Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Madziu dzieki ale prosze bez przesady z tym aniołem. Taki komputer z monitorem LCD przywieziony z faryki gdzie kontrolerem jakości jest mój brat cioteczny kosztuje zaledwie 800-1000 zł przeliczając na złotówki. Dzieci się cieszyły choc mają tych komputerów w tej chwili 8 sztuk .Wszystkie są darowane przez ludzi dobrej woli więc widać ,że są jeszcze na świecie osoby ,które lubią sprawiać przyjemność innym! Dandy dzięki sa miłe słowa! Iwonko Gosiu Freciu a co to się dziś z Wami dzieje? Pozostałe dziewczynki --gdzie się podziewacie?
WITAJCIE ,no krysiu bedzie dobrze napewno dasz rade ,ze spaniem moze coś ziołowego ci pomoze valerin sen dwie tabletki na pł godziny przed spaniem ,spróbuj .MAM nadzieje ze te tabletki mi pomogą ,teraz ciezki czas musze tydzien wytrzymać bez leków ,juz czuje ze łatwo nie bedzie ,ale nie poddam sie.DOROTA super niespodzianke zrobiłaś dzieciakom .
Gość matiiaga
Krysiu trzymam kciuki abyś w spokoju i z usmiechem na twarzy go spędziła. Mam nadzieję, że będziesz wspominać ten dzień jako jeden z najpiękniejszych w swoim życiu. A tak na marginesie przy moim błogosławieństwie oczywiście mama miała łzy w oczach, za to ojcu, który nie okazywał tak bardzo uczuć, ręce latały jak galareta:) A była przyjaciółka takiej histerii dostała ze wzruszenia że nie mogliśmy jej uspokoić. Ale napewno dasz radę i wszystko się uda. Buziaczki. Dorotko piękny gest. Tym dzieciom tak bardzo brakuje normalnego domu więc dobrze że są ludzie którzy chociaż materialnie mogą je w pewnym stopniu uszczęśliwić. A u mnie śnieg do pół łydki, mróz -7st. I piekne słońce:) A za moim oknem jakiś fim kręcą. Normalnie tak od ósmej już. Myślałam że coś się znowu stało, bo policja i kamery, a tu proszę moje zadupie w filmie będzie, hihi. A ja postanowiłam się odchudzić. Wlazłam wczoraj na wagę i słabo mi się zrobiło. Pomijając ostatnią ciążę nigdy nie przekroczyłam 70 kg. A teraz ... 74 jest. Jak szłam rodzić Domisia to ważyłam niecałe 73. I teraz wiem dlaczego bluzki i spodnie jakieś małe i ciasne się zrobiły. No i mąż wczoraj tak mi napomknął, że chyba trochę przegięłam, bo wszystko mi wypływa se spodni. A mnie się głupio zrobiło, bo taką pięćdziesięcio kilową laske sobie wziął a teraz małego potworka ma:) Wcale się nie złościłam, tylko postanowiłam przychamować z żarciem. Na zdjęciach mam dwie brody i taka nalana jestem, ble. Poza tym z moim nadciśnieniem i cholesterolem to lepiej by było trochę schudnąć. A teraz taka podobna do mamy się zrobiłam. Ona właśnie była z brzuszkiem kobieta:) No dobra nie smuce już tylko za sprzątanko się biorę i obiadek goruję. Mięsko gotowane z ryżem:) Ciekawe jak wytrzymam bez smażonych kotlecików:) hihi Buziaczki dla wszystkich:)
Gość Małgosia1990
Witajcie moje szkrabki kochane:D Ja dzisiaj od rana mam dobry humor:D I nikt nie jest w stanie mi go popsuć:d Nawet byłemu sie nie udało:D Mówiąc że dziewczyna z którą sie spotyka usiłowała się do niego przytulać:D Mam to w nosie:D Ja dzisiaj ostatkuję:D Raniutko był super widoczek z oknem więc ściągnęłam siostrzyczkę z wyrka, za aparat i na dwór:D zaraz wstawię focie na naszą klasę żebyście mogły zobaczyć:D A wieczorkiem lecę na disco:D Madzia czekam na Ciebie:P Dorotko jesteś wspaniała:) Te dzieci mają szczęście że trafiły na Ciebie:) Ja kiedyś w przyszłości chciałabym zaadoptować dziecko:) Krysia nasza dzisiaj będzie balowała na weselu:) Krysiu złóż życzenia ode mnie swojej Córce:) Oby im się wiodło jak najlepiej:) Niech Bozia zawsze ma ich w swojej opiece, aby zdrowie zawsze dopisywało i byli zawsze szczęśliwi:)
Witam moje kochane ,cos dzisiaj cichutko na forum ,wszyscy chyba leniuchują o tej porze ,już wysprzątane pewnie domki na glanc i teraz kawka ,ja też juz mam labe wszystko porobione siedze oczywiscie samiuteńka w domku ale co tam chiciaż mam wolny dostęp do kompa ,,,,,,,,,,,,, Nati kochana dziekuje za życzenia ,,,,,,,,,, A swoja drogą coś nam sie Iwonka zagubila ,nie widzialyscie jej przypadkiem moze zaginęla na spacerku hihihihi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,hej hej zapomniałaś o nas ?
Małgosia, jak to mama, martwi się pewnie o Ciebie, boi... bo wiesz, jak to teraz w dzisiejszym świecie jest, ale może jeszcze uda Ci się Ją namówić, prześliczne te zimowe fotki!! Ale cisza dzisiaj... kurcze :) a ja idę się kąpać, żołądka pojadłam, czyli ciasta hehe, boje się, że przytyję, mama ciągle wymyśla jakieś smakołyki, które uwielbiam, to paszteciki, to gołąbki, aj... no mówię Wam, palce lizać, a ja dzisiaj szybko sie uporałam ze sprzataniem domku i z glowy :) Ciekawe jak tam Nasza Krysienka, ja to chyba najbardziej bym sie bala jak zaspiewaja cudownych rodzicow mam, od razu bym sie poryczala, na weselu brata to lezki mialam w oczach jak tak tanczyli mlodzi z rodzicami, a wokol ludzie okrazyli ich :) cudowne to...
Gość Małgosia1990
Madziu to, że się boi nie oznacza że zawsze ma mi wszystkiego zabraniać. Po co najpierw mi pozwoliła a teraz zmieniła zdanie?? Tak to mówi żebym wyszła do ludzi. A jak przychodzi co do czego to mi tego zabrania:( Jak mam nie czuć się samotna ciągle siedząc w domu?? Wcale się nie dziwie znajomym że odwrócili się ode mnie:( Nigdy nie wyzdrowieje siedząc w czterech ścianach:( Mamę nie uproszę bo jak powiedziałam co myślę to się obraziła. A niech się obraża. Koniec z wizytami u psychiatry, nie będę już brała leków. To nie ma sensu. Najwyżej będę się męczyła. Idę spać bo nie mam siły;(
Gość Iwona P.
Witam )))*** Kochane moje ostatnio cos brak mi czasu na forum,ale ten tydzien mialam pelen niespodzianek,odwiedziny kolezanek z pracy 2 dni z rzedu,,wczoraj kolezanka wyszla do domu przyszedl meza szwagier dlugo posiedzial,A dzis od rana kuchcilam w kuchni,juz mlodzieniec ma w niedziele urodzinki i ,musialam zrobic torta i placek,a popoludniu jeszcze bylam u tesciowej,,,,,,, Tak bardzo sie staralam robiac torta ,ale dostalam piekne podziekowanie od mojego syna,wieczorem powiedzial mi,,,nie chce zadnych urodzin i nie chce zebys na nich byla,,,,,,,,,,,jest bardzo zly poniewaz nie dostal takiego prezentu jak sobie wymyslil,,,,,,zabolalo mnie to bardzo,,plakalam dlugo ,przyjedzie jego chrzestna i ciocia wiec zrobie mu ta przyjemnosc i pojade sobie o 15.00 przed siebie nic nikomu nie powiem,,,,,,,,nie wiem co sie z nim dzieje ze jest taki ,,,,,ale wiem jedno,ze ja tego mu nie przebacze,,,,,,,czy zaniedbalam go czy co ,moze moje zle nastroje mialy na niego wplyw??? Krysiu kochana dasz rade,,,,,,,, Buski dla wszystkich..paaaaaaaaaaaaaa...
Gość elcias10
Droga Iwonko nie wiem ile twoj syn ma lat ale z tego co piszesz wnioskuje ze to wiek dojrzewania czy tak?Nie obwiniaj siebie o to ze jest zly.Po prostu jest to mlody buntowniczy czlowiek i on nie zdaje sobie z tego sprawy ze tak Cie rani swoim zachowaniem.Jak sie wszystko uspokoi to porozmawiaj z nim i powiedz co czulas przez jego slowa.Kiedy ja bylam nastolatka i tez nie zawsze bylam grzeczna to moja Mamusia kochana tak wlasnie robila rozmawiala ze mna.Glowa do gory bedzie dobrze:) Gosiu nie przejmuj sie,mama napewno chce dla ciebie jak najlepiej.To ze nie bedziesz brala lekow to tylko tobie zaszkodzi wiesz o tym prawda?Przepros mame ze jej nagadalas i sie pogudzcie.Zrob cos do picia i pogadaj z nia zapytaj czemu cie nie puscila na impreze.Sama wiem z wlasnego doswiadczenia ze nic tak nie zalatwia problemow jak rozmowa.Kochane Moje z calego serca wam zycze dobrych relacji z bliskimi.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani. Strasznie boli mnie głowa:( Ledwo na oczy patrze:( Z mamą usiłowałam wczoraj rozmawiać ale niestety chyba nie umiem z nią normalnie rozmawiać. Ja delikatnie mówię a ona zaczyna krzyczeć i nie daje mi dojść do słowa:(
WITAJCIE w niedziele ,u mnie śnieżyca na max ,kurcze miałam nadzieje ze wiosna juz blisko ,a tu śnieg.... MAŁGOŚ z mamuśkami to tak juz jest ,myśle ze w koncu dojdziecie do porozumienia . IWONKO SYNUŚ napewno cie przeprosi ,poniosło go ,co wcale go nie usprawiedliwia ,mam nadzije ze to bedzie dla was miły dzień. MARTWI mnie ta pogoda ,bo łatwiej jechałao by sie w mniejszej ilosci śniegu ,mam nadzieje ze autostrady bedą czarne. NATI JAK GŁOWA mam nadzije ze to nie była migrena ,dziewczynki odpoczywajcie ,krysiu mam nadzieje ze dałas rade kochana !! Dorotko nic nie piszesz ,buziak !
Witam w słoneczną niedzielke :) Bo u mnie sloneczko swieci, az dziwne po takich codziennych dniach sniegu ;p Elcias, tez chetnie bym zobaczyla Ciebie na nk :) może jakoś na maila powysylajmy sobie namiary, hm? Iwonka, musialo to zabolec :( nie fajnie syn sie zachowal, ale moze przemysli sprawe, bo glupio wyszlo, tutaj torcik, chcesz dla niego jak najlepiej, ale przeciez sama wiesz, ze nic zlego z Twojej strony sie nie stalo, a wrecz przeciwnie, wspaniala z Ciebie mama :) Frecia, a to dzisiaj już wyjeżdżasz?? Małgosia, ja wiem, że kłótnia z mamą to najgorsze co może być, a jak ja ze swoją mam jakąś sprzeczkę, co staram się aby nie miało miejsca, ale wiadomo, ze czasami sie nie da, to staram sie jakos potem zalagodzic, bo masakra tak sie nie odzywac i widze po opisach na gg, ze humor do kitu, ale moze jakos sie wyjasni ta sprawa, a chociaz jakies trafne ma argumenty czemu Ciebie nie puscila?? Nati, co u Ciebie, jak glowa?? Mam nadzieje, ze dzisiaj lepiej :) Dorotka, chyba zajeta ostatnio, bo malo pisze :) Gosia, a u Ciebie jak tam ze spacerkami, udało się coś?? Czarna, Nefri, Blondasek, Ewa, Mati, Dagmarka, co u WAS??? Pozdrawiam Wszystkich i także tych o których zapomniałam, bo wiem, że nie zawsze wszystkich wymieniam, bo tak Nas dużo, że nie pamiętam...
Gość Dorota W
Witam w niedziele ! Zima do mnie zawitała ihhihihihi--zaczął w końcu padać śnieg -lepiej póżno niż wcale! Wczorajszy dzień minął sympatycznie. Moi kawalerowie pojechali gdzieś do klubu na imprezkę a ja poszłam w ich slady i umówiłam się z koleżanka na kolacje go greckiej knajpki! Od dłuższego czasu mamy ze sobą sporadyczny kontakt ,ponieważ obowiązki domowe,praca,dzieci nie zawsze pozwalają na takie spotkania.Jak jedna może ,to druga niestety nie i zebrać się w komplecie to nie lada sztuka! Dzisiaj nic nie planuję ale nie wykluczam ,ze mogą mnie odwiedzić jacyś niezapowiedziani goście.Nie piekłam wczoraj żadnego ciasta na niedzielę ale za to kupiłam pierniczki w czekoladzie i 2 kubełki lodów ,( do tego śmietanę i sos poziomkowy) więc jest czym ugościć. Na obiadek robię dziś faszerowanego kurczaka -szybko i samacznie,już siedzi w piekarniku! Ogólnie mam ochotę poleniuchować i troszkę pogapić się w TV. Iwonko bardzo przykra sprawa z tym spięciem ze synem.No nie wiem ale chyba nie podobałoby mi się ,gdyby ,któryś z moich chłopaków tak powiedział.Nie wiem jakbym zareagowała na taką pyskówkę ale pewna jestem ,ze nie wyszłabym z domu. Syn okazał Ci brak szacunku a to już nawet nie poinno być usprawiedliwione okresem dojrzewania czy młodzieńczego buntu. Musisz z nim porozmawiać i powiedzieć stanowczo ,że sobie nie życzysz takiego zachowania ,ponieważ jesteś jego matką i należy Ci się szacunek! Myślę Iwonko ,ze się z nim dogadasz i jutro już nie będziesz pamiętała o tym zdarzeniu! Elcia podaj mi na gg namiary na siebie na nk to wyślę Ci zaproszenie .Będziesz mogła pooglądać Dorotkę Tylko się nie przestrasz bo ja stara baba jestem! Freciu jestem bardzo ciekawa jak się dziś skarbie czujesz?A jak z pieskiem --wszystko ok po kąpieli? Małgosiu szczerze mówiąć troszkę się zdziwiłam tym ,że nie mogłas pójść na imprezę!Kurcze 19-letnia dziewczyna i siedzenie w domu? Matko to kiedy Ty masz się wybawić ,wyszaleć jak nie teraz.Przeciez to są najpiękniejsze lata Twojego życia. Rozumiem to ,ze mama się o Ciebie boi ale chyba to lekka przesada ,żeby tak się martwić.No cóż ,nie wiem jakby to było gdybym miała córkę ale myślę ,ze podobnie jak moi rodzice darzyłabym ją zaufaniem i dając kopa w tyłek na szczęście ,puściłabym ,zeby się mogła pobawić w gronie rówieśników.