko,ale fajnie wypic kawke co?tak dlugo nie moglas jej pic,ze pewnie przyjemnosc jej wypicia moznaby porownac do dobrego seksu. Iwonko,jak to co da badanie kregoslupa?no chocby to ze bedziesz wiedziala co ci jest i w razie potrzeby pojdziesz na rehabilitacje. Madziu,trzymaj sie i nie daj sie tym lekom,bedzie dobrze.a wiosna podobno ma zawitac do nas juz w przyszlym tygodniu,oby.
Gość Dorota W
Wiktoria a co Ty chcesz cytować? Możesz to precyzyjniej wyjasnić bo coś nie kumam-- Przy nerwice bóle w klatce połączone z pieczeniem to normalka.Takie objawy występują u większości osób więc tym akurat bym się nie przejmowała. Gdyby jednak utrzymywały sie dłużej niż kilka godzin i byłyby na prawdę bardzo silne to jednak byłoby dobrze skonsultować to z lekarzem. Maleńka no to nie zła przygoda od samego rana Cię spotkała,Dobrze ,ze to się jakims nieszczęściem nie skończyło -ufffff Kochana już się nie mogę doczekać aby ujrzeć te płomieniście czerwone kudełki hihihi
Gość matiiaga
Witajcie dawno mnie nie było, ale miałam taki zalatany tydzień. W poniedziałek pogrzeb więc zeszło się cały dzień. Poza tym starszy synek był chory i siedział w domu więc z dwójką było strasznie:) dzisiaj już pierwszy dzień poszedł do przedszkla bo tak jęczał że chce już iść to go puściłam. Młodszy chrypie i ma katar, ale może nic wiekszego nie będzie. A ja? tak sobie. Męczy mnie ta klatka i znowu zatoki się odezwały, ale jak przy takiej pogodzie być zdrowym? Dzisiaj z mężem będziemy przemeblowanie robić w pokojach, bo kupił sobie duże akwarium no i trzeba szafkę wymienić i biuro, bo inaczej się nie zmieści. Wszystko kupione ale trzeba poskładać i ustawić. A mi się nic nie chce. Takiego mam lenia że najchetniej poszłabym spać. Na dworzu zimno, plucha, be. Muszę wieczorkiem poczytać zległe wasze wpisy bo trochę się tego nazbierało i nie wiem co u was. A teraz do pracy:) Zaraz muszę jeszcze jechać do pomocy społecznej złożyć o becikowe:) Kurcze młody za trzy tygodnie roczek skończy a ja nie miałam czasu załatwić kasy. Ale zawsze taki tysiaczek się przyda więc trzeba zebrać tyłki i jechać:) Buziaczki:)
Kala,witaj!nie denerwuj sie,przy nerwicy to normalne ze wmawiamy sobie rozne choroby,bo objawy wskazuja na rozne schorzenia.ale zrob te badania,na pewno wyjda dobrze,a ty odzyskasz troche spokoju. Krysiu,na pewno ciezko bedzie ci przez jakis czas,ale nie poddawaj sie smutkowi,to minie.a corka na pewno w miare mozliwosci bedzie cie odwiedzac.wiem,ze to nie to samo,ale na pewno da ci wnuczeta i nie bedziesz miala czasu na smutek.pozdrawiam cie cieplutko.
Matiaga,ale super z tym akwarium!a ja lubie przemeblowania,gdybym mogla to i co tydzien jezdzilabym z meblami po pokoju. zagniotlam sobie raz dwa plesniaczka,przy takiej pogodzie przyda sie sie cos slodkiego,a plesniaka robi sie szybciorem i jest super,to chyba moje ulubione ciasto.tak wiec dziewczynki czekam na was z ciastem i kawka.
Witajcie:):* Ja wlasnie przygotowalalm obiadek:) Pawel w pracy wiec nudnooo;/ no ale jakos sobie czas urozmaice ogladna jakis filmik:) Oglkadalyscie moze Nie kłam kochanie? Ja juz 3 raz bede ogladala strasznie mi sie podoba:) polecam:) jesli ktos lubi komedie romantyczne:) hihi Małgosia to super ze Ci humorek dopisuje:) Bardzo dobrze ze go tak potraktowalas niech sobie da do myslenia:) Maja ja nie biore tego leku! Ale ja jak zaczelam brac kazdy nowy lek przewaznie zawsze mialalm zawroty glowy i wogole takie tam! Tak ze wydaj emi sie ze ten stan to przez to ze nowy lek!