Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dorotka pewnie, że jedź, u Nas dużo jest takich ciuchlandów, tak na to mówimy hehe, i są większe i mniejsze, dużo ludzi chyba teraz tam sie ubiera, bo można chyba niezłe rzeczy znaleźć, ja troszkę słaba jestem w takim szukaniu, ale z tego co słyszałam fajna sprawa, a skoro otwarcie, to pewnie będzie w czym wybierać :) a co do włosków, to właśnie Ci co mają gęste to słyszę, że narzekają hehe, ale jak ja czasami patrzę w telewizji czy jak oglądam wesela, no cudowne włosy ludzie mają :)
hej słoneczka ale ostatnie posty sa ciekawe...lumpex?? kiedy tam nie ide to nie potrafie nic znaleźć wydaje mi sie ze wszystko jest takie małe ze nawet nie mierze ale czas to zmienic bo otworzyli u nas wielki sam z orginalnymi ubraniami ale sama tam nie pujde a wszystkie moje znajome są ostatni zajete ale moze uda mi sie kogos namówic a z reszta u mnie po staremu śniegu napadało jak na zimę hihi obiadek konczy sie gotowac o 14 wioze juz moje dziecko na puzon mam nadzieje ze sobie jakos poradzi po takiej przerwie zycze wszystkim miłego i ciepłego dnia!!!
Gość Dorota W
Maleńka to rzeczywiście Ci się tylko wydaje ,ze wszystko dla Ciebie jest za małe.To nie mozliwe żeby nie było Twojego rozmiaru .Zobacz jakie tłuściochy się w tych sklepach ubierają eeeeee przesadzasz bo przecież Ty do grubasków nie nalezysz! Freciu oj bardzo chętnie bym Ciebie wzięła .Pewnie masz już wprawę do szukania jakiś cudeńków Madziu super foteczka!
hej! ale pogoda u mnie dziwna, wszędzie mokro az z domu nie chce sie wychodzic he he he. ale musze meza do fryzjera zaciągnąc , bo wyglada juz jak czlowiek pierwotny he hehe. teraz mnie wszystko boli, czuje doslownie kazdy mięsien ale warto tak od czasu do czasu sie zmeczyc, aj bym chciala zgupic moje opony z brzucha, bo nie moge nosic noramlnych bluzek, zawsze ten brzuchol mi wyłazi. dobrze ze tuniki są modne. a co co ciucholandów to uwielbiam grzebac, tez zawsze cos znajde fajnego. a moje siostry dla dzieciaków tez znajdują cos sensownego. chociaz czasami oni takie ceny maja ze lepiej pojsc do centrum i cos na wyprzedazy załapac he he he. Magda jak chcesz to odezwij sie do mnie na gg, zresztą zapraszam wszystkich którzy chca pogadac, moj nr 971462. ja nk nie mam, kiedys miałam ale ze wzgledu na głupie smsy zrezygnowałam.takze jak ktos bedzie chcial zobaczyc jak wygladam piszcie na gg, wysle moją fotkę he he he. pozdrawiam wszystkich !!!
witajcie kochane! IwonkoP,dzieki za zainteresowanie.jak juz zapytalas o mamcie,to wypisze sie.wiesz,nie jest dobrze,juz kilka miesiecy temu mama zlamala sobie reke, w szpitalu przeswietlili tylko nadgarstek,a mowilam ze mama ma osteoporoze,myslalm ze wtedy lepiej sie nia zajma.po zdjeciu gipsu okazalo sie ze nadgarstek jest zle zlozony,jeszcze nie zrosniety i ogolnie niesprawny.malo tego,wiecie co,to przechodzi ludzkie pojecie,wymusila mama przeswietlenie barku,bo bolal ja,dziwnie krzywy byl i jest,no i okazalo sie ze bark tez byl polamany i tak krzywo sie zrosl.jezdzimy teraz caly czas na rehabilitacje,niby sa malutkie postepy,ale moj Boze co to za postepy.ostatnio juz telefon mogla mama chwycic ta reka.cieszymy sie jak dzieci z tych malych postepow,ale wiem ze mama ma chwile zalamania.caly czas mam nadzieje,ze ta reka mamy bedzie kiedys bardziej sprawna..no dobra,wyzalilam sie,biore sie za dalsze czytanie postow.
Dorotko,jestem nastepna chetna zebys zabrala mnie do lumpeksu.kto wie,moze zyskalabys na tym,opylilabys mnie za pare groszy,na przyklad za piatala. Ewka26,ale ci fajnie z tym aerobikiem!z checia pochodzilabym na cos takiego.moglabym i w domu,ale w towarzystwie latwiej o mobilizacje i weselej. Frecia-raz sie zyje kochana,nie zastanawiaj sie,tylko jedz na wycieczke.w sumie pieniedzy zawsze brakuje i czlowiek cale zycie musialby sobie czegos odmawiac.trzeba wykorzystac to zycie ile sie da i wycisnac jak cytryne! a co to jest ten placek skubaniec? Malenka,bardzo sie ciesze z twoja cora wszystko dobrze,zreszta innej opcji nie bralam pod uwage. Mattiago,oj biedne te twoje zdechlaczki,niech szybciutko wracaja do zdrowia,a i ty sie nie daj zadnej chorobie!
Gość matiiaga
Witajcie A ja dzisiaj jazdy odwołane:) I dobrze bo śnieg na ulicach i wogóle to chęci nie miałam. Za to poszłam z synkiem na bal. Kurcze żeby tak się cofnąć kilkadziesiąt latek... ach jak te dzieciaczki były super poprzebierane. A maluchy trzyletnie no tylko do przytulania:) Co do lumpeksów... ach jak ja to uwielbiam. Chodzę jak tylko coś mi jest Dwa lata temu sama też prowadziłam taki sklep ale tylko przez pół roku bo niestety zły czas, złe miejsce, zła współwłaścicielka... Ale chętnie znowu bym otworzyła. Ja poprostu też jestem od tego uzalezniona. Wiecie jaka to frajda otwierać taki 50 lub 100 kilogramowy worek z ciuchami, a w szczególności dziecinnymi i znajdowa perełki - firmowe w stanie idealnym lub nowe? Niesamowite uczucie. Jak przywoziliśmy nowy towar to moje pracownice za nic nie chciały wyjść z piwnicy-magazynu:) Dorotko ty się nie zastanawiaj tylko ruszaj kuperek na to otwarcie - fajna imprezka:) I to jeszcze takie ceny - nie ma co rozmyslać:) Idę jakiś obiadek zrobić i chyba trochę się prześpię, bo młodszy synek nie dał mi dzisiaj trochę pospać. Kasłał i wymiotował i ryczał i cała nocka na rękach. Jutro znowu zebranie w przedszkolu z naczelnik edukacji, w poniedziałek rada rodziców, której jestem w-ce przewodniczącą. Normalnie czuję się jakbym pracowała i jest mi z tym dobrze. Buziaki
Gość Dorota W
Pójde ,pójdę Matiago może faktycznie coś ciekawego przytacham do domku a nawet jeśli nie to się troszkę rozerwę po tych ostatnich dość przykrych przeżyciach. Matiiago a może jeszcze raz byś spróbowała otworzyć taki sklep? Do trzech razy sztuka ,Najważniejszy dobry punkt handlowy ,dobra reklama sklepu i może się uda!!! Oj dandy w życiu za piątala bym Cię nie oddała szkoda byłoby takiej fajnej sympatycznej kobitki!!!
Krysiu no faktycznie cholerstwo sie ciebie uczepiło ja rzep psiego ogona i nie idzie wygonic ,tyle lekow i jeszcze trzyma ,ale nie załamuj sie już teraz to może byc tylko lepiej ,bo najgorsze już przeszlaś ,kochana ja wierze w to ze w końcu Ci odpusci ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, No dziewczynki jak ja bym sobie szla pobuszowac z Wami do tych lumpeksow,ostatnio byłam pare lat temu a teraz to nawet o tym nie myslałam wcale ,no bo jak tu myślec jak sie nie wychodzi samemu z domu ,ech co za życie ,,,,,,,,,,,,,,,,, Dorotka masz okazje kochana to idz i sie odstresuj,posiedzisz ,pogadasz i będzie ci lepiej a moze i cos przy okazjii znajdziesz dla siebie eleganckiego ,,,,,,,,,,, Maleńka ciesze sie ze uszko się wygoiło corci,,,,,,,,,,,,,, Iwonka a co u Ciebie jak samopoczucie ,,,,,,,,,,,,,,, Czarna dzisiaj w pracy napewno będzie lepiej nie będziesz sie tak juz stresować ,,,,,,,,, No u mnie jakos podgorke ,nie mam w ogóle humoru ani werwy do pracy w ogóle jakis dol mnie złapal ,ja nie wiem moze to skutki uboczne tego coaxilu dopiero mnie lapią bo ja biore 2 a nie 3 więc pewnie z opóżnieniem u mnie działa ,zobacze co będzie dalej ,,,,,,,,,, Pozdrawiam całą resze forumowych przyjaciółek i buziaczki przesyłam ,,,,,,,,,,,,,,,
Krysia, ale to cholerstwo się czepiło, ale nie padaj duchem, antybiotyki muszą pomóc, nie ma innej opcji...! Fakt, że to wesele niebawem, ale jeszcze jest troszkę czasu i wyzdrowiejesz :) buzia!! Czarna, czekamy, czekamy na nowinki z pracy :)) Gosia, widze tak jak i mnie, nie wiadomo jak jest... hm. Gdyby tak przyszła wiosna, słoneczko, może inaczej by było, ale już niedługo hehe. Dandy buźka :*
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Wczoraj wieczorem dostałam esa od byłego że tęskni za mną bardzo i życzył dobrej nocki. Na fotce na mój profil po 18 razy zagląda. Ahhh... Z wypracowania dostałam 4. Na drugi raz mam w dupie i nie będę się starała. Nie dość że poszłam i załatwiłam prawdziwą kartę zdrowia psychicznego pacjenta żeby było wiarygodnie to wyszukałam prawdziwe nazwy leków oraz terminologię i objawy choroby a ona powiedziała że nie bierze pod uwagę że ktoś ma postarał się o prawdziwą kartę choroby bo jej samej na naszym miejscu by się nie chciało za taką latać. Ja spędziłam nad wypracowaniem żeby estetycznie wyglądało ze 2 godziny a moja koleżanka z klasy na kolanie na przerwie przepisywała i dostała taką samą ocenę. Już ta baba zobaczy jak ja się będę na drugi raz starała. W nos niech mnie ugryzie. Madziu hihihi masz taki problemik z włosami jak ja:P Wyprostuje włosy dojadę do szkoły co trwa 5min i fryz rozczochrany:P Dorotko ja nie lubię lumpeksów. Jak tylko wejdę zaraz mnie zbiera na wymioty. Nie mam pojęcia czemu.
Gość Dorota W
Hej ! Jestem już po wywiadówce. 10 piątek 2 czwórki 3 szóstki średnia ocen 5,06 tylko zachowanie tym razem wyróżniające bo uwagi miał za wspinanie się na wysokie drzewo, za wchodzenie przez okno do toalety dziewczynek i za związanie plecaków całej klasy jeden do drugiego! No i tyle moje kochane z wywiadówki===czyli tak sobie!
Hej bejbuski:):* sorki ze nie pislalm:) juz pozalatwiallm wszystko!!! uffff jutro tylko papiery dowiesc na uczelnie i koniec!! Wiecie co strasznie sie boje leciec jak nigdy!! bo juz pare razy leciallm a jutro 13 i piatek;/ mam stracha;/ mADZIA CO TAM U cIEBIE? ZARAZ NA TA PIOSENKE LUKNE BEJBE:):* Ewus wiem ze z siostrami to roznie bywa heheh:) no i masz racje problemy pzrejda jak kazda bedzie na swoim!! no ale czasem az mi glupio ze tak wrzeszcze na nie;/
Witajcie kochani Oj tak Freciu, już blizej niż dalej do wiosny, na szczęście. Wiesz, ze ja też powiedziałam mojemu mężowi, ze go wstawię do lombardu jak mnie będzie wkurzał, albo wystawię na Allegro :) Ale moja córka stwierdziła, że takiego pyskatego gościa to nikt nie kupi :)) Nie no, już jest ok, pogodziliśmy się. Krysiu no ja pierdzielę, ale Cię złapało, ale może teraz te antybiotyki zadziałaja wreszcie i będzie dobrze. Ja któregoś roku też tak miałam, zastrzyki, antybiotyki i tak mnie trzymało, ale w końcu przeszło i Tobie też kochanie przejdzie, jeszcze troszkę czasu do wesela, będzie dobrze. Dorotko moja córka w takiej mega ciuchlandii to by czuła się jak ryba w wodzie, Ona to ma talent do wyszukiwania interesujących ciuchów, rzadko ma okazję być w takim lumpeksie ale jak już pójdzie to cos fajnego złowi, zwykłe ciuchy jej nie bawią, tylko takie troszkę * odjazdowe * jak to Hania mówi :) Dorotko zabierz ją to Ci takie ciuchy znajdzie, że wszyscy padną z wrażenia hi hi hi. A, że Ty artystyczna dusza to pewnie byś była zadowolona :) Gosiu nie martw się takie dołki się zdarzają, ale będzie napewno lepiej. Małymi kroczkami i do przodu, musi być dobrze. Iwonka uwielbiam Twój optymizm, pisz częściej kochanie :) Czarna napisz jak tam praca, co tam robisz ?? Fajnie jest?? Nefri pisz częściej i to właśnie jak Ci jest źle, oczywiście tego Ci nie życzę ale jak się zdarzy gorszy dzień to wyżal się do nas, to pomaga. Dandy to współczuję Twojej mamie, ciężko jak człowiek staje sie mniej poradny, ale pomalutku będzie lepiej, a może jakaś rechabilitacja by pomogła? Madziu ale sobie odpoczęlaś, chyba za wszystkie czasy wyleniuchowałaś się, ale Ci się należało, zasłużenie po sesji :) Małgosiu jak tam relacje z byłym, są wogóle jakieś czy na razie czekasz.... Pozdrowionka dla wszystkich.
Dorotka ale zdolnego masz synka gratuluje:) a te pomtysly to normalka:) hehhe pOWIEM cI COS MOJA MAM JEST NAUCZYCIELKA I KIEDYS DOSTALLM OD NIEJ UWAGE HEHHE:) TAK ZE TE UWAGI TO NIC W POROWNANIU Z MOJA:) BO TO DOPIERO OBCIACH:) Iwonko co do milosci to narazie *odpukac* jest okey:) zobaczymy co dalej:) wiesz na poczatku te znie moglalm sie przekonac no ale zrobilalm to i nie zaluje:) Małgosia jak tam samopoczucie? Pozdrawiam wwszyskich