Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Iwona P.
Freciu kochana napewno mezus przezyje dzisiejsze Walentynki,ale doszla jeszcze ta superowa dietka,,,Sex -keks,,OJ od rana mam gosci,najpierw kuzynka z corka,pozniej wujek ,chyba na tym koniec,nic nie moge zrobic a o 15.00 jedziemy do kumpeli 20 kilom od nas, Ale mi lezki wyszly,wiecie co .moj mezus dal mi torta w ksztalcie serca ,kolorowo ubrany,a wieczorem ,otrzymam prezencik tak powiedzial.hmmm,ciekawa co ??? Dziewczyny balujcie na calego,ja spadam juz,bo nie wyrobie sie do 15.00.buski na cale popludnie....
No widzisz Madziu !! A mówiłam, że wszystko może się zdarzyć i dostałaś Walentynkę :)) A mojemu mężowi podobała się Madziu walentynka, w sumie to symboliczny prezencik, ale to nie o prezent przecież chodzi. Ja też dostałam coś fajnego :)) I jest mi bardzo miło :)) Pa, kochani, na razie :)
Gość matiiaga
Dandy mam wielką prośbę:) czy mogłabyś mi napisać na e-mail przepis na faworki - tak jakie składniki, ilości i jak się to robi? Niestety ostatnio faworki jadłam jak jeszcze mama żyła i sama robiła, a ja dupa wołowa nawet nie patrzyłam nie mówiąc o nauczeniu się robić. A ja je uwielbiam, a te kupne są ochydne. mój adres: namjer@chello.pl Buziaczki
*Zawsze patrzylam na niego z dala.a kiedy potrzedl do mnie,czulam sie najszczesliwsza dziewczyna pod sloncem.potem objal mnie ramieniem!!!!dlugo patrzyl w moje oczy.wowczas moje szczescie nie mialo granic!a po chwili szepnal-DAJ ZWALIC MATEMATYKE!*
mam nadzieje ze zostanie mi to wybaczone,ale przepisik napisze na forum.mam jakies problemy i za diabla nie moge wyslac maila.mam taki prosciutki przepisik. 2szkl.maki,lyzka masla,2lyzki cukru,jajko,lyzka octu,ok.1/3szkl.smietany i ciut sody rozpuszczonej w tej smietanie.ugniatamy ciasto,konsystencje powinno miec mniej wiecej taka jak na makaron.walkujemy,kroimy w paseczki,posrodku nacinamy i przez ten otwor przeciagamy jeden koniec.no i smazymy na glebokim oleju.
Witajcie dziewczyny,wybaczcie ale jeszcze nie czytalam waszych postow,dopiero teraz mam chwilke wolną,poza tym lapie mnie straszny bol gardla,musze kurowac sie wszystkimi domowymi sposobami,jak spedzacie walentynki,panowie dopisali?u mnie sraszna zima, sypie non stop od kilku dni,jade 20 na godz,ta aura sprawila ze nabralam ochoty na piczenie ciastek z brzoskwiniami,w domu pieknie pachnie,mam nadzieje ze u was w porzadku,Iwonko jak tam samopoczucie,Frecia szykujesz sie do wyjazdu,Dorotko a ty co dzisiaj porabiasz, a pozostale babeczki pewnie szykuja sie na wieczor,co?
Gość Dorota W
Ale mnie dziś moi kawalerowie dostali do garów--ufffff ciężki dzionek. Najpierw na obiad zażyczyli sobie klusek ziemniaczanych .Potem mój tata przywiózł świeżą, piękną wołowinkę więc ubłagali ,żeby tatar zrobiła a na koniec zachciało się rogalików z marmoladą więc się zabraliśmy wspólnie za pieczenie i dopiero teraz ostatnią porcje z piekarnika wyjęłam. Cały dzionek w kuchni ale za to wyżerka pierwsza klasa No i będę musiała na dietkę przejść tylko taką bez keksu ...ihihihihihihihihhi
DORMA do wyjazdu jeszcze troche ,ale za półtora tygodnia o tej godzinier bede na stadionie .MAm tylko nadzieje ze nie bedzie padać! Jutro mój dyzur w kuchni ,a laskijuz składaja zamówienia co chcą w ferie ,właściwe moge zrobić ful knedli ,tylko dla marty na słodko ,wika z miesem. KRYSIU ja juz dawno przestałam czytać w internecie o chorobach ,zawsze to wychodzi na złe .ALE JAK mój PIES chorował to cały czas siedziłam w internecie i szukałam diagnozy ,bo sami lekarze nie wiedzieli i nie jeden mi zwrócił uwagę ze mam zaprzestać czytac internet. Wiecie trochę sie dzis wkurzyłam bo dowiedziałam sie ze w POZNANIU dziewczynki w szóstej klasie mają bezpłatne szczepienia na raka szyjki macicy , a w kórniku u nas niema i dlaczego tak to u nas jest?CZY nie powinno tak być ze wszystkim to sie nalezy a nie jedni owszem ,drudzy niekoniecznie ,przeciez wiadomo ,z profilaktyka jest konieczna ,w innych panstwach takie szczepienia to chleb powszedni ,a u nas ,ach szkoda gadać . ZLE napisałam nie w szostej tylko ,pierwsza gimnazjum . WAlentynki ,walentynki i po ....dostałam od taty tulipanki ,pieknie .NATI MA SUPER KSIĄZKE PT*GRA ANIOŁA* dzieje sie wszystko w BARCELONIe ,a BARCELONĘ odwiedze na starość tak mi sie marzy ,ma 600 stron i tatko mój nie bardzo lubi czytać i pyta mi sie monia ty to przeczytasz ,ja na to no pewnie ze ,juz sie ciesze ,a tato na to ja to w zyciu tylko Antka przeczytałem ,no nieżle ...
Gość Iwona P.
Witam was moje kochane))**, Wrocilismy juz do domciu,mezus poszedl do piwnicy dolozyc do pieca,mlodziez moja szykuje sie do spania,a ja wieczor zaczynam dopiero haaaaaa, super sie dzis czulam u znajomych,pierwszy raz bylismy u kolezanki 26 kilom,od nas ,ale powiem wam ,ze dawno sie tak nie czulam ,tyle godzin i zero myslenia o paskudzie,na luzie doslownie,bylam dawna Iwonka,,,aby tak pozostalo,ale poszkodowana jestem jak zwykle hm,ani winka nie wypilam poniewaz jechcalam samochodem w drodze powrotnej,,jestem taka szczesliwa,ze udaje mi sie czesciej przebywac w towarzystwie,zero nakrecania sie,hura!!!,, Dorotko super mama z ciebie,ze tak dbasz o swoich panow,mnie chyba nie chcialoby sie kuchcic tylu larytasow,ale czego nie robi sie dla dzieciakow,jak ja uwielbiam tatar ale bez jajka,,,,ogoreczek-cebulka mniam,mniam,,, Malgosiu smutno mi sie zrobilo,ze tak dzisiejszy dzien byl dla ciebie taki nielaskawy,cholerka ,ze ja tez nie mam brata mlodszego ,zaraz bym go do ciebie wyslala ,,ale usmiechnie sie do ciebie los ,zobaczysz,,,,,zycze ci z calego serca, Madziu ,serniczek,mniam,mniam,wyszlo superowo,,,,jestem dumna z siebie,,,,a jak u ciebie minal dzionek??? Freciu ,ja tez juz zastanawiam sie co moj seba wymysli przez te 2 tygodnie siedzac w domu,mogl jechac z kosciola na zimowisko,ale nie bardzo moglam go namowic,maly domator mi sie robi,chociaz dzisiaj mial zostac w domu z dziadkiem,ale w jego oczach byl taki smutek,wiec nie moglam pozwolic na to ,zeby zostal w domu,dziadek mowil,ze mamy go zabrac ,wiec jechal,,,nie nudzil sie tam,mial zabawe z kotkiem ,Czesia,ale cudo kot, Dandy ja tez spisalam sobie przepis,jak tylko bedzie ochota zabiore sie za nie,jak tobie minal wieczor. Nati pochwal sie walentynka od meza???,, Dorma ja prosze o przepis na ciasteczka. Matiiago witaj,a jak tam dzieci twoje,zdrowe??? Gosiu a gdzie ty dzis kochana co??? Krysi dzieki za pogaduchy na gg,, Dobranoc kochane.. pozdrowienia dla nie obecnych.paaaa..buziolki....
Gość krystyna 3
Witam kochani w niedzielny poranek U mnie sniegu napadało piękna zima się zrobiła a samopoczucie da się wytrzymać Wiecie co to już tylko 5 dni zostało do ślubu córuni suknia wisi uśmiejecie się może ale na żyrandolu u córki w pokoju bo nie można było jej nigdzie więcej powiesić ale jak patrze na nią to łezka się w oku kręci a najwięcej się boję tego błogosławiństwa czy nie będe płakać jak ją zobacze w tej całej bieli w welonie mam nadzieje tylko że dam rade noi w kościele ale nałykam się uspakajaczy i może jakoś dam rade Pozdrawiam was moje kochane wszystkie bez wyjątku życzę miłej niedzieli buziaczki przesyłam trzymajcie się
Gość Dorota W
Dzień dobry! U mnie świeci słoneczko,zero śniegu i ani śladu zimy! Samopoczucie ok ! Krysiu to prawda ,ze błogosławieństwo młodej pary jest chyba jednym z bardziej wzruszających momentów w dzień ślubu i wcale mnie nie dziwi ,że się obawiasz tej chwili a z reszta co Ci będę tłumaczyła ,przecież ty już jedno takie przeżycie masz za sobą ,kiedy syn się żenił. Z tymi uspokajaczami w dzień ślubu nie przesadzaj bo tańczyć będziesz na śpiocha hihihiihiihihihi no i kielicha nie wypijesz!!!! Iwonko faktycznie kuchcę sobie i spełniam zachcianki łobuzów ale uwierz ,że sprawia mi to ogromną przyjemność mimo tego ,ze czasem marudzę ,że się za bardzo napracowałam. Chłopcy wiedzą doskonale ,że w tych sprawach można mnie wykorzystać na maksa o ile nie jestem zajęta sprawami zawodowymi lub pracą w ogrodzie(od wiosny do jesieni) Iwonko wydaje mi się ,ze przebywanie w dobrym towarzystwie dobrze na Ciebie działa --chyba musisz częściej robić takie wypady! Freciu słyszałam o tych szczepieniach dla dziewczynek i z tego co wiem program obejmuje dzieci z miast --małe miejscowości i wsie olali jakby dzieciaki z nich były gorsze. To jest bardzo niesprawiedliwe.Dwa światy!!! Szczepionka z tego co czytałam ,może być rewelacyjna więć nawet gdyby trzeba było ją wykupić to warto dziewczynkom je podać. Madziu już sobie Ciebie wyobrażam --- musiałaś być cała w skowronkach po otrzymaniu walentynkowej wiadomości od niego.To piękne uczucie .Mimo mojego starczego wieku,pamiętam te piękne chwile w młodości. Oj to były czasy ! Małgosiu dzisiaj mamy nowy dzień.Walentynki idą do lamusa więc usmiechnij się skarbie i główka do góry!!! Dagmarko dziękuję za wiadomość ,że szczęśliwie doleciałaś. Czekamy na Ciebie a tym czasem baw się dobrze!!! Maleńka / Gosiu / Blondasek / Dandy / Dorma / Czarna / Nefri / Matiaago / Ewuniu / Nati / Nieobecni panowie / Pozdrawiam Was i życzę miłej niedzieli Przesyłam buziaczki! Jeśli o kim zapomniałam to sorki Nastepnym razem sie poprawie!!!!
Witajcie kochani ,no ja wczoraj walentynkowy wieczór ,,,,przespalam i przelazalam !!!!!,nawet mi sie nie chcialo do kompa usiąsc ,dziewczyny balowaly cisza w domu ,dzisiaj za to wszyscy śpią a ja gotuje rosolek ,,,,,,,,oj pewnie im sie dzisiaj przyda hihihihi,po imprezce ale co tam mlodzi są niech świata używają ,,,,,,,,,,,,,,, Krysiu kochana tak sie ciesze ze już lepiej sie czujesz ,a co do blogoslawieństwa to masz prawo sie popłakać i wcale sie tego nie wstydz ,ja napewno też bede ryczec ,bo jestem miękka w tych sprawach ,w koncu swoje coreczki będziemy oddawac ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Iwonka no prosze ,ty sie nadajesz na towarzyskie wypady ,raz dwa wyleczysz nerwice albo chociaż o niej zapomnisz ,jezdzij jak najwięcej ,,,,,,,,,,,,,, Dorotka ty to jestes wszechstronnie uzdolniona ,ale ja mimo że jestem kucharzem TATARA nie rusze choćbym miala caly dzien głodować ,,,,,,,,,,,,,, No dziewczynki zdawac relacje po walentynkowych wieczorach ,mężowie wytrzymali ?hihihihihi,,,,,,,,,, Bużka dla wszystkich śpiochow ,,,,,,,,,,,,,,,
Dzień dobry kochani :) Słuchajcie, wczoraj przeżyłam mega zaskoczenie !! Mój mąż zrobił mi wieczór walentynkowy, na stare lata zrobił się romantyk :)) Więc tak, przygotował kąpiel z różnymi olejkami, przy świecach !! Do tego był szampan ze świeżymi truskawkami. No i oczywiście piliśmy go w wannie :)) Po prostu byłam w szoku :)) Jeszcze jestem hahahaha.......... Pozdrawiam wszystkich gorąco
Gość Iwona P.
Witam w niedzielny mrozny dzionek,)))** U mnie dzis super,humorek oki,miesko sie piecze,wiec za godzinke obiadek bedzie gotowy,zadnych planow jak narazie nie mamzimno na dworze ,wiec pewnie dzisiaj w domku posiedzimy, Nati kochana ale zapewne cudownie bylo w tej wannie,szkoda ,ze ja mam akurat kabine z przysznicem,hmm,ale na stojaco nie ma satysfacji takiej haaaaaaa,,chybaze oblewanie szampanem hiii, Krysiu czytajac twoj post,przypomnialam sobie moje blogoslawienstwo ,hmm,az lezke mi wyszla,,to jest cudowne przezycie jakiego sie nie zapomina,,,ja plakalam wtedy jak niemowle ,wogole zawsze mnie wzroszaja takie sytuacje,sluby,chrzciny,komunie,czyjesc klopoty ,nie mowiac pogrzeby,,,,,ale wiem Krysiu ,ze potragfisz byc silna,trzymam kciuki...... Dorotko witaj ,powiem ci tak,ze ja niedawno stwilam bunt w kuchni,powiedzialam moim faceta ,ze sami robia sobie kolacje,ale na krotko to bylo i tak zrobilam i robie do dzisiaj,,,,,,ja poprostu wyciszam sie w mojej kuchence,haa,, A gdzie pozostale spioszki co??? Zycze milej niedzieli i buski dla wszystkich.paaaaaaa...
Witajcie w niedziele ! Pewnie mi nie uwierzycie jest początek feri ,a ja mam dość . OD 7,30 moje dziewczynki walcza ze sobą ,nie mam dziś cierpliwosci ,jak słyszycie jakieś krzyki to z pewnościĄ JA !! Wogóle miały gdzies ze spimy i od rana walka ,potem o kompa ,potem o to ze zaproponowałam ze wiki ma opracować lekture ,musi przez ółrocze opracować 6 ksiazek i ja głupia mama pomyślałam ze moze to zrobić w ferie!! PRZED chwilą walka przy obiedzie bo marta sie rozpycha i łokieć wiki przeszkadza ,a teraz zostały siła wypchniete na spacer z BARTKIEM ,co prawda musiłam wysłuchac ,ze jest tak zimno i one nie mają ochoty na spacer. KOCHANE i co ?? JEST niedziela ,a mnie czeka conajmniej 10 dni z dziewczynami ,które sie cały czas tłuką ,prosze o rady jak przetrwac!!! DZISIAJ MA TEZ zebranie w kościele ,ale nawet sie ciesze bo trochę odsapne od dzieci.JA WIEM DZIECI maja prawo sie kłócić ,ale na BOGA ja taka nie była. Miłej niedzieli kochane ,dobrze ze mam tą ksiązke zamkne sie i poczytam.