Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Nefri ja ją doskonale rozumiem bo pewnie na jej miejscu też bym trzęsła o swoje dziecko. Ale boli mnie to że jej się wydaje że wie co czuję lepiej nawet ode mnie:( Nawet zapomniała o moich imieninach dzisiaj:( Nikos witaj serdecznie:) Widzę że jesteśmy rówieśnikami:D No to skończył mi się zaszczyt bycia najmłodszą:P W prawdzie mam już 19 lat ale to dlatego że jestem ze stycznia:P Z nerwicą na ty jestem w czerwcu będzie 2 lata. A co do dziewczyny to jeśli jest mądra tak jak mówisz to zrozumie. Tylko musisz być z nią szczery:)
Gość elcias10
Czesc NIKOS ja jestem Elka i z nerwica zyje juz 4 lata.....dobrze ze tu trafiles bedzie ci razniej.Ja tez jestem tu nowa ale wszyscy okazuja mi tyle zrozumienia i serdecznosci ze wcale sie nie wstydze pisac o tym co sie ze mna dzieje.Niemartw sie wszystko bedzie dobrze.Dziewczyny maja racje powiedz swojej dziewczynie co ci dolega.FRECIU niedenerwoj sie dasz sobie rade skoro do tej pory sobie radzilas to i teraz tak bedzie ja sobie tak mowie i jakos troche sie uspokajam.Chce wszystkim podziekowac za zaproszenia na NK.Bardzo ladne jestescie wszystkie nerwoski. Czy widzial ktos DAGMARKE?gdzies sie zapodzialo nasze dziewczatko ;)
MALGOSIU !!!! Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone!
M A Ł G O S I A ;* Imieniny - dzień radosny, pełen kwiatów, zapach wiosny. Wszyscy złożyć chcą życzenia: zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci i niech czas radośnie leci. Niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości. Te życzenia, choć z daleka płyną jak wpatrzona rzeka i choć skromnie ułożone, są dla Ciebie przeznaczone. Wszystkiego naj ;*
Dla Małgosi ______ ¦$$$$¦_¦$$$$$¦ _____$ $$$$$$$$$$$$$$$ _____$$$$$$¦_$$$$$$$$ ______¦$¦_.(-)(-)_¦$$¦ ___$$$$$_.(-)(-)(-)$$$$$$ ___$$$$$¦_.(-)(-)_¦$$$$$$ _____$$$$$$$$$$$$ $$$$¦ ______¦$¦_$$$$$$$ __________¦$$$¦ _¶¶¶_#___# ¶¶¶¶¶__#_# ¶¶¶¶¶___#________¶¶¶ ¶¶¶¶____#_____#__¶¶¶¶¶ _¶¶____#___#____¶¶¶¶¶¶ __¶___#__#_______¶¶¶¶ _____#_#___________¶¶ _____#_____________¶ Wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin
Gość Dorota W
DLA MAŁGOSI--MOJEJ ISKIERKI Imieniny - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone _________________$$$$$_$$$ ________________$$_$$$$$$$$$ ______$$$______$$$$$___$$$$$ _____$$$$$_____$$$$__$__$$$$ _____$$$$$_$$$_$$$$_$$$_$$$ ___$$_$$$$$$$$$_$$$__$__$ __$$$$$___$$$$$__$$$___$$$ __$$$$__$__$$$$_$$$$$$$$$$$ __$$$$_$$$_$$$__$$$$$_$$$$$ ___$$$__$__$____$$$$$_$$$$$ ____$$$___$$$____$$$___$$$ ___$$$$_$$$$$$$_______$ ___$$$$$$_$$$$$_____$_$_$$$ ___$$$$$_$$$$$_____$$__$$$$$ ____$$$___$$$______$___$$$$$_$$$ _______________$$_$__$$_$$$$$$$$$ _______________$$_$__$$$$$___$$$$$ ______$$$________$___$$$$__$__$$$$ ______$$$$$$___$_$___$$$$_$$$_$$$ _______$$$$$$___$_$$__$$$__$__$ ________$$$$$$___$$$$__$$$___$$$ _________$$$$$_$_$$_$_$$$$_$$$$$$$ __________$$$$_$__$$__$$$$$$_$$$$$ ___________$$$_$:_$___$$$$$_$$$$$ ____________$___$$$$___$$$___$$$ __________________$$____________ To jest bukiecik dla Ciebie malutki , ON odpędzi Twoje smutki. żeby Ci kwitł w zimie i w lecie, nawet wówczas gdy śniegiem miecie. Jeden kwiatek to uśmiech, drugi to miłe słowo, trzeci to szczęście dla Ciebie. I jeszcze listki. to moje serdeczne uściski.
Gość Dorota W
ZYCZENIA DLA DRUGIEJ GOSI Bądź zawsze oryginalna i piękna jak zorza polarna. Troszeczkę bądź ekscentryczna, niekiedy i eteryczna. Bądź Panią radosną, wesołą, rozsiewaj tą radość wokoło. Bądź również czasami poważna, powaga też w życiu jest ważna. Bądź ciepłą, przyjazną osobą, a w ogóle to **, bądź Sobą. _________.$$$$__,$$$ __________.,$$:$$,$$$$ _____$$$$,__,$$;;;;$$;;$$,_____,$ ______.$$$$$$$$$;;$$;;;;:$$==$$.,$$$ _______,$$$;;;;;;$$$;;;;;;:$$;;;;$$$$$ .,$$$$$$$$$$$$;;;;;;:$$;;;;;;:$$$$$$$$$ $$$;;;;;;;;:$$$;;;;;;$;;;;;;;;$$$;;;;;;:$$, .$$$;;;;;;;;;;$$;;:$;;;;;;:$$;;;;;;;;;;;;$$, _$$;;;;;;;;;;$$$$;;;;;;:$$;;;;;;;;;;;;;;$$ _$$;;;;;;;;:$$;;;;;;$$;;;;;;;;;;;;;;;;:$$, _.$$;;;;;;;;:$$;;;;;;$$;;;;;;;;;;;;;;;;;;$$, __$$;;;;;;;;$$;;;;;;:$$;;;;;;;;;;;;;;;;;;$$ __$$;;;;;;;;$$;;;;;;:$$;;;;;;;;;;;;;;;;:$$;. __.$$;;;;;;;;$$;;;;;;;;$$;;;;;;;;;;$$$$ ___.$$;;;;;;;;$$;;;;;;:$$;;;;$$$$$$__.$$ ___.$$;;;;;;;;$$;;;;;;:$$$$$$_____.,$$_ ____$$$;;;;;;:$$;;;;$$$$______.,$$$$$ ____$$$$$$$$$$$;;$$$._.,$$$$ ____.,$$__.$$$$___.,$$__-$$ ___.,$$____,$$$___,$$$_.$$ ___$$___.,$$$$$,___$$$__$$ __.,$_,$$$$$$$$$$$$$$$$_.$$ __.$$.,$$$____$$$$$$$$$$$$$ __;$$$$_________$$$$$$$ ________________$$$$$ ________________.$$$$ _________________$$$, _________________.$$$ __________________$$, _________________.$$$,____ ________________.$$$__,,.$$$$$, _____,$$$$$$$$,.,$$$$,_,,.$$$__.,$,,$. ___.,$$$$*__$$$_$,_$$$_,$$__./.:;$$_$, __.$$$*_./_:$$_.$$_$$,__,$___./;$$$$$ _.,$$*__./__:;,$$$$$$$$_$$$_.,$/:$$*_.:$ _,$$*__/__:;,$$$_*$$$.$$$.$$_./:$$__$$ .,$$__/__;,$$$__.$$$$$$.$$,_./,$$__$* .$$*_./__;,$$$___$$$$$.,$$,.,$$ .$$_./__,$$$____$$$$$$$*. .*$$,_./.;,$$$_____.$$$$$ _$$$,./,$$$______$$$ __$$$$$________$$ ______________ $$ ______________.$$ ______________$$ ______________$$
Jeeeeeejku dziękuję wszystkim za wsparcie JUZ MI LEPIEJ! :)) Będę tu częściej zaglądać Kochani. Jutro lecę do lekarza zrobić jeszcze wszystkie badania, żeby nie było że mnie męczy coś innego. Ale dziś czuję się na prawdę dobrze. Miłej nocy i przede wszystkim ogrom pozytywnego myślenia. *Musisz lubić dziś, to dziś Ciebie polubi, a o wczoraj zapomnij, to ono zapomni o Tobie.* Buziaki dla wszystkich ! =]
Gość krystyna 3
Witam moje kochane Jakoś dałam rade na weselu i nawet potańczyłam sobie wesele udane orkiestra wspaniale grała ale starałam się nie płakać wypłakałam się godzine wcześniej zaczym przyjechał kamerzysta i fotograf córunia musiała być już ubrana więc sobie popłakałam jak pięknie wyglądała w tej bieli W kościele staralam się ukryć łzy ale i tak serce gdzieś mi do gardła podchodziło ale jakoś szczęśliwie wszystko się udało Tylko wiecie jak już było po odczepinach i były podziękowania dla rodziców i piosenka (Cudownych rodziców mam ) naie umiałam powstrzymać łez i moja swatowa też to było takie wzruszające Przesle Dorotce na mejla kilka zdjęc bo tylko jej mejla mam to jak będziecie chciały zobaczyć to Dorotka wam prześle bo ja no trudno nie umiem kurde zdjęć wysyłać a do południa przyjedzie córunia zanim pojadą sobie na tydzień do Zakopanego to ja poprosze zeby przesłała Dorotce te zdjęcia tylko się nie dziwcie wyszłam fatalnie na zdjęciach ale to nie warzne Tak że wesele przetrzymalam dobrze pewniw adrenalinka zrobiła swoje Pozdrawiam sededecznie wszystkich postów tyle do czytania ale poczytam z przyjemnością Buziaczki dla wszystkich
Witajcie kochane ,u mnie pogoda fatalna normalnie pada deszcz za chwile śnieg i na odwrot ,no ale ja juz myśle o wiośnie ,samopoczucie od rana nawet dobre mam nadzieje ze sie nie popsuje tymbardziej że dzisiaj poniedziałek......... Dorotko dziekuje Ci kochanie za życzenia chociaż ja obchodze 17 pażdziernika ale milo jest 2 razy obchodzic a życzenia moge zbierac codziennie ,Dorotka podam ci mojego meila jak Krysia prześle zdjęcia ,to prosze prześlij jak możesz do mnie gosiawoz0@op.pl............................ Krysiu kochana ciesze sie ze dalas rade ,nie moglo byc inaczej wszystkie trzymalysmy za Ciebie kciuki ,jestes dzielna ,a co do tej piosenki na podziękowanie dla rodziców to ja jestem taka beksa że nawet jako gośc na weselu przy niej lecą mi łzy a co dopiero Tobie matce ,aż sie juz boje jak moja córka będzie za mąż wychodzic zrycze sie jak bóbr,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Elcia też dziekuje za życzenia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nikos widać że fajny z Ciebie chłopak ,napisz nam póżniej jak Ci wyszly badania ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Malgosiu mam nadzieje ze humorek dzisiaj sie troszeczke poprawił skarbie ,,,,,,,,,,,,, Nati kochana jak sie dzisiaj czujesz ,po migrenie nie ma już chyba śladu ale swoja droga to straszne paskudztwo ,wiem bo mam kuzynke ktora to ma żadne tabletki jej wtedy nie pomagają i męczy sie niesamowicie aż żal na nia patrzec ona ma 3 dniowki ,,,,,,,,,dziekuje Ci za życzenia,,,,,,,,,bardzo mi miło Iwonko jak dzisiaj sie czujesz ,mam nadzieje ze synek Cie przeprosil i wszystko jest ok,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Pozdrawiam i ściskam wszystkich bez wyjatku i przesyłam ogromnego buziaka
Witam sorki ze nie pislalm ale po pierwsze internet szwankuje;/ a po 2 strasznie sie zle czuje;/ Cholera cos od paru dni czasem zatyka mnie tak jakby w mostku ale niby serce;/ dziowne uczucie jakby milala przestac oddychac:( myslicie ze to nerwobole???? Zycze Gosienkom wszyhstkiego dobrego:):** Madzia dziekuje ze sie o mnie martwilas:):*** kochana jestes:) Pozdrawiam wszystkich