Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Elcia 10 ja tez jestem ze wsi ,i jak wczoraj pisalam Krysi na gg ,ludzie wiedzą o mojej chorobie i wiecie co ,,,,,,,,,doszly mnie sluchy że sie ze mnie śmieją że na glowe dostalam ,to jest takie upokarzające ,,,,,,,,,nawet nie mam ochoty zacząc wychodzic bo nie ma gdzie wszyscy do okoła zaraz obserwuja ,nie ma blisko lasu żeby moc sobie pochodzic ,do kościola nie chodze bo od razu tak jak ty sie nakrecam i w ogole to szkoda gadac ,,,,,,,,,,,,,,,,, nerwice mam juz 13 lat ale te leki przed wychodzeniem krocej co i kiedy sie porobilo to sama nie wiem ,teraz to jest beznadziejnie,ale bede próbowac ,moze w koncu albo sie uda albo umre,bo juz nie mam sily na to cholerstwo,,,,,,,,,, Bardzo lubie szydełkowac i to mnie wycisza ale ile mozna siedziec ,dupsko rosnie niesamowicie bo rak ruchu tylko tyle co w domu ,,,,,,,,,,,, Treaz wymyslilam sobie i ciągle sie obserwuje że nie mam rownowagi ,normalnie porażka skad to sie bierze ja juz sama nie wiem ,,,,,,,szok Ojej kończe juz bo wy macie mnie juz napewno dosyc z tym moim stękaniem i użalaniem sie nad sobą ,bo ileż można kogoś wysluchiwac ,,,,,,,jestem totalnym mięczakiem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Placki już skończone ,jutro sobie odbiora ,ale do domu nie piekłam nic bo za duża d...... mi rosnie jeszcze troche a sie nie uniose,,,,,,,,,,,,, Trzymajcie sie dziewczynki ,,,,,,,,,,,
Gość matiiaga
Ja wróciłam z jazd. Coraz lepiej mi idzie. Dzisiaj tylko raz bym się stuknęłam z innym samochodem, ale jest ok. Niestety dzisiaj do lekarza z małym mogę zapomnieć bo taki tłum. Zapisałam go na jutro na 8 rano do jakiejś nowej lekarki bo moja chora. A zapomniałam podziekować za przepis na faworki - jutro smażę:) dzięki. Nati a może ty za mało dokarmiasz te zwirzątka?:) hihi A pączki też bym zrobiła ale niestety ja nie umiem. Dziewczyny nie straszcie tak tym mieszkaniem na wsi, tymi ludźmi, bo ja mam zmiar w przyszłym roku przeprowadzić się własnie na wieś:) W maju zaczynamy budowe bo już mam dosyć mieszkania w bloku w mieście. Ale rzeczywiście tutaj ludzie tak nie zwracają uwagi na innych. No może pza starszymi paniami, które z nudów interesują się życiem innych, a w lato to już cała piaskownica ich siedzi:) Naprawdę jak mówię komuś o mojej nerwicy to tak jakoś nie roztrząsają tego i nikt się nie naśmiewa. Tylko moje koleżanki mnie olały, ale to inny wiek. Dorotko ja dhl-em ci poślę tego śniegu:) Naprawdę już mam dosyć, nikt nie odśnieża chodników i fajnie się chodzi:) A teraz znowu zaczęło padać. I mrozik taki jest -4. Jutro planuję pojechać do firmy, ale jeszcze nie wiem czy dam radę. Nie byłam od maja:) Tylko raz na chwilę tam wpadłam, ale na pięc minut i to wieczorem. A trzeba by było sprawdzić i zobaczyć moich pracowników:) Idę coś zjeść i czekam na męża. Buziaki.
Gość Dorota W
Nati ja też mam u siebie takich sympatycznych gości codziennie-sarenki ,bażanty,wiewiórki czasem lisek , jenot a nawet borsuk sie pojawia. Mamy zrobione paśniki i mini woliery aby dokarmiać je zimą a niedaleko mnie jest ambona myśliwska ,bo są to tereny ,które dzierżawi Polskie Koło Łowieckie. Czasem wydaje mi się ,ze mieszkam w jakimś buszu ahahahahah Blondasku pamiętamy o Tobie zawsze i wszędzie A właściwie dlaczego nie piszesz jak poukładały się Twoje sprawy z mieszkankiem? Napisz choć kilka słów Czarna tak ,teraz nie za wiele czasu zostaje Ci na własne przyjemności ale jeszcze troszkę i wpadniesz w taki trans ,ze pogodzisz wszystko ze sobą i pracę i obowiązki domowe a nawet odwiedzinki na forum!!! Matiiago ja mam lepszy pomysł---wpadnę pobawić się z Tobą w śnieżki ,naciesze się i zadowolona wrócę w te moje szarości hiihhihihi Elciu mieszkasz na pięknych terenach.Gdyby nie te plotkary w okolicy to pewnie byłaby to super oaza spokoju.Ja znam to wiejskie plotkowanie .Ostatnio sam miałam nie złe jaja z teściową i jej kupelkami --plotkarami !!!
Gość elcias10
Kochani moi ja całkiem zapomniałam że jutro tłusty czwartek.Nati ja mieszkam 25 km od rzeszowa. Fajnie że mieszkasz blisko lasu tam zawsze można poczuć spokój.Dziękuję ci za miłe przyjęcie mnie tu. Gosiu1963 tym że ludzie o tobie gadają to sie nie przejmuj wiesz zawsze muszą o kimś gadać był taki czas że o mnie też gadali oj gadali.Było minęło.Napewno trzymasz równowagę to tak ci sie tylko zdaje że nie mi sie wydawało że strasznie mnie głową trzęsie i też sie tak obserwowałam i nic nie zobaczyłam.Czarna68 dziękuję za pozdrowienia bardzo mi miło.A wiecie co dzieciaki to naprawdę mam kochane one dają mi dużo siły.Pozdrawiam
Gość elcias10
Dagmarko222 mam NK tylko nie wiem czy to dobry pomysł na mnie patrzec bo jeszcze sie przestraszysz i nawet horroru ci nie trzeba będzie ha ha. A ty masz jakieś dzieciaki?Wiesz ja też mam takie uciski w klatce piersiowej ale to coś jak nerwo bóle staram sie to ignorować.Dobra już nie będe paniować Pozdrawiam
Witam nową kobitkę na forum ! JA juz po wizycie u pani tereski ,było ciezko ryczałam jak bóbr ,ale w sumie wyszłam z uśmiechem duzo by pisac ale najewazniejsze to to ze w czasie duzego ataku mam sie położyć na łózku skulona i przeczekać powtarzając sobie ze to tylko nerwy i poczekać.NIE MARTWIĆ sie drzeniem ciała bo to normalna reakcja mięsni. ZE ZA szybko chciałabym wszystko ,ze musze zaakceptowac to ze te atraki sie zdarzaja ,wtedy beda mniejsze i to prawda bo to mi powtarza siostra ,musisz sie nauczyć z tym zyc ,a zaakceptowac to nie znaczy je zaprosić ,poprostu sie zdarzaja.WYszłam z uśmiechem ,prztuliłyśmy sie i jakoś lzej ,to po krótce tak to wygląda ,teraz w piątek wizyta i niech ten tydzien sie konczy CZARNA ciesze sie ze dajesz rade ,ja tam uwielbiam wies ,nie obchodzi mnie co ludzie gadaja ,cisza spokój ,las znajomi ludzie ,sąsiedzi sru ze coś gadaja trudno ,ja to lubie .
Gość Małgosia1990
Dorotko już powinna dość do Ciebie moja paczka śniegu:P Elciu na pewno sie nie przestraszymy Ciebie na naszej klasie:) Jak mnie się nie powystraszały to Ciebie tym bardziej:P Madziu u nas pada aż za dużo prawda?? Oddamy trochę Dorotce??:P
kurcze zle sie czuje boje sie ze te bole to z jakiegos innego powodu:( caly czas dotykam sobie ta piers lewa;/ kurcze boje sie;/ to taki dziwny bol towarzyszy mu dusznosc! albo to ze nie moge oddychnac gleboko! i strach! patrzylalm na ta piers i widze tylko takie dwie male plamki czerwone jedna miallm juz ale druga to chyba sie gdzies uderzylalm! ale to nie to boli! Myslicie ze to nerwowbole? to az sciska do mostka czasem;/
Freciu widzisz, mówiłam Ci to samo, to co psycholozka. Wszystko będzie dobrze, a jak nauczysz się z tym żyć, (nie zapraszać ) to sama się przekonasz, ze ataki będą mniejsze, aż w końcu wcale. A jeszcze pani doktor coś zaradzi w piątek i będzie lux. Freciu jak ja Ci zazdroszczę, że masz siostrę, tak bym chciała mieć, to wiecej niż przyjaciólka. Elcia to niedaleko mieszkam od Ciebie :) A w którą stronę od Rzeszowa mieszkasz? Łańcut, Stalowa, Kraków, Tarnów? A pracujesz kochanie gdzieś? Dagmarko ja też miałam takie bóle w piersiach, zresztą teraz też zdarzają się, ale to te nerwy. Wiesz, jeżeli będziesz miała wątpliwości to najlepiej póść do lekarza. Żeby się upewnić. Ja nawet już myslałam, ze to jakieś zmiany w piersi i z tego ten ból, ale robiłam usg i nic nie wyszło, po prostu nerwoból. Matiago, karmię je wystarczająco, ale im zawsze mało :)) Iwonko a Ty czemu milczysz dzisiaj ? Co tam u Ciebie? Dorotko zapomniałam o wiewiórkach, u mnie też jest ich dużo, a już niedługo będzie mnie budzić śpiew ptaków. Od wiosny to jedno wielkie trele, już nie mogę się doczekać, najbardziej lubię wiosnę. Pa
witajcie ,ja chyba oszaleje,caly czas pada snieg,juz ledwo co jezdze autem,ciagle sypie,tego jeszcze nie bylo.Moj mąż od kilku dni jezdzi po sląsku i dsnieza dachy na duzych sklepach,wczoraj na dachu bylo 55 cm sniegu,szok.Kochane przeczytalam wasze posty,jesli chodzi o ludzi to czy wies czy miasto,ludzie gadali i gadac bedą,ja nauczylam sie juz nie mowic o nerwicy bo to temam niezrozumialy dla otoczenia,czesto ktos w dobrej mierze rozmawial ze mną a potem wykorzystywal to do plotek,skonczylam z tym.Gosia nie martw sie ,wyjdziesz z domu,daj sobie czas,do kosciola nie chodze juz od roku,modle sie w domu i wierze ze to minie,caluje was mocno pa
Gość elcias10
Mi też miło pznać cie Freciu3. Nati ja mieszkam całkiem w innym kierunku to tak jak jedziesz od Rzeszowa na Strzyżów a potem na Krosno, to ja do Strzyżowa mam jakieś 5 km. Dziś obudziłam sie i bardzo sie zle czułam niemogłam sie uspokoić i ten straszny niepokój mnie ogarną.....No okropnie sie męczyłam.Za chwile budzę synka do szkoły i muszę z nim iść może jakoś sie dowlekę. Dagmrko222 jak byłam w szkole podstawowej to też miałam takie straszne skurcze to takie uczucie jakby ktoś odrywał ci kawał ciała tylko od środka i strasznie ściska niemożna oddychać ani sie poruszać.Miałam wtedy różne badania robione i wyszło że wszystko jest ok to są nerwobóle ja juz teraz tego nie mam bo brałam tabletki na serce ,ale mam nerwobóle pod prawą łopatką wiesz taki ból jakby ktoś cie przypalał.Pozdrawiam wszystkich i życze miłego dni mimo wszystko
Gość Dorota W
Witam Zyczę Wam kochane moje skarby smacznych poączusiów!! Nie liczcie kalorii --raz w roku można popuścic pasa!! ihihihhiih ***~~ DZIEŃ DOBRY! MIŁEGO PĄCZKOWANIA _________________$$$$$$$$$ ______________$$$__________$$ _____________$$____PĄCZKI___$$ _____________$$$____________$$ ____$$$$$$$$$$$___________$$ __$$___________$$__$$$$$$$$$$$ _$$_____***______$$___________$$ $$________________$$__******___$$ $$________________$_____________$$ $$__$$$$$$$$$$$_$$______________$$ _$$$___________$$_______________$$ _$$_____________$$_$$$$$$$$____$$ $$__SMACZNEGO____$$______$$$$$$ $$________________$$__________$$ $$________________$$____*****__$$ __$$_____________$$___________$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$$$o$$____ ♥____$$o$$$$$$ _____$$$o$$__________$$o$$$$ ______$$$$o$$______$$o$$$$ ________$$$$o$$$$$o$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$ ____________$$$$♥$$$$ __________$$$$$___$$$$$ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ **$**$ S^M^A^C^Z^N^E^G^O! **$**$
Gość elcias10
Dziewczyny nie wiem co sie dzieje nie moge sie uspokoic no strasznie mnie nosi i tak mi sie slabo robi ze cos okropnego a po syna musze isc do szkoly na 12.30 nie wiem jak sobie poradze a co bedzie jak zeslabne?i wszyscy to zobacza.....no szok rozwala mnie ........napiszcie cos