Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ewa no cos Ty ja na początku też mialam takie wrazenie ,ale jest tu bardzo milo i babeczki są superaśkie a i mamy takze rodzynki ale one coś malo sie odzywają ostatnoi ,może nerwica im odpusciła Daj Boże ,chyba pogoda na nas żle wplywa bo ja też sie nie czuje tak jak bym chciala no ale czekam moze sie polepszy ,ja jestem z wielkopolski ,,,,,,,,także pisz Kochana
Gość Iwona P.
Witam)))***** Siemanko kochane moje ,u mnie ochydna pogoda,na spanie akurat ,szaro jakos,juz po obiedzie ( pierogi z owocem dla malego a dla moich duzych facetow z grzybami) ale ja odpuszaczam tego typu obiadki,szlamic zoladeczek???...za godzinke mam miec szwagra z zona na kawce,poniewaz sa u lekarza i wstapia do nas, Gosiu nie bylam na spacerku na osiedlu ,poniewaz jechalismy do meza brata .mozliwe ze dzis to pokonam,ale powiem ci ,ze wytrzymalam wczoraj w sklepie 15 min,,cud jak dla mnie haaaaaaa.. Witaj Ewa nie mow tak,ze o tobie zaapomniano,nie zawsze jest tak ze do kazdej po koleji sie pisze,pisz wiec i nie gadaj glupot kochana. Freciu dzieki za wczorajsza rozmowe,jestem fantastyczna,a rowerek juz oliwie na wycieczke do ciebie haaaaaaaa... Madziu witaj ,masz dobrze ze mamuska pichci w kuchni a ty swietnie zajmujesz sie domem,brawo,buziaczek. Witaj Dagmarko ,wyjazd do Londynu ,ale mi mala gula lata haaaaaaaaa,,zartuje, Dorotko kochana czy ty lezaczkujesz?? leniuszka cos ostatnio masz .. A gdzie pozostale osoby??? Krysiu jak zdrowko..pozdro. Buski dla wszystkich.milego popoludnia....
Gość madziowa
Elo Wszystkim :).Zagladnełam tu -czesto bywam na fomru-nerwica lekowa jak z nia walczyc. Widze,ze tu u Was bardzo wesolutko:)))) Normalnie nie wiem czy Wy macie nerwice czy nie???Tam tez jest fajnie-jest pare fajnych osób. Ja sie borykam z choroba od 10 lat.2 miechy temu mialam nawrót choroby ale juz czuje sie bardzo dobrze:). Wiadomo biore leki ale jakos tak nastawiam sie optymistycznie i normalnie sie udaje.Pozdrawiam Was serdecznie i zagladne do Was. Buźka.
Małgosia, w takim razie pewnie, że jeszcze bardziej super :)) Madziowa, witaj, a to forum dużo pomaga i rozwesela nawet żeby zapomnieć o chorobie, też różnie bywa, też kiedyś zaglądałam na tamto forum. Ważne, aby walczyć i niedać się, a poza tym jak jednego dnia jest gorzej, to dlaczego nastepnego nie może być lepiej, prawda? Pozdrawiam ciepło :))
Witaj madziowa ,nieraz posty są wesołe ale bywają dni ,kiedy nas łapie i niechce puścić ,ale wspieramy sie i jakoś ciągniemy ten wózek . Dorotko ,co ty kochana dzistyle pracy masz ,ze tak żadko zaglądasz.IWONKO ja pierogi z owocami bardzo lubię ,a sama je kleiłas. DZisiAJ CAŁY DZIEN walcze ,mam takie talepanie ,wypiłam juz tyle herbatek ze cały czas łaże na kibelek ,licze na jakieś słoneczko jutro. MAłgoś 4 to śiwetna ocena ,no i jeszcze geometria ,podziwiam.
Gość Dorota W
Jestem ,jestem Freciu ale mam potwornego doła. Tak mnie z rana teściowa zdenerwowała ,że nie mogłam się uspokoić.Beczałam bez końca aż wzięła 2 hydroksyziny rano i 2 po południu i zasnęłam.Obiadu nawet nie zrobiłam ale na szczęście miałam pełen garnek gołąbków więc nikt nie głodował! Nie mogę się dosłownie opamiętać .Nie mogę także zrozumieć dlaczego ludziom sprawia przyjemność krzywdzenie innych. Niektórzy nawet chyba sobie nie zdają sprawy ,ze słowa potrafią ranić.
Gość czarna68
Witam dziewczyny!!! czytam wasze posty ,ale wiecie-dzis dzien przed praca jestem zestresowana na maxa,spalam w nocy 2 godziny,tyle mysli pzeszlo mi przez glowe ze szok.poprostu zachowuje sie jakbym miala jutro umrzec .Boze ja tylko sobie chce cos udowodnic ,chce zobaczyc czy podolam a zachowuje sie beznadziejnie.Dzis juz wezme prochy na spanie bo nie wyrobie. dorotka nie przejmuj sie tesciowa moja tez nieraz tak mnie wkurzy ze wychodze z siebie i wiem niestety jak slowa potrafia ranic,odpusc prosze bo ty sie wkurzasz a po niej pewnie to spływa. WitaM nowe dziewczyny-piszcie kochane ,razem bedziemy sie wspierac ,ja tez jestem tutaj od niedawna i tez na poczatku tak to wyglądało przynajmniej z mojej perspektywy ,ale dziewczyny naprawde potrafia pomoc dobrym słowem.Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku!!! AAA no zapomnialabym pogratulowac malgosi czworeczki -super!!!!
Czarna, ja wiem, że dasz radę, ale wiadomo, że stres jest i weź może faktycznie tabletkę na spanie... bo najlepiej żebys byla wypoczeta, ja wiem, ze moze jestem malo doswiadczona jeszcze, ale u mnie nerwica stopniowo zaczynala sie od matury... przed kazda pisemna matura nie spalam ani minuty w nocy, juz nawet plakalam, ze jak ja napisze, sil nie bede miala, mowie Wam, szlam jak pod narkoza jakas, mysle, aby wytrwac, nie zemdlec, straszne uczucie, ale udalo sie wszystko!! Wiec Czarna glowa do gory, mysl optymistycznie!!! :)))